|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
14.8.2009 16:07:11   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi.

Nisem 100%, sam men se zdi, da je doza 19 al 20 ojro...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
14.8.2009 16:09:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Ojla čveke...
Sam, da se mal javim. Mi imamo kr pestro... sej čez dan je OK, sam zvečer pa ne in ne zaspat!!! user posted image  Ko pa zaspi, se v roku 1 ure zbudi in se pogovarja , pa igrače meče naokrog, se reži... user posted image  user posted image

Berem ,da ste imele srečanje v Kranju... user posted image user posted image user posted image  Upam ,da je bla uživancija user posted image
Jaz v vsakem primeru ne bi mogla pridt, ker smo iz treh avtov prišli na enega in še tega predragi rab za v službo. Dobim pa kmalu novega, sam je dobavni rok cca. 1 mesec. Do takrat bom pa žicala za prevoz user posted image
A ste se kej fotkale??? Kje lahko vidim slikice?

to mine brez skrbi jst kr čakam, da se to začne pri florjanu je blo ravno nekje okoli 6 meseca..... ne vem kaj jim je ampak se jim tolk dogaja, da enostavno ne morejo zaspat al pa se bojijo, da bodo kej zamudiluser posted image user posted image user posted image user posted image

no upam, da boš uspela na naslednje srečanje, ki bo prvi vikend v septembru blizu porečauser posted image user posted image user posted image user posted image mlea vabi na vikenduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 16:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 16:14:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
14.8.2009 16:26:43   
Balonchy
Zdej sm klicala kolk je pnevmokok... Vsaka doza je 27€!

Neposredna povezava do sporočila: 2280
14.8.2009 16:27:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

mAJCY KVA MA HRUŠKA VEZE S STREŠNIM OKNOMuser posted image ....sm mislna d so ga montiral ne pa plato zalivaluser posted image .....jst tut čakam hruško......ZELOOOOOuser posted image
ima veze in sicer:če moj mož nebi odkril strehe za hruško in videl koliko svetlobe dobiva v dnevni(dnevna je galerija),bi imela samo 1 okno,tako bomo dali pa2........zakaj nisi prej povedala da jo čakaš......bi jo poslala k tebiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
14.8.2009 16:43:31   
MIHAILO
Zivjo punce ...midva sva zjutraj sla na potek h kolegici in sva zdaj prisla...sploh nimam casa prebrat vas za nazaj...sem zasledila da je bilo suer na srecanju-me vseli,upam da bopm tudi jaz kdaj v priliki pridit...user posted image
S e se javim kaj..me ze mihailo klice

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
14.8.2009 20:38:40   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi.

kaj pa terapija z bronhoimunal-om..je na recept....sam ne vem od kolk naprej je ....starost mislim..nam je levje veliko pomagalo...

Jaz sem imela to pri Vitu in to3x pa je še vedno pljučnice fasu..... Poleg tega je bil nonstop neki bolan, odkar je bil pa cepljen NOBENIH PROBLEMOV...

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
14.8.2009 20:43:46   
Onasiss
Danes je Onasis doma... Joj kaj paše še en par rok, da mi vsaj pomaga otroke spat dat.....milinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Majchy-oprosti ampak jaz sem full firbec in me zanima kako si bosta spedenla hišo... A bom povabljena na otvoritevuser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
14.8.2009 20:44:36   
Onasiss
KOLUMBO-šifra TOREK dopoldne.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
14.8.2009 20:47:11   
Onasiss
Mihailo, Balonchy, Barbara, Tamika, wito...-----pa še katera ..... jaz bi bila zelo vesela (pa ostale tudi) da bi prišle na srečanje predvsem ker vas še ne poznam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
14.8.2009 20:47:40   
Onasiss
jA KJE PA STE ZDEJ ČVEKE.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mAM  kar samogovore.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:06:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2288
14.8.2009 21:12:42   
Onasiss
Neki rr štrajka...kako si se prešvercalauser posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2289
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:17:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 2290
   [Brisano sporočilo]
14.8.2009 21:18:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2291
14.8.2009 21:19:28   
Onasiss
Ja nč pa mejve sami rr žur... A boš pivo????user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2292
14.8.2009 21:20:45   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Grem spat k sm zmatrana k pes, pa še Majkla morm stušerat pa dol u keuder k pralcu pa sušilcu dat nočne nalogeuser posted image

Ah nč, grem pol mal k Onasisu, mogoče bova še kakšno ladjo zgradila.....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2293
14.8.2009 21:26:50   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Mihailo, Balonchy, Barbara, Tamika, wito...-----pa še katera ..... jaz bi bila zelo vesela (pa ostale tudi) da bi prišle na srečanje predvsem ker vas še ne poznam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat k bomo veliki (čez kak mesec) bomo mel avto... Takrat pa brrrrmmmm na srečanje.
Prej pride v poštev sam to (če je srečanje nekje v/pri LJ), da me poberejo - al maksi, sunny oz. witto user posted image

Matic spi... Sam ne vem za kolk časa... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
14.8.2009 21:32:48   
Onasiss
Balonchy-smo na istem s temle spanjem..... Držim pesti, da bo.... Koliko pa čez dan spi??

So what....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
14.8.2009 22:00:39   
Katjusa
komaj sem prišla goruser posted image sem že misla, da bom mogla it spatuser posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
14.8.2009 22:11:48   
Katjusa
zdej pa nobene ni.... grem perilo zlagat pa tv gledat pol pa spat.... dons sem kopalnico zribala in ene 6 strojev opralauser posted image user posted image ne vem kje se je toliko nabralo..... majchy jst že pakiram imam še nekaj stvari v torbiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
14.8.2009 22:15:05   
Balonchy
Kaj to sranje dons neki šteka??? user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
14.8.2009 22:15:41   
Katjusa
urša fajn se imejte na dopustu.... uživajte in ne na nas pozabit....
aja pa slikice tvoje še nisem dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč  punce mojeuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
14.8.2009 22:16:24   
Balonchy
Pišem lahko, svoje poste vidim, vaših pa ne!!! user posted image user posted image user posted image

Mislim ejjjjjjj... A je kirmu cegu na bučo padu al kaj???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?