|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
14.8.2009 14:07:34   
tanci29
spita že eno uro...tko da sem zdele dala kuhat...golaž, upam da bo še za jutri da ne bom spet strašila tm po kuhnuser posted image

a ma kera kakšno idejo kaj še eriku nej pripravim za jest....skos eno in isto je pišuka k nč ne mara, men je že čist adijo tole....najraj bi sam hrenovke pa poli salamo jedu ...kar je na žlico odpade...sam kar se lohk na vilco natakne al pa z roko je...pa še to če niso glih testenine da dvakrat u usta pa piči naprejuser posted image ...dejte me mel razsvetlit, jest sem že čist brez idej

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
14.8.2009 14:09:36   
tanci29
katjuša jest ne vidm slikice

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
14.8.2009 14:12:06   
Urša08
tanci kaj pa palačinke, pire krompir pa omaka, al pa rižota, če vse na žlico odpade je pa kr težka user posted image kaj pa pečen krompir, okisan krompir pa polpeti ,rižev narastek pa kompot, al pa skutina pita iz palačink, ..joj pojma nimam

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
14.8.2009 14:13:26   
Urša08
črticaa sem se opravičlka k sem se zmotla, pa še majchy me je popravilauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
14.8.2009 14:16:50   
Čebel@
http://www.gurman.eu/recepti.php?S=6&Folder=169

http://med.over.net/za_bolnike/otrosko_zdravje/za_otroke/recepti/za_otroke_recepti.htm

http://www.bambino.si/iskanje/RECEPTI%20ZA%20OTROKE/3

http://www.ringaraja.net/kuhanje_gospodinjstvo.html

http://www.cangura.com/knjigarna/druzina-in-otroci/zdravje-prehrana/mami-skuhaj-to-se-enkrat-140-najljubsih-receptov-vse-jedi-zdrave-in-hitro-pripravljene.php

http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Miske_za_otroke-10537.html

http://www.nestle.si/recipes.aspx?category=Jedi%20za%20otroke

http://www.jabucek.com/sl/Recepti/Glavne+jedi/536/Zdravi+me%C5%A1ani+recepti+za+otroke?page=3

tanci.....upam da ti kaj pride pravuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
14.8.2009 14:17:58   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

črticaa sem se opravičlka k sem se zmotla, pa še majchy me je popravilauser posted image
tudi Nejca sem že prepoznala,ko so druge mislile da je Žigauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
14.8.2009 14:23:58   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ANI OD PISKOT VSE NAJ ZA OBMESEČJE

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
14.8.2009 14:24:03   
Ajvy
Birdy....o revčka KRisti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da se čimprej pocelite

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
14.8.2009 14:24:10   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Mlea, ja sva razmiščjala o pnevmokoku. Bi jo tud dala cept, sam zdej je tko nanesel da nimava niti denarja za cepljenje. Bova mal kasnej, pa pol še manj cepljenj rabi.

kaj pa terapija z bronhoimunal-om..je na recept....sam ne vem od kolk naprej je ....starost mislim..nam je levje veliko pomagalo...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
14.8.2009 14:24:14   
Ajvy

Majchy-bravo za mere in MIŠELINKEuser posted image user posted image user posted image user posted image   Prav luštne tabularčke ma....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super lepe mere

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
14.8.2009 14:36:06   
Urša08
grem jaz do konca pospravit potem pa v šoping. Se zvečer še javim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
14.8.2009 14:36:21   
Čebel@
no delim z vami,kaj se pri nas ta trenutek dogaja:

tukaj bosta 2 strešna okna-je pa to soba nad najino novo spalnico:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
14.8.2009 14:38:06   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Majchy-bravo za mere in MIŠELINKEuser posted image user posted image user posted image user posted image   Prav luštne tabularčke ma....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super lepe mere

hvalauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
14.8.2009 14:38:28   
črticaa
urša sj sem poj vidla, sam se mi ni dal popravlat,...ni panike,.....

jej jz grem pa žurat, sam ne vem če še znam,......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
14.8.2009 14:40:35   
Čebel@
so že fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image desci ga že v "šotoru" pijejouser posted image user posted image user posted image user posted image vsi usrani do nosu od betonauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
14.8.2009 14:41:31   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

urša sj sem poj vidla, sam se mi ni dal popravlat,...ni panike,.....

jej jz grem pa žurat, sam ne vem če še znam,......user posted image user posted image user posted image
mislim da se tega ne da pozabituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
14.8.2009 14:41:50   
črticaa
majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
14.8.2009 14:45:17   
Čebel@

majči če bom kej tm okol bom kuj vedla kje si ti domauser posted image user posted image user posted image user posted image
a že po strehi veš kje bajta stoji?user posted image vsa častuser posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
14.8.2009 15:22:14   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

a že po strehi veš kje bajta stoji?user posted image vsa častuser posted image user posted image

Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
14.8.2009 15:25:03   
črticaa

Da ne boš slučajno strešnikov zamenjala, ker bomo pol k napačni bajti hodile...user posted image user posted image

valda drgač bom pa kšno staro mamo k nima življenja prašala,..pa me bo še pospremla do vs user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
14.8.2009 15:34:54   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: boma2

katjuša....te bom prosila za link od tvojga fotkiča-ga bomo kupiliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kakšen pa je?
nama se je tud pokvaril... oziroma zaslon... od canona... :( pa glih ko smo imeli krstuser posted image

http://www.bigbang.si/foto-in-kamere/fotoaparati/style-fotoaparati/438227-olympus-mjutough6000-blue
pocenil so ga:)

luštkan ni kej upam, da dela dobre slike... :)

ej katjuša jz mam olipusa sam mi ful ful zanč nočne slike dela,...a jih ta tvoj dela ok

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
14.8.2009 15:38:08   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bomo itak menjali strehouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
14.8.2009 15:39:57   
Čebel@

valda drgač bom pa kšno staro mamo k nima življenja prašala,..pa me bo še pospremla do vs user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  misliš da me vaške mamce poznaj po imenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se za mano govori: to je pa .... tamladauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
14.8.2009 15:44:55   
Balonchy
Ojla čveke...
Sam, da se mal javim. Mi imamo kr pestro... sej čez dan je OK, sam zvečer pa ne in ne zaspat!!! user posted image  Ko pa zaspi, se v roku 1 ure zbudi in se pogovarja , pa igrače meče naokrog, se reži... user posted image  user posted image

Berem ,da ste imele srečanje v Kranju... user posted image user posted image user posted image  Upam ,da je bla uživancija user posted image
Jaz v vsakem primeru ne bi mogla pridt, ker smo iz treh avtov prišli na enega in še tega predragi rab za v službo. Dobim pa kmalu novega, sam je dobavni rok cca. 1 mesec. Do takrat bom pa žicala za prevoz user posted image
A ste se kej fotkale??? Kje lahko vidim slikice?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
14.8.2009 15:54:29   
Čebel@
balonchy......kaj ga je pa mali začel sračkatiuser posted image user posted image user posted image upam da je samo faza in boste spet normalno spaliuser posted image katjuša ti lahko na mail pošle link za slikice

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?