Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 19:42:27
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa -pa ADRIAN 16.4.2000 a ni to otrok? a melanija je sestrica njegova? ja če sm prov vidla maš seznam tud za velike brate in sestrice mal sm vrsten red zgrešila,...melanija je sestrična,...sestrca je julijana,..sam nje ni treba djt na seznam dominik je čist sitn,..al pa spi,...a kera zamena za obdobje ko je sitn,.... tiho je samo kadar me za lase vleče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:17:19
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, če si slučajno spregledala, k je lih ta zadn post na prejšni strani...Sm napisala mere od Gaje... To babo bi pa jst v bano puhno leda vrgla in jo držala not...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:23:36
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Preberte to... Pe če folk ni fu.knjen, ej... http://www.ringaraja.net/forum/cudna-kazen/m_4429619/mpage_1/tm.htm#4429648 Katastrofa Takšno žensko sem jaz letos na morju vidla. Punčka, tudi okoli 4ih let, se je jokala, ženska jo je pograbila in jo nesla pod mrzel tuš, punčka pa je totalno kričala, jo je folk fuul gledal, pa je ženska tak grdo nazaj gledala in nato tudi prenehala. Groza, kakšni ljudje, ubogi otročki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:26:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, če si slučajno spregledala, k je lih ta zadn post na prejšni strani...Sm napisala mere od Gaje... sem vidla ......je napisano na listek,kmalu bo pa tudi na seznamčku
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:27:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Preberte to... Pe če folk ni fu.knjen, ej... http://www.ringaraja.net/forum/cudna-kazen/m_4429619/mpage_1/tm.htm#4429648 Katastrofa Takšno žensko sem jaz letos na morju vidla. Punčka, tudi okoli 4ih let, se je jokala, ženska jo je pograbila in jo nesla pod mrzel tuš, punčka pa je totalno kričala, jo je folk fuul gledal, pa je ženska tak grdo nazaj gledala in nato tudi prenehala. Groza, kakšni ljudje, ubogi otročki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:28:07
|
|
|
|
timy
|
Mihailo meni pa je P rekla, da mi ni potrebno nič soliti, naj raje med zelenjavo vmešam malo masla, v eno porcijo približno za lešnik masla, lahko pa tudi olivno, repično ali laneno olje. Naj bi se vitamini (sploh tisti v korenčku) laže absorbirali. Moja Eva tako pripravljeno zelenjavo resnično obožuje, res pa je, da sva midve imeli težave pri sadju. No, zdaj je vse, tudi piščančka je že poskusila in pa skuto s sadjem Katjuša meni se zdi to, da otroka ne smeš postriči do enega leta, neumno. A ni huje, da otroku uhajajo lasje na oči. Včasih so pravili, da lahko zaradi tega otrok začne škiliti Ti ga kar postriži Upam, da se Benjamin že bolje počuti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 20:49:50
|
|
|
|
MIHAILO
|
KATJUSA si ostrigla Benjamina?Slikice ,ce si
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 21:37:22
|
|
|
|
Katjusa
|
evo stilska preobrazba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 21:41:35
|
|
|
|
simonakr
|
KONČNO KONČANO!!! Spakirano, avto nabasan vse v nizkem štartu za jutr! Tko še mal pokomentiram: Tisto žensko bi fentala, mislm groza! babji! Sunny - lepe mere! TKO BABIKE MOJE FAJN SE MEJTE, VELIK ČVEKEJTE SAM NE TOLK DA VAS POTEM KO PRIDEM NAZAJ NE BOM MOGLA NAJT! Majchy pa Katjuša - uživejte na morju! Se tipkamo čez 9 dni oz kak dan kasnej ko h seb pridem da bom lahko dala popolno poročilo! ADIOS, SAJONARA, ČAO IN PAPA OD MENE IN LARISE
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 21:46:20
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr KONČNO KONČANO!!! Spakirano, avto nabasan vse v nizkem štartu za jutr! Tko še mal pokomentiram: Tisto žensko bi fentala, mislm groza! babji! Sunny - lepe mere! TKO BABIKE MOJE FAJN SE MEJTE, VELIK ČVEKEJTE SAM NE TOLK DA VAS POTEM KO PRIDEM NAZAJ NE BOM MOGLA NAJT! Majchy pa Katjuša - uživejte na morju! Se tipkamo čez 9 dni oz kak dan kasnej ko h seb pridem da bom lahko dala popolno poročilo! ADIOS, SAJONARA, ČAO IN PAPA OD MENE IN LARISE uživajte in uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 21:54:25
|
|
|
|
Onasiss
|
Ojla, sem imel nadvse lep in prijeten dan. Upam, da ga čimprej zopet ponovimo... HVALA!!!! Otroci so uživali, jaz tudi, upam, da tudi ostali.... Simona - uživaj na dopustu maximalno, naslednjega imaš šele čez 1 leto!! Sem malce jezna na Onasia, mi je zagotovu, da bo pred nami doma... nič... ga 5x kličem, se mi ne javi... No potem končno pride in KAZEN....mora otroke spokati spat... z enim se že od 9-ih muči.... Ta drug gre pa kar sam... No upam, da mu kmalu uspe.... Matr sem zlobna....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:03:40
|
|
|
|
Katjusa
|
mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila......
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:11:49
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga????
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:13:49
|
|
|
|
Onasiss
|
EJ Katjusa....no more Elvis .....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:15:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga???? perilo:)))
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:16:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea EJ Katjusa....no more Elvis ..... sej mi je težko sam tak more bit ne more imet takih lasekov.... pa še v učke so mu lezli.... sem jih pa en šopek shranla za spomin ker to so še tisti k so zrasl v mojem trebuhu
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:20:46
|
|
|
|
tanci29
|
helo simona-uživajte na dopustu katjuša-fajn preobrazba... mlea-super za lep dan kej bolj nazaj pa nisem šla... mi smo se imeli tudi krasno danes lp
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:23:54
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga???? perilo:))) Ej, dej mej me rada...samo to ne...to bi bila zame kazen, ker bi morala še 1xx likat..... pa še vse bi zamenu: moje Vitu, svoje men, od Evite pa.... Nekaj hujšega potrebujem......
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:25:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga???? perilo:))) Ej, dej mej me rada...samo to ne...to bi bila zame kazen, ker bi morala še 1xx likat..... pa še vse bi zamenu: moje Vitu, svoje men, od Evite pa.... Nekaj hujšega potrebujem...... te mu dej pa sma njegove nogavice za zložt po parih
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:26:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 helo simona-uživajte na dopustu katjuša-fajn preobrazba... mlea-super za lep dan kej bolj nazaj pa nisem šla... mi smo se imeli tudi krasno danes lp a ni lepo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:30:14
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga???? perilo:))) Ej, dej mej me rada...samo to ne...to bi bila zame kazen, ker bi morala še 1xx likat..... pa še vse bi zamenu: moje Vitu, svoje men, od Evite pa.... Nekaj hujšega potrebujem...... te mu dej pa sma njegove nogavice za zložt po parih Sej se bo hecn slišal: ampak to že počne, ker jih največ umaže... Sploh pa zdaj poleti tudi po 3 pare na dan Pa še to: ko jih kupuje vedno kupi take, da sta si črna in modra na hitro podobni in potem dostikrat narobe zloži..... In potem moraš vidt njegov ksiht, ko prepozno opazi, da ima dve različni barvi štumfov obutih.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:38:22
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: mlea IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa mlea kazen je vzgojna ..... pomoje boljše to kot pa mrzel tuš..... kadar florjan ni priden more tud igračke dat v škatlo ajat.... pa se tud včasih dolgo trudi pa še joka polek..... in me milo gleda, če bom popustila...... Saj Vito tudi... ampak kaj naj pa Onasis zlaga???? perilo:))) Ej, dej mej me rada...samo to ne...to bi bila zame kazen, ker bi morala še 1xx likat..... pa še vse bi zamenu: moje Vitu, svoje men, od Evite pa.... Nekaj hujšega potrebujem...... te mu dej pa sma njegove nogavice za zložt po parih Sej se bo hecn slišal: ampak to že počne, ker jih največ umaže... Sploh pa zdaj poleti tudi po 3 pare na dan Pa še to: ko jih kupuje vedno kupi take, da sta si črna in modra na hitro podobni in potem dostikrat narobe zloži..... In potem moraš vidt njegov ksiht, ko prepozno opazi, da ima dve različni barvi štumfov obutih..... te pa že tak vse nardi .... sej sem si misla, da ima teke k so si podobni k imam jst tud te težave in s tem se res namučiš sploh če ob luči pare iščeš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 22:59:51
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeeeeeer mamice... :) Kako ste kaj? no jaz sem kr uredu... :) Moj sinček pridno spi ponoči.. in vem da danes ne bo ker sem se pohvalila... :) No komaj čakam četrtek da gremo končno na morje.... :) Majchy.. 16.8.2009je dal naš Žigec nogo v usta, obrača se pa že dobr mesec... :) lp
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?