Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:20:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:21:54
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn sem dobla sliko ja witto nimamo pojma do kdaj jst računem vsaj do petka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:22:53
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:23:21
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:28:40
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu. aha
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:29:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 pozdravljene. Men se pa danes sploh nič ne da. No sem si danes privoščila dan zase, in sem dopoldan šla k frizerju, nik pa tako prvič v varstvo k babici - in sta oba ful uživala. Drugač pa smo danes dobili še drugi zopet, in ravno dans je tudi star 6,5 mesecev. kaj ste dobili? majchy - zobek. Je bil vmes tiskarski škrat na pohodu. aha ti ti zobki ti še nas hecajo kaj šele otročke brkn vse čestitke za zobeka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:29:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:30:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:30:58
|
|
|
|
witto
|
katjuša sem ti poslala sliko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:31:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:32:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto katjuša sem ti poslala sliko dobla hvala punce ker mi pridno pošiljate slikice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:33:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo a bomo do nedelje dol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:34:29
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:38:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj moj je rekel da se ne bo po vročini vozil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:38:39
|
|
|
|
witto
|
če boste do nedelje dol,potem se bom sigurno oglasila. Seveda je odvisno, kakšno vreme bo IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: witto Daaaan kako ste? Evo, eni obiski so šli, pa smo šli malo mi trije v Zreče,se namakat,in danes mi pridejo že drugi obiski. Nisem vas brala že dolgo časa,ker mi enostavno ni uspelo, edino kar sem uspela prebrat, da se odpravljate na morje.č Uživajte maksimalno , tudi mi smo hodili kampirat v Valkanelo,in je bilo res fantastično. Punce,koliko časa boste tam, ker mi hodimo ob nedeljah v Novigrad v Dajlo, pa vas mogoče pridem obiskat? A ja, vsem malim škratkom in škratkam, za obmesečnice Birdy, , bravo za tvojega in novo službo u maste kar pestro kar pršibejte do nas v valkanelo a bomo do nedelje dol?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:40:24
|
|
|
|
Onasiss
|
maychy- imaš zs...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:41:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea maychy- imaš zs... sem videla.....kar pošli mi mail
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:48:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy veš kaj sem razmišljala, da bi pol v petek al ap soboto tvoj pa oj tud dol prišla kr z enim avtom pa da še mal skupi zažuramo moj v soboto dopoldne dela dlje pa ne vem če bomo zdržale zaradi mene smo lahko do ponedelka dol,če nam bo odgovarjalo pol pa lahko prideta deca v soboto in prespita pa gresta v nedeljo nazaj moj je rekel da se ne bo po vročini vozil sej so klime v avtu???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 14:48:18
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: mlea maychy- imaš zs... sem videla.....kar pošli mi mail Mi neki nagaja... te pokličem čez 10 min...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:11:43
|
|
|
|
Katjusa
|
ka ste sve šle na torto???? kolumbo kdaj prideme z majchy na torto? ker dan maš sladko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:13:32
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa ka ste sve šle na torto???? kolumbo kdaj prideme z majchy na torto? ker dan maš sladko?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:17:27
|
|
|
|
brkn83
|
katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp .
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:19:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp . v ponedeljek gremo.....kako sama? kaj sem pa jaz?pa katjuša?pa Hana?pa benjamin?pa florjan?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 18.8.2009 15:25:08
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša in majchy - kdaj greste na morje??? Js bi tud šla, sam moj pravi da če sem nora da bi šla sama z otrokom v kamp . v ponedeljek gremo.....kako sama? kaj sem pa jaz?pa katjuša?pa Hana?pa benjamin?pa florjan? kaj pa je tvojmu sej ne boš sama a me ne štejemo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?