Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:43:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojma a Medota tudi napišem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:45:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy.......pa tole tvoje spanje je pa groza .......jaz nebi mogla živeti s tako malo spanca sej se navadiš..... Hvala za skrb ja no veš da me skrbi.....upam da se čimprej pošlihta
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:45:57
|
|
|
|
timy
|
Slikca mojih treh srčkov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:46:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy MAjchy---na seznamu ne bi ničesar spreminjala....popoln je ......ampak bojo še spremembe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:48:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Slikca mojih treh srčkov .......kako je muckom ime?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:53:08
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojma a Medota tudi napišem? Lahko tud že Rojstni datum pa ti točen veš
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:54:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojma a Medota tudi napišem? Lahko tud že Rojstni datum pa ti točen veš a bo Medo ustal ali mu napešen novo ime?ja RD jaz vem,ti pa verjetno ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:58:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 ajvy.......pa tole tvoje spanje je pa groza .......jaz nebi mogla živeti s tako malo spanca sej se navadiš..... Hvala za skrb ja no veš da me skrbi.....upam da se čimprej pošlihta thx
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 8:58:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Slikca mojih treh srčkov iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... pa kako lepo že sedi punca tvoja
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:09:51
|
|
|
|
tanci29
|
jutro ja jest sem se zjutrej javila erik je šel danes ponovno po treh tednih v vrtec in mal zdele mal cajta da vam voščim dobro jutro.... čestitke za obmesečnice za danes in za včeraj mislm da sem učer spustila moja čmrla je že pet minut na leh...ne morš verjet ajvy-na ježici je res enkratno za mulčke...učeri med tednom je popoldanska 11 eur...sej september bo kmalu mi pa gremo drug teden u soboto na morčita...komaj čakamo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:10:30
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro...dober dan....danes bo spet sončen dan.... Mi smo kr neki spali.... Se je zbudila, pa je bila lačna in žejna, pa je spet zaspala, pa je bila polulala, pa je spet zaspala, pa je bila pokakana....tako da sploh ne štejem več kolikokrat sem vstala. MAJCHY-če boš delala seznam oz. na novo dodajala stvari napiš, da naša stoji na nogah (sicer ob opori) od 5,5 meseca.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:14:44
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj Ajvy- daj že nehi strašit ponoči tukaj gor in pejt spat al pa vsaj k možu se stiskat. Sicer pa dobro vem kako je, če ne spiš. Jaz sem imela taka obdobja med nosečnostjo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:26:02
|
|
|
|
|
Jutro, naša Lia je šla prvo kitico odkinkat...sedaj pa mami pije kavico in seveda bluzi po netu standrat namest da bi šla raje kaj koristnega nardit ...pa sej če preberem tle gor sem na tekočem in je to tudi koristno ... Katjusa joj kako paše Benjaminu nova frizurca sam res kot so druge rekle je še bolj podoben Florjanu... Tanci lepo sta se uživali...naša tud ene pet deset minut ampak to more bit praznik da kje ob stoji ona bi sam po rokah ampak ne kr tko tle pr računalniku ker ko zagleda tipkovnico se začne frajla kar trest in če ne pustim tipkat je jok in stok ko da jo iz kože dajem že želi da je glavna ... Timy slikica je full lepa pa princeska že tako lepo sedi našo pa kar meče iz ene strani na drugo je tko hecna ... Avjy upam da boš lahko čim prej spala bolje Kolumbo ti pa kar hlače viška sem se tko nasmejala zraven...kdor jih pogreša se bo že javil Majchy kok lepo da Hana spi tako dolgo si lahko vsak dan spočita in nabita z energijo...sej lepo to ko tebe berem si mislim in se spomnim da je bilo pr moji Lauri čist isti ona je spala ko hrček in to kr naprej jedla spala in obratno pač Lia mi ne da tega veselja Simona uživajte na morju uživajteeeeeeeee Birdy bravo za službo in seveda da je vzgojiteljica tako odreagirala pr neli bočšek mali... Pa čestitke za obmesečnice za nazaj in seveda za danes...[sm=bravo.gif]
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:28:40
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: črticaa majči a uno torbo k si mela sabo na srečanjo,..si u dm kupla kok si pa dala ojla kakpna torba... kakšna lepa? ja men je, sem črno vzela , ne bež praktični razlogi IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 KLARI --> vse najlepše za obmesečnico od ns tud majči adrian je brez J-ja,... če bo moj to prebrel bo mene pa šđe tebe s hlač stresu
< Sporočilo je popravil črticaa -- 20.8.2009 9:29:18 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:31:14
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: birdy Aja, Majchy, men pod domače živali napiši še Puhko in Učko, to sta mački, letnik 2009, mesca pa nimam pojma a Medota tudi napišem? Lahko tud že Rojstni datum pa ti točen veš a bo Medo ustal ali mu napešen novo ime?ja RD jaz vem,ti pa verjetno ne Bo Medo ostal
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:38:11
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....verjamem da komaj čakaš morčita-ga jaz tudi mlea.......a Evita se sama dvigne iz sedečega na nogice? cita.......te ima Lia že pod kontrolo .....zakaj bi samo ti tipkala,ona pa ne sme ...glede spanja:drugi bo lahko čisto kontra od Hane in iskoristim spanje čticaa.......malo si mi zamorila s tistem da bo tvoj "znorel" .......pač napake se dogajajo in če ti in tvoj dragi tega ne zastopita,pol pa k.urc
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:38:23
|
|
|
|
Šaki
|
marija no kolk ve klepatate...uf...... noro no mere moje lubice za 6 m so 7,9 kg 67cm og.43 cm-. upam da sm si prav zapomnila. pa ve vidm da eni že fajn sami sedijo.pa plazjo se že eni.bravo! aja še tov pregled mava 20,10.
< Sporočilo je popravil bad girl -- 20.8.2009 9:40:04 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:41:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl marija no kolk ve klepatate...uf...... noro pol ko bomo v službah pač ne bomo toliko klepetale,zato iskoristimo sedaj ko smo doma
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:43:43
|
|
|
|
Katjusa
|
Dobro jutro.... moj mali mšek je danes ful boljše spal (ni nič jamral zjutraj) pa ne vem če zaradi frizure al česa drugega.... ko se je zbudil okol 9 sem šla not in je bil tako drugačen sem mu rekla ja kdo si pa ti in se mi je tako lepo nasmejal, da ni blo dvoma kdo je.... ampak mi je ful smešen bom rabla par dni da se ga navadim drugače pa je kot ste rekle ful se mu paše in mislim, da ga bo hana imela še rajši pa tud dost bolj sta si s florjanom podobna je pa florjan pri tej starosti se že plazil tko ornk.... čez 14 dni bi se pa že vstal florjan star 6,5 mesecev:
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:51:28
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša...........če ima Hana kaj po meni,ji bo Beni zdej še bolj všeč,ker meni so všeč kratkolasci sem mojga včeraj z mašinco pobrila in ima tako frizurico kot tvoj sinko je rekel moj da mu je bilo že vroče v glavo-pa kaj naj jaz rečem s to grivo .......neki ti bom predlagala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:52:53
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja, majchy iz sedečega v stoječi sama od začetka.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:53:01
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy, sam da ne bodo na morju misli da je beni njegov sin takole pa je florjan pri 6 mesecih sedel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:53:32
|
|
|
|
Katjusa
|
a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:58:18
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša..........mislim da ne bojo ju povezali je Hana čisti ati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 20.8.2009 9:59:45
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a tisti k vam sedijo se sami vsedejo? kolk časa pa sedijo potem? no moja se ne usede sama če jo jz dam pa zelo lepo sedi.jo pa moram malo držat.v vozku pa sama lapo sedi. drugače je kar veliko v sedečem položaju.ali pa ležečem
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?