|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
19.8.2009 16:35:04   
Katjusa
aja majchy mogoče veš ima šotor podn v predprostoru al ne? če nima bom vzela tako preprogo za not, da ne bomo imele vse na tleh in polno smeti v spalnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
19.8.2009 16:35:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in  spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vročeuser posted image ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vplivuser posted image user posted image user posted image .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbiuser posted image ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jematiuser posted image user posted image user posted image

sem ti seznamček opreme poslala na mailuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bomo imel danes stilsko preobrazbo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za benjamina.... upam, da ga bo hana še marala četud ne bo več Elvisuser posted image user posted image user posted image

bomo videliuser posted image user posted image user posted image poslikaj nam gauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
19.8.2009 16:36:45   
Čebel@

aja majchy mogoče veš ima šotor podn v predprostoru al ne? če nima bom vzela tako preprogo za not, da ne bomo imele vse na tleh in polno smeti v spalnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
nima,tko da vzemi tepih s sabouser posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
19.8.2009 16:37:00   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

moj beni je pa tak sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu....
nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ga ne boli grlouser posted image sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato jokauser posted image

Katjusi ne se sekirat,pa ne si dovolit ,da te drugi spravijo v paniko in si potem nervozna...saj si vedno tko skrbna in vedno lepo poskrbis za svoja soncka...vcasih pac pride tak dan,tudi nam ne pase vsakic jest...moj mihailo zadnje case kr strajka in ga sploh ne hranim vec na 3h ampak na 4h ali vec-tako mu pase..

ja maš prav....
tud benjaminu ne dajem na ure jest ampak sam zahteva vsake 3 ure.... no zadnje čase (od kar imamo mleko 2 in jemo več goste hrane) pa je bolj redko.....
sej zdej zgleda, da bo zaspal mogoče mu je tud mal vroče razmišljam da bi ga postrigli kaj pravite.... moti me ker mu laseki silijo na učke (tega jst ne maram) kaj pravjo zakaj ni dobro strižt pred letom?

Jaz sem full mleka zlila stran ,dokler nisem skapirala ,da pac noce vec jest na 3h...meni je p danes rekla da mu zacnem 2 obroka gh devat dopoldne sadje popoldan pa zelenjavo in meso ze ocasi...sam me ta zelenjava full skrbi,ker jo ne je...sj vem da ne more bit tok idealno vse in da je za gh treba imeti potrpezljivost ...sam ko ga zacnem hranit in mu dam eno zlicko v usta on pa naredi brrrrrrrrrrr in je vec gh po meni,njemu ,stolcku kot pa v njegovih ustih...user posted image jaz sem pa cist mokra od trudauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
19.8.2009 16:37:02   
Katjusa

katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in  spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vročeuser posted image ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vplivuser posted image user posted image user posted image .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbiuser posted image ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jematiuser posted image user posted image user posted image

sem ti seznamček opreme poslala na mailuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bomo imel danes stilsko preobrazbo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za benjamina.... upam, da ga bo hana še marala četud ne bo več Elvisuser posted image user posted image user posted image

bomo videliuser posted image user posted image user posted image poslikaj nam gauser posted image user posted image user posted image user posted image

sej če se bo izkazal pa na prave gumbe prtisnu bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image fejst bo pa vseenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
19.8.2009 16:39:10   
MIHAILO

danes so zgleda vsi sitkani-midve sva imeli borbe pri kosiluuser posted image

diamantina......imaš na isti dan RD kot moja sestra,samo da je ona letni 87user posted image user posted image user posted image

kaksne borbe?a ni hotla jest gh?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
19.8.2009 16:39:33   
Katjusa
mihailo moj tud ne bo deležen zelenjave in sicer zato k je jst ne jem.... sem mu pa dala kuhane kumarce jih je imel ful rad pa danes sladko zelje je tud jedu (je blo mal hrenovke not)  imam srečo k moja mami kuha bolj zelenjavo in jo nafehtam.... drgač pa florjanu tud nisme kuhala zelenjave sme mu dajala kr sadje al pa krompirček, juhice.... tko bol eno in isto in tud zdej ne je zelenjaveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
19.8.2009 16:41:31   
MIHAILO
eno user posted image kdaj zacnejo gh jesti tko "lepo",ko mine malo casa?Ko so starejsi?Zdaj je tako ,ker se se ucijo ane?In so ze zelodcki manjhni in ne rabijo tok velik?Men ena soseda skoz govori da je mihailo suhuser posted image ...pa sem danes p vprasala,pa je rekla da ni ,da je glih prav...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
19.8.2009 16:46:18   
MIHAILO

mihailo moj tud ne bo deležen zelenjave in sicer zato k je jst ne jem.... sem mu pa dala kuhane kumarce jih je imel ful rad pa danes sladko zelje je tud jedu (je blo mal hrenovke not)  imam srečo k moja mami kuha bolj zelenjavo in jo nafehtam.... drgač pa florjanu tud nisme kuhala zelenjave sme mu dajala kr sadje al pa krompirček, juhice.... tko bol eno in isto in tud zdej ne je zelenjaveuser posted image user posted image user posted image

jaz pa obozujem zelenjavo in bi rada da je tut zelenjavo,ker je le zdrava...sam moja napak je ta,da sem mu skuhala korencek in ga zmiksala in mu ga dala---nisem nic posolila itak da mu ni bilo ukusno..potem sem isto skuhala brokoli in cvetaco in zopet nisem posolila in seveda ,da mu je bilo fuj...p mi je danes rekla da naj dam malo soli da mu bo bolj ukusno..se vidi da mihailo danes full spi in mam cas za rr-ze dolgo nisem tko cvekala...verjetno spi zaradi pikice

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
19.8.2009 16:49:23   
Katjusa
ja kr mičkano mu posoli pa lahko mlao z mlekcom razrečiš al pa z vodo, da je bolj redko ker jim je lažje....

nič ne skrbi zdej bo šlo tako hitro, da bodo na 1,2,3 jedli lepo in kmalu bodo pomagali..... jst benjaminu že dam žličko v roke pa ko sedi v stolčku mu nadrobim kruheka in ga z muko daje sam v usta ampak uživa jst lahko pa tačas kuham in pripavljam kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

florjan je pri 1. letu že jedu svojo torto z vilicouser posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa znanko ki svojega otroka pri 3 letih še vedno ona hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
19.8.2009 16:49:55   
simonakr
KATERA GRE NAMESTO MENE PAKIRAT????

Tamala je tečna, "dragi" ima še vedno (!) mačka in je on tečen pol pa jest že cel dan letam in skačem okrog! Komej čakam da se tole pakiranje konča!

AAAAAAaaaaaarrrrrrrrrrr!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil simonakr -- 19.8.2009 16:50:54 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
19.8.2009 16:50:37   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamala je tečna, "dragi" ima še vedno (!) mačka in je on teče pol pa jest že cel dan letam in skačem okrog! Komej čakam da se tole pakiranje konča!

bi sam bom zase kmalu začela in bi bla preveč utrujena od tolk pakiranjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
19.8.2009 16:53:20   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Tamala je tečna, "dragi" ima še vedno (!) mačka in je on tečen pol pa jest že cel dan letam in skačem okrog! Komej čakam da se tole pakiranje konča!

a imas se veliko...pridi na rrr na en cvek da se malo sprostis z nami in potem nadaljujuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
19.8.2009 16:55:10   
MIHAILO

ja kr mičkano mu posoli pa lahko mlao z mlekcom razrečiš al pa z vodo, da je bolj redko ker jim je lažje....

nič ne skrbi zdej bo šlo tako hitro, da bodo na 1,2,3 jedli lepo in kmalu bodo pomagali..... jst benjaminu že dam žličko v roke pa ko sedi v stolčku mu nadrobim kruheka in ga z muko daje sam v usta ampak uživa jst lahko pa tačas kuham in pripavljam kosilouser posted image user posted image user posted image user posted image

florjan je pri 1. letu že jedu svojo torto z vilicouser posted image user posted image user posted image user posted image
imam pa znanko ki svojega otroka pri 3 letih še vedno ona hraniuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja,bom posolila malo in bom porocala kak je jedel...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
19.8.2009 17:18:33   
črticaa
čawčaw

katjuša evo kupla sm tud jz uno torbo od babylove,..je 25 eur sam sem mela še un bon za 25%POPUSTA,....

KONČNO SM ZVEDLA DA NJ BI BIL DOBROPIS ZA bc od avgusta naprej(se opravičujem za velke črke)

dons sm u pikapolonici kupla, dudo, cuclje in ročajčke  za na flaško,..drgač smo se pa do pol5 dajal z Adrianam in njegovo šolo, zdj mammo mal priprav ampak njegovi možgani se nočjo zbudituser posted image user posted image user posted image

dominik se je že okopal,..je bol tko da nisva šla dt vode in krvi,...
pa cune sm presortirala,..kup se je kr prepolovil,...upam da nav treba v trgovino

sploh ne morm opredelit a sm dons velik nardila al ničuser posted image user posted image user posted image user posted image kr neki
joj petek prihaja in me je kr mal strah ,...mela bom dominika, melanijo (19MESECEV) in adriana,...joj melanija pride že ob 5ihuser posted image user posted image poj bomo pa do 9ih sami,... pomoje da me bo minila želja da bi mela 2 otroka prej kot čez 3 letauser posted image user posted image user posted image user posted image

simona jz sam uzela 3 stvari iz unga seznamauser posted image user posted image

LARISI IN MAJU VSE NAJJJJJJJ NAJJJJJJJ

majči za tvoj seznam -kuža TEQUILLA SUNRISE mmm rojena je letos aprila
                                 -mačka LASKA ful stara tm okol 16letuser posted image
                                 -pa ADRIAN 16.4.2000
                                   -morski prašiček ELLY sam ne vem kdaj ma RDuser posted image user posted image

joj oatalo poj mogoče preberem,..sm pršla do 118user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
19.8.2009 17:36:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

-pa ADRIAN 16.4.2000

a ni to otrok?user posted image a melanija je sestrica njegova?

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
19.8.2009 17:37:32   
Čebel@

diamantina......imaš na isti dan RD kot moja sestra,samo da je ona letni 87user posted image user posted image user posted image

vse drugo je blo bolj zanimivo kot žlicauser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
19.8.2009 17:42:47   
MIHAILO

tko je pri nas...ne sme noben govorit..ce ne san gleda in se smejeuser posted image pa brrrrrrrrrrrrr govori

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
19.8.2009 17:44:42   
Čebel@

tko je pri nas...ne sme noben govorit..ce ne san gleda in se smejeuser posted image pa brrrrrrrrrrrrr govori
baje da je to normalno........itak naš še čaka to da bojo več nas futrali kot sebe in bomi mi,otrok in pohištvo umazani.........pa bo šlo mimo,samo veliko potrplenja bo potrebnega

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
19.8.2009 17:55:46   
Katjusa

baje da je to normalno........itak naš še čaka to da bojo več nas futrali kot sebe in bomi mi,otrok in pohištvo umazani.........pa bo šlo mimo,samo veliko potrplenja bo potrebnega

to je sam še ena fazauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo hitro minilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
19.8.2009 18:42:33   
Katjusa
pečem palačinke, in ker jih bo veliko lepo vabljeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
19.8.2009 18:55:36   
Čebel@
katjuša......šotor je pripravljenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......si že ustrigla Benija ali je še vedno:

user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
19.8.2009 18:58:52   
Čebel@
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali moram jabolko predno ga naribam,olupituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
19.8.2009 19:13:43   
piskot
cer.

katjusa tudi ana je danes ful malo spala, pa ful je tezko zaspala, pa ze cisto rdece ucke, pa ni slo. no zdaj koncno spi. aja, pa jaz bi ga na tvojem mestu ostrigla, ker je po mojem revcku vroce. vsaj nasa dva oba ful svicata v glavo.

majci ja recimo da za zacetek olupi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
19.8.2009 19:39:36   
sunny24
Čer! Dan je bil dolg...

No, zjutri smo ble pri P. Gaja ima 7300g in 67,5cm. Naslednji pregled 18.11.

Pa tudi vrečko so ji namontirali da je lulala-uspelo v prvo! Ravci ni blo nič jasno kaj ji tisto plastiko na lulico dajajo... user posted image  

Pa v čakalnici je full enga fantka osvajala, pa ga božala, pa klicala, se mu smejala, on pa (itak, dedci) je hotu Gaji igrače ukrast in je ni šmirglu pet postov! user posted image user posted image user posted image   Je reku njegov tata, da si je že pr 9 mesecih sramoto nardu pred puncami...user posted image user posted image user posted image

Pikico je tudi dobila, malo je pojokcala ma je šlo hitro mimo! Pol smo šle pa kofetkat, še malo okoli in pol domov. Popoldne smo si prvoščle malo spanca, pol smo ble malo s tatkotom k je ustal, ko je šou delat smo šle pa h "tašči", zdej sm pospravljala, Gaja pa pohajčka s "taščo".

Jutri pa začnem počasi kej pakirat za na morje...Uf, to bo dela...Pride kira pomagat?

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?