|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del
19.8.2009 13:43:13   
Katjusa
diamantina dej mi pošl slikco za kolaž na bpkatja2@gmail.com

lepo, da ste super predvidevam, da so se stvari tud doma uredileuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.8.2009 13:45:01   
diamantina
Šele zdaj sem uspela pregledat vaš seznam. So se pa vaši otročki začeli zelo zgodaj kotalit, naš se je šele dober teden nazaj, torej nekje 3. 8., zobka še nima, plazi se še ne, čeprav bi se zelo rad user posted image , naslednji pregled pa imava pri devetih mesecih 18. 11.

Pa še moj RD za tabelico: 30. avgust user posted image

Zdaj pa moram it ... sesalec čaka.

Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.8.2009 13:58:29   
Čebel@
diamantina........lepo da si se oglasilauser posted image user posted image user posted image .......lahko bi se večkratuser posted image a letnice rojstva nam pa ne zaupaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.8.2009 15:02:11   
Ajvy
Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila....
NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh ne morem verjet...res ne.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.8.2009 15:03:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila....
NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.8.2009 15:08:47   
MIHAILO
Ojla punce...mmidva sva bila na regledu dobila 2. pikico ...Majchy za seznam-6710g in 66cm obesg glave pa je 42,4...vas grem brat za nazaj..

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.8.2009 15:09:47   
MIHAILO
Mjachy naslednji pregled 23.09.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.8.2009 15:10:11   

joj sem prejle prebrala tole ja in so mi po licu začele kar tečt user posted image user posted image user posted image njeno zgodbo spremljam že od takrat ko je rodila spremljala kako so se princeski borili in kako ej bila vesela vsakega napredka sedaj pa tole hudo res...kako ej svet nepravičenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.8.2009 15:10:26   
timy

grozauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.8.2009 15:18:18   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa za mamico user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.8.2009 15:23:43   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa za mamico user posted image user posted image

za vso Zojino družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.8.2009 15:32:49   
MIHAILO

bogauser posted image user posted image user posted image kje pa je ta zgodbauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.8.2009 15:39:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

bogauser posted image user posted image user posted image kje pa je ta zgodbauser posted image
http://www.ringaraja.net/forum/Nedono%C5%A1en%C4%8Dki_2009/m_4341096/tm.htm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.8.2009 16:03:59   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.8.2009 16:13:47   
Katjusa
moj beni je pa tak sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu....
nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ga ne boli grlouser posted image sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato jokauser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.8.2009 16:16:34   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

moj beni je pa tak sitkanuser posted image user posted image user posted image user posted image utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu....
nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da ga ne boli grlouser posted image sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato jokauser posted image

upam da mu ni nič in je samo vpliv luneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.8.2009 16:17:10   
MIHAILO

Katjusi ne se sekirat,pa ne si dovolit ,da te drugi spravijo v paniko in si potem nervozna...saj si vedno tko skrbna in vedno lepo poskrbis za svoja soncka...vcasih pac pride tak dan,tudi nam ne pase vsakic jest...moj mihailo zadnje case kr strajka in ga sploh ne hranim vec na 3h ampak na 4h ali vec-tako mu pase..

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.8.2009 16:19:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Katjusi ne se sekirat,pa ne si dovolit ,da te drugi spravijo v paniko in si potem nervozna...saj si vedno tko skrbna in vedno lepo poskrbis za svoja soncka...vcasih pac pride tak dan,tudi nam ne pase vsakic jest...moj mihailo zadnje case kr strajka in ga sploh ne hranim vec na 3h ampak na 4h ali vec-tako mu pase..

ja maš prav....
tud benjaminu ne dajem na ure jest ampak sam zahteva vsake 3 ure.... no zadnje čase (od kar imamo mleko 2 in jemo več goste hrane) pa je bolj redko.....
sej zdej zgleda, da bo zaspal mogoče mu je tud mal vroče razmišljam da bi ga postrigli kaj pravite.... moti me ker mu laseki silijo na učke (tega jst ne maram) kaj pravjo zakaj ni dobro strižt pred letom?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.8.2009 16:20:46   
Katjusa

upam da mu ni nič in je samo vpliv luneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala a tko male fante že tud luna nosi?user posted image
ja jst tud upam, da mu nič ni sam avtomatsko ko je en bolan se bojiš, da še drugi kej dobi? čeprav angina naj nebi bla nalezljivauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.8.2009 16:22:12   
Katjusa
majchy a je bil vaš šotor že kdaj v dežju? sej me ne skrbi, da bo deževalo sam za vsak slučaj da vem če plavutke vzamem s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja a boš ti en fen vzela al ga jst vzamem?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
19.8.2009 16:26:01   
diamantina
majchy, letnica r. je 1985. user posted image

uboga rubin, sožalje ružini. user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam malega v naročju in težko tuipam, je tudi on siten na kvadrat danes, nič jest, nič pit, sam sitkat. Sem že čist preč. user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
19.8.2009 16:28:12   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

majchy, letnica r. je 1985. user posted image

uboga rubin, sožalje ružini. user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam malega v naročju in težko tuipam, je tudi on siten na kvadrat danes, nič jest, nič pit, sam sitkat. Sem že čist preč. user posted image

pol bi jih mogle pa bi2 skupi dat dons mogoče bi jima blo pa všeč user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.8.2009 16:29:08   
Čebel@
katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in  spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vročeuser posted image ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vplivuser posted image user posted image user posted image .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbiuser posted image ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jematiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.8.2009 16:31:08   
Čebel@
danes so zgleda vsi sitkani-midve sva imeli borbe pri kosiluuser posted image

diamantina......imaš na isti dan RD kot moja sestra,samo da je ona letni 87user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.8.2009 16:32:58   
Katjusa

katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in  spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vročeuser posted image ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vplivuser posted image user posted image user posted image .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbiuser posted image ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jematiuser posted image user posted image user posted image

sem ti seznamček opreme poslala na mailuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da bomo imel danes stilsko preobrazbo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za benjamina.... upam, da ga bo hana še marala četud ne bo več Elvisuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?