Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 13:43:13
|
|
|
|
Katjusa
|
diamantina dej mi pošl slikco za kolaž na bpkatja2@gmail.com lepo, da ste super predvidevam, da so se stvari tud doma uredile
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 13:45:01
|
|
|
|
diamantina
|
Šele zdaj sem uspela pregledat vaš seznam. So se pa vaši otročki začeli zelo zgodaj kotalit, naš se je šele dober teden nazaj, torej nekje 3. 8., zobka še nima, plazi se še ne, čeprav bi se zelo rad , naslednji pregled pa imava pri devetih mesecih 18. 11. Pa še moj RD za tabelico: 30. avgust Zdaj pa moram it ... sesalec čaka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 13:58:29
|
|
|
|
Čebel@
|
diamantina........lepo da si se oglasila .......lahko bi se večkrat a letnice rojstva nam pa ne zaupaš?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:02:11
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:03:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:08:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ojla punce...mmidva sva bila na regledu dobila 2. pikico ...Majchy za seznam-6710g in 66cm obesg glave pa je 42,4...vas grem brat za nazaj..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:09:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
Mjachy naslednji pregled 23.09.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:10:11
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... joj sem prejle prebrala tole ja in so mi po licu začele kar tečt njeno zgodbo spremljam že od takrat ko je rodila spremljala kako so se princeski borili in kako ej bila vesela vsakega napredka sedaj pa tole hudo res...kako ej svet nepravičen
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:10:26
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... groza
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:18:18
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... pa za mamico
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:23:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... pa za mamico za vso Zojino družinico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:32:49
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... boga kje pa je ta zgodba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 15:39:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne..... boga kje pa je ta zgodba http://www.ringaraja.net/forum/Nedono%C5%A1en%C4%8Dki_2009/m_4341096/tm.htm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:03:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...se spomnite Rubin...mislim ,da je z nami začela potem pa je splavila.... NO, potem pa je spet zanosila...rodila punčki ZOjo in Gajo...precej prekmalu..in danes sem prebrala da je Zoja umrčkala...... Sploh ne morem verjet...res ne.....
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:13:47
|
|
|
|
Katjusa
|
moj beni je pa tak sitkan utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu.... nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2 upam, da ga ne boli grlo sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato joka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:16:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj beni je pa tak sitkan utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu.... nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2 upam, da ga ne boli grlo sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato joka upam da mu ni nič in je samo vpliv lune
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:17:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj beni je pa tak sitkan utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu.... nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2 upam, da ga ne boli grlo sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato joka Katjusi ne se sekirat,pa ne si dovolit ,da te drugi spravijo v paniko in si potem nervozna...saj si vedno tko skrbna in vedno lepo poskrbis za svoja soncka...vcasih pac pride tak dan,tudi nam ne pase vsakic jest...moj mihailo zadnje case kr strajka in ga sploh ne hranim vec na 3h ampak na 4h ali vec-tako mu pase..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:19:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj beni je pa tak sitkan utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu.... nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2 upam, da ga ne boli grlo sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato joka Katjusi ne se sekirat,pa ne si dovolit ,da te drugi spravijo v paniko in si potem nervozna...saj si vedno tko skrbna in vedno lepo poskrbis za svoja soncka...vcasih pac pride tak dan,tudi nam ne pase vsakic jest...moj mihailo zadnje case kr strajka in ga sploh ne hranim vec na 3h ampak na 4h ali vec-tako mu pase.. ja maš prav.... tud benjaminu ne dajem na ure jest ampak sam zahteva vsake 3 ure.... no zadnje čase (od kar imamo mleko 2 in jemo več goste hrane) pa je bolj redko..... sej zdej zgleda, da bo zaspal mogoče mu je tud mal vroče razmišljam da bi ga postrigli kaj pravite.... moti me ker mu laseki silijo na učke (tega jst ne maram) kaj pravjo zakaj ni dobro strižt pred letom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:20:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa moj beni je pa tak sitkan utrujen pa nebi spal lačen pa nebi jedu.... nonstop si rokice daje v usta sam zobki ga ne mučijo k že ima 2 upam, da ga ne boli grlo sem nonstop napeta okol tega pol pa še moja mami sprašuje kaj če ga ušeski bolijo kaj če ga grlo boli...... pomoje že čuti da me skrbi in zato joka upam da mu ni nič in je samo vpliv lune hvala a tko male fante že tud luna nosi? ja jst tud upam, da mu nič ni sam avtomatsko ko je en bolan se bojiš, da še drugi kej dobi? čeprav angina naj nebi bla nalezljiva
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:22:12
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy a je bil vaš šotor že kdaj v dežju? sej me ne skrbi, da bo deževalo sam za vsak slučaj da vem če plavutke vzamem s sabo aja a boš ti en fen vzela al ga jst vzamem?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:26:01
|
|
|
|
diamantina
|
majchy, letnica r. je 1985. uboga rubin, sožalje ružini. Imam malega v naročju in težko tuipam, je tudi on siten na kvadrat danes, nič jest, nič pit, sam sitkat. Sem že čist preč.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:28:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina majchy, letnica r. je 1985. uboga rubin, sožalje ružini. Imam malega v naročju in težko tuipam, je tudi on siten na kvadrat danes, nič jest, nič pit, sam sitkat. Sem že čist preč. pol bi jih mogle pa bi2 skupi dat dons mogoče bi jima blo pa všeč
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:29:08
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vroče ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vpliv .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbi ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jemati
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:31:08
|
|
|
|
Čebel@
|
danes so zgleda vsi sitkani-midve sva imeli borbe pri kosilu diamantina......imaš na isti dan RD kot moja sestra,samo da je ona letni 87
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 19.8.2009 16:32:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša......jaz bi na tvojem mestu ga ustrigla in spravila pramenček(jim velikokrat odpadejo laski) ker mu je sigurno vroče ......za fante ne vem če jih nosi luna,na Hano vem da ima vpliv .....ta šotor je že bil v dežju,tko da ne skrbi ......sem dala fen k sebi na seznam,tko da ga tebi ni treba jemati sem ti seznamček opreme poslala na mail mislim, da bomo imel danes stilsko preobrazbo doma za benjamina.... upam, da ga bo hana še marala četud ne bo več Elvis
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?