zanchy
|
za nami je pa en naporen, ampak lep vikend , časa mi je zmanjkovalo po celi črti.... prvo smo pomagali babici in dedku pospravljati koruzo, potem pa še včeraj kostanjev piknik s prijatelji , tolk se je dogajalo, da mali ni mogel prav spat čez dan in je bil popoldne in zvečer že prava tečka.... in takrat je samo mamica tista, ki ga lahko potolaži - so naši krofki in jagodke kar isti, kar se tega tiče brigita23- upam, da ste danes že kaj bolš in da boste lahko šli že malo ven na sončka glede tv-ja pa jaz mislim, da mu tisto malo ko pogleda ne more škodit, je pa res, da jaz tud včasih pozabim skoz pazit, da ne gleda.... pomoje bi bilo škodljivo, če bi res konstantno vsak dan po par ur gledal v tv, to pa itak ne delamo pa čestitke za 5 mesecev in hvala za informacije glede aspiratorja- bom šla pogledat veronikab- tudi mi smo zadnič sprobali, kako se je preoblačit v avto, če si pokakan do vratu - polom , jah ampak kaj češ, preoblečt smo se moral....sem pa prej pogrnila dve plenici po sedežu, tako, da so sedeži ostali čisti, men pa je skor hrbtenica ven pogledala, ko sem se mogla tolk časa sklanjat kašico pa jaz kupim od fructala- piše gor da je brez dodanega sladkorja, mi smo probali keksolino za večerjo pa se dobr obnese, res da piše od 6. meseca dalje, ampak ne fali več veliko, pa sem se odločila, da probamo... kpmk- moj že skoz ne mara flaške, samo zizo ali na žlico, nevem kako bo ko bo treba začet kaj piti, al bo kar na kozarec prešaltu nalini- za šoping, mene tud vleče, pa kar ne pridem do trgovin naš ima pa zdej novo foro pri oblačenju, na previjalni se zvija, pa obrača na bok, tako, da ga moram skoz lovit po previjalni, mislim pa da je to obdobje in da se bojo umirili.... klavdyk- za zoo- poročaj kako je bilo detelja za pomočnike- so mi kar polepšali to mrzlo jutro moj mali je isti, potolažim ga lahko samo jaz, mislim pa, da je to posledica tega, da sva cele dneve sama- brez očija, on cele dni dela, ko pride domov mali ponavadi vedno spi, potem je pa to tako kot je... akina- da boste čimprej zdravi sonček- upam, da si dobro zdaj pa moram nehat- mišek mali že kliče gremo na ziza party
|