veronikab
|
Ojla punce! Danes je za nami en zeloooooo lep dan. Končno smo zmigali svoje rite in se podali malce izven LJ. In bilo je super. V LJ je itak megla za po . Imam že občutek, da se mi vleče v kosti in se mi že počasi začne poznati vpliv EMŠO. Na poti v Velike Lašče se je naš mišek v lupinici orng pokakal in jaz sem se odločila, da ga previjem kar v avtomobilu na zadnjih sedežih. Napaka!!! Jakob je bil namreč pokakan do vratu . Samo saj si predstavljate, ko ga imaš že enkrat razpakiranega na zadnjem sedežu, kakec vsepovsod, enostavno moreš nadaljevati. Njemu se je pa to itak zdelo carsko. Mu je bil pravi žur, da se je lahko malce nag povalal v avtomobilu, je kar vriskal in žgolel. Včeraj smo prvič probali riževo kašico. Kupila sem seveda uno od Milupe, sam sem šele pozneje videla, da vsebuje orng cukra . A mogoče kera ve za kakšno, ki vsebuje manj sladkorja? Pa morala bo biti kar una z že dodanim mlekom, saj jaz s pumpico ne spravim ven niti 10ml. Se včasih kar sprašujem, kako je Jakob lahko le na mojih joških splh kaj zrasel. No noč zaradi tega ni bila nič boljša, kvečjemo slabša - mali jazbeček se je zbujal na 2h, se vedno polno dojil in posledično bil že ob 3h polulan tudi čez pižamo. Ko sem ga pa enkrat previla in preoblekla, pa je bilo konec z . Sedaj pa že 1 h spi kot top. Ga je lepo vreme zmatralo, pa še kosilo, ki si ga je mamica privoščila, je bilo orng nasitno. brigita23 in akina - a ste že kaj bolje????? detelja - mogoče pa ima botra luna kaj prste vmes. Danes je orng okrogla. Verjetno je pa le faza, ki bo tudi minila, je pa dobro, da ko se zbudi, da ne joče. Za polento bi se pa jaz priporočila, no samo če bi bilo še kaj meseka zdraven, se tudi ne bi branila Tile pomočniki so pa njami. nalini - super za uspešen nakup. IKEA je zakon. Kar se pa oblačenja tiče, pa pri nas za enkrat laufa vse po maslu. Razen občasnih malih eskapad, ki so pa verjetno normalne, mi Jakob glede tega ne dela glih sivih las. Naš le ko ga previjam dela trde nogice, jih čisto stegne, kot da ne bi hotel, da mu pleničko dam gor. Sam ga pol včasih malce podkupim in mu dam pleničko prej malce v roke, da si jo ogleda, pa je zadovoljen. Upam, da ti bo katera znala bolje svetovati kot jaz. Glede nočnega hranjenja sem pa jaz pri našem mišku ugotovila, da mora imeti red čez dan (pogosto hranjenje in spanjen na ure), pol je tudi ponoči OK. Če pa npr. čez dan kakšen podoj izpustiva, ker smo po nakupih ali na obisku, se pa to pozna ponoči . kpmk - glede pitja mleka se je pred 1 mesecem enako zgodilo punci od bratranca - mala iz enega dneva na drugega ni več hotela piti mleka (beri: ne dojiti, ne izpumpano mamino mleko, ne umetno melko). Le GH na žlico ji tekne. Mogoče je le faza pa bo minila, ti le pazi, da bo dobil dovolj tekočine, mleko mu pa vsake toliko spet ponudi, no vsaj jaz bi tako naredila. Vsem želim lepo in mirno nočko!