|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
2.10.2009 13:05:31   
malcekvita
veronikab ma so res lumpiji tile naši aprilčki. mi smo danes vstali 5x, ne vem, če je 1x od tega konkretno jedel, bolj je šlo po moje za cartanje user posted image , al pa spet zobki delajp štalo. muffini, jst bi tudi!!!!!

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
2.10.2009 13:26:50   
akina
rea, čestitke. Pa res ni dolgo kaj smo bile noseče, zdaj pa že novi kroguser posted image

Mi smo pa od zdravnika, Samuel je prehlajen in ima trebušno virozo, zato pa je že tri dni tak slabo spal. Se mu tak pretaka po želodčku, pa prdi. Jaz pa sem mislila, da je to od železa, ki sem ga začela jest.
Zdaj pa z atijem spita, ker je atiju tudi tak hudo slabouser posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
2.10.2009 13:28:23   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

da se še pri vas pohvalim, sicer potiho, ker še ni najhuje mimo..MI SMO NOSEČI...hehehe, again :)

user posted image user posted image user posted image kdaj maš pa rok??? iskrene čestitke

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
2.10.2009 13:29:30   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

da se še pri vas pohvalim, sicer potiho, ker še ni najhuje mimo..MI SMO NOSEČI...hehehe, again :)

user posted image user posted image user posted image kdaj maš pa rok??? iskrene čestitke

6.6.2010..bom pa še vse poročala po pregledu :)

rea27

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
2.10.2009 13:38:00   
veronikab

Se enkrat iskrene čestitke!
user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.10.2009 14:09:37   
brigita23
halo punce

Evo se javljam nekoliko bolj naspana in brezskrbnauser posted image , naš sonček je to noč kr nekako pančkal, je pomagalo vrjetno da sva mu dvignila vzmetnico in vse ostalo. Zvečer sem mu pripravila parno kopel, ga celo noč mazala po prsih in pod noskom z eno zeliščno kremico ter seveda brizgala v nos Aquamarin. Je pomagalo full. Ma še vedno nahod oz. zamašen nosek je pa precej boljeuser posted image .
Hvala vsem za odgovore glede Operila. Ga trenutno še nismo dali, upam da tudi ne bo potrebeuser posted image . No naj vam povem kak šok me je doletel zjzutraj, se zbudim grem kuhat zajtrk in kavico in slišim novico da so vv prometni nesreči umrli 3-je mladi ki so se vračali iz absulventa. Jst sem vedela da se danes vrača iz absulventa tudi moj najboljši prijatel in spreletel me je srd. Takoj sem klicala, telefon ko zakleto nedosegljiv. Npišem sms "javi mi da si ok" pa nič no do nekaj minut nazaj ko se mi je HB javil in je z njim vse okuser posted image , samo za ostale tri je pa zelo tragičnouser posted image .

veronikab hvala za zajtrk..mmmmmm ornk si se potrudila, pa tole z mufiniuser posted image pavka ti nam takole lušte delašuser posted image user posted image .
hvala vsem za dobre željeuser posted image
Vas še pol pokometiram se je mali zbuduuser posted image , mi bomo pa jutri stari 5 mesecevuser posted image .

čao
aja še to FB katastrofa, da ti takole nekdo poskuša uničit lajfuser posted image ....zej pa res gremuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.10.2009 15:14:47   
Blueeyes

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.10.2009 19:55:04   
mišk
Rea: Čestitke za ponovno nosečnost!!user posted image user posted image user posted image  Jst sem ful za takšne male razlike med otroci. Jst bi takoj zdej imela še enega, a pred 3. otročkom si moram pa res vsaj prvo službo poiskat. Tud če ne bo za nedoločen čas. Vsaj tolko bi počakala s tretjim, da bi eno leto nekje delala, pol pa veselo na delo.user posted image
Vedno sem govorila, da bi do 30. leta rada imela tri otroke. Upam, da bo ratalo. Joj, kak je to smotano, da ne moreš imet vsega hkrati...user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.10.2009 20:22:59   
sonček85
nmagk:karolinca je prava faca.Ja hvala bomo videli kako bo,če bom lahko pridem
Pogledat vas pa moram prit ,vas pogrešamuser posted image
nalini:oblačenje.bodi in sp.vreča:spi dobro mu ni vroče
veronika:kaj delaš lušteuser posted image
mišk:super za mere
akina:pozdravite se čim prej

nočkoooooooooooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.10.2009 20:27:37   
sobra
Rea čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej si mi pa dala mislituser posted image user posted image user posted image , mi bomo tud vrjetno začeli delat po novem letu na drugem otročku, mogoče pa tudi že prej user posted image user posted image user posted image , nikoli se ne ve.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.10.2009 20:46:40   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  punce tako se govori,saj sem rekla,kar za mano.Meni je po eni strani,kar malo hudo,ker ne bom več noseča in rojevala,čeprav je bilo težko je bilo lepo,ampak sedaj je res dovolj, 5 pa res.

Sonček res si zelo želim te spoznat v živo,se bomo takrat menili,ko določimo datum.
Nočka vsem.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
2.10.2009 20:47:13   
pikaro
user posted image user posted image Rea čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
2.10.2009 21:01:58   
rea27
sobra, pikaro - hvaaalaaa....

še vedno gledam tale plusek na CB..komaj že čakam pregled...

lahko noč od Eve, mene in hmmm...

a, veste, da na uni preglednici, kitajski, al kakšni - ko piše koliko je bila mati stara ko je zanosila in glede na to kateri mesec v letu je bil...nam spet pokaže punčko.. (je že prej obakrat zadel)...Madoniš bo naš ata vesel :)

< Sporočilo je popravil rea27 -- 2.10.2009 21:02:29 >

rea27

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
2.10.2009 21:03:06   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: sobra

Rea čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Zdej si mi pa dala mislituser posted image user posted image user posted image , mi bomo tud vrjetno začeli delat po novem letu na drugem otročku, mogoče pa tudi že prej user posted image user posted image user posted image , nikoli se ne ve.

go sobra, go sobra :) zdaj si še navajena vstajat :)

rea27

(odgovor članu sobra)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
2.10.2009 21:19:42   
mišk
Rea: Men je po tisti razpredelnici prvič kazalo fantka (narobe),, drugič pa punčko (prav), tak da se ni za zanašat.user posted image  Je pa vseeno zanimivo tko mal ugibat, pri komu drži in pri komu ne.
Praviš, da si ati želi še ene punčke? Tudi naš si je in želja se mu je uresničila (in meni user posted image ). Tudi v tretje se ne bi branila punčke. Resnično, čeprav to marsikomu ne gre v račun.user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.10.2009 7:32:20   
veronikab
Dobro jutro punce!
user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.10.2009 7:49:27   
veronikab
Zdaj pa povejte, kaj je narobe z mano - naš pobič končno ponoči spi, jaz pa gledam ko čukec user posted image  user posted image  user posted image

Še malo zajtrka:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pa še kavica:

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.10.2009 8:16:11   
zanchy
dobro jutrooo....

veronikab hvala za suuupeeer zajtrk, mmmmmmmmmuser posted image user posted image ,

moram se pohvalit, da je naš mali spal- včeraj od 20:00 do 05:30user posted image user posted image user posted image user posted image danes pa do 4:30user posted image , kar ne morem verjet, ker smo se do sedaj zbujali tud po 5x na noč.....

grem vas mal prebrat, pokomentiram pa malo kasneje, ker hitimo na vpis za verouk s tavelkimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.10.2009 9:05:19   
detelja
veronikab pri meni je to noč isto bilo...maja lepo spi jaz pa v luft gledam...jau sem bila sama na sebe jezna...pol pa ko je ob 6.30 vstala sem mislila, da bom umrla od utrujenostiuser posted image hvala za dobr zajtrk, je kar obilen...

moja majči je včeraj spet bruhala po korenčku...sem ji skuhala spet juhico in najprej je lepo vzela prvo žličko, in drugo potem jo je tk streslo kot da bi kaj kislega pojegla pol pa je že bruhala...mislim, da ji korenček ne ustreza...ker cukini mi je pa jedla ko nora...sploh ji nisem utegnila tk hitr dajat kot bi ona hitr rada jedla...joj, moja lubica...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.10.2009 9:51:46   
kpmk

sobra, pikaro - hvaaalaaa....

še vedno gledam tale plusek na CB..komaj že čakam pregled...

lahko noč od Eve, mene in hmmm...

a, veste, da na uni preglednici, kitajski, al kakšni - ko piše koliko je bila mati stara ko je zanosila in glede na to kateri mesec v letu je bil...nam spet pokaže punčko.. (je že prej obakrat zadel)...Madoniš bo naš ata vesel :)

eno razpredelnico ima moja prjatlca in je poskusila na meni in ugotovila in pravi da je za sebe tudi in še za par, da vedno prav kaže user posted image  he he mogoče pa je kaj na tem

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.10.2009 10:36:04   
sonček85
NMAGK:TUDI JAZ ,SE BOMO TAKRAT POGOVARJALE,KO BO DATUM DOLOČENuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.10.2009 11:11:00   
Blueeyes
danes je je tudi pri nas prvič oglasila majčica 09 ki bo tudi majčica 2010 user posted image  user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.10.2009 13:00:03   
veronikab

danes je je tudi pri nas prvič oglasila majčica 09 ki bo tudi majčica 2010 user posted image  user posted image  

O hudo! Čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.10.2009 13:01:31   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

moja majči je včeraj spet bruhala po korenčku...sem ji skuhala spet juhico in najprej je lepo vzela prvo žličko, in drugo potem jo je tk streslo kot da bi kaj kislega pojegla pol pa je že bruhala...mislim, da ji korenček ne ustreza...ker cukini mi je pa jedla ko nora...sploh ji nisem utegnila tk hitr dajat kot bi ona hitr rada jedla...joj, moja lubica...

detelja - mogoče pa Maji res ne paše korenček.  Boga revca, ka tko bruha.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.10.2009 13:02:26   
veronikab
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy

moram se pohvalit, da je naš mali spal- včeraj od 20:00 do 05:30user posted image user posted image user posted image user posted image danes pa do 4:30user posted image , kar ne morem verjet, ker smo se do sedaj zbujali tud po 5x na noč.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!