|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
7.10.2009 9:21:45   
Pat74
Sonček domačih živalic smo se hitro znebili, ampak Maša pa kar ni še dobra, ponoči mi skoz kuha na 39. Kašelj je sicer rahlo boljše in tud mal več energije za nagajat imamo - sicer pa itak ni zdravila, edino vlažit moram prostor, zato pa tudi traja tako dolgo.

Kar se tiče srečanja, sem pa jest tud za kakšno slasčičarno - sem odvisna od OH - sploh ne vem, kdaj se bom spravla izolacijo dol dat, čeprav prihaja zima, pa bo še prav prišlauser posted image

Moj Andrej je tud en velik zizator, zadnje 3 dni bi se ponoč skoz dojil, sem kronično neprespana, poskušam, da bi kaj začela uvajat, pa je za miška vse zanič!? Najbrš bi rad kaj čokoladnega, ampak je še premajhen - se kar oblizuje, ko jem kakšno čokolado ali čokoladne piškote.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.10.2009 9:22:29   
Pat74
slaščičarnauser posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.10.2009 9:32:24   
janja*
nmagk ja tudi jaz se tolažim s tem da še pridno dojim in da lahko grešim.Pa sej bi blo vse okej potem pa kej spečem pa ne morem nehat jest.Če je pa tako dobro.
Problem je tudi v tem da hlač ne morem zapret ,zaradi trebuha.Vse ostalo je kul,samo trebuh.Pa prsa so oooogroomna.To bo šlo dol,ko bom nehala dojit,kar pa še ne mislim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.10.2009 9:35:53   
janja*
nmagkuser posted image user posted image user posted image user posted image za pol leta.Ni kej čas hitro beži.
Piruru bi pa res lahko naredla kakšne majčke za nas ali pa bodije za otročke.Dobra zamisel.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.10.2009 9:38:17   
janja*
Pat 74 upam da se Maša čimprej pozdravi.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.10.2009 10:04:51   
m..tina
Jutrooo!

Joj, js sem pa včeri pozabla povedat, da je naš Jure bil star 6 mesecev! Pa kako lahko kaj takega pozabim! user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.10.2009 10:06:34   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Jutrooo!

Joj, js sem pa včeri pozabla povedat, da je naš Jure bil star 6 mesecev! Pa kako lahko kaj takega pozabim! user posted image

čestitke tudi Juretu

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.10.2009 10:24:55   
klavdyk

Jutrooo!

mamca mamca ne vem kk si lahko tk pozabljivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Juretu pa čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.10.2009 11:00:42   
m..tina
Jah...poporodna pozabljivost me daje! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.10.2009 11:25:16   
janja*
m..tina čestitke Juretu!!!!
Ja o pozabljivosti bi se pa tudi dalo govorit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.10.2009 11:33:07   
klavdyk

Jah...poporodna pozabljivost me daje! user posted image  user posted image  user posted image

sej te zastopimo-smo verjetno vse enakeuser posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.10.2009 12:17:41   
nmagk
Jure user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 6 mesecev.

Pozabljivost KAJ STE ŽE REKLE???????

Dojenje tud jaz še ne mislim nehat,dokler je bomo kar dojili,mene so tud samo trebuh, pa joški, pa rit tud ni majhna,najbolj je vesel moj mož,da ma kaj za prijet prav,jaz pauser posted image user posted image user posted image  ampak grem vseen po en piškot,mnjam.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.10.2009 13:29:11   
veronikab
Punce, samo vaše poste sem prebrala, pa sem spet snedla celo škatlo sladkarij - tokrat so padle nugatove kocke iz Hofferja (so božanske).user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.10.2009 13:48:25   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  bomo kmal skup na kakem foromu ,,ODVISNA SEM OD SLADKARIJ,,
sicer pa nismo zastonj aprilski krofki in jagode.....user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.10.2009 13:51:15   
Nalini
ojla

za nami je ena spet pesta noč .... ga zgleda kar matrajo zobki, ker se neprestano jamra pa premetava po postelji .... user posted image  ... sem mu dala kar svečko proti bolečinam, da je bilo malo boljše ..... ker calgel pomaga nekaj minut te pa jovo na novo .....
drugače smo ok .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
končno uredili aleksejevo prebavo - pomaga kompot iz suhih sliv ..... mu zjutraj skuham 2-3 slive pa malo jabolka zraven ..... če je lačen mu zmiksam, če ne pa sadje sama pojem .... mu pa ponudim potem samo sokec, ki ga mali rad pijeuser posted image  .... pa še povedat moram, da on ne pije ne s flasške, ne z magičnega lončka ampak iz kozarca ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

sladkarije ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ka te to jeuser posted image

pozabljivost ... jaz neprestano iščem svoj telefonuser posted image user posted image user posted image user posted image  ... ehhh ... pa če se mi vedno skrije .... in to ponavadi takrat, ko ga imam potiho ali pa je prazna baterijauser posted image

obmesečnice .... vsem iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image  user posted image ... ja naši dojenčki bodo postali kmalu malčki .... ne moren verjet, da je že pol leta od takrat, ko so se rodili ..... ja čas hitro beži ...... meni sta zadnja dva meseca minila ful hitro .... me kar malo mrazi ob misli, da čas tako hitro gre .....

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.10.2009 15:11:48   
Anonimen
Čao babuške user posted image ,

Na hitrco, ker kuham kosilo, Elo imam v naročju, pa še obisk dobimo. Najprej kratko poročilo, pa vas zvečer pokomentiram. Mi smo se ta vikend potepali na Štajerskem, Ela je bila super pridna, le en večer je nekaj časa jokala v lupinici, tako da sem naredila to, kar se ne sme user posted image , jo vzela v naročje in je v minuti zaspala. Potem smo jo seveda dali nazaj v lupinic. Smo namreč bili na mini trgatvi, ki se je razvila v bograč/kostanj piknik in smo se proti Lj odpravili šele ob 20.30 user posted image . Doma sva se samo previli, najedli in hop v posteljico, je zaspala zares v tenutku, samo položila sem jo v posteljico user posted image . Drugače lepo napredujemo, jemo še vedno najrajši žitne kašice, obračamo se še ne, toda zelo lepo pa sedimo s hrbtno oporo user posted image user posted image user posted image . Veselo se pogovarjamo, vriskamo, tudi na glas smejimo, pa tudi jezit se znamo orng user posted image user posted image user posted image . Ravno včeraj sva bili na sprehodu z mamico s 3-mesečno punčko in nisem mogla verjeti, da je bila Ela kdaj tako drobcena user posted image . Poleg nje je izgledala prava babnica user posted image user posted image user posted image . Bom zvečer pripopala novo fotkico Ele, da malo osvežimo seznam user posted image .
Pridem zvečer user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Nalini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.10.2009 17:58:53   
sonček85
detelja:user posted image user posted image user posted image jac meni je tko lep,pa unikkat.Imaš ZS
nmagk:čestikte za pol leta user posted image
pat:samo da so šle domače živalice,kuhanje ponoč i pa naj se neha
joj kako lepo da se ti še doji ,jaz pa tko pogrešam ,pa da bi se še mal pocartaluser posted image
m...tina:jure čestikteeeeeeuser posted image user posted image user posted image
nalini:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nena:lepo te je brat sem te malo pogrešala.Super za potepanje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.10.2009 17:59:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Včeraj sva se z dragim pogovarjala ,da bomo čez kaake2 leti povečali družinicouser posted image user posted image user posted image mami je presrečna

user posted image user posted image user posted image
hvala
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Sonček Piruru,bi lahko še za nas naredila kake majčke,take forumske,gor aprilčice 2009 pa kak krof gor in jagodo.
Ja sam res ,ni slaba IDEJA JI BOM PREDALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.10.2009 18:08:29   
nmagk
No zdej je pa še mene na FB odnesl,pa se še ful lovim,ja jest pa računalnik sva pa dva pojmauser posted image user posted image user posted image
Sonček pozdravljena,ja dojenje je res fino,jaz tud nisem nobenga tolk dolg dojila kot tole našo princesko,mogoče zato,ker je zadnjauser posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.10.2009 18:18:18   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

No zdej je pa še mene na FB odnesl,pa se še ful lovim,ja jest pa računalnik sva pa dva pojmauser posted image user posted image user posted image
Sonček pozdravljena,ja dojenje je res fino,jaz tud nisem nobenga tolk dolg dojila kot tole našo princesko,mogoče zato,ker je zadnjauser posted image
ja sem videla ,sem malo šla na FB ko je Aleks zaspal in sem te že dodalauser posted image

Sem pa že piruri sporočila  naš predlog,čakam odguser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.10.2009 21:24:12   
Anonimen
Evo me, moja mucka spi user posted image . Zdaj pa čas za komentarje user posted image  user posted image  user posted image :
Blueeyes - Kako luštne fotke user posted image user posted image user posted image ! Očitno ste se res imeli zelo fajn na morju user posted image . Mi bomo pa čofotali drugo leto, pozimi pa upam, da nam bo uspelo za par dni pobegnit nekam na sneg, da se dragi malo nasmuča, jaz natečem na smučeh, vsi skupaj pa na sanke user posted image .

kpmk - Sem vesela, da sem ti lahko pomagala user posted image user posted image . Se mi zdi, da smo se tukaj na rr našle prave fajn babnice, ki jih drugače težko srečaš user posted image . Itak si pa vse med sabo pomagamo tako ali drugače. Meni pomaga že to, da vem, da so tukaj mamice z enako starim dojenčkom kot Ela, da torej gremo vse skozi iste težave in da ni hudič, da skupaj ne bi našle rešitve na vse možne težave user posted image user posted image user posted image . Akina, za nas, ki smo imele travmatičen porod, mislim, da bo treba kar orng delat na psihi, preden spet zanosimo, saj bo strah pred porodom gotovo prisoten. Meni žal ni uspelo septembra se vključit v to skupino ProMama na Naravnih začetkih, saj je ob popoldnevih, toda gotovo bi mi strokovna pomoč zelo prav prišla. To bo treba še malo naštudirat user posted image . Se pa zavedam, da ne bo lahko in da bodo na dan prišli vsi spomini. HB sem svojo porodno zgodbo že tolikokrat povedala, da sem se nekako čez to pripovedovanje sčistila, toda še vedno je v meni strah: kaj pa če bo drugič tudi zastoj?! user posted image Tolažim se samo s tem, da sedaj vem, kako stvar izgleda in vem, kje so moje meje in da ne bom pustila, da bi me drugič tako dolgo mučili z bolečinami samo zato, ker CTG ni pokazal močnih popadkov. Najpomembnejši je moj subjektiven občutek in če ga ne bodo spoštovali, bom sredi poroda norela user posted image user posted image user posted image . Če sem bila prvič ostra samo na papirju, v dejanjih pa nekako nisem upala, bom drugič ostra tudi v dejanjih. Ne bom si več pustila, da bi me tako zlorabili kot so me user posted image user posted image user posted image .
Glede GH pa mi jemo trikrat na dan GH, saj ji enostavno mleko ni več dovolj. Tako da možno, da tvoj zakladek pač rabi več GH, ker aktivno raste. Važno je, da ima ponoči in zgodaj zjutraj še en mlečni obrok.

detelja - Omenila si, da je Maja hotela samo mrzlo mleko. Jaz sem tudi pri Eli opazila, da bolje, da je mleko nekoliko bolj mrzlo kot pretoplo, čeprav idealna temperatura je mlačna. Če je čisto mičkeno pretoplo, ne bo pila. Ima pa še eno foro. Včasih noče mleka, pa ji dam najprej vodo in ful pije, potem pa zemanjam flaški in začne jest. Se mi zdi, da se mora včasih najprej odžejat, da lahko je. Isto se ji dogaja sedaj pri kašicah, včasih celo vmes pije, ker postane žejna. Ful tečnari in nekako začutim, da je žejna, spije vodo in potem lahko mirno jeva naprej. Jaz tudi ful pijem med kosilom, tako da jo čisto štekam user posted image user posted image user posted image .
Glede bruhanja pa upam, da sta že ok. Možno, da je pač enostavno še prehitro za njen želodček in boš morala še malo počakati s špinačo. Po seznamu, ki ga je meni dala patronažna, so za špinačo zreli šele pri 7. mesecih. Toda Maja je bruhala tudi po korenčku, a ne? Hm ...user posted image Mogoče je enostavno prehitro in boš morala še malo počakati z GH. Vsekakor nam otroci dajo vedet, kako in kaj in bruha gotovo ne brez razloga. Javi, kako sta uredili user posted image .
Glede cartanja, pa nimaš kaj: imaš očitno eno orng cartljivko user posted image . Pri nas se tudi samo cartamo, predvsem se mamica kar ne more nalubčkat in nacartat pri Eli user posted image user posted image user posted image .
nmagk - Bravo za mere! user posted image Pa hvala za link na čeveljce, bom drugo pomlad gotovo naročili kakšne user posted image .

matcar - Upam, da si že zdrava user posted image user posted image user posted image .

akina - Pa tudi vi upam, da ste že zdravi in ok user posted image user posted image user posted image . Pa čestitke za 5 mesecev user posted image .
malcekvita - Jeah za uspešno selitev user posted image user posted image user posted image . Mi se bomo tudi v roku pol leta do enega leta selili (še iščemo svoj domek) in si kar predstavljam, kakšen super občutek je, ko se vseliš v svoje, na novo urejeno stanovanje ali hiško user posted image . Jaz komaj čakam. Če zvečer ne morem zaspati, v mislih opremljam hiško (z Ikeo seveda, ki jo vem na pamet user posted image user posted image user posted image ), pa zaspim kot bi rekel keks user posted image  user posted image  user posted image . Pa upam, da ste že zdravi user posted image user posted image user posted image .
rea27 - Čestitke za tako lepo novico! user posted image  user posted image  user posted image Madonca, ste pa res hitri. Očku pa kar povej, da je čisto dovolj hitro, saj se mora ženska vmes malo odpočiti, predvsem njeno telo, glede na to, da dojiš, pa itak.  

brigita23 - Upam, da ste že vsi zdravi in da je tvoje koleno ok user posted image user posted image user posted image . Ela pa Niku pošilja en'ga ekstra zdravilnega poljubčka user posted image . Pa čestitke za 5 mesecev user posted image . Mi pa še 10 dni, pa že pol leta, uau! user posted image Glede prenašanja viroze, pa sta itak z Nikom čisto povezana, tako da on do tebe dobi tudi protitelesa, zato se nič ne sekiraj. user posted image Se pa kar spomnim, kako je, ko si bolan user posted image . Tudi midve z Elo sva bili obe skupaj bolni in sva cele dneve preležali v postelji, je kar nekako šlo, čeprav sedaj, ko je že večja, ne vem, če bi se strinjala user posted image user posted image user posted image .

sonček85 - Madonca, ti pa si pridna že navsezgodaj zjutraj user posted image . Saj ni čudno, da nam ti rihtaš sezname user posted image .
veronikab - To je bil pa prav pregrešen zajtrk user posted image user posted image . Glede knjige za lažje pogovore med partnerjema, pa je naslov: Resnica se začenja v dvoje. Te opozarjam, da je kar težko berljiva user posted image , nič kaj ne teče branje, toda vsebina je izjemna user posted image user posted image user posted image . Seveda je potem te razgovore v dvoje treba prakticirat, je pa fajn, da človek nekatere stvari ozavesti, saj so potem vsi pogovori, ne samo kreganje user posted image user posted image user posted image , bolj konstruktivni user posted image . Če pa rabiš kakšen nasvet, pa kar javi, z veseljem pomagam user posted image . Pa super za izlet in previjanje na zadnjem sedežu user posted image user posted image user posted image . Glede kašic pa so super od Holle, jaz jih enostavno ne morem prehvaliti. So popolnoma brez sladkorja, bio in še izjemno okusne user posted image user posted image user posted image . Morda samo nasvet: kupiš adaptirano mleko posebej in te kašice od Holle in najprej zmešaš mleko in potem skupaj s kašico. Kašice ti potem ostanejo tudi za zmešat z zelenjavo ali z vodo.

Ljubljančanke - Ve kar javite, kdaj se dobimo in kje, pa gotovo pridem user posted image . Mislim, da nam manjka ena organizatorka user posted image . Blueeyes ti nam kar javi, ko bo srečanje, se pridružimo user posted image .
tinaaja - Jeah za novo premično sredstvo user posted image . Je avto? Pa bravo za pregled in mere user posted image .

klavdyk - Joj, upam, da je nosek že bolje user posted image user posted image user posted image . S krompirjem pa bi jaz na tvojem mestu kar počakala. Pa s piškoti tudi, saj so najbrž iz pšenice. Bolje kakšne mlečno-žitne kašice in seveda zelenjavne in sadne. Glede izleta pa so na začetku tudi naši izleti izgledali tako, saj Ela ni hotela ne prav jesti, ne spati. Se je pa sedaj kar nekako vnesla in navadila in je vedno lažje user posted image . Očitno naši zakladki rabijo nek svoj čas, da sprejmejo tuje okolje in se lahko toliko sprostijo, da lahko jedo in spijo tudi drugje kot doma.
Pat74 - Super, da ste tako hitro poštimali na ORL user posted image . Pa upam, da ste že zdravi user posted image user posted image user posted image . In brez uši user posted image user posted image user posted image .
mišk - Bravo za mere in da vse lepo teče user posted image . Pa tudi jaz sem nora na punčke, tako da se ne bi branila, če bi imela tri princeske. Če bo pa drugi fantek, bomo pa seveda tudi njega imeli ravno tako radi kot punčko user posted image .
m..tina - Super, da je prehad mimo in seveda za zobka user posted image . Glede živega srebra pa morda tole: če je tako živahen, bo rabil toliko več animacije, predvsem pa pravilno usmeritev energije. Boš videla, ko bo našel svojo igro, ga pa ne boš mogla vstran spravit, tako bo noter padel user posted image . Glede na to, da že tipka, bo pa morda kakšen pisatelj user posted image .

Nalini - Ni kaj, Aleksej je tipičen oven, me kar spominja malo na našo ovnico Elo user posted image user posted image user posted image . Kaj č'mo, če pa imamo rogece pri bajti, a ne? user posted image user posted image . Pa fajn za avtosedež, mi bomo mogoče tudi mogli počasi prešaltat, saj se mi zdi, da tudi Eli poza v jajčki ne paše več. Pa kako lep jutranji pregled mamice user posted image . Ela tega še ne počne, jaz bom pa itak znorela od veselja, ko bo šarila po meni. Mogoče jo preveč lubčkam, pa niti ne pride do tega user posted image user posted image user posted image . Ker Elin prvi stavek bo itak: Daj mami, nehi me že lubčkat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa pri nas tudi pihamo in se afnamo, ko smo siti, z rokicami si začne manit očke, pa malo po ustih, pa kašo na očke in čelo user posted image user posted image user posted image . Glede oblačenja, pa smo mi čez dan odvisno od vremena, včasih fajn na debelo, včasih pa samo majčka in hlačke ter nogavice (recimo danes, ko je bilo tako zelo fajn toplo), ponoči pa dolge rokave in dolge hlačnice, nogice včasih gole, včasih v pidžamici (odvisno, katero pidžamico imamo), pa pokriti smo z odejo in je to to. Čez dan se pa itak non stop slačimo in oblačimo, se prilagajamo vremenu.
Pa super za Ikeo user posted image , jaz vedno uživam v nakupovanju, pa tudi samo gledanju, kaj vse bi imela user posted image user posted image user posted image .

Oblačenje
- Ela je že zelo zgodaj pokazala, da ne mara, če ji nekaj oblačiš čez glavo in roke v rokavčke. Nekako smo se navadili, da čez glavo smo hitri kot blisk user posted image , čez rokave pa se zraven pačimo, pa pojemo, da jo malo zamotimo, tako da večinoma nekako speljemo brez težav, včasih pa se pač buni.

televizija - Mi je doma nimamo, zato pa je na obiskih tako zanimiva, da bi jo samo gledali, če se ne umaknemo user posted image user posted image user posted image .
tinaaja - Dita se že plazi? user posted image user posted image Bravo Dita! user posted image user posted image user posted image

zanchy - Hvala za odličen zajtrk user posted image . Vidim, da je pri vas tudi pestro user posted image .

Tu neham, da ne bo post čez celo stran user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.10.2009 21:45:49   
Anonimen
Mater sem se razpisala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Obljubim, da bo drug post čisto kratek user posted image  user posted image  user posted image .
štorkljica - Super za čudovit vikend! user posted image To je res najlepše, ko s svojimi srčki preživimo en čudovit vikend kje zunaj v naravi user posted image . Kako bo šele lepo, ko bodo naši zakladki že hodili in tekali. Jupi! user posted image user posted image user posted image Pa Ajda vse najboljše za 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image !

malcekvita - Mi imamo Quinny Speedy in je tudi športen del kar zaščiten pred vetrom. Mogoče pa tega prodaš na Bolhi in kupiš drugega rabljenega? user posted image Mi smo našega kupili na Bolhi za 120 evrov, rabljen pol leta, izgleda kot nov, za novega bi pa dali okrog 300 evrov. 

detelja - Niti ne govori o čokoladomaniji, saj se sama nikakor ne morem odvadit jest čokolade. Trenutno imam fazo Kraševega draže riža, bi ga lahko pojedla na tone user posted image user posted image user posted image . U, pa vidim, da je Maja fina gospa, ki bi jedla samo kupljene kašice user posted image user posted image user posted image . Kaj čmo, Ela še nekaterih kupljenih noče, ker niso dovolj dobre za njo user posted image user posted image user posted image . Oh te naše princeske user posted image .

nmagk - Ta ideja srečanja v slaščičarni pa sploh ni slaba, a veš? user posted image user posted image user posted image Sam' pol boljše, da možekov ni zraven user posted image user posted image user posted image .
Sonček85 - Kako lepo je slišat, da greš v svojem ritmu naprej. Odlično se držiš! user posted image user posted image user posted image Gotovo Aleksovi nasmeški in veselje do življenja pomaga, a ne? user posted image Uuu, pa čez dve leti bratec ali sestrica user posted image . Mi bomo v roku dveh let gotovo tudi začeli delat na drugem. user posted image Junonci pa reči, naj pride kaj na rr, da jo pogrešamo user posted image . Pa lepo, da si me pogrešala user posted image user posted image user posted image user posted image .

srečanje - Matcar rabimo te!!! user posted image Upam, da si že zdrava. Štorkljica pravi, da ji ustreza le 24. oktober, dajmo preverit, če smo vse za ta datum, da se resnično končno vidimo. user posted image

nmagk in m..tina - Čestitke za pol leta user posted image user posted image user posted image ! Mi lezemo za vami user posted image .

Kot sem obljubila, kratko in jedrnato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč babuške, lepo spančkajte in lepo sanjajte (o kakšnih super dobrih sladkarijah, ki so noro dobre, toda pomagajo pri hujšanju user posted image user posted image user posted image ), pa se tipkamo.
Čao,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.10.2009 23:28:59   
matcar
Ojla!
Ja,nisem še čist zdrava,že traja en teden tole,pa še noče konec bit.user posted image
Ja,glede srečanja,sem tudi jaz za 24.10. Pa kolko je po seznamu videt,vas je večina za LJ in okolico,tako da bi blo fajn,če bi katera,ki je iz tega konca en kraj izbrala,ki bi bil primeren za naše srečanje.Jaz tam ne poznam tako lokacij,tako da težko karkoli rečem.

Zdaj pa šibam spat! Nočko!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.10.2009 8:36:05   
Pat74
Jutro,

danes imam enega bolnika več - zdaj je pa Andrej zbolel in tud ful grdo kašlja (zdaj ga imam pa že zato skoz na joški, samo da pije!), samo njemu pa res nič ne smem dat, razen kaj za zbijanje temperature. Z Mašo bili včeraj spet pri P in ima kri zelo slabo, pravi da ima zelo hudo virozo, ne izključuje pa, da ne gre za gripo, celo ta novo je omenjalauser posted image . Maši dajem imunoglukan sirup, zato res upam, da bo do petka boljša, če ne bo morala dobit kakšno protivirusno zdravilo. Nič moram te svoje otroke pocajtat, pa upam, da se mene ne prime.

Nena sej boš pozabila na to izkušnjo, pa boš spet zibala.

Matcar upam, da boš čim prej zdrava.

Karolinca- čestitamo ti za 6 mesecev! Mami bo pa malo čokolade pojedla, da boš pila čokoladno mlekouser posted image .

Sonček ne sekiraj se zaradi dojenja, mogoče bo pa naslednji otroček večji cuckaruser posted image .

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.10.2009 8:37:27   
Pat74
Nalini upam, da ste to noč boljše spali.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!