sonček85
|
hejla: Me ni tri dni ve pa na polno pišete.Vse nisem brala ,na hitro malo pokomentiram pol pa spat.Mmamo veliko dela z zapušćino in vsem drugim ,pa malo da sem s sončkom ,pa dragim pa je dan naokoli. brigitka:smao da ste zdaj bolje,zdaj pa nekaj časa nič. Mi smo drugače ok,veliko se posvečam Aleksu ,ker koker sem sama mislim na atija in jočem,ga pogrešam.Vem pa da je z mano da bdi nad nami in mi je lažje.Čas čre naprej in mi z njim.Čestitke za 5m nmagk.hvala ti za vso podporo preko sms-ov obmesečnice.čestitke vsemmmmmmmmmmmmmmmmmm hvala za odlične zajtrke in pomočnike detelja:mogoče pa pogreša maja tvojo bližino ko spi ,ker je čez dan veliko pri tebi. A polento si ji dala:a že lahko. No jaz mu dajem:pišč.meso,korenje,krompir,brokoli,bučke,banane,jabolko,breskev,hruške:vse doma kuhano,kupljene mamo še samo če gremo kam tko da ne morem narest in kuhat.Je pa ko nor nalini-oblačenje.ja pri nas včasih,ne pa vedno. kpmk:naš še pije na flaško ,ker predno gre spat jo zagleda in kr rjovi zravn sam da jo dobi veronika:uuuu vi ste pa imeli pestro,kako je mogel potem avto dišat pa super za spanjeeeeee mlečne kašice.jaz mu kupujem une od dm-babylove in so super,mešajo se pa z vodo do 6m ,potem so pa une ko mešaš z melkom svojim ali kupljenim zanchy:hvala ,ja počasi gre.U ste pa uživali,ja sedaj se kostanje peče,mi smo ga tudi v nedeljo ,včeraj sem ga pa še doma kuhala pat:upam ,da ste se znebili domačih živalic,da ste že zdravi in da boste sedaj uživali.Ma ta razredničarka je pa tak en škis klavdyk:u super za izlettttttt malcekvita.ojej ,bogi Jakob ,zdaj je bolje,dragi pa naj si spočije m...tina:iii čestitke za zobeke štorkljica.:lepo lepo uživate,le tko naprej