rina22
|
Dobro jutro tudi z moje strani donna22 in katrinka, hvala vama za pomoč glede citiranja, samo meni vseeno to ne gre Mogoče zato, ker imam Opero Bom probala na Internet Explorerju. HVALA VAMA katalena2007, moja punčka je imela isto težavo s polivanjem, kot tvoja. Najina zgodba je taka: Na začetku je pila Aptamil Imunofortis (tega ta navadnega) in je polivala tak, kot ti opisuješ. Veliko, samo v malih količinah. Ko sva imeli 1. posvetovalnico, mi je P rekla, da poliva veliko preveč, zato sem jo mogla klicati vsak 3. dan, da sem ji povedala, kolko krat na dan je poliala. Čez 1 teden se je odločila, da naju pošlje v bolnico. Tam so ji zamenjali mleko (Aptamil AR) in je nehala polivati. Naredili pa so ji tudi UZ trebuščka in so rekli, da je to res taka banalna stvar, da ne vejo, zakaj naju je sploh pošiljala. Vglavno, UZ so naredli, in vsi smo mirni, ker ni nič kaj narobe. Finta je v tem, da taki mali dojenčki veliko polivajo (eni), ker še nimajo do konca razvite te zapiralke (pri želodčku - saj to si tak verjetno že brala kje, tak da ti s tem ne bom težila..) in je zdravnica rekla v bolnici, da verjame, da se bo moji punčki to v roku meseca ali meseca pa pol do konca razvilo in bo polivanje izzvenelo. Polivanje pa lahko traja tudi do 6, 12 ali celo do 24 mesecev (to sem pa nekje prebrala..). Aja, pa še to - vzglavje ji dvigni za 30 stopinj, dolgo jo drži čez ramo, ko podira kupček (okrog 30 min) in večkrat med hranjenjem naj podre kupček. Tak da po mojem mnenju ni razloga za skrb. Če pa te res hudo skrbi, pa prosi P, da te naj da na osnovne preiskave (da bodo mali naredli UZ trebuščka), da boš bolj mirna. Upam, da bo vse ok, in poročaj, prosim kak je in kak se boš odločila. bybyka_1987, ojoj, si res pa boga katrinka, hvala ti, da si dodala slikico Zdaj mi je res hudo, ker sem ti tak zatežila Ni blo mišljeno hudo, OPROSTI Si res pridna s temi našimi seznami, jaz pa tako grem naredim Pa še za na seznam: rojstvo: 6. 8. 2009 (51 cm, 3600 g) 1. mesec: 3. 9. 2009 (54,5 cm, 4500 g) naslednji pregled: 6. 10. slikanje kolkov: 30. 10.
< Sporočilo je popravil rina22 -- 18.9.2009 7:52:41 >
|