skačica
|
čer! Jst tud upam, da bo lahko poleg mojega prišla še Iza, ker si ne predstavljam, da je vsaj 3 dni ne bi videla. Če bo pa treba, bom pa že preživela, sej druge mi ni, ampak res ne bi rada . katrin- ja, jaz verjamem, da če si ti prijazna, pozitivna,...da je tudi osebje pol ok. Sicer pa komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, najbrž boš ti naslednja oktobrka. MM- super za voziček, ko bo opran ga pa pofotkaj, da vidimo kakšne barve si izbrala. Glede chicco blazinic pa: ne, sej potem, ko jih uporabljaš, so tudi dlje časa odprte preden porabiš cel paket. Pa sploh, če kupuješ unga po 60 kosov. Je vsaka posebej zavita in se nič ne izsuši, sej se tud nima kaj. majakla- si me spomnila, da moram še svoje copate oprat. Ene take bolj tople in luštne . Sicer v CE dobiš lahko tiste smotane bolnišnične natikače, ampak mi ni za v njih hodit. Jaz sem v prvo tud mojga prosila naj mi prinese Kinder cereal al kaj so tiste čokoladice z žitaricami, sem bla takrat čist nora nanje in sem jih nekaj pojedla, pol mi je pa cimra drugorodka svetovala naj raje neham. In sem Jaz moram tud dudo prekuhat, sem kupila eno za vsak slučaj. iza ni imela ne dude, ne flaške, ampak tale bo pa mogoče imela. Aniita- jaz ne bom imela pajacka za iz P., ampak ga bom pripravila za kasneje. En topel kompletek in odejca čez je pomoje več kot dovolj za iz P do avta. Sej jih ne bomo nosile kilometre peš . majcy- ja, lepo se vidi obrazek tvojega dojenčka . Jaz pa nisem dobila nobene slikice, je rekla, da imam ziher lepe doma iz 3D pa tudi sama sem rekla, da je ne rabim. Če ima MM do PDP-ja 22 dni, potem imam jaz še 23 dni. Joj, gre hiter, zadnje dneve se bo pa ziher vlekl, še posebej, če bomo šli čez. No, še poroko od mojega najljubšega bratranca naslednjo soboto dočakam, se fino najem, pol pa lahko grem tud rodit. Lahko noč.
|