|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
10.9.2009 16:55:21   
Meliitak
hojla punce...nč vas nisem brala...

a ste ble pr Žabarju? sj bi jest tud pršla pa sm mela en problemček...namreč malce sem krvavela včeraj zvečer, pa sm dons poklicala v P, če je to kaj narobe al pridem al kaj, pa mi prijazna teta tam reče da naj kar pridem, sicer misli da ni nič hudega verjetno z nama, da bomo mal merli, ker pač moj G ni trenutno na razpolago...in smo meli CTG...pa sem ležala tam cca 20 min, pa pol pride not zdravnica in na hitrco opravi z mano, češ da je vse v redu in da ne skrbim...ma sam da sem stopila v P mi je blo nekak lažje, saj mam vse na dosegu roke...bom pa na naslednjem pregledu kr mal potožila moji G, da me pol tud ona v boljšo voljo spravi...
...pa je mala kar migala na CTGju, verjetno zato ker sm bla lačna in ponavad ma takrat akcijo in je aparat kr piskal he, he...se je pa pol začela še večja akcija, da nisem mogla hodit, ko sva šla z možkom v trgovino, tko da sm komj čakala da domu pridem...tko da bejbe grem jest ležat, da se mal umirim in pol zvečer vas mal počekiram...pa kako slikco prpopam...

držte se

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.9.2009 17:03:05   
malaMravljica
Meliiitak, joj kaj je ze nam rekla na tecaju glede krvavenja. Se mi zdi, da pac spodaj mal popusca, ker sedaj je bilo vse zaprto 9 mesecev, sedaj se pa telo pocasi pripravlja na porod. Ni nic nevarnega kot je nam rekla, kar pomiri se. Ce bi pa krvavela vec kot ob m pol pa takoj v porodnisnico se it pokazat, ker pol pomeni, da kri prihaja iz zgornjega dela postelce in to morajo pa mal nadzirat pol. Kar pomiri se sedaj.

Punce, saj ne bo nic narobe, ce odprem paket pampersk, da vzamem 2 vn in jih dam v torbo za otrcka? Sprasujem, ker sem na forumu prebrala, da ni fajn prevec prej odpirat tistih blazinic za dojenje, ker pol niso vec tok mehke al neki tacga.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.9.2009 17:08:05   
Februarka08
Malamravljica, samo nasvet, ko sem prebrala da si spakirala čokoladice - raje se izogibaj le-te, da ne bi imel user posted image že takoj krčke na začetku, pa še zapiralo ga bo. No, jaz je nisem jedla par mescov, zato tako svetujem, ne zamerituser posted image vzemi si Balzen piškote, te lahko normalno jemo, meni so jih vsi nosiliuser posted image sicer pa vsaka zase najbolje veuser posted image aja, še glede blazinic in pleničk - itak lahko prej odpreš, jaz tud pomislila nisem da bi se kao kaj posušilo kdajuser posted image ah, kvačkarijeuser posted image

Smo pa ravno iz Pikapolonice, sem vidla tisto vrečo za pozimi in je res topla, tako da sem vesela da sem jo naročilauser posted image pa bundico za tamalo sem hotla kupt, dobro da je šla kolegica pol ure pred mano in je še za mene vzela, ker ni blo več številk. Pa to ne morš verjet, takoj je vse razprodano... user posted image sem pa vzela za user posted image še 1 brisačko, tako da ma zdaj 2 novi pa tisto škatlico za notri dudo dat, imam 1 že doma, ampak bom mela v 1 dudo, v drugi pa nastavke za dojenje, da bo lepo na higienskem mestu.user posted image V soboto operem še kar mam za user posted image in pripravim torbo, zdaj je pa že zadnji časuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.9.2009 17:39:10   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Malamravljica, samo nasvet, ko sem prebrala da si spakirala čokoladice - raje se izogibaj le-te, da ne bi imel user posted image že takoj krčke na začetku, pa še zapiralo ga bo.

user posted image user posted image user posted image  a res al kaj? Pa ti ves kaksna sladkosnedka sem jaz, pa to ne na navadne piskote, nujno rabim cokolado user posted image user posted image user posted image  

Plenice sem pa ze odpakirala, kolk so majhne user posted image user posted image  
Ej, tisto sem prebrala za blazinice za dojenje od Chicco, ma baje da ratajo bolj trde al neki podobnega, saj niti sama ne vem vec, ceprav po moje tudi tisto ne drzi, ker so zapakirane v kartonasti embalazi pol pa se v papir, kje je tu pol fora?

Tisto za dude dat notri imam pa tudi jaz, sem kupila v Müllerju in tam recejo temu MamPod user posted image  sem cist v trendu sedaj.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.9.2009 17:41:55   
Februarka08
Ej, ko boš mela tvojega cukra v naročju, na čokolado tud pomislila ne bošuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.9.2009 19:25:53   
katrin***
Čer punce,

kako ste kej? Vidm da čvekate na polnouser posted image user posted image  No, sej tudi tule v P čvekamo, tako da smo danes dež naredileuser posted image

cunjice...tudi jaz sem imela do prejšnje sobote večinoma pripravljene cunjice od št.62 naprej. Ko so mi povedali, da bom glih kar rodila me je kr mal panika, k št.56 sem mela samo 3 bodije in čisto nič drugega. Pa sva potem z lubijem šibala v BC k je bla ravno še tista akcija in nakupila boga in pol št.56, ker št.50 sploh našla nism. Tko da zdej mam vsaj za začetek malo več teh majhnih cunjic, ker bo baje naš user posted image  mel še ne 2kg in mu bodo tudi ta še velika, ampak ne dvomim da bo tudi te zelo hitro prerasel.

Dnevi hitro minevajo in tudi ve boste, nekatere že zlo kmalu, odpeketale v Rimuser posted image user posted image  Pa da vam povem, da sploh ni tako hudo, če si pozitiven in si dobro tudi narediš - so potem vsi prijazni s teboj in ti marsikaj sami od sebe povedo in rade volje ustrežejo. Če pa si ti slabe volje, potem ne dobiš kaj dosti. No, moje izkušnje do sedaj. Upam, da bo tudi potem, ko pridem iz intenzivne na oddelek tako.

Fajn se mejte pa lep večer vsem skupajuser posted image

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.9.2009 19:28:10   
LINDI
Evo našo pozitivko,lepo,da tako razmišljaš,jaz tudi verjamem,da je takouser posted image

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.9.2009 19:47:21   
pattaya
Tudi mene je včeraj zvečer spodaj tako bolelo, kot da se bo glih zdaj menza ulila, pa še celo noč, komaj zjutraj se je uredilo.

Sem že pa dva dni tako slabotna, mi je nonstop slabo, pa samo jedla bi.

Glede na včeraj zvečer, sem mojemu danes rekla, da ta vikend pa morama pospraviti kavč na podstrešje in iz garaže prinesti komodo, da bom lahko vse stvari pospravla. Drugi teden pa še nabavim manjkajoče stvari, ter pripravim potovalko za v P, in eno torbo z stvarmi za iz P. za našega malčka.

Katrin*** res si ful pozitivka. Mene pa ful skrbi kako bo ko bom tiste dni v P. Ker mi ful ne diši tam ležat, čisto brez domačih, ker na obisk bo prišel samo moj lubi pa mislim da kak dan tudi moja mama, pa še to samo v času obiskov in vem da mi bo ful težko potrpeti tiste dni, sploh pa če bom slučajno tudi jaz imela CR (sedi na ritki), še bo to nekaj dni več.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.9.2009 20:14:12   
katrin***
pattaya...ne razmišljaj že sedaj o tem, kako ti bo dolgčas in koooolliikkkooo dolgo časa boš v P, ker potem se ti bo res vleklo ko so user posted image  Saj tudi meni ni bilo vseeno, da lahko pride samo lubi na obisk, pa se da tudi tako preživeti - pač telefoni laufajo več kot ponavadi kaj čmo. Ko boš rodila bo v sobo lahko prišel le tvoj partner in nihče drug, ker majo tle prepoved drugih obiskov zaradi gripeuser posted image  Če boš pa lahko hodila, boš lahko šla tudi dol v pritličje, kjer pa imaš (neuradno) lahko tudi druge obiske, vendar boš v tem času morala pustit svojga user posted image  samega, kar pa mislim, da tudi ne bo šlo. Torej, potrpet ni druge pa se potem ko pridete domov na veliko crkljajte. Vsaj pri meni vem da bo tako, ker že vsi komaj čakajo da pridemo vsi trije domov.
Ti kar pogumno, kakorkoli bo že ratalo pa če tudi tvoj user posted image  sedi na riti.

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.9.2009 20:27:41   
Februarka08
Katrin, a tako je zdaj, samo partner lahko prideuser posted image me zanima kako je drugod po Puser posted image no, saj je zadost tud sam partner, upam da bo lahko še moja princeska prišlauser posted image

Lep večer vsem, uživajteuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katrin***)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.9.2009 20:37:06   
Februarka08
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/rojena-09-09-09-ob-09-09.html

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.9.2009 21:53:45   
skačica
čer!

Jst tud upam, da bo lahko poleg mojega prišla še Iza, ker si ne predstavljam, da je vsaj 3 dni ne bi videla. Če bo pa treba, bom pa že preživela, sej druge mi ni, ampak res ne bi radauser posted image .

katrin- ja, jaz verjamem, da če si ti prijazna, pozitivna,...da je tudi osebje pol ok. Sicer pa komaj čakam, da sporočiš veselo novičko, najbrž boš ti naslednja oktobrka.

MM- super za voziček, ko bo opran ga pa pofotkaj, da vidimo kakšne barve si izbrala. Glede chicco blazinic pa: ne, sej potem, ko jih uporabljaš, so tudi dlje časa odprte preden porabiš cel paket. Pa sploh, če kupuješ unga po 60 kosov. Je vsaka posebej zavita in se nič ne izsuši, sej se tud nima kaj.

majakla- si me spomnila, da moram še svoje copate oprat. Ene take bolj tople in luštneuser posted image . Sicer v CE dobiš lahko tiste smotane bolnišnične natikače, ampak mi ni za v njih hodit.
Jaz sem v prvo tud mojga prosila naj mi prinese Kinder cereal al kaj so tiste čokoladice z žitaricami, sem bla takrat čist nora nanje in sem jih nekaj pojedla, pol mi je pa cimra drugorodka svetovala naj raje neham. In semuser posted image

Jaz moram tud dudo prekuhat, sem kupila eno za vsak slučaj. iza ni imela ne dude, ne flaške, ampak tale bo pa mogoče imela.

Aniita- jaz ne bom imela pajacka za iz P., ampak ga bom pripravila za kasneje. En topel kompletek in odejca čez je pomoje več kot dovolj za iz P do avta. Sej jih ne bomo nosile kilometre pešuser posted image .

majcy- ja, lepo se vidi obrazek tvojega dojenčkauser posted image . Jaz pa nisem dobila nobene slikice, je rekla, da imam ziher lepe doma iz 3D pa tudi sama sem rekla, da je ne rabim.

Če ima MM do PDP-ja 22 dni, potem imam jaz še 23 dni. Joj, gre hiter, zadnje dneve se bo pa ziher vlekl, še posebej, če bomo šli čez. No, še poroko od mojega najljubšega bratranca naslednjo soboto dočakam, se fino najem, pol pa lahko grem tud rodit.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.9.2009 22:06:52   
frrrr
majchy - bebica se full lepo vidi...

MM - čokolado sem js postopoma uvajala v svojo prehrano user posted image najprej 2 koščka, potem 4 user posted image blo pa kr hudo, ker sem bla prej navajena na veliiike količine čokolade... a za otroka vse user posted image in super za voziček

skačica - js sm tamaumu že mau govorila o tem, da bo prišel v bolnico na obisk. sem se odločila, da bom moža pustila z bebico za 10, 15 minut in šla dol do kafiča k malemu se stiskat, če on neu smel k meni. se mi res scufa, če ga ne bi vidla 3 dni... bodo pač skombinirali tako, da bo recimo tašča prišla z možem in tamalim, da bo počakala z njim dokler js ne vletim.

bazar... smo uživali na polno, malemu bilo sploh zanimivo. mau blo prekratko... gremo jutri dopoldne spet user posted image potem pa na koroško (verjetno še zadnjič, ker se mi ne da več pakirat...)

lep vikend vam želim...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.9.2009 22:21:57   
lenika83
Dober večer!

Tako sem utrujena, da se komaj še pokonci držim, ker sem bila cel dan v polnem zagonu. No, saj to še napišem, potem pa hitro leže.

A da je P zaprta zaradi gripe? Upam, da ne samo v Lj, ampak tudi ostale. Saj si seveda ne želim, da se gripa širi. Bi mi pa zelo pasalo, da bi dovolili na obisk samo user posted image  Ostalim ne morem prepovedati, sploh zato, ker bi ziher vseeno prišli. Če jih pa pač noter ne spustijo, potem pa jim jaz res ne morem pomagati user posted image  Saj mogoče mi bo potem žal, ampak zdaj se mi res zdi, da bi mi zelo prav prišlo, da bi imela tiste tri dni v P res čisti mir, da se vsaj malo privadim na spremembo. Pa saj ni drugega kot to, da me skrbi, da mi bodo hodili preveč pametovat kako in kaj. Ne verjamem, da bom takrat v stanju, da bi jim svoje povedala. Kolikor pa poznam tiste, ki bi prišli na obisk, pa vem, da mi kak "dober" nasvet ziher ne uide. Upam, da bo user posted image  dovolj trden, da jih bo hitro postavil na svoje mesto.

Tako, zdaj grem pa ajat. Lahko noč.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.9.2009 22:31:07   
rozilu
Ojla,

kolikor so nam na MŠ rekli, v Lj ne dovolijo obiskov (razen očetov) zaradi nekih infektov, in ne zaradi gripe. Tako sta nam rekli 2 sestri in zaradi tega nam v torek odpade tudi ogled P. Je pa tudi možno, da sta narobe seznanjeni, in je res kriva gripa, boo.

Po MŠ sem spekla dve rundi mafinov in sem zdaj čisto crknjena, tako da grem kar na levi bok user posted image . Nobena druga poza ni več možna user posted image , na desnega me user posted image ne pusti več user posted image  user posted image  user posted image .

Aja, mafine sem pa pekla za sodelavce, jim bom jutri nesla malo v službo...

Pridne ste vse s tem pakiranjem in prelepimi sobicami user posted image

Pa Katrin - s tvojim optimizmom... kako bi lahko slučajno kdo bil neprijazen s tabo user posted image ; tudi narobe ne more nič iti... Drži se, še malo...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.9.2009 23:04:15   
karmen b
Čer, jaz sem iz kina. Sem gledala film Grda resnica, morte ga gledat, sem se skor polulala od smeha!

Rozilu, dej mi recept za mufine, jaz bi jih tud pekla. Če ti ni odveč. Pa če maš tak recept, da pridejo taki mehki, sočni in čokoladni user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.9.2009 7:32:29   
boob
Dobro jutro . . .

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.9.2009 8:17:11   
Crystall
Dobro jutro user posted image

Ste zelo pridne s klepetanjem. Preberem vas že, ne utegnem pa nič kaj veliko napisati. Priznam, da prav uživam zdajle. V službi se imam fino, vikendi so polni, do poroda me čakajo še 3 orenk fešte - poroka, 30-letnica in 60-letnica. user posted image  Drugače pa manjkajo še malenkosti - vse kar potrebujem iz lekarne, bo moj kupil ko bom v porodnišnici. Zdaj moram pa kupiti samo še nepremočljivo podlogo za v posteljico, pleničke newborn in angelcare. Pa prekuhati še morem dudo, flaško ...

Se pa veselim, da bom kmalu nastopila porodniško, da še preberem kaj o pikici, ker mi zdajle res zmanjkuje časa. Končno sem tudi oddala papirje za csd user posted image .

Na otroški bazar se splača it? Kljub temu, da še nimam otročka? Ker sicer bi danes šla za kakšno urico pogledat.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.9.2009 8:20:16   
Meliitak
Dobro jutro punce

karmen b, saj muffinov sploh ni težko narest, da bi bli pa sočni pa ne smejo dolg stat na svežem zraku, ker se strdijo, to pa itak vsak biskvit. Vam pa vsem napišem en recept katerga prakticiram jest, včasih pa tud malo prikrojim (je pa iz Kulinarike, da ne bo kera jezna da sm si sama zmisnla...so bli drugi pridni):

user posted image pekač za mafine
papirnati modelčki

3 žlice masla
80 g jedilne ali mlečne čokolade
200 g moke
100 g sladkorja
1 vanilijev sladkor
2 žlici kakava
2 žlički pecilnega praška
pol žličke sode bikarbone (za mehkobo)
ščep soli
2 jajci
150 ml mleka
mandlji v koščkih
čokolada v koščkih (ostružki)
user posted image Pečico segrejemo na 180 stopinj. V pekač položimo modelčke. V manjši kozici razpustimo maslo. V skledi zmešamo moko, sol, sladkor, vanilijev sladkor, kakav, pecilni prašek in sodo bikarbono. V posebni skledi zmešamo jajca, mleko in stopljeno maslo. Jajčno maso damo k mešanici moke, premešamo, da se sestavine navlažijo. Segrejemo vodo in vanjo damo kozico s čokolado. Stopljeno čokolado dodamo masi. Testu dodamo čokolado (ostružke) in mandlje v koščkih po okusu. Napolnimo modelčke do treh četrtin. Pečemo jih 20 minut, da postanejo zlato - rjavi. Ko so pečeni, jih pustimo stati še 5 minut v pekaču.

user posted image to je blo točno za silvestra

hmm kaj naj pa jest zdej za zajtrk? tile muffini so mi zbudili tek he, he...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.9.2009 8:26:59   
Anonimen
Dobro jutro...no pa spet ena slaba noč za mano. Kako je lahko tako vroče, da o tem, da so me spet srbeli podplati ne govorim. Pa tako lepo je bilo zdaj 2 dni...user posted image
Danes začenjam s svojo porodniško tako, da sedaj pa lepo po kofetkih user posted image hehe. Tudi odločba it CSD je danes prišla, ampak nisem ujela poštarja. Spim v oblačilih od user posted image in preden se kot slon slečem trajauser posted image
Danes je točno 36t in jutri vstopam v 37t tako, da se kar malo lažje zadiha ko vidiš tisto 7 pred 3user posted image .

Tudi mene zanima isto : ali se bodočim staršem splača iti na otroški bazar ?

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.9.2009 8:39:42   
ninasiki
ojla bejbe

vam povem da sm dons prvič spala z blazino za dojenje (pa jo mam že od julija doma) in sm prou fajn spala nč me trebuh ne boli k ponavad sm zjutri misnla da sm na njem spala tko da sm res ena kokoška k je nism prej vn uzela

MUFINI jst pa kupim tako oranžno škatlo v šparu k je narjena masa za mafine in pol dodam samo olje in mleko zmešam jih dam v modelčke k jih zravn dobiš in na navadn protvan pa so mekhi sočni in full dobri nism pa nikol probala tko sama mešat mase

OTROŠKI BAZAR jst sm dobila mail od ringa raja in je pisalo da je za use bodoče starše in tiste ki so to že postali tko da bom jst mojga nasrala da greva v soboto mal počekirat

grem jest sm se dons ob 3 zbudila lačna k vouk in to ne prvič user posted image  bi lahko pomoje ceuga vola pojedlauser posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.9.2009 9:44:39   
gorenka
Živjo,

Ja sm slišala da ste se najedle sladoleda tut za tiste k nismo ble pr žabarjuuser posted image , no tut prou...bom pa pol tko zorganizirala drug tedn da še jst pridm...user posted image

Glede otroškega bazarja - jst sm bla včerej z mami in user posted image , smo šli mal prečekirat k se je že glih moja mami po dooolgem času oglasila u lj. Hja, kaj pa vem. Men je blo všeč k sm šla mal od doma, pa mal pofirbcat, pa kšno argetino paštetko pojest tm k so mel promocijouser posted image - a ne muca maca, je pasala?user posted image , tko da ...meni osebno bolj za oči. K bli so razstavljalci otr. sobic (kar meni ne pride v poštev ker bo pač otrok spal pri nama k nimava prostora), pol proizvajalci otr. hrane (by te way: če pri hipp-u in milupi izpolniš anketo dobiš eno darilno vrečko pa not flaško oz. štunfke), pa k ste sprašvale za copatke in štunfke...no tega je blo tut kr nekej vidt...vsakega nekej. Sm pa po pravici povedano mislila da bo tega več (za nas k smo user posted image ). Tut tisti del k je bil z rabljeno otroško opremo je bil včerej še bolj na švoh zastopan ampak mislim da zato k je bil prvi dan. K za vikend bo zihr kaj več za izbirat... Tko da če imate čas in glede na bolj zanič vreme ni boljših idej za vikend - ja kr pejte, če se pa mislite samo za to na vsak način u lj vozit pa ne vem glih če se splača...Aja - za otroke je pa super - dost igral, raznih maskot, igrice za otroke, prikaz psov in njihove vragolije, na splošno program je bil ok!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.9.2009 9:45:17   
stuhica
oh ste prave klepetule sploh ne sledim več... pridne ste...

Jaz pa zdaj po končanih izpitih urejam še preijave inprošnje za  v šolo, potem grem okorg 12 ure po tamlaga v vrtec se mu je kar stožilo te tri dni zjutraj da on ne bi šel in se joka.user posted image user posted image ... ampak kaj morem že tako ga grem zjutraj iskat.. pa naj se navadi sej se mi srce trgauser posted image ampak kaj čmo... jest tud ne bi šla kdaj v službo pa sm mogla user posted image user posted image

V glavnem ste pridn, čvekate sto na uro da vas res ne uspem prebrat vse, če pa že pol pa pozabm kaj je katera napisala...

Teli muffini si morm prov zapomnt na kteri strani je recept ker ko bom lahk to jedla se bom mal preizkusila v peki.... jih še nisem pekla zdaj se pa itak odpovedujem vsem sladkim rečem in pravzaprav niti ne pečem več, saj bi bila potem zdavnaj na inzulinu...

Papirji za na cSD sm jih šele včeraj uspela oddat, sem čakala tisto potrdilo za firmo tako da je vse pozno, denar za paket se pa baje samo enkrat nakazuje tako da ga bomo dobili šele 15. 10. ( pa še ta bo šel pomoje prej za šolo kokr kej drugega.. user posted image user posted image user posted image žal...

Danes morm uredit še enih par malenkosti in sicer sem jezna ko pes, sem v firmi prosila za solidarnostno pomoč pa so min joz avrnili češ ni denarja (jaz pa že 6 mesecev na bolniški- plača za 4 ure)  pri sindikatu pa tud v firmi, zdej se bom pa še na glavni sindikat obrnila.... sem prav razočarna nad mojo EX firmo skor lahko tko rečem sej sem pol itak na cesti... ) user posted image user posted image user posted image

Oh se ne splača sekirat ker potem se to men na cukru pozna takoj bemti..user posted image user posted image .

V glavnem bo treba še kr neki stvari kupt za otročka denar bo pol pršel zdej bomo pa pač dal za tisto kar je še nujnega...

moje spanje je tud bolj nesrečno kot srečno ne spim po celo noč tako da zjutraj ustanem kot kak nosečnički Zombi,,, kriza do konca...

Grem nekaj pomalcat... pa se slišmo upam da kasneje...

lp stuhica

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.9.2009 10:07:34   
metka_zone
Živjo!

danes sem dobila denar od CSD in grem seveda zapravljat,ampak ta Nika moram kupiti jakno in za dojenčka grem po tisto jopico in vrečo ( upam,da jo bodo še imeli )...pa sem spet brez denarja.Morava dati še za popravilo avta dva tisočaka in bova komaj scuzala skupaj,če sploh bova user posted image ...Sobca za Nika bo morala počakati drugi mesec,pa ko sva z mojim že vse tako lepo splanirala user posted image ...Dojenček bo dobil pa svojo šele januarja,tako da bo zdle kar malo gužve,ampak nekako se bo že zdržalo...

Šolo naredila,imam še dva izpita za drug teden in drugo leto prakso,potem pa v službo in končno bom imela svoje peneze user posted image ...hvala bogu!

dajte mi povedat,ko ste ravno pisale za omejene obiske,ali to velja tudi za Celje?Ker bi bilo zelo fino,če bi vsi prišli v bolnico,potem pa imam doma MIR...Tako sem imela vsaj pri Niku in je bilo prav fino,ko ni bilo žive duše na spregled vsaj štiri tedne

Lp...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.9.2009 10:10:58   
skačica
dan!

Jaz sem pa spet fajn  spala. S naštimam blazino za dojenje med noge, pa mal pod trebuh in spim kot angel. Okrog 6-7 zjutraj se zbudim za lulat in potem spim do devetih, dokler me Iza ne vrže pokonc, ko prižge luč in začne po men skakat.

Zajtrkovale sva že, zdele mala puzle sestavlja, jaz pa 5 min za RR. Pol jo bom verjetn oblekla v palerinco in škorenjčke pa bo šla mal po lužah skakat, pri nas namreč pada dežuser posted image .

Otroški bazar pa tud komaj čakam, da gremo. Bo zih kaj zanimivega za Izo, če pa jaz najdem še kakšne copatke za Zaro, bom pa tud jaz hepi.

Tele mafine bi pa jaz tud lahko enkrat spekla. Jih nisem še nikoli, mogoče enkrat decembra. Če bo čas, takrat tud likerje kuham in jih potem talam okoli, nekaj pa tudi jaz počasi srkamuser posted image . Letos bo sicer bolj švoh, ker bom dojila, ma kakšen mini kozarček pa tud bom.

A danes je prišel denar za paket, a ne? No, jaz že vse imam, nimam kaj več kupit, razen še kakšne copatke res. Bom danes mami vprašala, če jih misli resno splest, ker mi je obljubila dvojne. Ampak nimam tle na dosegu nog nobene štacune z volno. V Modiani nimajo, v Mercatorju tud ne, pol je pa še nekaj malih trgovinc, kjer pa tud nimajo. Bo treba se peljat.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?