|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
9.9.2009 20:42:18   
Februarka08
user posted image user posted image vsem za dobre preglede user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
9.9.2009 20:42:39   
emaa
Vijolica čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma jaz sme pa tako zmatrana, da sem samo še za spat, itak me vse matra, ampak bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 2352
9.9.2009 21:02:21   
Aniiita
Joj Majakla..pa sem mislila, da imam jaz veliko copatkov user posted image JIh je tudi precej parov..raznih barv..sploh nevem,če mi bo uspelo vse obuti..bom morala po vrstne redu..vsake male. user posted image Sem pa prav vse dobila od prijateljice..pa tudi kombinezonček,o katerem ste se pogovarjale in nasploh skoraj vse, no. Imam res srečo user posted image

Spanje- naša user posted image bo imela košek, ker ga pač imamo doma..starega že ful let, ma bo dober. Mama mi je sešila posteljino in bo. Nevem če bi ga sicer kupovala..se mi pa zdi fajn,da je v nekem manjšem na začetku..pomoje jim je že itak vse ogromno in se počuti varneje v manjšem.

POtem bo pa tudi v svoji posteljici.. Nevem,vsak po svoje, meni se samo zdi, da lahko otroku daš ogromno ljubezni, topline in bližine tudi če ne spi v tvoji postelji..in  mi je pomembno, da se navaja na samostojnost. Bo pa v isti sobi kot midva..saj druge nimava.

Danes sva kupila še previjalno blazino..tako da osnovno je sedaj vse user posted image (razen še previjalne torbe,pa prenosne posteljice..ma to se ne mudi).
Sem bila pa danes v Lj. zaradi opravkov na faxu in malo več hodila in so me tako bolele noge. Res ful..potem mi je pa še kar nekaj časa precej trebuh otrdeval user posted image Se mi je zdelo da zaradi tega, ker sem pač malo pretiravala s hojo..

No, škoda, da ni bil Žabar danes..jutri me pa spet ne bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2353
9.9.2009 21:14:50   
stuhica
No evo punce da se javim...

Vijolica Čestitke za sinkota... lepo se cartejte.... user posted image user posted image user posted image

Michelle ja ja je bila dobra letina 78 user posted image user posted image user posted image  sej zdej bo pa oktobrska anede... čeprav mi je dons pa dal kao datum 02.11. 2009... Sem se prav smejala k je še moj reku ah sej ti bodo datum prestavl boš vidla ... rodila boš pa pol k boš miss busi... sem ga čudn gledala.... ja no in sem prjavlena baje ne komplicirajo če greš čez 30 tednov samo prisotn morš bit na prireditvi in če bo kaj sodeč po prvem porodu bom šla tega še čez rok, če pa prej rodim pa je to itak bolj pomembno kot vse drugo v življenju, saj tko z otroci najdeš svoj smisu življenja no vsaj jaz tako mislim....

NO danes sem bila  zjutraj na pregledu naseldnji pregled je 30.09 aja pa moja starost je zdej 31 in ne več 30 - za kraj me pa zanima al ste to kraj bivanja pisale al kraj poroda ( ker jesenice so pr men kraj poroda)

V glavnem pregled vse je bilo Ok, sicer še nismo obrnjeni na glavo ? A mi lahko ktera pove do katerega tedna pa mora bit prav obrnjen na glavo otrok? Brca me ko zmešan tale user posted image , ful bolj intenzivno kot naš mali prvi lumpk. user posted image  Teža je cca 2 kg mal odstopanja ni hotu rečt točn ampak vse ok, obseg trebuščka ok, vse v normali tako da sem prav vesela, sme ga spraševala za obseg trebuška zarad mojga cukra, pa mu povem da mi guna diabetologinja mal teži z inzulinom in pravi da to pa ne bo treba je vse ok... ja upam da res ne ker imam drug teden pregled za cukr in upam da zdržim do konca....

Sem pol po pregledu šla po tamalga v vrtec k mami v varstvo, pol pa direktiva na izpit... ocene še ne vem, je rekla da more še mal seminarsko pogledat... ampak da izpit sem opravila... user posted image tako da sem prav vesela ocena me sploh tud zanima ne važno je da vem da imam 8 izpitov pod streho... zdaj morm pa še vpis prijavo uredit za 2 letnik... pa še dva spedenam za prvi letnik ( sicer je eden pogoj pa upam da me vseen vpišejo v drug letnik ker sem letos hodila kot občan) v glavnem bomo že neki nardil... se bom še letos skeširala z limiti pol sem pa tako brez službeuser posted image tako da upam da bom imela vsaj šolo narjeno... in da bom najdla kako boljš službo....

So me pa dons iz službe obvestil da ne morem dobit nobenga denarja kot solidarsnostno pomoč ker kao niti firma niti sindikat nima denarja.... ma v rt nej se kavsnejo.... user posted image ... čeprav bi me dejansko mogla pripadat ker sem na bolniški že 6 mesecev... ma sej je brez veze taka firma da dol padeš-sama  Družba hudobnih ljudi....

OBlekce oz zimski pajacki sem dons tud jest občudovala tistega iz Pikapolonice iz kataloga...tako da morm pogledat

Aja punce na Nivejini spletni strani si lahko naročite vzorčke kozmetike za dojenčka...pa tud kaj ostalega  jaz sem včeraj zasledila in mal poklikala.... zakaj pa ne konec koncev če jih že ponujaj... hahaha naš prav da sem  taprava gorenka anedeuser posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa mal firbcat  fuzbal pa kmal bom zaspala ker sem že rahlo utrujena od poti in vsega, pa še tale user posted image se tolk aktivno premetaava....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
9.9.2009 22:53:17   
skačica
čer!

majakla- sem jih že kontaktirala in so mi prijazno odgovorili kaj imajo na zalogi. Ampak so kar dragi, vsaj meni se zdijo- 18 eurov/par.
Sem mami vprašala, če bi mi spletla ene 2 para in je rekla, da bouser posted image . Zdej samo upam, da bo res tja do poroda kaj spacala. Sicer ona obvlada štrikanje(vsaj včasih je), ampak zvečer se najraje zlekne z buklo v postlo al pa za pisalno mizo in bere, bere. Ima vsaj mal miru. Čez dan pa nima časa, ker ima Izaka v varstvu. Grem jutri po volno.

Jaz sem imela danes pregled in UZ- samoplačniški sevedauser posted image . No, G je bila full prijazna, vse je premerila in vse meritve ustrezajo 36. tednom +- kakšen dan. Ocenjena teža je 2850 gramov in dojenček je še vedno ženskega spola. Wiiiiiiiiuser posted image .Je rekla G., da se vidi žemljica (kak smotan izrazuser posted image ). Mi bo prav prišla zibka oblečena v roza posteljninouser posted image . Sicer je pa posteljica še full lepa in plodovnice je dovolj. Se mi zdi, da bo tudi tale punca mal zamujala, ma se grem skor stavit. Tudi urin je ok, toxo neg., zredila sem se v dveh tednih samo 200guser posted image , ma to je blo pa res lepo videt. Mislim, da se v resnici sploh nisem nič, ker sem imela danes pregled pozno popoldne, ko sem se fajn najedla kosila, prejšnjič pa dopoldne. Mah, nima veze.

Zdele zvečer sem pripravila torbo za v P, sicer moram dodat še kakšno stvar, ampak moram se najprej spomnit kaj mi še manjka. Tudi ruzak z Zarinimi cunjcami je spakiran.

magnesol- jaz sem ga tud pila, ampak mogoče en teden, pol se mi pa ni dalo več. Sej skor ni blo nič boljš. Zdej ga pa itak več ne smem, ker sem v sredini 37. tedna. Še malo pa bo moja pupa donošena.

lindi- bod vesela, da nisi rabila pit cukrane vode. Jaz sem v prvo jo, zdej pa ne pa nisem zaradi tega nič žalostna. Sej je že G. precenila ali te rabi dat na tisti test ali ne.

zimski pajac- mi je danes sestra prinesla enega v št. 62. Se mi zdi prav velik, ampak je pa luštkan. Ima na kapuci ušeskauser posted image . Bo že dober, ne bom novega kupovala. Sem se odločila, da je konec z nakupi za dojenčka, ker imam vsega dovolj.

Zdej grem pa slikce pokazat.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.9.2009 23:02:40   
skačica
moja Iza na sestrini poroki:
user posted image

tkole se je nastavila danes, ko sem fotkala Zarine cunjce in zibko. Obožuje svoje 3 telebajske
user posted image

zibka- Iza je takoj noter dala spat svojega dojenčkauser posted image . Bi rajši imela bele barve zibko, ampak tale ima že tradicijo, je moj mož notri spal, še prej njegov brat, potem obe nečakinji, nazadnje Iza in zdej bo že Zara. Je pa stara tam nekaj čez 33 let. Je še prav lepa.
user posted image

cunce, v katere bo oblečena Zara, ko bo šla domov
user posted image

Pa še lupinca in odejca:
user posted image

Mala mi zdele razgraja v trebuhu, da joj. Se prav cel trebuh trese.
Lahko noč.

< Sporočilo je popravil skačica -- 9.9.2009 23:06:52 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.9.2009 23:09:35   
majakla

Ker sem likala, sem pač zraven še tekmo
gledala in smo zmagali - jeeee!

Moram se pohvalit, da mi gre že kar
hitro likanje plenic, ampak sem si desko
naštimala ful nizko, tako da zraven čičam
in je to to.

Sem pa že kar fajn zmantrana in glede
na to, da ni nič zanimivega po TV, grem
k mojemu možeku na Dormeo.

Lahko (mirno, no 1x že gremo vmes lulat, ne?) noč!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.9.2009 23:12:53   
metka_zone
Ojla!

Danes je moj dan in sem že cela zapotegnjena od poležavanja.Imela sem tudi pregled in sicer nadomeščanje G.pregledal me je dr.Simonitti ( menda sem celo prav napisala) in povedal,da imam v trebuhu enga orenk korenjaka za svoje tedne.Sem bila presenečena glede na to,da mi je pred 4 tedni rekla,da je na skrajni meji rasti in teže...V glavnem bomo videli kaj bo ven prišlo user posted image ...Sem pa trenutno na 6+ s kilogrami ker sem nekaj shujšala vmes in se mi zdi kar o.k,če me je dohtar pohvalil in če pomislim,da sem jih pri prvem imela v tem času ene 15+ user posted image ...

Tudi jaz sem gledala zimsko vrečo pri pikapolonici,ampak če priznam sploh ne vem kako naj imam otroka oblečenega,ker tale pajacej mi je zelo všeč,ampak doma imam že enega št.68,ki je pa zelo velik.Mislite,da bo 62 vredu,ali kaj naj naredim?Moj dragi kar z očmi zavija,če mu kakšno oblačilo za dojenčka pokažem,ker jih imam od Nika toliko,ampak mene res zanima kaj boste ve oblekle malim in kaj za user posted image  mu naj oblečem za iz P...Jopico ali kaj?

Danes sem pa težka,ane?

LP

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.9.2009 23:29:14   
majakla

Skačica:
ena slikica je lepša od druge,
pa hčerkica je tudi taka pupika. In res
ful lepa bo šla tvoja user posted image iz P.

Zdaj pa res grem.

Pa - pa

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.9.2009 7:39:28   
karmen b
Vijolica77 čestitke za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image

No pa sem prišla sept malo do računalnika. Včeraj se je skoz tok dogajalo, da ni blo časa, zvečer pa volje ne. Koplanica bo baje končana v torek, upam, da so fantje mislili resno!

Nina, nič ti ne zamerim, se mi je pa takoj zdelo, da si se malo zmotila in da so ble besede namenjene meni. Nosečniških hormonov se pač ne da kar tako krotit user posted image ...

Žabar? ....seveda pridem k žabarju!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.9.2009 7:40:57   
karmen b
Pa vidim, da sem prva, čeprav visim za compom že eno uro....Dobro jutro in lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.9.2009 7:52:45   
rozilu
Jutro!

Karmen se ti pridružujem. Očitno k žabarju ne pridem na zajtrk, ker ga zdaj jem user posted image - ampak že na malico user posted image . Nisem mogla spat sploooh, pa malo vandram po stanovanju. Ne upam si nič takega (glasnega - ala sesanje) delat, da ne bi zbudila user posted image , ki že itak slabo spi zadnje dneve (sploh po fotkah druge porodne faze user posted image ).

Bom pa probala nardit nekaj za službo... za spremembo user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.9.2009 7:59:44   
gorenka
Jutro tut z moje strani!

Vijolica - bravo! user posted image Mamo še enga korenjaka!user posted image user posted image user posted image
Rižkoo - super če greš že domov, potem sta res oba zdrava! Super! Javi se nam ko boš kakšno minutko frej dobilauser posted image
Stuhica - kraj bivanja je v tabelci, k za kraj poroda je pri kateri še pod ?

Pajacki - pismo na to sm jst pa čist pozabila...morm kolegico k mi je posodila cunjice vprašat če ima kje še kakšne pajacke skrite...k tega pa res nimam...user posted image

Žabar - mene dons na žalost ne bo, k pride mami na obisk, tko da mi vse tut ne bo znesl. Če bo počutje ok skočva še na otroški bazar...Pojejte še kakšno kepco zame (itak da bosteuser posted image ), se vam pač pridružim naslednjič. Če ne boste vse u P prej odpeketale, no upam da ne...še.user posted image

Zdej pa na pripravo kosila...bo kr zelenjavna juhca in palačinke...kr lahko stoji.user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.9.2009 8:04:54   
ninasiki
dobro jutro

evo mi smo ustal noč spet tko tko pol je še moj zaspau in skakanje po sobi nakar pa ugotovim da pa je šou z autom in da ne morm nikamor user posted image user posted image  haloooo pa še rekla sm mu da je dons zbor pri žabarju, da popi****, mah sej ni zadnjič no ja mogoče sladoled bom pa na tortico pršla tko k je karmen rekla da bomo mogle neki nouga ufurat user posted image user posted image user posted image

fuuuuuuuuull lepe stvari za zaro čist bo fancy k bo šla domou user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na kavo da se sestavim v en kos user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.9.2009 8:11:39   
Perlica76
Pozdravljene oktoberke!!
Sama sem namreč novemberka,ampak ker imam PDP 4.11.,se nekako čutim bliže vam,predvsem zadnje dni,saj sem vas začela tudi spremljat!Nekako imam že celo nosečnost občutek,da bo otrok oktoberček,pa ne vem zakaj user posted image

Stara sem 33 let,spol dojenčka ne vem,ker hočeva presenečenje,to bo najin prvi dojenček.

Me pa nekaj skrbi-zadnje dni me boli v spodnjem delu trebuha,kot pri M,tudi kadar počivam.Med hojo me pa boli v dimljah,tako da sploh ne morem več dosti hodit.Prejšnji teden je bilo na pregledu vse ok,pa upam,da gre za kako širjenje maternice in ne kaj "hujšega".Sem tudi dr. Pušenjaka na forumu vprašala,kaj bi to lahko pomenilo,pa čakam odgovor.Ima katera podobne težave?Mg šumeče ali pa Donat redno pijem,predvsem zaradi krčev v nogah in slabe prebave.

Drugače pa imamo skoraj vse že pripravljeno za dojenčka,tako da sem zdaj že bolj mirna glede tega.

Matrinska šola pa pri nas začne šele drugi teden(nazadnje je bila aprila,pa sem bila takrat kao še malce prezgodnja,zdaj pa skoraj prepozna,ker bom že težko sedela).Pa saj po moje ta šola ni tako obvezna,itak sem si veliko o porodu prebrala v knjigah,zdaj pa "študiram" temo novorojenček.

No,toliko o meni da vam preveč ne težim!!

Pa-pa inuser posted image !

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.9.2009 8:16:24   
karmen b
Ajej škoda da boste manjkale gorenka in nina, ampak sej bomo še za vas not prnesle obljubimuser posted image user posted image user posted image

Prej sem pozabla; skačica, tale tvoja Iza je pa taka princeska za požrt fletna! Pa tud ostale fotke so prava paša za očke, res super!!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.9.2009 8:20:21   
Anonimen
Dobor jutro punce...no jaz sem spala tako tako, manjka mi jutranji spanec..kar vstanem ko drag odide v službo.

Vijolica čestitkeuser posted image user posted image

Perlica76 doborodošla.

Mi imamo tudi danes zadnjič . Zadnjič nisem šla, ker me je tako vse špikalo in se mi res ni pasalo voziti še pol re do tja. Tako, da danes moram iti, da dragi dobi tudi potrdilo, ampak verjetno mu ne bo uspelo zaradi službe. No bomo videli, pustimo času čas.

Punce jaz še zdaj nisem dobila odločbe o porodniški, oddala pa sem jo 14 dni nazaj, jutri pa začnem že z porodniško. Ali je to normalno ali samo na našem CSD-ju malo počasneje delajo ?

Koliko copatk...ma jaz moram res še malo v nabavo. Imam samo take debelejše štunfke, copatk pa ne. Tudi midva bova šla še u pikapolonico po zimsko vrečo, ker se mi zdi ugodna. Veliko več pa ne bova kupovala, ker se potem verjetno še kaj nabere user posted image user posted image

(odgovor članu Perlica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
10.9.2009 8:39:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.9.2009 8:45:02   
LINDI
Pravoda,malo pokliči,pri nas je šlo to v 1 tednu čez,sem že domov dobilauser posted image jaz bi malo povprašala.
oo skačica,kok je tvoja hčerkica cuker,pa cotke super,jaz pa še zdaj ne vem kaj naj mu oblečem,pa kako velike številke naj pripravim...
Rižko, super,da gresta iz porodnišnice,ko bo sekundica časa nam malo javi kaj tukaj gor.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.9.2009 9:06:08   
frrrr
dobro jutro...

Iza res full luštna!

komi čakam sladoled...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.9.2009 9:22:19   
Aniiita
Dobrodošle vse nove user posted image

Pa Vijolici 77 čestitke user posted image

Lepo se imejte danes pri Žabarju user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.9.2009 9:31:14   
malaMravljica
Punce, kaj vse ze imate te zimske pajace? Jaz ga pa se ne mislim kupit, bi pol ko bo ze mal mraz napovedan, da vzamem kar dojencka s sabo in pol kupim. Pa mislila sem vzet v st 68, da bi bil za celo zimo, ker cist na zacetku ga se ne bom rabila.

Mi smo imeli vceraj zadnjic tecaj. Heheh.. ker smo vedno na tecaju plesale, nam je vceraj prinesla tiste rute kot pri trebusnem plesu in pol smo plesale s tem, pa foto seasno smo imele, full dobro je bilo. Smo zmenjene, da nekje 6 tednov po porodu spet gremo pa v poporodni tecaj.

joj se nekaj, zihr je katera kupila tisto "kaco" ki se zavije gor okol otroske postelce al pa lahko se da na rocaj vozicka. Ima gor razlicne igracke, da jih otrocicel gleda. Kje se to dobi?

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.9.2009 9:42:31   
lenika83
Dobro jutro!

Kako smo kaj?

Skačica tvoja pupa je pa takoooooooooo luškana. Pa na poroki je imela prav lepo oblekico.

Vijolica77 čestitam!!!

Tale pajacek v Pikapolonici sem jaz tudi gledala. Še posebej me je presenetilo, da je tako poceni. Pa fajn je, da ni treba nikamor nogic tlačit, ampak je kot vreča. Moram še user posted image  malo omenit. Čeprav ima že kar alergijo, ko mu naštevam kaj vse je še treba kupit. Pa to je neverjento koliko stvari taka mala pikica rabi user posted image

Michelle1 jaz ne bom imela nobenega pajacka čez. Imela bom v bistvu enako kot skačica. S tem da je tisti kompletek za čez kar precej debel. Saj ne bomo naokoli hodili, avto pa se pri naši porodnišnici parkira pred vhodnimi vrati, doma pa tudi pridemo čisto do vhoda. Tako mrzlo pa menda ja ne more biti oktobra, da to ne bi bilo dovolj.

Zdaj se grem pa počasi pripravljat za mš. Joj, ko mi to cel dan zafrkne, ker je tako sredi dneva. Pa saj samo danes in jutri še, tako da bomo že preživeli.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.9.2009 9:44:31   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

joj se nekaj, zihr je katera kupila tisto "kaco" ki se zavije gor okol otroske postelce al pa lahko se da na rocaj vozicka. Ima gor razlicne igracke, da jih otrocicel gleda. Kje se to dobi?

Jaz je sicer nisem kupila, ampak kolikor vem jih imajo v Pikapolonici. Čeprav ti to verjetno bolj malo pomaga.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.9.2009 9:58:29   
Anonimen
No sem poslala e.mail na naš CSD pa da vidimo, kaj moram tako dlgo čakati. user posted image

Hvala za namig glede testerjev, sem jih tudi jaz šla naročit na niveo..supercauser posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?