|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
10.9.2009 10:03:50   
Februarka08
Jutro, dan.

Evo, sem vas prebralauser posted image
Danes sem celo malo spalauser posted image user posted image
Kako lepa oblačilca in zibka in princeskauser posted image skačica
MM, ja tista kača vem da se dobi v BC ali Pikapolonici... jaz sem jo skoz že lani mislila kupt, pa jo še do zdaj nisemuser posted image

Glede pajacka - moj je včeraj prišel šele okrog 23h domovuser posted image pa sem mu prejle pokazala, ko je prišel na malico in je bil čisto brez beseduser posted image user posted image user posted image ker je res ugoden. Tako da sem mu rekla, če me pelje danes še v Pikapolonico, da kupim še tega pajacka - bom vzela št. 68, ker 62 imam tistga plišastega, bo fino, da bo ta za jesen, tista vreča pa potem za zimo. Upam da ga dobim, ker verjamem da bo šlo to 1,2,3 pa še v bež barvi jeuser posted image pa vidla sem da so znižane brisačke za po kopanju, sem jih zadnjič gledala v BC in so ble 30€user posted image user posted image pa še neke malenkosti morm kupit, potem mamo pa res vse razen plenic... zrolalo se mi bouser posted image no, upam da bom sploh ok za it, ker me nekaj štoka med nogami, ko počivam je dobro, ko vstanem pa ne glihuser posted image

Uživajte danes na srečanju, pa ne nas preveč opravljatuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.9.2009 10:05:58   
Februarka08
Skačica, sem zdele dobr pogledala, mamo enako zibkouser posted image user posted image jo bom še jaz poslikala ob prilikiuser posted image no, samo obroba in ostalo je drugačnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.9.2009 10:34:08   
skačica
jutro!

Punce, hvala za pohvale, sem zdele mal zrastla, sej vsakič, ko mi kdo pohvali mojo Izo. Men je tud cel cuker.

pajacek- jaz ga ne bom imela za iz P. Bo dovolj tale jopčka, ki je malo debelejša, hlače so tud podložene, čez pa še dekica, spodaj pa 1-2 bodija, bom vidla. V glavnem, mi je ne bomo oblačli v kombinezon.
Pol čez zimo pa najbrž ja, kar tega, k mi ga je sestra posodila, čeprav me mika, da bi novga kupila, ampak BV, ker verjetno ne bomo potem tega nikoli več potrebovali pa še moj me bo zadavil, če rečem, da še kaj rabmo, ker sem mu že ene 10x rekla, da smo vse nabaviliuser posted image . In si je pol kar oddahniluser posted image .

Je pa prijazen, mi je včer kupil od CK Euphorio, sem jo testirala in sem rekla, da mi full diši in je rekel, da naj jo kar vzamem, mi on častiuser posted image . Pri blagajni sem pa stestirala še eno novo Escado in bi jo tud imela. Mogoče mu čez kakšen teden omenimuser posted image , zdele bom pridno tiho.

perlica- welcomeuser posted image . Jaz sicer nisem G., ampak mislim, da so vse tele bolečine proti koncu kar nekaj normalnega. Sicer imaš ti še kar nekaj do konca, ampak po moje ni nič narobe, razen če bi ble bolečine res hude.

pravoda- pr men je tud kar trajal preden sem dobila odločbo, ampak sem jo dobila 1 dan pred nastopom porodniške.
Me je včeraj G spraševala, če rabim še kaj bolniške, da mi takoj napiše. Pa sem ji povedala, da sem že na porodniški in da ne, hvalauser posted image . Ne zna računat.

kača za okol navituser posted image - pri Izi sem imela nek lok, je bil BV, zdej pa verjetno bom nabavila tole kačico, ampak malo kasneje. Al pa bom komu predlagala, da naj prinese to kot darilo. Mogoče sestre in mami, ki vedno nekaj kupijo, ko se dojenček rodi, zraven pa še eure primaknejo. Točno, ja. Hvala za idejo.

februarka- nalepi zibko, da se bomo malo naslajale.

Jaz moram pa razmislit, kdaj bomo šli na Otroški bazar in letos bomo šli prvič tudi na Pikin festival. Evo, komaj čakam, verjetn bolj kot Iza. Ona še sploh ne ve kam in kdaj greuser posted image .
Grem.............uživajte na sladoledu, namesto mene naj pa ena en velik kos torte poje.

Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.9.2009 11:57:15   
malaMravljica
Punce, se eno vprasanje imam. Za primer, da bom rabla flaske in dude jih pac morem pripravit. Prvic sem vse oprala pod kropom - tako vroce, da me je peklo v prste, sam to verjetno ni zadosti, verjetno je treba vse to prekuhat user posted image   nimam pojma, se bojim da se mi kaj stopi, pa ne se smejat, sam res ne vem, ce mi katera opise kako se to naredi bom zeloooo vesela.

Sam verjetn bo odgovor mal pozen, ker verjeno sedaj skor vse uzivate na sladoledu user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.9.2009 12:21:02   
naty6
Ojla

malaMravljica...jaz sem vse flaške in tude dala prekuhat, toda ne več kot za nekaj minut (3 minute)-zgodilo se jim ni nič.user posted image

Naty

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.9.2009 12:22:39   
Februarka08
Malamravljica, ja, res je, vse je treba prekuhat, nič se ne bo stopilouser posted image pusti, da nekaj minutk vre, pa je zadosti.

Jaz kličem po Pikapolonicah če majo še kje te baby vreče in so vse razgrabljeneuser posted image user posted image zdaj probavam še v Kamniku in Domžalah, baje lahko pošljejo potem v KR, pa nikogar ne dobim na tel.user posted image bom še probala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.9.2009 12:49:23   
malaMravljica
o hvala vama, zlati sta, obe. Ze kuham vodo, sam hmmm sedaj se bojim pa za tiste silikonske nastavke za dojenje, tisto je itak pod nujno tudi treba fajn scistit preden da otrok to v usta, se verjetn tudi ne bo stopilo, ker je tok tank ta silikon.

Februarka, upam, da najdes se kje tisto vreco.

Sem tok smotana danes, po eni strani si grem na zivce, ker ze cel dan sam jem, sadje, panincki tako in drugace, rafaeloti, cokolada. Ma saj ne vem, kaj se hocem sedaj cist na koncu zredit al kaj.
Pa tisto igralno podlago in angelcare blazinco cakam, da prinese postar. Pa vozicek bi kao moral bit danes ze tukaj, sam za tega pa res mocno dvomim.

Sem pa torbo za porodnisnico se mal pripravla, sedaj je skor vse notri, sam ne vem kaj bo z dokumenti, imam nov priimek, sam do poroda ne bom imela zihr se nobenih novih dokumentov in pol bo novi priimek sam na procnem listu, upam, da ne bodo kaj kompliciral.

Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.9.2009 13:01:08   
metka_zone
Živjo!

Punce, Babycenter ima eno fuullll luštno jopico za cca.17 evrov, jaz jo grem jutri kupit,ker mi je ful cart pa še bolj jesenska mi deluje.Tistega pajacka iz Pikapolonice bom pa vzela kar v št.68,ker ne vem kako velik bo otrok,ko se rodi...

Darila ob rojstvu?Bog ne daj,da mi kdo prinese kaj za oblečit,ampak kolikor poznam najino sorodstvo vem,da razen tašče in moje mame,bodo vsi spet nosili oblačila,ker nihče ne vpraša,kaj potrebujem,ampak vsak kar nekaj prinese...Mi je od Nika ostalo toliko oblačil,ki so nenošena,da imam sedanjega otročka v celoti preskbljenega z oblačili...user posted image ...Bo pač moral ponositi te cotke!

Porod se pa res pošteno bliža in že imam hvala bogu konec sindroma,ko sem pospravljala in likala user posted image ...

Grem malo spat,ker sem se dobesedno naž...la s kosilom,pa še celo skledo radiča sem pojedla.Toliko o tem,kako pazim na kg user posted image ...

Fajn se imejte na sladoledu,pa zame si naročite trojno porcijo s smetano...njamsi!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.9.2009 13:07:32   
Februarka08
Metka_zone, iz kje pa si ti? Jaz ne dobim več te baby vreče, sem tud hotla št.68, v KR imajo samo še modro, samo kaj ko ne vem kaj pričakujemo, bi tako rada bežuser posted image Ne vem a naj pokličem še v LJ in če bi potem oni sem poslaliuser posted image mah, kaj jaz vem...

MM, tud nastavke za dojenje lahko prekuhaš, mi smo jih prekuhavali ko sem dojila, ker nekak se morjo spucat, pa še zdaj jih morm, pa kar odlašamuser posted image ta vikend tud jaz pripravim torbe za P, obljubimuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.9.2009 13:11:21   
Aniiita
A vi ste imele namen imeti te kombinezončke že za iz porodnišnice?

Ne bo še prevroče? user posted image No,saj v bistvu nevemo kakšno bo takrat vreme, ja..

Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.9.2009 13:21:17   
lindi1
FEBRUARKA poskusi še malo upam,da imaš pravo cifro v domžalah je  01 7211 041 pa samo 1 dela,tako,da mogoče se zato ne oglasi,jaz sem bila danes tam,pa pajacka nisem videla,nisem pa niti gledala,ker jaz imam taka 2 sposojena sem dobila in to v isti barvi in isti številkiuser posted image moram enega označiti,bi pa imela takega za jesen pa ne vem kje iskati,tvoj je ful lepuser posted image Sem pa še morala kupiti eno od novih kapic,ki paše zraven pajackauser posted image samo zatouser posted image ,tako, medvedka z ušeski.
Jaz pa še nisem nič prekuhavala,bom kasneje,ja informacije si dobila prave MALA MRAVLJICA,tudi pripravila še nisem za v porodnišnico nič...saj booooommmmuser posted image

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.9.2009 13:25:33   
majakla
OJLA!
Na obisku sem imela patronažno sestro,
ki bo prihajala tudi po porodu.
Pa HB, da je prišla, ker mi je kar nekaj
stvari razjasnila, najbolj vesela pa sem,
ker je rekla, da imam oblačil in plenic,
povijalnih in tetra dovolj.

Za v P rabim:
Copate, haljo, moderček, blazinice,
vložke (Vir 80, jaz bom imela Masmi),
toaletne stvari in kakšno brisačko.

Za user posted image  iz P rabim:
Pampersko, pov.plenico,
4 tetra plenice, 2 majčki,
pajac (pliš ali bomb. odvisno od vremena),
zokne (te je fajn ´met že v P!),
kapico (tanko) in koco (dekica) za pokrit.
 - Nič debelih pajacov oz. kombinezonov,
jaknic, vrečk, ...

Doma pa rabim:
70% alkohol + gazice (za popek),
mandljevo ali olivno olje,
vato, kremico za ritko (Lamprehtovo!).

Pride pa še isti dan, ko se vrnemo iz P.

Upam, da sem še kateri kaj olajšala.
Pa - pa

Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.9.2009 13:31:56   
naty6
malaMravljica jaz sem tudi silikonske nastavke prekuhala, toda nisem pustila več kot 3 minute da vre-to po mojem mnenju čist vredu.

Joj, jaz pa moram te tablete železove jemati (Retafer), po njih se počutim, kot bi nosila glavo ki tehta 10 kg, pa še nekšna zmedena in zaspana sem po njih kakšnih 3 ure.
Sedaj pa grem na kosilo. Skuhala sem pire krompir in spekla faširano meso, dodatek bo pa mešana solata...joj kako se že veselim...le da moram sama jesti, ker je naš do 15.ure v službi in sin v vrtecuuser posted image

Naty

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.9.2009 13:36:47   
frrrr
sladoled bil njami user posted image sva se s karmen potrudili in pijedli še kakpno kepico za vas user posted image pa tortice so tut ble na spisku... tko, da nč skrbet, vse ste site sladkih dobrot user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.9.2009 13:37:44   
Februarka08
user posted image dobila vrečo user posted image v LJ na Rudniku, jo bojo poslali v KRuser posted image pol sem še kolegico obvestila, sem še za njo rezervirala enga v KR, ampak ona rabi št. 62, tako da tega so še meli, pa še to zadnjo št.user posted image ajoj, od telefonov me uho boliuser posted image
Vas preberem pol, pride kolegica za 5 min, tolk da me vid dokler sem še kinder jajčekuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.9.2009 13:58:33   
tassika
Najnovejša informacija, Rižko in Liam gresta domovuser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.9.2009 14:04:11   
majakla

Rižkoo: zdaj pa uživajte doma. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.9.2009 14:06:02   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sladoled bil njami user posted image sva se s karmen potrudili in pijedli še kakpno kepico za vas user posted image pa tortice so tut ble na spisku... tko, da nč skrbet, vse ste site sladkih dobrot user posted image

Mhm, jaz sem kar vse: kavo, tortico, pa še sladoled za čez user posted image

Opravljale pa res nismo, noooo user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.9.2009 14:13:00   
Anonimen
Sem šele zdajle videla zimsko vrečo...tudi midva bi tako..ampak verjetno je tudi za naj prepozno. Kako, da se ne da naročiti po internetu user posted image user posted image

Liam in Rižkoo lepo cartjanje domauser posted image

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.9.2009 14:56:28   
september25
ojla!
majakla super si to napisala, ker js ravno pripravljam torbi... itak sn vzela vsega preveč, za vsak slučaj...
ampak bi pa verjetn copate pozabla, tak da jih grem kr pripravit.

naty6 tud js jem Retafer in bi tud js kr spala. Sprva sem mela ful več energije, ko sn jih začela jest, zdej pa je kriza. Mogoč pa niso tablete krive, ampak je že tak, da gremo proti koncu in je zato utrujenost večja.

Pa nimam še kompletka za domov iz P user posted image user posted image user posted image
Bova šla v torek iskat.
Drgač pa sn našla js zimski pajac ful lep in ful debel v KIKu že kakšen mesec nazaj-bež barve z medvedkom in je res tolk lep-pa ful poceni 13EUR!!!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.9.2009 15:32:20   
Anonimen
hej user posted image

No jst sm iz pregleda. Sm bla od 10h pa do 13.50 tm, k gre vse toook počas. Naslednji pregled 1.10.
Vidla sm mojo pikico

Upam da se znajdete user posted image

user posted image

Iza ... ful je corti

Žabar ... upam da ste se mele fino

Pajacek ... jst mam 2, mi je mami jih dala, sam mal večja. Morm enga mal manšiga kupt. Kje pa je un katalog iz pikapolonce?

Sobice ... ful luškane, pa zibka, pa cunce, pa ... tut

Perlica ... dobrodošla

Upam da nism kj pozabla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.9.2009 15:59:20   
malaMravljica
majcy, ja jaz vidim tvojega dojencka user posted image user posted image user posted image  jaz sedaj ko je dojencek tako velik nisem dobila nobene uz slikce vec, najprej je dete vedno stran pogledalo, ko je g hotu slikco naredit, sedaj je pa detece ze tako veliko, da ni sans da se sploh se kaj vidi. Morem cakat na dan d.

Sej sem vedla, ena je se mal sladoleda zame pojedla, moja lakota od dopoldne se je mal zmanjsala. Sam zvecer pa imam zmenek z mojim soprogim user posted image  greva na pico.

Iiiiiii, a veste da sem danes cist zares dobila vozicek domu. V torek so ga poslali iz Nizozemske in verjetn ker sem tok tezila z maili, so ga dal na neko mega hitro posto user posted image user posted image   Ker sem do vecera sama sem kar sama poskusla skup ga zlozit in to je bila res mala malica, gre tko na lahko, res klik klik in je sestavljen. Sedaj je pa v pranju, jutri ga spet sestavim.
Sem cist zgoraj na seznamu oktobrk, sam verjetn z vozickom pa cist na koncu seznama, jih imate zihr ze vse.

Ja, hvala majakla, jaz bi tudi pozabila na copate, ceprav imam seznam kaj morem imet. Na mojem seznamu pise, da rabimo tudi kaj za grizt in jaz imam cokoladice ze v torbi.

Ej, majakla, only 22 days to go user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.9.2009 16:06:28   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Iiiiiii, a veste da sem danes cist zares dobila vozicek domu. V torek so ga poslali iz Nizozemske in verjetn ker sem tok tezila z maili, so ga dal na neko mega hitro posto user posted image user posted image   Ker sem do vecera sama sem kar sama poskusla skup ga zlozit in to je bila res mala malica, gre tko na lahko, res klik klik in je sestavljen. Sedaj je pa v pranju, jutri ga spet sestavim.
Sem cist zgoraj na seznamu oktobrk, sam verjetn z vozickom pa cist na koncu seznama, jih imate zihr ze vse.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda ob tej priložnosti še ČESTITKE ZA POROKO!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.9.2009 16:09:08   
malaMravljica
Tiara,

hvala user posted image   ej, sem sedaj videla. Ti imas do PDP se 44 dni, jaz pa 22. Sedaj lahko 22 dni vadim zavoje z bugaboojem user posted image user posted image  med kuhinjskim pultom mi je danes slo ze super user posted image  

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.9.2009 16:51:19   
mng
Hej punce!

Vse se pogovarjate o tako velikih številkah. Jaz mam pa zaenkrat skoraj vse stvari pripravljene 56, ker so mi rekli, da za prve tedne rabiš to številko. Tak, da bodiji, majčke, pajacki, hlačke- vse 56. Upam, da ne bo premalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?