skačica
|
jutro! Punce, hvala za pohvale, sem zdele mal zrastla, sej vsakič, ko mi kdo pohvali mojo Izo. Men je tud cel cuker. pajacek- jaz ga ne bom imela za iz P. Bo dovolj tale jopčka, ki je malo debelejša, hlače so tud podložene, čez pa še dekica, spodaj pa 1-2 bodija, bom vidla. V glavnem, mi je ne bomo oblačli v kombinezon. Pol čez zimo pa najbrž ja, kar tega, k mi ga je sestra posodila, čeprav me mika, da bi novga kupila, ampak BV, ker verjetno ne bomo potem tega nikoli več potrebovali pa še moj me bo zadavil, če rečem, da še kaj rabmo, ker sem mu že ene 10x rekla, da smo vse nabavili . In si je pol kar oddahnil . Je pa prijazen, mi je včer kupil od CK Euphorio, sem jo testirala in sem rekla, da mi full diši in je rekel, da naj jo kar vzamem, mi on časti . Pri blagajni sem pa stestirala še eno novo Escado in bi jo tud imela. Mogoče mu čez kakšen teden omenim , zdele bom pridno tiho. perlica- welcome . Jaz sicer nisem G., ampak mislim, da so vse tele bolečine proti koncu kar nekaj normalnega. Sicer imaš ti še kar nekaj do konca, ampak po moje ni nič narobe, razen če bi ble bolečine res hude. pravoda- pr men je tud kar trajal preden sem dobila odločbo, ampak sem jo dobila 1 dan pred nastopom porodniške. Me je včeraj G spraševala, če rabim še kaj bolniške, da mi takoj napiše. Pa sem ji povedala, da sem že na porodniški in da ne, hvala . Ne zna računat. kača za okol navit - pri Izi sem imela nek lok, je bil BV, zdej pa verjetno bom nabavila tole kačico, ampak malo kasneje. Al pa bom komu predlagala, da naj prinese to kot darilo. Mogoče sestre in mami, ki vedno nekaj kupijo, ko se dojenček rodi, zraven pa še eure primaknejo. Točno, ja. Hvala za idejo. februarka- nalepi zibko, da se bomo malo naslajale. Jaz moram pa razmislit, kdaj bomo šli na Otroški bazar in letos bomo šli prvič tudi na Pikin festival. Evo, komaj čakam, verjetn bolj kot Iza. Ona še sploh ne ve kam in kdaj gre . Grem.............uživajte na sladoledu, namesto mene naj pa ena en velik kos torte poje.
|