Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:02:23
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m ja zelo, men itak ni jasn zadne cajte kdo vse se med sabo pozna sj je fajn A sm mela jst kj prste zravn, da sta se najdle? veš da res sem jo vidla pri tebi, pa jo kliknem, če je res prava in je Joj, sem se najedla špagetov groooooza lačna sem bla kot volk in potem na hit hotla jest, da me je takoj trebuh začel bolet koza jest! Zdej pa mal počijem, ker je šla tamala mal dol, zunaj pa spet rosi
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:10:02
|
|
|
|
HelloKitty1
|
Daaaaann......... jest sem pa danes kr mal slabe volje .... sem bila včeraj v testu za sladkor pa mi je na 50 mg testu pokazal 9,3 sladkorja, zdej mam pa ponedeljek ponovno 100 mg test,baje da je ful kriza spit tisto reč k ti jo prpravjo..... sem razmišljala če je mogoče razlog za povišan sladkor železov sirup Legofer, ki ga zdaj pijem 3 tedne pa se je cukr ravno sedj pojavil... a ima katera kaj izkušenj s tem... ?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:38:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje.... sam na hitro... Moj tikerček pa laže Smo doma, pančkamo... , zdej gremo papat... Doma pa smo, ker smo fajn papali, pridobivali na teži in ker mami ni obupala nad dojenjem in izbrizgavanjem mlekeca.... in ker smo hitro šli čez zlatenico in.., in, in.... skratka ponosna sem na svojga sineka, mali borček je. Ko moje dete naslednjič zaaja... pa nekaj več podrobnosti. Nism nič, nič brala.... ampak bom. Če ste mislile name..., tok bolš , zlate ste.. Ponosna mami Rižkoo
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:40:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Rižkoo, dobrodošla doma VELIKO CARTANJA!!!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
rižko
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 16:49:48
|
|
|
|
Meliitak
|
juhuuu naša prva mami Rižko je tu!!! Mislile smo nate!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 17:06:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Rižkoo super Jaz sem pa ravno odremala 2h. Ta pop.spanec se mi je pojavil že v1/3 nosečnosti in sedaj spet. Kot kaže se more mami naspati do dogodka.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 17:25:08
|
|
|
|
Emilly
|
Rižkooo - uživajta z doma pa še naprej pridno papcajta Kok fajn da ste super.....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 17:29:01
|
|
|
|
najčka
|
O dobrodošla RIŽKOO . A ste vidle punce da bo spet kmalu sto strani ja smo kar pridne no.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 18:20:45
|
|
|
|
stuhica
|
rižko welcome home!!!! Uživaj z sinkotom in čimveč cartanja... Oh punce tolk načveekate da vas sploh ne dojemam več obiski v porod... ma meni so tud kr mal mem no.... samo enim ne moreš dopovedat... naslednij dan po porodu Alvin aso pršli TAšča in svakinja , svak pa obe nečakinje, mojka mami pa me je klicala in me vprašala če bi rada vidla da pridem pa sem ji rekla da rajš vidm če drug dan ker mi je bilo vse že preveč utrujajoče... sploh svkainja k pametuje sto na uro... no po enem tednu po porodu se mi je tud nalimal domov cel kup obiskov 14 kom naeknrat za pošizit.... že tko nisem mogla niti hodt niti nič...mislim čist brezveze .... zdej sem jim že mal omenila da mi glih ni do obiskov so me kr mal čudn gledal k so s že najavl da pridejo k bom rodila.... oh za zjokat... sem rekla našmu d aje najboljš da svoji žlahti sploh ne javi ene 14 dni da sem rodila da pridejo vsaj k se bom mal spočila... k pridjeo s hrvaške... oh podn...
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 18:50:33
|
|
|
|
tea85
|
čer rižkoo- kdaj si mela sploh rok da bi mogla rodit? in kako to da si tako hitro že mogla it ? v glavnem da sta oba zdrava in da je z bebijom vse vredu. jap, čvekamo 100 na uro tako mi ni za nič danes da grem kar pred tv. lepo bodite.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 19:02:17
|
|
|
|
rozilu
|
Rižkoo, dobrodošla nazaj oba z Liamom . Fajn je slišat take super srečne zgodbe. Veš da smo mislile nate, po mojem smo tisti dan kar nekaj strani naklofale v pričakovanju prvega oktobrčka IZVIRNO SPOROČILO: karmen b Moram pa povedat, da sem pristala na to, da se otrok piše po obeh in da se bo moj priimek odstranil, ko se bova poročila. OO, to pa kar iz včeraj na danes . No držim pesti, da bo šlo naprej s tvojim samo še na boljše, saj danes je priden, kot si sama napisala. Jaz sem pa danes šla na morje (da se bom kaj kopala no ja), tako da ima prost izhod na pivo magari do jutra (kot da rabi moje dovoljenje, no). Recept za mafine pa v naslednjem postu. Sem sicer videla, da je ena že napisala, samo jaz jih delam malo drugače - po knjigi z recepti prav samo za mafine. Meni (in tudi drugim) so mnjammmm, tudi danes v službi so čisto šli v promet, čeprav je bilo bolj malo sodelavcev!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 19:31:38
|
|
|
|
rolika
|
Oj pridne ste pridne, jaz pa bolj malo sodelujem pri pogovoru z vami ni časa... Rižkoo čestitam HelloKitty1 jaz sem pred dvema tednoma dala skozi enako kot ti in me je tudi zelo skrbelo. Po 50g sem imela 9.1 po 100g pa tudi dve vrednosti malo povišani in me je G poslala k diabetologu, ki pa je rekel da je sedaj že nosečnost tako visoka (35t) da ne more več vplivat na pa tudi name ne. Toliko da veš... za spit ni glih dobro samo je za preživet če sem jaz in ostale boš ti tudi Punce glede spalnih vreč za naše jaz sem jo kupila v Leclercu za 13,90 Eur tu nekje pa mi je zeloooo lepa, pa še draga ni, je pa v reklami tej novi. Lep večer.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 20:02:39
|
|
|
|
metka_zone
|
Kiksnila voziček v akciji,sedaj bom pa še vrečo nesla nazaj,je moj dragi že v avtu skoraj oči izgubil,potem pa še jaz doma ko sem si jo pošteno ogledala,tašči si je sploh nisem upala pokazati ...verjetno je tista bež res lepša,kajti jaz sem kupila modro... Sem pa v BC kupila ful cart debelo jopico in kapico za iz P,pa še Niku jakno v Okaidu za male denarje ...Denar od vreče gre pa sedaj za Nika,upam da mi jo bodo menjali,da mu kupim magari spet igrače,tam vsaj kiksnem ne ... rižkoo:Iskrene čestitke in čimveč prespanih noči vam želim ...Sem te večkrat videla pri G in ko sem zvedela,da si šla rodit,me je kar stisnilo pri srcu...Še enkrat čestitke ... Katere plenice pa boste imele,ste jih že kupile?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 20:07:01
|
|
|
|
malaMravljica
|
metka_zone, kaj je z vozickom? Ni bil ok al kaj, kateraga pa imas ogledanega? Plenice pa jaz pamperske in res upam, da bodo ok, ker imam doma ze tiste 2-5 kg, 3-6 kg in te se mi zdi da 3-6 nocne. Vsaj zdi se mi da sem prave kg napisala, pac prve in druge. Joj, se tukaj se enkrat cestitke Rizkoo nasi prvi mamici in cestitke Liamu, da je ze doma. Fajn se cartajte in sam uzivajte!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 20:14:57
|
|
|
|
ninasiki
|
rižkoo fuuuuull lepo da se je vse izteklo tkok se je in lepo da si ponosna na svojega sineka želim vama veliiiiiiiko lepih trenutkou in veliiiiiiko prespanih noči jst sm pa dons klicala v BC in sm pač uprašala če je slučajno pršla moja pojstlica in mi reče da me pokliče nazaj.....me pokliče ona po 5 minutah nazaj in reče da je pojstlica že pršla sam da me niso klical ker so pobrkal naročilnice in da je na moji naročilnici uprašaj. in jst si to razlagam kao da je pojstlica že zdauni pršla in ker so pobrkal naročilnice me niso klical (pobrkal so pa samo za eno cifro) klical zdej pa če pridm pridm če pa ne pa pač ne jo bojo pa drugmu dal mislm še dobr da sm klicala ker uprašanje če bi jo na koncu sploh dobila in bi se mi sam sfuzlal mah sej zdej vem da je tko da grem verjetno jutr po njo PLENIČKE pa punce predlagam iz milerja sm dobila full informacij da majo zeloo dobre pamperske take rumene so in majo notr mrežco k kao neki bol upija ne vem sam mi jih je kr neki kolegic k co jih uporablale da so ble zadovolne in nobenih vnetij ni blo tko da sm jst te rumene pamperske ŠT.1 kupla pridejo pa 12 eur 2 mejhna paketka sm pa dons prpraula neki za iz porodnišnice in za v porodnišnico ena malenkost je še za nabaut (zame sm se kr na stranski tir dala ) tko da me nau moj skos gnjavu piki a si, a si grem lepo se mejte pa lep in miren večer RIŽKO ti pa čim več cartanja
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 20:23:44
|
|
|
|
rozilu
|
Dva recepta za mafine: Splošna navodila: a) posebej zmešaj MOKRE (jajca malo stepeš, dodaš sladkor, stopljeno maslo, potem pa mleko, jogurt, sok...) in posebej SUHE sestavine b) SUHO mešanico vsuj v MOKRO s čim manj mešanja BOROVNIČEVI (OZ. SADNI) MAFINI (pride12 velikih) MOKRE SESTAVINE 125g masla 125g sladkorja 2 jajci 200g borovnic 60g limoninega soka (ali pa kakega soka od kompota, oz. kateregakoli soka) 240 g mleka SUHE SESTAVINE 350g moke 1/4 žličke sode bikarbone 3 žličke pecilnega praška ČOKOLADNI MAFINI S ČOKOLADO (pride12 velikih) MOKRE SESTAVINE 120 g jogurta 125 g masla 125 g sladkorja 240 g mleka 160 g čokoladnih koščkov 2 jajci 1 žlička vanilije SUHE SESTAVINE 3 žličke pecilnega praška 380 g moke 1 žlička sode bikarbone 3 žlice kakava Jaz ponavadi naredim kar malo po svoje – zamenjam sestavine (npr. sadje), dodam kake oreške, mandlje, kokosovo moko ali pa h čokoladnim (s čokoladnimi koščki) dodam višnje - te so zmeraj zmagovalci!!! Načeloma naj moke ostane približno enako, če pa je preveč tekoče, pa jo še malo dodaš. Vedno uporabim maslo, ker je itak bolj okusno – lahko bi pa tudi margarino ali kar olje… Mafine pečeš v modelčkih, najboljše da je za 12. Če so plehnati modelčki se mafini ful zalepijo gor, zato jih ponavadi dam v papirčke (samo potem se mafin zalepi v papirček, ampak naslednji dan gre že lepo dol, takoj pa ne). Zdaj imam silikonski model in ta je zakon – nič se ne zalepi, takoj grejo ven, ne rabiš več papirčkov!
< Sporočilo je popravil rozilu -- 11.9.2009 20:24:11 >
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 20:48:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Končno vodoravno tamala mi je pobruhala pol kuhne, sem ji dala večerjo in ona kar jedla in jedla, pol pa reče ne in kar rdeča rata v obraz še preden sem rekla mojmu bruhala bo, je že letelo iz nje preveč je blo, itak pa prva jaz krivec ker sem ji dajala za jest pol se mi je tok smilila da je vse ven vrgla... ah... Me pa že cel dan boli med nogami kot da bi si nekaj pretegnila spodaj pojma nimam zakaj, mogoče ker sem bla več v gibanju... eh, kaj jaz vem pa že celo popoldne nekaj meljem, sem rekla da ne bom nič večerjala, pa sem vseeno mal kosmičev, potem pa še mal čokolinota od tamale bog ne daj, da na vago stopim Pleničke bom mela jaz iz Tosame, če bomo sploh prišli do tja če ne pa kar Pamperske. Ja, kot je pa ninasiki napisala vam še jaz povem, da se res splača kupovat plenice v Müllerju, ker so samo tam iz Nemčije, povsod drugod iz Poljske. In te iz Nemčije so ful boljše in kvalitetne, sploh vse stvari iz Müllerja so boljše kot v navadnih štacunah Baje bova gledala en film tako da lep večer,
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 21:22:05
|
|
|
|
Perlica76
|
Ojla!! Se strinjam glede obiskov v P in prve dni doma-tega me je kar groza!!!Upam,da so tudi v Postojnski P prepovedani obiski;a kera ve,če so? Sem razmišljala o teh vložkih Vir80-a nimajo ti vložki mrežico?Kaj pa tiste ki bomo(oz. če bomo) šivane-baje se potem ti šivi zatikajo...... A te Masmi vložke pa se dobi samo v Lekarni al tudi v DM-u? Pleničke-jaz sem zaenkrat kupila en paket Pampers,pol bomo pa vidli naprej.Me pa zanima,ali so res Pamperske tako dobre pleničke,al je to samo zaradi znamke in dobre reklame?! Mg- sem nekje prebrala,da se ga pred porodom ne sme pit-kolko časa prej treba nehat?Imam namreč katastrofalno slabo prebavo in si jo rešim samo z veliko količino Donata in kako glicerinsko svečko,ostale naravne tehnike ne delujejo(suhe slive namočene ali nenamočene,laneno seme,topla voda na tešče,........nič!).Pije morda katera kak sirup al kaj drugega za prebavo? Zdaj bom pa šla počasi spat!Lahko noč in čim manj nočnih pohodov na wc!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 21:30:39
|
|
|
|
LINDI
|
RIŽKO super sta s tvojim fantičkom,da se lahko že crkljata pridna sta bila zato pa sta že doma...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 21:40:25
|
|
|
|
Februarka08
|
Film zanič tako da greva kar spat Nočko!
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 21:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 21:58:57
|
|
|
|
majakla
|
Joj, Rižkoo in Liam, kako sem vesela za vaju. Zdaj pa uživajte doma s polno paro! Perlica76: Masmi vložke sem si kupila v trgovini Mamita in blazinice tudi, cene ne vem, moram it račun iskat, pa ti lahko javim. Mamita: na itnernetu imajo tudi svojo stran. Sem povedala mamici, da ima Nikec že 3.756 g, pa je rekla, da se je moja sestra s tko težo rodila , jaz pa sem itak imela čez 4 kg.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 22:07:15
|
|
|
|
karmen b
|
Čer, danes greste pa vse kar kmalu spat. No, saj verjetno je dobra ideja tudi zame, ker sem šla včarej šele ob polenih in vstala ob polosmih. Danes sem mela poslovilnio dan v službi in sem punce peljala v Angela papat. Smo se mele super, pol sem pa rekla da se pridem 1.10. za svoj rd še pobarvat, pa prinesem še sladke dobrote moje mami, ki je prava mojstrica peke peciva. No pol je pa šefica rekla, sej boš še kej pred prvim oktobrom pršla mem ane.... pa me je tko stisnla, da sem skor jokat začela. Zadnj čas da smo se spokale domov. Lepo je vedeti, da te imajo v službi radi, da te spoštujejo in da te bodo pogrešali. Upam, da vas je veliko takih. Še malo pa bo kopalnica Zdaj grem pa spat... Aja Rižkoo in Liam, še enkrat dobrodošlica...bravo mami št.1...zdej boš mogla mal počakat, da se nabere nekaj oktobrčkov 09, da se bo splačalo začet našo naslednjo klepetalnico. Do takrat pa ti kar tukaj kaj napiši, čeprav ti ticker narobe kaže. Lahko noč
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 11.9.2009 22:27:46
|
|
|
|
stuhica
|
kje se da pogledat ta letak iz leclerca je kje objavljen na netu, pa tiste ki ste že bile tam kaj imajo kaj ugodnega... jaznisme bila že ene par let, samo sem svojga prepričala da zdej v karatkem enkrat bi šli taj mal v šoping pa v sport 2000 k majo zdje skoz neke akcije ins eful splača...sem zadnjič tamalmu sicer zadnja številka teniske orginal kappa kupila za 10 eur ful poceni, pa trenerke so imeli ful znižane tako da se res splača Karmen b lepo je slišat a da te ima nekdo v službi rad in da te bo pogrešal ne pa moji hinavci majakla st epa že kar veliki... je pa hecno tako k vas berem pol se mi pa zdi vse to tako še daleč k sem pa jaz tako kot michellle še čist na koncu oz. bi mogla bit na začetku novembra.... ampak vzrajam na tem da bom oktobrka... obiski jaz bi jih kr prepovedala za ostale razen za očke in bratce in sestrice - izjemoma stare starše bi dovolila pa še to za max 15 minut pol pa brž domu. ostalo pa vse na CANCEL! in to za ene 14 dni najmanj, upam da na jesenicah tud dovoljo samo očetom vstop bi bilo prav super... Pleničke ja jaz sem za zdej nabavla eno enko in dvojko pampersk iz spara , ks mo za tamlaga tisto brisačko z nahrbtnikom dobil kao nagrado, drugače s epa strinjam in tud sama sem to prakticirala da smo pamperske iz Mullerja nabavljal v kranju tako da je to kar so punce napisale čista resnica... se splača pa boljše so... Vložki vir 80 nič se ne zalepijo na šive, je fajn ker it koža diha, meni so bili čsit vredu, ostalih sploh nisem mogla met npr always... ni bilo variante... tako da so teli Vir kar zakon... Sicer pa tiste ki bote šivane, nasvet izpirajte si rano z kamiličnimim ohlajenim čajem bo hitr boljš, čeprav dohtarji težijo da rano spiraš samo z vodo pri tuširanju... amppak meni po 10 dneh ni bilo nič bolje, potem pa v 2 dneh po kamilici kot nova k da nikol ne bi rodila ... tko da probajte... nč zaspanke jest grem še mal posrfat, potem ostale večere s eobm lotila še dveh semianrskih nalog ki sta mi še ostale p aupam d ado poroda jih uspem nardit.... da bom pol imela mir....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?