Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 13:37:01
|
|
|
|
skačica
|
sonček- jaz sem čez dan čist fit , ampak zvečer me pa tko med nogami boli, da tud komja hodim. Zdele me je pa še mal križ začel bolt, ker glancam, glancam,....sem že spalnico, kuhinjo in dnevno, čakata me še kopalnica in hodnik. Se pravi, še slabo urico in sem fertik. Gdč. dela svašta med tem, se zabava po svoje . Lovro je pa full fejst dec, veš. frrrr- pol bom šla pa še po kak komplet teh pleničk. Zdej imam doma en paket, ampak bom verjetno še šla iskat, sej nimamo delč. Mislim, da ene 15-20 min. vijolica77- čestitke ob rojstvu fantka. Ko boš pa doma, se pa kaj oglasi. Grem naprej, pridem še kaj....
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:11:08
|
|
|
|
majakla
|
Skačica: copatke prodajajo v Mamiti, tudi pošljejo ti, cene pa ne vem, je pa unikat - ročno delo. Copatki: Odejice: Frrrr: Ne, bo eden, bo čisto dovolj. Veš, to je pletla še moja babi in njena sestra, pred 8. leti za mojega nečaka, pa je sestra vse lepo prišparala za mene in sem zelo vesela, ker danes je pa babi že zelo slabotna in pa zelo vesela, da bo zdaj še njen najmlajši pravnuk nosil njene copatke. Bo pa imel vsak dan druge , saj ne, so tudi različne velikosti. Vijolica77: čestitam, iii, lepo!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:14:30
|
|
|
|
majakla
|
Aja, pozab´la: www.mamita.si
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:30:29
|
|
|
|
lindi1
|
Jaz sem spala danes nekako tako,kot februarka,sem še vedno čisto povožena..kava ne pomaga,ker če že moram piti,mora biti brezkofeinska . Eno vprašanje imam tiste ,ki jemljete magnesol,jaz sem mojo ginekologinjo spraševala,če naj to jemljem,ali ne,pa je bila neodločena,potem pa je rekla,no ja ,če bi že,potem 1 do 2 na dan raje eno kot 2...da kao ni znanstveno dokazano,da kaj pomaga,a je to če ti zatekajo noge dobro in če ti otrdeva trebuh,ali zakaj,ali lahko kaj škoduje,ali to lahko piješ do konca nosečnosti pojma nimam...z ginekologinjo si pa tudi nisem veliko pomagala - SPANJE OTROKA,ja najin bo kar v isti sobici kot midva-dokler ne bo hiška dokončana,ker nimava možnosti,da ga dava v drugo sobo....je nimava jaz bi ga rada dala,ampak kaj naj če ne gre. Treba bo tudi pripraviti košek...pa ne vem,kdaj se bo tašča kaj spomnila,a naj ji zatežim,ali kako...saj je še čas ampak bi bilo fino malo oprati posteljnino....ker košek je njen.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:31:26
|
|
|
|
lindi1
|
VIJOLICA ČESTITKE ZA BEJBIJA
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:35:55
|
|
|
|
ninasiki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Čist mal off topic bom uletela na vašo stran, pa ne bit hude, hotla sem sam povedat, da ima ninasiki 12.8.1983 na isti dan roj.dan kot jaz in isti letnik. ooooo lepo še en leuček to smo najbolši ljudje VIJOLICA77 čestitam ob rojstvu sinka in čim več cartanja MRTVIČENJE ja mam jst tud probleme samo jst mam to zvečer pa zjutri v pojstli verjetno že tko položim roko da mi ne paše, kar se tiče pa močenja hlačk pa ja jst tud sm tega mnenja da pritiska dete na mehur in ker so mišice malo oslabljene ne moremo nadzorovati tega uhajanja, sicer pa punce še mal pa bo konc pri nama bo pa v svoji pojstlici in v isti sobi ker mava zaenkrat samo sobo tko da je treba najprej najin štuk zrihtat pol bo pa dobiu svojo sobico
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 14:48:43
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1 Jaz sem spala danes nekako tako,kot februarka,sem še vedno čisto povožena..kava ne pomaga,ker če že moram piti,mora biti brezkofeinska . Eno vprašanje imam tiste ,ki jemljete magnesol,jaz sem mojo ginekologinjo spraševala,če naj to jemljem,ali ne,pa je bila neodločena,potem pa je rekla,no ja ,če bi že,potem 1 do 2 na dan raje eno kot 2...da kao ni znanstveno dokazano,da kaj pomaga,a je to če ti zatekajo noge dobro in če ti otrdeva trebuh,ali zakaj,ali lahko kaj škoduje,ali to lahko piješ do konca nosečnosti pojma nimam...z ginekologinjo si pa tudi nisem Linid jaz pijem magnezij že od začetka, ampak meni je izrecno povedala da samo do 37t ker potem lahko zaustavlja porod, ker preprečuje tudi krčenje maternice. Otrdevanje trebuha pa je ravno priprava maternice na prod, tako da ne vem če je pri tebi pametno da piješ magnezij, če že hočeš pa mogoče donat.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 14:56:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 15:24:54
|
|
|
|
lindi1
|
TASSIKA ful hvala,potem pa rajši ne bom,da ne bo kaj narobe,to čisto razumem,vidiš ona bi mogla tako razložiti,pa bi bilo meni čisto jasno kako in kaj
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 15:42:00
|
|
|
|
najčka
|
OJla a slučajno katera kaj ve kako je z Rižko in malčkom a se že doma cartata al sta še v P? danes je en tako zaspan dan da se mi sploh nič ne da, kar poležavam. kako ste ve s počutjem?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 15:42:46
|
|
|
|
najčka
|
Aja še to VIJOLICA Čestitke
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 15:57:10
|
|
|
|
Nea_teja_
|
VIJOLICA ČESTITKE
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 16:02:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Najčka, moje počutje je že cel dan bolj tako da... sem pa ravno 1 politanko po kosilu ukradla in ima vaje v trebuhu tako da vsaj to... Lindi jaz pijem Mg nujno od cerklaže dalje 2/dan. Mi je že ogabno samo da se spomnim. Ampak dobro, še enih 14 dni, potem pa itak ne več pomoje... meni so sicer že v 1. rekli da 1/dan naj spijem, da se kaj prehitro ne začne, tako da... saj ne vem, eni govorijo tko, eni drugače Ne vem, a sem še kaj hotla povedat Aja, včeraj sem v lekarni pustila 50€ pa saj niso normalni, samo za Lanolin sem dala 9€ groza, služijo itak tam k vejo da bomo kupl... eh, bzv... Če še katera nima kombinezončka - joj, sem jih vidla zdele v reklami od Pikapolonice in to za 17.90€ pa še taki so, da je kao vreča, ni treba nogic not tlačit al pa še kakšnih čeveljčkov obuvat ker so na toplem pa še luknja je vmes med nogami, tako da je primernen za lupinico skratka - splača se ful, me kar ima, da bi šla unga mojga zamenjat al pa še tega kupt
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 16:09:06
|
|
|
|
*chance*
|
Vijolica77 čestitke majakla čudovita sobica , pa buši tudi, glede copatkov pa ne bom zgubljala besed...so res lepi... A pravte, da to lahko odteka plodovnica...mah kaj še moje dete je najraje na mehurju, tako da jaz mislim, da je to pač samo posledica tega...in dnevni vložki so moj zvesti spremljevalec že dobra dva meseca Glede spanja - dete bo upam da spalo v svoji posteljici od samega začetka in sicer v spalnici, ko pa ne bo več dojeno ga pa prestavim v otroško sobico...tako si jaz to predstavljam... kako si bo pa dete predstavljalo, bomo pa vidli...sicer bodo potrebna usklajevanja Sicer pa nenormalno zaspan dan...komaj čakam večer, da grem spat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 17:42:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 17:59:44
|
|
|
|
frrrr
|
majakla, mau sem te hecala, da ne bo katera mislila, da jh res tolk potrebuje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2009 18:03:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 18:10:43
|
|
|
|
lindi1
|
FEBRUARKA meni je svetovala prijateljica,je rekla,da so vse jemale ,pa kao,da imajo vse tudi pregled za sladkorno,tisto,ko spiješ cukrano vodo,pa jaz tudi nisem imela,saj ne vem,a je moja gineko.čudna ali kako,... Drugače sem pa tudi jaz danes čisto čudna,moj je tudi hotel ornk dozo kave,tako da po mojem je tak dan,je pa res,da od 4 do 6.30 nisem skoraj nič spala sem bila čisto budna. Ja meni je tudi ful všeč ta pajacek,jaz moram tudi kaj pametnega kupiti čez zimo,ampak ne vem katero številko naj kupim
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 18:33:59
|
|
|
|
naty6
|
Vijolica77- čestitke ob rojstvu sina Moj prvi sin je tudi spal v posteljici v najini spalnici( živeli smo še pri tašči in tastu), saj ni bilo prostora več oz. sob. Sedaj pa smo v svoji lastni hiši, kjer je prostora na pretek in zato sem mislila, da bi spal/a v svoji sobi...pa seveda ne takoj prvi dan..postopoma. Le da moram te posteljco prenesti v spalnico. Bo katera imela prej kakšen košek ali zibelko? Se sploh splača kupiti?
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 19:27:20
|
|
|
|
september25
|
Ojla! No pa sem tudi jaz s pregleda! Vse je super, sem pa tako vesela, ker mi je G potrdil, da pričakujemo !!! Zdej pa končn lahk kej v modri barvi kupim!!! Naslednji pregled imam že v P, grem na CTG in sicer 15.9.2009. Sem pa 35t5d. Naty6 tud naš bo spal zraven naju v spalnici in sicer v posteljici, nisva kupila zibke. Pač bom poskusla nekak pregradit, da se lažje založi za spanje na boku, drgač pa ne bova komplicirala-po moje bo tak kmal pr nama v postli Vijolica čestitke za sinčka še z moje strani!!! Uf edin kile so mal zaskrbele - v dveh tednik sem dobla gor 2kg!!! Skupaj mam zdej +9! Sam mi pa ni nč reku, sn mislala da me bo mal kregal pa je bil ful prijazen. Prisotnost pri porodu - moj tud verjetn ne bo zravn, odvisno kdaj bo treba it. Ima namreč takšno službo... Drgač pa sva dogovorjena, da bo zmano samo do neke prve stopnje, potem bo raje čakal zunaj. Zaradi pritiska in slabega zraka omedleva kr naprej. Se mi zdi prav, da ga ne silim in spoštujem njegovo željo, da bo zmano dokler bo lahk. Uf sn se načvekala! Lep večer vsem!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 19:40:56
|
|
|
|
LINDI
|
NATY po mojem je to čisto tvoja osebna odločitev,kdaj v svojo sobico,jaz imam ene par prijateljic,pa je dala vsaka drugače ena pri 1 letu,ena pri2,5 letu,ena ima pa obadva pri sebi v sobi fanta 2leti v svoji posteljici,punčko 9 mesecev pa zraven sebe... Sem pa tako zelo utrujena danes,upam,da bom tudi spala kaj .Morala bi kupiti kako bundico,ker nič nimam za čez zimo,katero številko naj pa vzamem,62 a katera ve...
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 20:07:32
|
|
|
|
HelloKitty1
|
Živjo punce, evo jaz sem tut danes iz pregleda. Skratka mali je v 33 4/7 težek 2400g .. kar je kr ok a ne? So me pa poslali naj grem jutri na test za sladkorno... Za tabelco.. naslednji pregled 23.9. Moj RD 23.11.1979
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 20:11:59
|
|
|
|
tassika
|
Sonček me je pooblastila, da vam sporočim, ker ona ni več na rač. da če bo jutri vse ok gresta Rižko in mali Liam domov
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 20:40:10
|
|
|
|
majakla
|
Dober čever, tudi jaz sem imela danes pregled in končno sem dobila napotnico za v P, napotnico za CTG, ki naj bo vsako sredo, ker bodo tudi pregledi pri G tedenski, vsako sredo in še listek za gibe. Torej naslednji pregled: 16.9.09 Prej pa imam še UZ: 11.9.09
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 9.9.2009 20:41:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Sonček me je pooblastila, da vam sporočim, ker ona ni več na rač. da če bo jutri vse ok gresta Rižko in mali Liam domov juhu, bravo Rižko Čer. Evo, jaz sem še vedno sama, tamalo sem spedenala spat, pospravila kuhinjo in kar je blo drugje šare, stuširana sem tud že, boli me pa tud spodaj že popoldne sem čutila neko špikanje ko sem šla po stopnicah sem bla tko žalostna prej k me je moj klical da ga ne bo še domov da sem kar pike vidla pred sabo sva ga obe že čakale, tamala samo govori oči, oči in kaže na vrata ah... itak ni nič kriv, tam kjer pomaga ni nikol konca in ne znajo nehat, kot da bo jutri konec sveta al kaj tam noben ne gre v službo jutri, moj pa gre, pa že tako je mogel ven it in svoje ure dat mah, bzv vam razlagam, a ne? Sem si kar čips prnesla iz same jeze pa 3 dcl čaja Pridem še kaj pogledat, če se me bo katera usmilila, drugega itak nimam za počet
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?