|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
9.9.2009 13:37:01   
skačica
sonček- jaz sem čez dan čist fit user posted image , ampak zvečer me pa tko med nogami boli, da tud komja hodim.
Zdele me je pa še mal križ začel bolt, ker glancam, glancam,....sem že spalnico, kuhinjo in dnevno, čakata me še kopalnica in hodnik. Se pravi, še slabo urico in sem fertik. Gdč. dela svašta med tem, se zabava po svojeuser posted image .
Lovro je pa full fejst dec, veš.user posted image

frrrr- pol bom šla pa še po kak komplet teh pleničk. Zdej imam doma en paket, ampak bom verjetno še šla iskat, sej nimamo delč. Mislim, da ene 15-20 min.

vijolica77- čestitke ob rojstvu fantka. Ko boš pa doma, se pa kaj oglasi.user posted image user posted image user posted image

Grem naprej, pridem še kaj....

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
9.9.2009 14:11:08   
majakla
Skačica: copatke prodajajo v Mamiti,
tudi pošljejo ti, cene pa ne vem, je
pa unikat - ročno delo.
Copatki:
user posted image
Odejice:
user posted image

Frrrr: Ne, bo eden, bo čisto dovolj. user posted image

Veš, to je pletla še moja babi in
njena sestra, pred 8. leti za mojega
nečaka, pa je sestra vse lepo
prišparala za mene in sem zelo vesela,
ker danes je pa babi že zelo slabotna
in pa zelo vesela, da bo zdaj še njen
najmlajši pravnuk nosil njene copatke.

Bo pa imel vsak dan druge user posted image , saj ne,
so tudi različne velikosti.

Vijolica77: čestitam, iii, lepo!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
9.9.2009 14:14:30   
majakla
Aja, pozab´la:  www.mamita.si

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
9.9.2009 14:30:29   
lindi1
Jaz sem spala danes nekako tako,kot februarka,sem še vedno čisto povožena..kava ne pomaga,ker če že moram piti,mora biti brezkofeinskauser posted image .
Eno vprašanje imam tiste ,ki jemljete magnesol,jaz sem mojo ginekologinjo spraševala,če naj to jemljem,ali ne,pa je bila neodločena,potem pa je rekla,no ja ,če bi že,potem 1 do 2 na dan raje eno kot 2...da kao ni znanstveno dokazano,da kaj pomaga,a je to če ti zatekajo noge dobro in če ti otrdeva trebuh,ali zakaj,ali lahko kaj škoduje,ali to lahko piješ do konca nosečnostiuser posted image user posted image pojma nimam...z ginekologinjo si pa tudi nisem veliko pomagalauser posted image -
SPANJE OTROKA,ja najin bo kar v isti sobici kot midva-dokler ne bo hiška dokončana,ker nimava možnosti,da ga dava v drugo sobo....je nimavauser posted image jaz bi ga rada dala,ampak kaj naj če ne gre.
Treba bo tudi pripraviti košek...pa ne vem,kdaj se bo tašča kaj spomnila,a naj ji zatežim,ali kako...saj je še čas ampak bi bilo fino malo oprati posteljnino....ker košek je njen.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
9.9.2009 14:31:26   
lindi1
VIJOLICA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image ZA BEJBIJA

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
9.9.2009 14:35:55   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Čist mal off topic bom uletela na vašo stran, pa ne bit hude, hotla sem sam povedat, da ima ninasiki 12.8.1983 na isti dan roj.dan kot jaz in isti letnik.

ooooo lepo še en leuček user posted image   to smo najbolši ljudje user posted image user posted image user posted image

VIJOLICA77 čestitam ob rojstvu sinka in čim več cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MRTVIČENJE  ja mam jst tud probleme samo jst mam to zvečer pa zjutri v pojstli verjetno že tko položim roko da mi ne paše, kar se tiče pa močenja hlačk pa ja jst tud sm tega mnenja da pritiska dete na mehur in ker so mišice malo oslabljene ne moremo nadzorovati tega uhajanja, sicer pa punce še mal pa bo konc user posted image user posted image user posted image

pri nama bo pa v svoji pojstlici in v isti sobi ker mava zaenkrat samo sobo tko da je treba najprej najin štuk zrihtat pol bo pa dobiu svojo sobico

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
9.9.2009 14:48:43   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Jaz sem spala danes nekako tako,kot februarka,sem še vedno čisto povožena..kava ne pomaga,ker če že moram piti,mora biti brezkofeinskauser posted image .
Eno vprašanje imam tiste ,ki jemljete magnesol,jaz sem mojo ginekologinjo spraševala,če naj to jemljem,ali ne,pa je bila neodločena,potem pa je rekla,no ja ,če bi že,potem 1 do 2 na dan raje eno kot 2...da kao ni znanstveno dokazano,da kaj pomaga,a je to če ti zatekajo noge dobro in če ti otrdeva trebuh,ali zakaj,ali lahko kaj škoduje,ali to lahko piješ do konca nosečnostiuser posted image user posted image pojma nimam...z ginekologinjo si pa tudi nisem

Linid jaz pijem magnezij že od začetka, ampak meni je izrecno povedala da samo do 37t ker potem lahko zaustavlja porod, ker preprečuje tudi krčenje maternice. Otrdevanje trebuha pa je ravno priprava maternice na prod, tako da ne vem če je pri tebi pametno da piješ magnezij, če že hočeš pa mogoče donat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 14:56:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2333
9.9.2009 15:24:54   
lindi1
TASSIKA ful hvala,potem pa rajši ne bom,da ne bo kaj narobe,to čisto razumem,vidiš ona bi mogla tako razložiti,pa bi bilo meni čisto jasno kako in kajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
9.9.2009 15:42:00   
najčka
OJla a slučajno katera kaj ve kako je z Rižko in malčkom a se že doma cartata al sta še v P? danes je en tako zaspan dan da se mi sploh nič ne da, kar poležavam. kako ste ve s počutjem?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.9.2009 15:42:46   
najčka
Aja še to VIJOLICA Čestitke user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
9.9.2009 15:57:10   
Nea_teja_
VIJOLICA ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
9.9.2009 16:02:01   
Februarka08
Najčka, moje počutje je že cel dan bolj user posted image tako da... sem pa ravno 1 politanko po kosilu ukradla in ima user posted image vaje v trebuhuuser posted image tako da vsaj to...
Lindi jaz pijem Mg nujno od cerklaže dalje 2/dan. Mi je že ogabno samo da se spomnim. Ampak dobro, še enih 14 dni, potem pa itak ne več pomoje... meni so sicer že v 1. user posted image rekli da 1/dan naj spijem, da se kaj prehitro ne začne, tako da... saj ne vem, eni govorijo tko, eni drugačeuser posted image

Ne vem, a sem še kaj hotla povedatuser posted image
Aja, včeraj sem v lekarni pustila 50€user posted image pa saj niso normalni, samo za Lanolin sem dala 9€user posted image user posted image groza, služijo itak tam k vejo da bomo kupl... eh, bzv...
Če še katera nima kombinezončka - joj, sem jih vidla zdele v reklami od Pikapolonice in to za 17.90€user posted image user posted image pa še taki so, da je kao vreča, ni treba nogic not tlačit al pa še kakšnih čeveljčkov obuvat ker so na toplem pa še luknja je vmes med nogami, tako da je primernen za lupinicouser posted image skratka - splača se ful, me kar ima, da bi šla unga mojga zamenjat al pa še tega kuptuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
9.9.2009 16:09:06   
*chance*
Vijolica77 čestitkeuser posted image
majakla čudovita sobicauser posted image , pa buši tudi, glede copatkov pa ne bom zgubljala besed...so res lepi...user posted image
A pravte, da to lahko odteka plodovnica...mah kaj šeuser posted image moje dete je najraje na mehurju, tako da jaz mislim, da je to pač samo posledica tega...in dnevni vložki so moj zvesti spremljevalec že dobra dva mesecauser posted image
Glede spanja - dete bo upam da spalo v svoji posteljici od samega začetka in sicer v spalnici, ko pa ne bo več dojeno ga pa prestavim v otroško sobico...tako si jaz to predstavljam...user posted image kako si bo pa dete predstavljalo, bomo pa vidli...sicer bodo potrebna usklajevanjauser posted image
Sicer pa nenormalno zaspan dan...komaj čakam večer, da grem spat user posted image

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 17:42:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *chance*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
9.9.2009 17:59:44   
frrrr
majakla, mau sem te hecala, da ne bo katera mislila, da jh res tolk potrebuje user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
   [Brisano sporočilo]
9.9.2009 18:03:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
9.9.2009 18:10:43   
lindi1
FEBRUARKA meni je svetovala prijateljica,je rekla,da so vse jemaleuser posted image ,pa kao,da imajo vse tudi pregled za sladkorno,tisto,ko spiješ cukrano vodo,pa jaz tudi nisem imela,saj ne vem,a je moja gineko.čudna ali kako,...
Drugače sem pa tudi jaz danes čisto čudna,moj je tudi hotel ornk dozo kave,tako da po mojem je tak dan,je pa res,da od 4 do 6.30 nisem skoraj nič spalauser posted image sem bila čisto budna.
Ja meni je tudi ful všeč ta pajacek,jaz moram tudi kaj pametnega kupiti čez zimo,ampak ne vem katero številko naj kupimuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
9.9.2009 18:33:59   
naty6
Vijolica77- čestitke ob rojstvu sina

Moj prvi sin je tudi spal v posteljici v najini spalnici( živeli smo še pri tašči in tastu), saj ni bilo prostora več oz. sob.
Sedaj pa smo v svoji lastni hiši, kjer je prostora na pretek in zato sem mislila, da bi user posted image spal/a v svoji sobi...pa seveda ne takoj prvi dan..postopoma. Le da moram te posteljco prenesti v spalnico.
Bo katera imela prej kakšen košek ali zibelko? Se sploh splača kupiti?

Naty

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
9.9.2009 19:27:20   
september25
Ojla!
No pa sem tudi jaz s pregleda! Vse je super, sem pa tako vesela, ker mi je G potrdil, da pričakujemo user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdej pa končn lahk kej v modri barvi kupim!!!
Naslednji pregled imam že v P, grem na CTG in sicer 15.9.2009. Sem pa 35t5d.

Naty6 tud naš user posted image bo spal zraven naju v spalnici in sicer v posteljici, nisva kupila zibke. Pač bom poskusla nekak pregradit, da se user posted image lažje založi za spanje na boku, drgač pa ne bova komplicirala-po moje bo tak kmal pr nama v postli user posted image user posted image

Vijolica čestitke za sinčka še z moje strani!!!

Uf edin kile so mal zaskrbele - v dveh tednik sem dobla gor 2kg!!! Skupaj mam zdej +9! Sam mi pa ni nč reku, sn mislala da me bo mal kregal pa je bil ful prijazen.

Prisotnost pri porodu - moj tud verjetn ne bo zravn, odvisno kdaj bo treba it. Ima namreč takšno službo... Drgač pa sva dogovorjena, da bo zmano samo do neke prve stopnje, potem bo raje čakal zunaj. Zaradi pritiska in slabega zraka omedleva kr naprej. Se mi zdi prav, da ga ne silim in spoštujem njegovo željo, da bo zmano dokler bo lahk.

Uf sn se načvekala!
Lep večer vsem!!!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
9.9.2009 19:40:56   
LINDI
NATY po mojem je to čisto tvoja osebna odločitev,kdaj v svojo sobico,jaz imam ene par prijateljic,pa je dala vsaka drugače ena pri 1 letu,ena pri2,5 letu,ena ima pa obadva pri sebi v sobi fanta 2leti v svoji posteljici,punčko 9 mesecev pa zraven sebe...
Sem pa tako zelo utrujena danes,upam,da bom tudi spala kajuser posted image .Morala bi kupiti kako bundico,ker nič nimam za čez zimo,katero številko naj pa vzamem,62user posted image a katera ve...

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
9.9.2009 20:07:32   
HelloKitty1
Živjo punce,

evo jaz sem tut danes iz pregleda. Skratka mali je v 33 4/7 težek 2400g .. kar je kr ok a ne? So me pa poslali naj grem jutri na test za sladkorno...user posted image

Za tabelco.. naslednji pregled 23.9.
Moj RD 23.11.1979

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
9.9.2009 20:11:59   
tassika
Sonček me je pooblastila, da vam sporočim, ker ona ni več na rač. da če bo jutri vse ok gresta Rižko in mali Liam domovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu HelloKitty1)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
9.9.2009 20:40:10   
majakla
Dober čever, tudi jaz sem imela danes pregled
in končno sem dobila napotnico za v P, napotnico
za CTG, ki naj bo vsako sredo, ker bodo tudi pregledi
pri G tedenski, vsako sredo in še listek za gibe.

Torej naslednji pregled: 16.9.09

Prej pa imam še UZ: 11.9.09

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
9.9.2009 20:41:17   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček me je pooblastila, da vam sporočim, ker ona ni več na rač. da če bo jutri vse ok gresta Rižko in mali Liam domovuser posted image

juhu, bravo Rižkouser posted image user posted image

Čer.

Evo, jaz sem še vedno sama, tamalo sem spedenala spat, pospravila kuhinjo in kar je blo drugje šare, stuširana sem tud že, boli me pa tud spodajuser posted image že popoldne sem čutila neko špikanje ko sem šla po stopnicahuser posted image sem bla tko žalostna prej k me je moj klical da ga ne bo še domov da sem kar pike vidla pred sabouser posted image sva ga obe že čakale, tamala samo govori oči, oči in kaže na vratauser posted image ah... itak ni nič kriv, tam kjer pomaga ni nikol konca in ne znajo nehat, kot da bo jutri konec sveta al kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tam noben ne gre v službo jutri, moj pa gre, pa že tako je mogel ven it in svoje ure datuser posted image mah, bzv vam razlagam, a ne?
Sem si kar čips prnesla iz same jeze pa 3 dcl čajauser posted image

Pridem še kaj pogledat, če se me bo katera usmilila, drugega itak nimam za početuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?