skačica
|
čer! majakla- sem jih že kontaktirala in so mi prijazno odgovorili kaj imajo na zalogi. Ampak so kar dragi, vsaj meni se zdijo- 18 eurov/par. Sem mami vprašala, če bi mi spletla ene 2 para in je rekla, da bo . Zdej samo upam, da bo res tja do poroda kaj spacala. Sicer ona obvlada štrikanje(vsaj včasih je), ampak zvečer se najraje zlekne z buklo v postlo al pa za pisalno mizo in bere, bere. Ima vsaj mal miru. Čez dan pa nima časa, ker ima Izaka v varstvu. Grem jutri po volno. Jaz sem imela danes pregled in UZ- samoplačniški seveda . No, G je bila full prijazna, vse je premerila in vse meritve ustrezajo 36. tednom +- kakšen dan. Ocenjena teža je 2850 gramov in dojenček je še vedno ženskega spola. Wiiiiiiii .Je rekla G., da se vidi žemljica (kak smotan izraz ). Mi bo prav prišla zibka oblečena v roza posteljnino . Sicer je pa posteljica še full lepa in plodovnice je dovolj. Se mi zdi, da bo tudi tale punca mal zamujala, ma se grem skor stavit. Tudi urin je ok, toxo neg., zredila sem se v dveh tednih samo 200g , ma to je blo pa res lepo videt. Mislim, da se v resnici sploh nisem nič, ker sem imela danes pregled pozno popoldne, ko sem se fajn najedla kosila, prejšnjič pa dopoldne. Mah, nima veze. Zdele zvečer sem pripravila torbo za v P, sicer moram dodat še kakšno stvar, ampak moram se najprej spomnit kaj mi še manjka. Tudi ruzak z Zarinimi cunjcami je spakiran. magnesol- jaz sem ga tud pila, ampak mogoče en teden, pol se mi pa ni dalo več. Sej skor ni blo nič boljš. Zdej ga pa itak več ne smem, ker sem v sredini 37. tedna. Še malo pa bo moja pupa donošena. lindi- bod vesela, da nisi rabila pit cukrane vode. Jaz sem v prvo jo, zdej pa ne pa nisem zaradi tega nič žalostna. Sej je že G. precenila ali te rabi dat na tisti test ali ne. zimski pajac- mi je danes sestra prinesla enega v št. 62. Se mi zdi prav velik, ampak je pa luštkan. Ima na kapuci ušeska . Bo že dober, ne bom novega kupovala. Sem se odločila, da je konec z nakupi za dojenčka, ker imam vsega dovolj. Zdej grem pa slikce pokazat.
|