katrin***
|
Jutro punce, evo mene spet mal na RR-ju, da vidm kva kej dogaja. boob...lepo da boste še mal počakal. Je sošolka čisto dovolj veš, pa tut ona ne bi smela bit še tle. Uglavnem uživajte pa lepo se mejte še 2v1 pa bo. Drugače sm danes frej s preiskavami, CR pa bo enkrat naslednji teden, ko pridem na vrsto - HB da bodo počakali, da dopolnim 36t in potem v akcijo. Počutje super, dolgcajt mi ni nč,dogaja se vsak dan neki novga tko da je kr pestro tukile no. Optimističen pa mora človek biti, ker če ne bi se mi že zdavnaj zmešalo tukile not Če bi se obremenjeval z vsem, kar gre narobe, jah pol bi me res že pobral no. Pa kaj nej, bo manjši otroček (sej niso vsi 4kg), prej rojen, ampak važn da bo zdrav Js bom že preživela, ni panike, samo da bo o.k. So šli moji in njegovi že v nakupe po manjše številke cunjic, ker sm imela naštimane vse od 62št. naprej Zdej bo pa tut 56 prevelika pa kaj - mislim, da bo še prehitro nadomestil vse tole. Držte se, jutri uživajte pri Žabarju - bom v mislih in želodčkih z vami Aha, skor pozabila še moj r.d. za v tabelco 23.05.1984!