|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
8.9.2009 22:39:20   
september25
Lahko noč in luštno spite!!!user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
8.9.2009 22:39:28   
lenika83
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. user posted image  , ŠT. user posted image , PREGLED

1.10.
nincika (24) MB                            (1user posted image ,0user posted image )          ??

2.10.
Vijolica77 (31)MB                         (?user posted image ,1user posted image )           ??
Suzikaa (27)Ormož                      (1user posted image ,0user posted image )           ??
malaMravljica (30)                      (2user posted image ,0user posted image )  user posted image      17.9.
majakla (30) MB                           (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     9.9., 11.9.
bony (30) GO                                (1user posted image ,0user posted image )           ??
maj2009 (25) Domžale               (2user posted image ,0user posted image )  user posted image     ??

3.10.
hayabusa (29) štajerska             (1user posted image ,0user posted image )          ??
*Lili* (25) Notranjska                 (2user posted image ,1user posted image )          ??
skačica (28)                                  (2user posted image ,1user posted imageuser posted image      9.9.

5.10.
emaa (32)                                     (?user posted image ,2user posted image )            17.9.
ninčy (27) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image user posted image  ??
naty6                                             (?user posted image ,1user posted image )    user posted image     21.9.

7.10.
mici_ (29) Trebnje                       (2user posted image ,1user posted image )          ??
metka_zone (24) Laško               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image     ??

8.10.
tane LJ                                            (2user posted image ,0user posted image )user posted image      14.9.

9.10.
pravoda (26)                                 (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     15.9.

10.10.
mng (24)                                       (1user posted image ,0user posted image )           ??
Nej@                                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      14.9.    
štefy (36)Koroška                         (5user posted image ,4user posted imageuser posted image       15.9.

11.10.
MonaLiza (28) LJ                          (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       ??
september25 (25) štajerska       (1user posted image ,0user posted image )  user posted image      9.9.

13.10.
trišica (30) CE                               (2user posted image ,0user posted image )            7.9.
rolika (24) MB                               (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        30.9.
rakica2 (25) Tolmin                     (4user posted image ,2user posted image ) user posted image       9.9.

14.10.
katrin** (25) Grosuplje               (1user posted image ,0user posted image )         ??
Februarka08 (25) Gorenjska       (2user posted image ,1user posted image )         16.9.
deja* (21)                                     (1user posted image ,0user posted image )          ??

15.10.
Boob (29) Grosuplje                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9.
karmen b (28) Dobrova               (1user posted image ,0user posted image )           24.9.
Meliitak (33) KR                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       15.9.
majcy_m (23)                              (2user posted image ,0user posted image ) user posted image       10.9.
Nea_teja_ (34) Cerknica             (5user posted image ,3user posted image ) user posted image          9.9.

16.10.
mateja8 (26) Dolenjska               (2user posted image ,1user posted image ) user posted image       ??

17.10.
didikaa (27) Ptuj                           (1user posted image ,0user posted image ) user posted image         9.9.
ninasiki (26) Litija                        (1user posted image ,0user posted image )  user posted image        21.9.

18.10.
Bobipalčka (25) Sl.Gradec            (1user posted image ,0user posted image )  user posted image     16.9.

19.10.
muca*maca (29) LJ                     (1user posted image ,0user posted image )         8.9.

20.10.
palegia30 (30) LJ                         (?user posted image ,? user posted image )          ??
lunika (26) Velenje                      (?user posted image ,0user posted image )          ??
nosečka25                                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      ??

21.10.
pinky girl (28) Velenje                 (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     15.9.
frrrr (28) LJ                                   (2user posted image ,1user posted image )        15.9.
soncnica (28) Sežana                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
Pika Zoja (29)                               (?user posted image ,1user posted image )          ??

22.10.
Aniiita (25) Kras                            (1user posted image ,0user posted image ) user posted image       16.9.
rozilu (30) Obala-LJ                      (1user posted image ,0user posted image )          24.9.
Crystall (25) Posavje                    (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      22.9.
surya (30)                                     (?user posted image ,0user posted image )           ??

23.10.
pikica25(28)                                  (3user posted image ,0user posted image ) user posted image      8.9.,18.9.
HelloKitty1 (29) LJ                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      9.9.
smejčica (23) MB                          (?user posted image ,1user posted image )            ??
špelka12 (27) KR                           (2user posted image ,0user posted image )           ??
LINDI (32) Domžale                     (1user posted image ,0user posted image ) user posted image        16.9.

24.10.
vrtnica83 (26)                              (1user posted image ,0user posted image )         ??
mashi (30) KR                               (1user posted image ,0user posted image )         ??
*chance* (23) NM                        (1user posted image ,0user posted image )         25.9.
griseldis (29) Kamnik                   (1user posted image ,0user posted image )         ??
EMILY (29 )                                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image       21.9.

25.10.
lenika83 (25) Ptuj                        (1user posted image ,0user posted image ) user posted image      21.9.
efika (30) Koroška                        (1user posted image ,0user posted image )         ??
najčka (32) LJ                               (2user posted image ,0user posted image )         22.9.
Tailor27  LJ                                    (3user posted image 2user posted image )          ??
gorenka (32) LJ                             (2user posted image ,0user posted image )         25.9.

26.10.
manca (27) KR                              (?user posted image ,1user posted image )           ??
pattaya (23) Poljčane                   (1user posted image ,0user posted image )user posted image      22.9.

28.10.
Izabela_                                         (2user posted image ,1user posted image ) user posted image      ??

30.10.
stuhica (30) Jesenice                   (4user posted image ,1user posted image )          9.9.
michelle1 (31) Posavje                (4user posted image ,2user posted image )user posted image      9.9.
drobtinica29 (29) MB                   (2user posted image ,0user posted image ) user posted image        16.9.

31.10.
TRIŠ (30) BK                                  (4user posted image ,3user posted image )          23.9.
LEVASI (30) LJ                               (2user posted image ,1user posted image )         ??
tea85  Ptuj                                      (1user posted image ,0user posted image ) user posted image     22.9.

75 OKTOBRSKIH NOSEČK PRIČAKUJE
                                                                 15 x user posted image
                                                                 20 x user posted image
                                                                 41 x user posted image

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

user posted image

DATUM, NICK (PDP), IME, TEŽA, DOLŽINA

4.9.

Rižkoo (12.10.), Liam, 2600g, 47 cm

user posted image

JANUAR
Aniita, 29.1.1984

FEBRUAR
Nea_teja_, 12.2.1975

MAREC
majakla, 28.3.1979

APRIL
Februarka08, 10.4.1984

MAJ
naty6, 22.5.1978

JUNIJ
Meliitak, 4.6.1976
rolika, 12.6.1985
tea85, 20.6.1985
pinky girll, 21.6.1981

JULIJ
LINDI, 16.7.1977

AVGUST
ninasiki, 12.8.1983
stuhica, 21.8.1978
pravoda, 31.8.1983

SEPTEMBER
drobtinica29, 28.9.1979

OKTOBER
karmen b, 1.10.
majcy_m, 7.10.1985
Emilly, 10.10.1979
gorenka, 10.10.1976
lenika83, 10.10.1983
skačica, 24.10.1980

NOVEMBER
najčka, 15.11.1976

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
8.9.2009 23:29:04   
majakla

Ej punce, ne prehitevajte, lepo v vrsto prosim,
tako kot piše v naši lepi razpredelnici!

HB, da imam jutri pregled, ker tudi več ne vem,
je to le beli tok ali ...
Sem že malo prestrašena, čeprav se super
počutim. user posted image

Iiiiii, lepe sobice, lepe cotike. user posted image

No, je že pozno, pa LAHKO NOČ,
ampak res, PA - PA. user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.9.2009 8:00:50   
gorenka
Jutro punce!

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k mate probleme...dejmo še mal zdržat noooo! Boob - si šla pol do g.? Štefy - dobila varstvo? Se si šla kej pokazat g.? Pikica - povej kaj opraviš dons... Ti katrin pa nč ne vabi boob u P...zanjo ni še cajt, sej pravš da ti ni tm nč dolgčasuser posted image , aja...a rok za CR so ti že kaj določil?

Karmen - glede tvojga sploh ni nč več za komentiratuser posted image razen uhka mu rečš da bo čista p.... pred svojimi kolegi izpadu če ne bo šu, mu bojo rekl da nima jajc...pa eno na uč zravn bi mu poslala če se premisl...user posted image

No k smo že pri jajcih...bo treba fruštkat ituser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.9.2009 8:01:19   
Crystall
Dobro jutro!

Mi smo pokonci že nekaj časa. Grem zdajle za dragega narediti ene izpiske za matematiko za na izpit, potem pa hitim v službo.

Moj rd: 3.5.1984

Štefy in Katrin ... držta se user posted image user posted image

Ninasiki in Pinky girl .... čudoviti sobici .... mi imamo previjalno in posteljico vsako v svojem delu stanovanja in tudi nimamo nič posebno okrašeno. Mogoče me kaj prime, ko bom v porodniški user posted image

Na otroški bazar pa bova z dragim šla v nedeljo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.9.2009 8:21:22   
štefy
Dobro jutro.Danes sem malo bolje upam da me še ta slabost mine pa bo vse vredu.                                              MOJ RD 07.03.1973 sedaj pa do mame na en hiter čvek pa v posteljo lep dan še naprej vsem kjerkoli ste že.user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.9.2009 8:22:34   
Februarka08
Jutro.

Moja noč katastrofauser posted image user posted image sicer bi še lahko mal spala, ker princesa še kar spiuser posted image user posted image ampak sem vstala da sem ji dala kuhat ml. riž, ki se malo dlje kuha.
Lenikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo si naredila za roj. dneve!!! Si se mogla dolgo matrat!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pridem še kaj potem, lep pričetek dneva vam želim!

Aja, končno sem dopolnila 35. teden, samo še 3 pa SEM ZMAGALAuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.9.2009 8:24:30   
tršica
Dobro jutro še z moje strani!

Sem včeraj brala, kaj vse ste napisale, pa se mi ni dalo več odgovarjat, ker je bilo že pozno. In danes ponoči se mi je sanjalo o samih tegobah in težavah, ki ste jih opisovale :( No, ja... Jaz mislim, da še ni naš čas. Ne bom pa nič pisala, kak mi je lepo, ker tudi mene med nogami vse boli, pa se mi zdi kot da imam vse vneto tam spodaj, pa križ al kolki... komaj da začnem hodit. No, sploh popoldne, ko sem prej že kaj delala.

No, na pregledu je rekla, da je z dojenčkom vse ok, da pa še naj kar naprej jemljem železo, in napisala mi je bolniško do porodniške. Za tabelo: naslednji pregled je 22. 9. :), ja tudi mene naročajo fuuuuuul pogosto. Upam, da prej ne rodim :)

Včeraj sem šla kupit še nekaj malenkosti, ko sem šla od zdravnika, tak da mislim, da imamo počasi vse. Torbe so bolj ali manj pripravljene za odhod in prihod dojenčka domov :) Nimamo nekega pravega lepega kotička za dojenčka kot ve, ker nimamo prostora. Imamo pa posteljico v spalnici, previajlno pa v dnevni. No, tu v spalnici je nekaj malega "naotročeno", drugje pa ne more bit :)

Ja, nič pametnega nisem spet povedla. Kot vedno. Aja, edino glede CSDja in deljene porodniške... Crystal in Emily, če vaju bo zanimalo, mi pa pišita na ZS.

Štefy in Karin in vse, ki vas že po malem zvija... Malo še zdržite...

MM, tebi pa še enkrat srečno v zakonu... Saj je lepo, brez skrbi.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
9.9.2009 8:36:28   
Anonimen
Dobro jutr. Punce spala sem do 8h...user posted image

Glede srbenja sem tudi ugotavljala oz. sem potem brala na stranskih učinkih AB Hiconcil in Fe, da je lahko tudi to.Tako, da ne bom delala panike-za 1xuser posted image . Imam pa tudi zelo suho kožo na rokah tako, da je lahko pa tudi to. Sem se namazala s hladilnim mazilom in je super.

Glede špikanja meni je včeraj zvečer user posted image delal take obrate, da me je vse bolelo spodaj. ME rav zanima kaj bo pokazalo na naslednjem pregledu. Imam občtek, da se je MV že moćno skrajšal.

Štefy super, da je počutje boljše pa takoj v posteljo nazaj.user posted image Počivaj, da boš še z nami nekaj časa.

Karin kako si kaj danes ? Upam, da si še vedno tako optimistična...ko bi se še jaz mal nalezla tega optimizma.user posted image

(odgovor članu tršica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2284
9.9.2009 8:40:18   
frrrr
lep dan vam želim... čimmanj slabosti in špikanja... pa nič prehitevat! user posted image

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.9.2009 8:46:57   
pattaya
lenika83 hvala za telefonsko.

Jaz sem tudi včeraj ko sem ležala čutila lažne popadke, ki pa so bili rahli in neboleči, samo en majhen pritisk in otrdelost trebuha.

Jaz pa še drugi teden nabavim vse potrebne manjkajoče stvari, ko dobim denar od csd-ja, pa previjalno in zibko postavim na svoje mesto, pa bomo tudi pripravljeni. Sam upam, da ne bom kaj veliko prehitevala in počakala vsaj na drugo polovico oktobra, ker imam konec septembra oz. v začetku oktobra en dan vpis na podiplomca, pa upam da ne pride kaj vmes.

moj rd. 23.10.1985

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
9.9.2009 9:20:00   
malaMravljica
Punce, moj svet je pa spet takooooo lep. Sem ravnokar prebrala mail, da je moj bugaboo vceraj zapustil Nizozemsko  user posted image user posted image user posted image   koooooncno, sem tok vesela. Baje da bi moral biti jutri ze pri meni. Pa previjalna podlaga in crke za napisat ime na vrata pridejo danes, jutri pa blazina za ovcke past in angelcare. Pa se spet dogaja, ce rodim vsaj priblizno na rok, imam se 3t2d, pol bi mogoce celo sobica bila ze lahko pripravljena. Danes pa imam se zadnjic tecaj priprave na porod.

Lenika83, priiiiidna si s to razpredelnico, vem kolk dela je s tem zbiranjem podatkov. Ja, tiste nosecke z zacetka meseca bi clovek pricakoval, da imajo vsaj torbo pripravljeno a ne, moja je sele na polovici, se kar nekaj zadev manjka notri. Pa se lupinico morem it precekirat kako se prepasa v avtu.

Karmen, bos vidla, ko bo kopalnica koncana bo pa takoooo lepa. Ja, ti moski na porodu, moj je tok anti kri in anti inekcije, pri zobarju rajsi prenasa bolecine kot da bi mu sprico dal, in on se je odlocu da gre z mano na porod. PA na materisnki smo imeli zadnjic vecer z ockoti in moj ni mogu it zraven, delo. Hmm.. sedaj sem  mu kar sama mal natvezla kaj bo mogu delat, sem rekla da more non stop mi kriz masirat in pozitivno govorit in bit prijazen z mano. Ja, pa kot je rekla babica, za primer carskega reza je rekla, da je fajn ce je oci zraven in pol vzame on otroka na golo kozo, na prsi, ker je rekla, da tisti dojencki, ki se rodijo s casrkim rezom so kar mal tko zmedeni in pol jih to pomiri.

Sem prebrala, da Tea85 tudi se nima vozicka izbranega. Pa povem se tukaj, nisem hotla, ker sem mislila, da imate ze vse vozicke. Ce se katera odloca za Peg Perego  Skate Complet. Sicer ga sama ne poznam kaj dosti in ne vem kaksna je naceloma cena, sam imam eno varjanto za 389 eur  med opremo je prevleka za dez, drzalo za loncek, nakupovalna kosara in tlacilka za gume. Barv pa kar nekaj. Je pa to akcija in se je treba precej hitro odlocit.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
9.9.2009 9:27:20   
muca*maca
Dobro jutro, punce!

Jaz uživam svoj prvi dan doma, pa čeprav grem danes še malo v službo, ampak šele ob 10h (do sedaj nepoznano razkošjeuser posted image )  in samo da pospravim, predam še zadnje zadeve, dobim papirje za csd in grem na poslovilno kosilo s sodelavkamiuser posted image

Kar se tiče sladoleda pri ŽABARJU - meni je prav tudi četrtek dopoldne, tako da:

SLADOLED PRI ŽABARJU, JUTRI V ČETRTEK, 10.9.2009, OB 10H!!!
VABLJENE VSE.

Upam, da vam ustreza, pridite tiste, ki lahkouser posted image

Sem bila včeraj na pregledu, ki je trajal točno 5 minut user posted image Se je moji G. mdilo na roditeljski sestanek. Naj ji bo - tokrat. Potipala je spodaj, če je vse v redu in sem še popolnoma zaprta, ostaja pa moja stalna spremljevalka ena težava - premalo železa. Pa kaj, nič novega. Mogoče bi res morala probati vsak dan jesti jetrca user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam pa šele 25.9. (meni se zdi takoooo daleč), ko bomo delali tudi CTG.

Joj, joj, joj, zdej malo berem naprej - pa saj imate že kar vse po vrsti zmehčane MV, pa odprte ste, pa nevemkajševse.... PAZITE NASE IN POČIVAJTE!!!!!

POSTOJNA - jaz sem spet začela malo o tem razmišljat. A se lahko pokliče in zmeni za en obisk in ogled in pogovor???

Moj  RD je 28.6.1980.

Karmen B - superca, da napreduje urejanje stanova nja, jaz sem tudi ravno danes mojega zagnjavila, da naj že nardi to presneto previjalno mizico. Je obljubu, da bo in da skoz misli na to...user posted image user posted image user posted image sevede, ga bom spomnila še parkrat.

user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
9.9.2009 9:31:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muca*maca

Kar se tiče sladoleda pri ŽABARJU - meni je prav tudi četrtek dopoldne, tako da:

SLADOLED PRI ŽABARJU, JUTRI V ČETRTEK, 10.9.2009, OB 10H!!!
VABLJENE VSE.

pridem

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
9.9.2009 9:35:50   
boob
dobro juto,

jst sm pa danes že bolš, sam še trebuh me boli tako da morem vse za počasi delat.
Karmen, ta tvoj dec. . .joooj sploh nimam besed. . jst vem da bi ga že zdavnej mal prebunkala. . gorenka lepo si povedala user posted image  . . karmen ti si pa res dobra in imaš jeklene živce.Še dobro da nimaš poleg tega še kašnih problemov z nosečnostjo.

Kaj ste se neki menile za žabarja. . jst bom jutri dop v Lj in imam čas.

katrin user posted image  pozdravček (nebom ti še pršla družbe delat user posted image  )

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.9.2009 9:36:52   
boob
aha. . jst tud pridem

aja pa moj r.d. 23.8.1980

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.9.2009 9:43:32   
muca*maca
Ja, super, punce!!!

Se veselim, da se vidimo jutri.
user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
9.9.2009 9:44:08   
Anonimen
Jaz imam pa malo predeleč do Lj. tako, da punce lepo se imejte jutriuser posted image .

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
9.9.2009 9:52:44   
Februarka08
Jest se še nisem zbudilauser posted image pa to ni res... tele noči so ratale prava katastrofauser posted image samo eno premetavanje iz enega boka na drug... se trudim spat na levem, pa me že kosti bolijo, tako da grem na desnega, pa me potem kao vest peče, da to ni dobro za user posted image čeprav mi bolj paše, pa se spet bašem na levega itd... pa da bi šla taka kot sem danes rodituser posted image saj nimam moči, mah kje pauser posted image upam da se vsaj danes kaj naspim, nisem spala dobro že ne vem koliko nočiuser posted image
Tud prebrat vas ne morm, ker me kar oči pečejo... me je klicala zdele kolegica, pride mim me mal pogledat, tako da grem mal na luft, mogoče me pa to zbrihtauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
9.9.2009 10:13:15   
frrrr
sicer nisem za zbiranje podatkov tolk strnjeno v eni sami tabelci... če že kdo firbca, naj se vsaj namatra... ah, pa nej bo user posted image moj rd 11.12.1980

muca*maca, boob, karmen... pa verjetno še katera, a ne? se potem jutri vidimo... jupi...

< Sporočilo je popravil frrrr -- 9.9.2009 10:14:18 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
9.9.2009 10:18:18   
natalia
Zdravo punce,

berem vas redno in spremljam, kar se dogaja, pišem pa bolj malo, ker preprosto nimam časa....

upam, da ste še vse vredu, javljam samo, da je Vijolica77 povila čudovitega fantka Jako in sicer 3.septembra, tako, da ji lahko tukaj čestitamo, ko pride na forum....

user posted image user posted image user posted image

Jaz imam rok 8.10., tk, da katera piše seznam, jo prosim, da me uvrsti nanj, imeli pa bomo fantka Žigo, doma imamo pa 3,5 letno deklico Evo Zalo....

Jaz sem stara 29 let in imam rojstni dan 2.1.

Mislim, da bom imela zdaj več časa za pisanje, ker je pupa v vrtcu....

držte se, se beremo!!

nataliauser posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
9.9.2009 10:29:54   
najčka
Dobro jutro. Za k žabarju, mam jutri ob 9h MŠ tko da bo težka, razen če za eno urco prestavte, pa pridem ob 11h oz par min čez. Ampak ni treba sam zarad mene če vam bolj odgovarja prej.  

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
9.9.2009 10:36:43   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: karmen b

Čer punce.... kopalnica lepo napreduje, ...

No lepo, da se dogaja, držim pesti da bo kmalu končana user posted image . Mi se tudi čiiiistoooo pooočaaasi bližamo cilju, uh.

IZVIRNO SPOROČILO: karmen b
No na MŠ smo zaključili porod in danes, ko so kazali drugo porodno dobo, je moj kar lezel v zic in mam občutek, da me bo tudi tukaj na koncu pustil na cedilu. Sicer poudarjajo, da jih ne smemo silit, da so zraven, ampak meni se bo vseeno mal fržmagal, če bo zadnji hip reku, da ne gre, ker je že vsem prej raztrobu, da gre z mano. Jaz sem mu seveda verjela in misel na porod z njim ob strani me je pomirila...zdaj pa se zna zgodit, da bo to samo še ena stvar, ki jo bom mogla spelat sama, on se ga pbo pa pol vseselo nažiral tri dni pol pa ko bom pršla dam, bo pa še tri dni spal, ker bo mogu not prnest. Mogla sem to iz sebe dat, ker sem pršla kar žalostna iz šole, sej zdej sem se že nakulirala, sam res me jezi. Zakaj za vraga majo te desci skoz tako protekcijo kamorkoli pridejo, me mormo pa vse prežvečtuser posted image user posted image

Ej, pri mojemu je blo enako, si je dobro ogledal kako majo narejena okna, pa centralno tam v predavalnici. user posted image Rekel ni sicer nič, da ne bi šel z mano (sicer mi je zelo čudno, da se je sploh odločil za to), ampak... Tako kot je rekla Nina, bi ga jaz imela tam pri glavi, da ne rabi gledat tistih par kapljic krvi... Aja, kaj mu je bilo še posebej grozno: posteljica... živa groza user posted image . Aja, pa izjava (ma ne preveč resno jemat, on rad malo pretirava): "vam mamam je lažje kot očetom - ste polne adrenalina, pa hormonov, pa veš da moraš v akcijo, mi pa tam zraven in ne vemo kaj in kako bi pomagal... - tako kot trener na nogometni tekmi - njemu je težje kot igralcem" user posted image . Njegov kolega se je strinjal (je že bil na porodu). Zdaj nam bojo pa še solili pamet, cccc, ma jaz se ne dam!!!

Karmen, danes jaz sama pridem na MŠ in mislim da brez zamude, tako da lahko malo poklepetamo user posted image . Če ne pa jutri pri žabarju - pridem verjetno kar na zajtrk user posted image user posted image user posted image (jah, sem se tako razvadla da pozno ustajam user posted image ).

Frrr, hvala za info o bazarju. Mogoče pa res grem...

Boob, super da nisi šla v kako P.... in da se jutri vidimo.

Jaz sem pa to noč bolj slabo spala - sva imela obiske zvečer in smo kar nekaj grizkali (jah, junk food), pol pa ne in ne zaspat, ker je bila user posted image skoz v akciji. Sploh se ni ustavla... pol ponoči pa spet, ko sem se zbudila... Upam da bo danes boljeee.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
9.9.2009 10:37:59   
ninasiki
heloo bejbike

kako smo kar se tiče nosečniških problemou me daje križ (učer me je ena prjatlca samo tko mal po križu zmasirala mislm fenomenalno sm ji rekla da bi lahko to vsak dan ponaulala 10X na dan), špikanje z vseh strani trebuha, otrdevanje da tud hodt ne morm, krči vsake tok časa, zdej pa ne vem al je beu tok tok močn al kva ja in mislm da je to spanje je pa itak že tko v ku***

FEBRUARKA kako je z kopalnico nism zasledila a si končala ženski lepotilni kotiček al še ne, kar se pa prisotnosti tiče je pa moj biu strogo za ne in da bo skup padu in ne vem kaj še vse probita se zment tko da kokr mu bo pasal not bit naj bo not drgač pa naj gre z tabo in ko se začne za res naj pač uzun počaka tis cajt k boš pa šetala po hodniku pa ni nč tazga user posted image  ne vem tak je moj predlog in moj bo tko naredu dokler bo želodc prebaulu bo not pol bo pa šou

ŠTEFY lepo da se bolje počutiš user posted image user posted image user posted image

ŽABAR jst tud pridm tko da če je kira na poti jo z veseljem poberm

grem tolažt kolegico je končala z svojim in je čist puff

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
9.9.2009 10:38:21   
Anonimen
lenika ... super tabela user posted image user posted image user posted image

pa še roj. dan nas je največ oktobra user posted image

sobice so 1A

Žabar ... ne morm, k mam ob 10h UZ pri dr. Cerarju, pol grem pa mal v Leclerc

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?