|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.7.2009 13:47:12   
Februarka08
Rizkoo, hvala, prvič slišim za tole zadevouser posted image kje pa se to dobi? V lekarni, predvidevamuser posted image

Jaz kuham kosilo, vmes sem pa prišla mal poležat in vas pozdravituser posted image potem greva pa z dragim sama v šoping, morm mal v štacuni nabavit na zalogo... to bo šlo spet €user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 201
29.7.2009 14:24:16   
lunika
Dober dan punce!

Vidim, da na veliko čvekate, komaj dohitevam, da vse preberem!
Da vam sporočim, naše dete pridno raste, brca, se premika. Sem bila prejšnji teden na pregledu pa je ravno kar zehal in je dal rokico pred usta. Je zelo ulikan!user posted image

Js pa delam od 10-19 ker ima sodelavka dopust. Tako da se mi kar vleče na rahlo!
Počutim se kar dobro ampak me že dva dni boli glava tako po obrokih in me je kr malo strah tolk te Lekadole jemat, pa še slabo mi pomagajo! Kaj mi svetujete proti glavobolu?
Voziček sem tudi dobila ta teden, ko sma ga naročila preko spleta v Nemčiji, so mi dostavili točno takega kot sma ga naročila!

Lep dan vsem!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 202
29.7.2009 17:17:37   
palegia30
Ojla, se pogovarjate o kg ja jaz se tudi redim v trebuh, pred nosečnostjo sem bila suha k prekla sedaj pa okrogla hodim kot račka in kolki bolijo, se kr malo brzdam okrog hrane do sedaj 28 teden sem šla gor 9 kg, upam da se to umiri in tako ostane, drugače pojem več kto prej ker res rabim, ne morem biti lačna. Ja hormončki nam delajo svoje. Pa tudi priznam, da kr dost razmišljam o hrani kot kakšen bajsek, sam tko je rada papam sedaj v nosečnosti in mislim da je bolje tako, da bodo naši malčki zdravi..

Pa lepo bodite!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 203
29.7.2009 17:50:53   
ninasiki
ojla bejbe

evo mene iz ljubljane sm dobila inekcijo v rito pa sploh ni tko hudo tud čutla nism da mi je kej not ubrizgala al pa k mi je kožo prepiknla tko da mucamaca nč bat sploh ne boli niti pol tko da greš komot na kolouser posted image user posted image

sm se pa zdej ukvarjala 2 ure z našim filmčkom tko da če mi rata da prpopam ampak so slikce samo od tistih k so objaule svoje buškote ker od drugih glih nism mogla dat sam imena pa nobene slikce

grem zdej ga shrant pa na shrani.si in vm prpopam

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 204
29.7.2009 17:58:33   
ninasiki
ej bejbe ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tok sm se potrudla pa faj filmček nardila zdej pa prau da ne podpera te datoteke kr neki

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 205
29.7.2009 18:37:27   
Aniiita
Zaprtje- tiste, ki imate s tem težave, ste že poskušale z donatom vsak dan? Ker meni to pomaga. Sicer pojem tudi ful sadja, ma zaprta do sedaj nisem bila več kot enkrat, pa še to ne čist.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 206
29.7.2009 19:07:36   
lenika83
Presneto, kako se pa tukaj zadnje čase čveka user posted image  Komaj uspem vse prebrati, komentirati pa skoraj ni mogoče. Pač če se kaj spomnim za nazaj kar sem orebrala, pol tisto komentiram.

Ko že vse pišete o dopustih in tako... Jaz pa grem samo še dvakrat v službo!!! Potem pa konec, na žalost mogoče celo za zmerajuser posted image  Saj se veselim, da bom zdaj fraj, samo naslednje leto bi pa skoraj morala iti v službo user posted image  Pa saj ni tak problem, je kar precej časa za kaj drugega najti. Edino mi je malo škoda, ker ne bom med porodniško tako mirna kot če bi vedela, da imam potem kam iti. Ma, bo že, zdaj se res ne bom sekirala.

Jaz sem pa danes kupila blazino za dojenje v baby centru in sem jo seveda morala kar takoj stestirati user posted image  Očitno se odlično spi, ker me je pobralo kar za dve urici user posted image  A mi lahko poveste kaj ste dobile s tistim kupončkom v Baby centru? Jaz sem dobila neki lonček, ko sploh ne vem kaj nja z njim počnem, pa nič drugega. Se mi zdi malo hecno, če vsega hudiča dajo na sliko, pol pa dobiš "tolažilno nagrado".

Štajerke sicer niste ravno nekaj hudo se navdušile nad idejo, da se dobimo na kaki pijački (sladoledu), razen dveh. Vseeno pa kar vprašam, če predlagate kaki termin in lokacijo, pa se probamo kaj zmenit, da vidimo, če bo sploh ratalo.

Jutri popoldne grem pa na 3d in že kooooooooomaj čakam.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 207
29.7.2009 19:11:34   
lenika83
Saj sem vedela, da bom nekaj ziher pozabila. Kilograme sem še hotela malo pokomentirati. Jaz sem se na zadnjem pregledu v 4 tednih zredila za 4 kg. Meni se sicer to zdi strašno dosti, sploh ker imam itak nekaj stare zaloge. Res pa je, da mi noben ni nič težil zaradi tega. Zdaj pa mislim, da sem v dveh tednih od pregleda pridobila manj kot 1 kg. Je pa res, da malo pazim, da ravno zvečer ne izpraznim hladilnika. Vse skupaj pa sem do prejšnjega pregleda pridobila nekje 7-7,5 kg. To je menda nekje normalno. Upam pa še vedno. da do konca ne bi prišla ravno kaj dosti več od 12 kg. To se mi zdi nekako sprejemljivo, glede na stanje starih zaloguser posted image  Predvsem zato, ker moram potem še staro dol spravit, upam da ne bo še preveč novega zraven.

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 29.7.2009 19:12:20 >

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 208
29.7.2009 19:59:38   
Februarka08
Evo, midva sva iz šopinga, groza, kolk sva zapravila... no, je nekaj stvari na zalogo, pa plenice pa vseuser posted image kaj šele bo, ko bo še ena rita rabila pleniceuser posted image groooooozauser posted image ma bomo že, dobro da gremo lahko v trgovino in sploh kaj zapravimo... eni še tega ne morejouser posted image bolj da ne povem, koliko sva zagonilauser posted image pa če odpreš hladilnik, ni nič kaj bolj polnuser posted image
Ko ste glih pri kg - jaz sem si prejle privoščla en ornk sendvič s slanino in sirom, pa se nič ne sekiram, ker je bil odličenuser posted image user posted image pa mal Smuthija čez in sem sita kot bobn. user posted image
Sem si pa danes končno kupla arašide, ker si jih želim že dolgo, dolgo... pa jih vedno pozabim. In ma da se jih sedaj enkrat najem, ker potem ko bom dojila, spet ne bo nič... mmmm, komaj čakam da jih odpremuser posted image samo danes raje ne. user posted image Tako da punce, če si nekaj želite, to pojejte, ker je tudi user posted image bolj srečen, kot pa da se vam samo sline cedijouser posted image

Grem še mal princeso zabavat, potem pa relax.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.7.2009 20:08:37   
karmen b
Hvala punce za tolažbo...bo že boljše, če ne tko, pa drugač.

Lep dopust vsem, ki se odpravljate.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.7.2009 21:09:03   
najčka
No pa je še en vroč dan za nami, sem šele zdej mal zadihala. Da vam povem kaj sem ugotovila. Imam predpisane 3 magnesole na dan. In če enega spijem tik preden grem spat me ponoč nič ne grabijo krči, če pa pred večerjo al pa po njej pa da sem pol še kar nekaj časa pokonc, me pa tako zagrabi noga da mi gre ponoč kar na jok. No lepo spančkajte pa se oglasim spet jutri.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 211
29.7.2009 21:15:30   
skačica
čer!

Naša princesa že spi, je bila sitna, da joj, ker čez dan ni nič spala. No, jo je spravil mož pod tuš potem pa še v posteljo. Jaz sem spekla rulado, jo bom nafilala z jagodami in eno fajn kremo. Jutri dobim svakinjo s punčkama na obisk pa da jim lahko dam kaj na mizo.

Jaz sem tko vesela, ker imam večino že kupljeno, vsaj kar se oblekic tiče, sem končala, voziček imam od prej, marelo smo dobili v akciji, lupinico tud, previjalka je od prej, le še zibko je treba od tašče pripeljat in posteljnino zanjo. Pa sling bom kupila. Sem se že odločila, samo še naročit ga je treba. Ga bom kar pri Škratku vzela. Aja, pa tisti buggy board za k vozičku, da se bo Iza lahko zraven peljala, če se ji ne bo ljubilo hodit.
Zdaj bi morala začet prat, ker imam vse pripravljeno pa se mi ne da. Sej se še ne mudi tko zlo.

februarka- ja, v trgovini se res zapravi da joj. Jaz vsak dan v bližnjem Mercatorju pustim po 20 eurov. Mater, bo treba omejit.

karmen b- upam, da poštimaš s tvojim kar imaš za poštimat. Je pa zoprno v tem stanju se s takimi stvarmi ubadat.

kilogrami- jaz se nisem v zadnjem mesecu preveč zredila, 2.5 kg, ampak ker je takole vsak mesec, se je že nabralo skoraj 12 kg. Mislim, da mi jih ene 17 ne uide na koncu. Se ne sekiram, jih bom že dala dol. Je šlo v prvo, bo šlo še sedaj v drugo. Jem pa res manj kot sem v prvo, ampak men se vse pozna.
Me pa čakajo zdele sami RD-ji, kjer se bo jedlo na veliko pol pa še sestrina poroka...eh, bo že.

Punce, kje se najde kakšna lepa cunjca, ki bi bila primerna za na poroko? Ne bom ne nevesta, ne priča, ampak samo udeleženka. Bi pa vseeno rada lepo izgledala. Kepica ali Popek? Še kaj drugega?

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.7.2009 22:07:39   
stuhica
uh sem mela kaj za brat....

Anitka ful dober link sem se prav luštn nasmejala... naš je tud kr dancer ratal pa sploh poje rad....

Skačica Album za slikice imamo mi tud že kr neakj čaasa spravljeno ja bi rekla 2 leti od Alvinovega 1 rojstnega dne do 16 mesecev sva še razvijala pol pa nič več in mamamo sedaj še najina potovanja razvit tako da ja kriza ...  bova rabla pomje kakih 5 albumov še, ja pa še za novega članauser posted image user posted image user posted image bo tud kriza ohhh sej upam da bom uspela vsaj kaj uredit in razvit user posted image ...

Metka zone ah tlae egipt se sliši tako čudovito kaj pa če bi svojga mal hecanla pa bi ene 2 tedna zamudila čez rok... pa bi bil otročk komi en teden star... pol bi pa že mogu doma ostat kaj praviš- sej bi bila od tega par dni v bolnici user posted image user posted image  hecam se.... no morem rečt da upam da bo tvoj se pa vseeno odloču da ostane doma... ja sej jest bi ibla tud jezna ko user posted image ...

Februarka jojjjj kolk se men cedijo sline že 5 celih mesecev ker ne smem nič takega kar bi sama rada še pečenga krompirja kaj šele kaj sladkega BEMTI:.. tale cuker me heca sto na uro, že samo zaradi tega cukra bi si želela da je tega že počasi konc pa imam še cele 3 mesece... user posted image  res se mi včash kr solze vlijejo k bi rada kaj pojedla pa nesmem... TAKo da PUNCE poslušajte FEbruarkin nasvet_ JEJTE KAR VAM PAŠE DOKLKER LAHKO::: TISTE KI NESMEMO ŽE VEMO DA ZNA BIT HUDO PA NE GLEJTE PREVEČ NA KG...

KArmen b- sej se bodo stvari počasi uredile boš videla, ne obremenjuje se preveč...

BRCIKE - jaz sem dons kar malo zaskrbljena ke rnisem skoraj nič čutila brcik user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj narediti ...

KILOGRAMi zaenkrat sem še vedno skoraj na istem zredila sem se skoraj 1kg... no ja to pa cuker dela...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.7.2009 22:24:13   
ninasiki
stuhica končno en pameten stavek k je men fuuuuull ušeč kar se kil tiče punce(nekatere) se čist preveč obremenjujejo kar se kil tiče glede na naše stanje sicer pa vse z dojenjem zgine no ja ne vse neki pa pol pa še G. celo sceno zamorijo če pa sam pogledamo našo razpredelnico z trebuščki so pa vse same manekenke user posted image  tko da bejbike ne obremenjujte se jejte kar vam paše pol bomo pa kile merkal
kar se pa brcik tiče bojo pa jutr zih na tapeti je zgleda že tko ležu da ga nisi čutla ne se sekirat

uživite kokr še lahko ubistvu bomo pa pol še bol ker bomo mele naše sončke v rokah

nočko

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.7.2009 22:36:37   
stuhica
ja ninaiski sej pravim je brez veze se sekirat naj jedo kar jim paše jaz res ne smem mi gre včasih kr na jok k se morm pazit samo tako pač je... tako da samo HRANA - JUNK FOOD GO FOR IT_ navali narode....
Joške Trebuhi in vse ostalo bo pa splahnelo z dojenjem al pa brez- če ne pa mal več user posted image user posted image user posted image  pa bo!!

Ninasiki sej jest res upam da bo vse kok, ker ssem ga probala mal zrujkat pa se ni nič javu... sploh se mi ne odzove... user posted image user posted image  upam da je vse ok z user posted image !ČE do jutr ne bo nič bom klicala svojga G!

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.7.2009 23:02:04   
metka_zone
Čer,punce!

Ja,po temeljitem posegu še od moje tašče je moj dragi začel razmišljati v obe smeri in sklenila sva kompromis,da urediva najprej do konca najine prostore in pod tem pogojem gre lahko magari na artiko surfat...En teden bova že zdržali sami user posted image ...

Ime sem si že omislila in naj vam razkrijem,da bo otroku ime Žan...mi še najbolj paše k prvorojencu Niku user posted image .Če pa zadaneva sedaj drugih 50% bo pa Kaja...Mi je še najbolj simpl.

Pregled imam 4.8.09 in tokrat me bo res nahrulila...

Lp

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 216
29.7.2009 23:28:25   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: skačica
Punce, kje se najde kakšna lepa cunjca, ki bi bila primerna za na poroko? Ne bom ne nevesta, ne priča, ampak samo udeleženka. Bi pa vseeno rada lepo izgledala. Kepica ali Popek? Še kaj drugega?

Evo, mene tudi to zanima!!! Grem 22.8. na poroko... pa zdaj ko so razprodaje bi bilo idealno kaj nabavit (no sej en ful lep zgornji del imam, samo pol ne vem kaj spodaj oblečt... in obuuuut?!? user posted image Kje dobim kepico in popka - eno mislim da sem vidla v BTC hala A? Če bi imela kak dan fuuuul energije bi šla v Trst, samo nič ne kaže na to v prihodnjih dneh.

Bravo Metka, super da sta se zmenila user posted image . Očitno je tako kot pri meni, ko ga napademo z dveh front, nima več izhoda user posted image . Karmen je kaj boljše? Jaz sem bila tudi danes precej razočarana nad mojim... samo je bil že nasploh tak težek dan (od vremena naprej), da sem kar skoz žalostna in brez energije. Tako da ne vem če je bil res on kriv za vse skupaj... user posted image user posted image

Pa trebuh mi je skoooz vleklo nekam dol, kot da je 100 kg težek - komaj da sem hodila po stopnicah. Pa moj hiperaktivni nečak je skoz hotu da greva sem pa tja, pa naj mu to poberem, pa ustanem in nardim čokolino... Tooo much, res si ne predstavljam da bi mela enega malega otročka in bila user posted image - tako da vas mamice občudujem! user posted image

Vse skupaj je pa čisto možno povezano s kg - mislim da vem od kje 1 kg čez vikend: verjetno je večinoma voda, ker sem vsa (blago) zatečena... Pri hrani se prav nič ne zadržujem, tako da brez skrbi user posted image . Je pa res, da ne morem veliko naenkrat spravit vase - vsega po malem, pa 100 dnevno user posted image .

Zdaj pa počivat, nočko!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   [Brisano sporočilo]
29.7.2009 23:54:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 0:03:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
30.7.2009 1:29:43   
frrrr
ahoj

mi smo se dans v zoo potepali, je bilo tolk vroče, da smo mogli v senco pobegnit user posted image

kilogrami - sem na 10+ in zdej bo pomoje prav hitro šlo gor... vsaj v prvo je blo tk, da se mi je nekje pr 6ih, 7ih mesecih mau ustavilo, pol pa gasa user posted image a se ne sekiram. vse gre pol ttu prav hitro dol. sem slišala tut za primere (pa ne maukrat) k so se punce za 30kg zredile, pa so bile po pol leta na istem kot pred zanositvijo... torej brze panike, jest kar vam paše in kar lahko.

krči - mene kljub pitju magnezija vsake tolk zabaše... nekje proti jutru mam probleme... mi je neih 3x mogu tut mož priskočit na pomoč, ker sem tak krč fasaala, da sama nisem imela moči stopalo v kontra smer ušponat. blo tut v prvi nosečnosti podobno. sama nisem vedela, da moram prste proti kolenom potisnit, na srečo mož to vedel in prav postopal.

kolki - sem že kr med težkokategorniki pr kilaži user posted image ne vem al so me zato začeli zafrkavat, al kaj je to. dans oz. včeraj se je začelo v službi, nadaljevalo v zoo in potem še doma. me tolk krč prime v levi kolk, da kr zakričim od bolečine in niti slučanjo ne morem stopit na levo nogo. potem je pa mau bolje. sicer imam probleme s kolki že od 10. leta, ker mi oba skačeta iz sklepa... pa vsake tolk časa se pojavijo bolečine, a ne take vrste. do zdej mi je fizioterapija vedno pomagala. ortoped tut do zdej ni kaj čudnega videl na slikah kolkov in hrbtenice. ne vem kaj je zdaj to. upam, da sem samo ponoči bolj čudno spala in danes v kontra zaležim user posted image

slikce v albumih... naš mali prav rad pogleda kakšen album s svojimi fotkami... tk da mi je to čist kul, da niso samo v elektronski obliki.

moški - ne komentiram, ker sem včasih besna na svojega, pa sploh nima kakšnih takih izpadov kot jih imajo vaši... bi zgledalo mau čudno, če bi se js za kakšno malenkost pritoževala, pa sem potem raje tiho user posted image upam, da čimprej uredite in bodo otročki rojeni v topel dom, kjer bosta oba starša skrbela zanj ali vsaj eden, ki je pomirjen. ne maram moških, ki živijo z otrokom, a se umaknjejo iz njihovega življenja in je vse na mamicah. takega bi js samo spokala skoz vrata user posted image

vse, ki se odpravljate na dopust, užiiiivajte!

mi bomo v petek odpeketali na morje. so napovedane nore temperature in se bomo lahk vsaj namočili in ohladili user posted image
lepo se mejte! pa sladko spite user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 220
30.7.2009 7:44:17   
boob
dobro juto punce

uuuu danes sm pa prva, sej ni čudno če ste čvekale do 1h ponoči user posted image  Jst sm pa že ob 20h bla v pojstli.
Karmen upam da si uredila z dedcom, . . . kako jim sploh na misel pride sikirat user posted image   . . . mene je tud moj učeri razkuru in komi po 2h urah ugotovu da sm užaljena . . .grrrrrrrrr.

No kar se tiče kg sm pa jst še vedno na -7kg, najprej sm šla 9kg dol, zdej sm se pa zredila 2kg. . . ampak se popolnoma nič ne šparam. . .

Dopust. . ???? kaj je to. . . že da mi ni treba v službo ampak jst bi tud šla kam, vsaj za 2-3 dni.

No zdej si grem pa kavico skuhat. . .a jo bo še katera user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 221
30.7.2009 7:49:28   
Crystall
Alooo lepotičke user posted image

Da vas malce pozdravim. Od 6h že pokonci. user posted image  No, saj je vsak dan tako. Sem že uredila slikce na laptopu, napisala eno zahvalno pismo, prečekirala facebook, zdaj pa z užitkom berem še moje oktobrke user posted image .

Karmen ... vse se bo uredilo. Sem se zadnjič smejala sodelavki, ki je imela oblečeno pikčasto srajco. Pa je rekla, da jo je mož zjutri sam pogledu in ji sam reku, da ima končno 100 pik. user posted image  Mislim, da so tele pike v glavah naših dragih samo malce podivjale ... tudi njih dajejo hormoni, samo na drug način. Na koncu, ko bodo naši malčki prišli v naša naročja, se bodo vse pike poklopile in bomo vsi srečni in veseli, da imamo zdrave user posted image . Mogoče bo pa zato potem dvojna nagrada: naši malčki in naši drugi malčki, ki bodo postali pravi možje in očkati user posted image . Karmen, le pogumno in NE DAJ SE!!!

Michelle ... vidim, da si pridna. Jz sm tud. Včeraj sem vse papirje uredila, vse pospravila. Jutri pa grem zasluženo za en ali pa dva dni na morje. user posted image

Metka_zone ... krasna imena. Meni so bila za fantka zelo všeč Nik, Žan, Tim ... sam mojemu fantu pa Blaž. In sem se odločila, da bom pustila, da moj izbere, ker drugače mi pri ničemer ne komplicira in mi dovoli vso svobodo. Mi je pa Blaž prav simpatično ime user posted image . Poznam pa eno krasno punco Kajo .... tako, da zelo dobra izbira! Glede Egipta pa ... ne verjamem, da bo odšel. Pomoje ga je sam mičken panika zagrabla user posted image . Saj sem rekla hormončki delajo svoje tudi pri naših dragih.

Stuhica ... jaz se zelo držim tvojega nasveta že nekaj časa user posted image  in jem, jem, jem. Super, da mi kg še niso šli tako zeloooo navzgor. Čeprav sem se v 1 mesecu in 3 tednih zredila za 4,5 kg. user posted image  Po moje jih bom 4.8. na pregledu kaj slišala. Je pa res, da sem se tehtala popoldne po obilnih obrokih user posted image . Stuhica, tebi pa želim, da teli trije meseci čim hitreje minejo in da boš kmalu lahko jedla vse, kar si boš poželela!

Februarka, michelle, skačica .... tele finančne zgodbe so mi zelooo znane. Jaz sem začela lani septembra šele prvič redno hoditi v službo, moj ima plačo ravno toliko, da svoje položnice plača in kredit za avto. Tako, da se živiva iz moje plače. Poleg tega, sva si mogla garsonjero zrihtat, avto kupit, za našega škratka tud komplet vse ... tako, da so mi vse vaše zgodbe poznane user posted image  Ampak kot je michelle enkrat rekla: kjer je cilj, je tudi volja oz. vse se da, če se hoče. In potem ugotavljam, da sva čarovnika in da delava iz plač čudeže in da si res odrekava ... sploh pri počitnicah. Drugo leto pa zagotovo gremo na počitnice in to v troje user posted image .

Ninasiki ... sem zelo vesela, da te ni injekcija nič bolela. Jz bežim sam ko jo zagledam user posted image

LEPO SE IMEJTE! Jaz komaj čakam, da dobim obisk od moje kolegice user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 222
30.7.2009 8:07:21   
Anonimen
Dobro jutro punce. Kako ste kaj ? Spet bo vroče danesuser posted image

Jaz sem se zbudila že 6:45, tako da skoraj ni nič drugače, kot da bi šla v službo. Potem sem pa že malo pospravila, naš user posted image se je tudi danes zbudil zjutraj. Kot kaže, ko ne grem v službo in ne hitim po hiši, on to čuti in se malo prepusti.user posted image

Metka_zone tudi jaz mislim, da se bo tvoj premislil ko bo videl še eno vajino štručko. Mu bo škoda it takoj v Egipt. Pa najbolje, da o tem če že pride to tega, takrat premišljueš, da ne boš zdaj vsa panična. Ok?

Kar se financ tiče je tudi pri nama tako, da si morava za user posted image kupiti skoraj vse sama, živiva v najemu ( k sreči ni tako drago ), jaz sem tudi začela šele oktobra delati, ampak bova že. Za hrano imava, tudi dopust sva si privoščila, tale mesec sicer morava malo stiskati, ker je bilo en kup enih stroškov, ampak bo že. Se nimava kaj pritoževati, zdrava sva to je pa tudi na prvem mestu. Če je zdravje, je potem tudi vse ostalo. Nekje pa je treba začeti, kaj ne ?user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
30.7.2009 8:15:37   
karmen b
Dobro jutro

Desc smotan trmast- sva se pogovorila in počasi bo boljše, samo, da jaz tokrat ne bom popustila več sploh. Naklonjenost si bo moral pridobiti sam. Pa da visimo, koliko časa bo zdržal brez moje pozornosti. Zdej je ves krotek, ampak dokler kopalnica ne bo gotova, bo še vedno spal pri mami, ker mu je zoprno uporabljat kopalnico mojih staršev en štuk nižje user posted image ... Očitno sem ga pa vseeno pustila tolk časa na hladnem, da ko sem mu povedala, kar mu je šlo, me vsaj ni prekinjal in ni ugovarjal, kar se zgodi zelo malokrat. Jaz ne vem, a majo te desci piščančje možgane al kaj? Res se včasih vprašam, če sploh kaj razmišljajouser posted image ...

Brcike- tale moj škratek se pa že 3 dni po moje intenzivno pripravlja na plavalni maraton, ker mi bo trebuh vsak čas razgnalo, tako je živahen....prej pa en teden komaj, da sem ga kaj čutila. Sej je fino,res...sam mi pa na momente kar slabo rata...se mi zdi, kot bi se upru na steno trebuha in z vso silo porival na ven, me tiščat začne, da je joj.

Vreme- tolk mi paše tale vroč sonček čez dan in hladne noči ter sveža jutra...da bi le blo čim dlje takole...sicer menda da nas bo obiskala neka dežna fronta za dva dni, sam sem že vidla, da je pol spet skoz sonček napovedan user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 224
30.7.2009 8:18:39   
skačica
jutro!

Midve sva tudi že pokonci!user posted image  Ko bi vsaj mala še malo spala, da bi jaz lahko v miru skuhala juho. Eno fajno zelenjavno, mi je mami dala zelenjavo s svojega vrta. Pa zraven morda skutin zavitek.

Jah, glede financ, moram reči, da midva nisva ravno omejena zaenkrat. Stanovanje je najino, ga kupila brez kredita, šparava za hiško, za katero pa še nisva čisto odločena kje naj bi stala, bo pa verjetno. Avtomobil imava eden, odkar ima mož službenega. Pomoči staršev ni.
Ampak je treba biti vseeno previden, ker gre po denarju tako zelo hitro, moja plača je odkar delam po 4 ure, polovična in so potem varčevanje in vsi ostali večji nakupi na moževih ramenih. Zdaj bi mi rad še študij plačal, ampak še razmišljam, kaj naj sploh vpišem, glede na to, da ne morem po opravljeni 2. stopnji opravljati državnega izpita. Vse jovo na novo in še pet let? Se mi je že prejšnji študij na koncu zavlekel na 4 leta in pol.

Meni je tko uspela rolada včeraj, da vas vabim na en kos. Ali pa bom enkrat uletela na srečanje in vam jo prinesla. In biskvit in nadev sta tko dobra, da je kar veselje. Komaj čakam, da jo razrežem in začnem jest.

michelle- imaš prav glede cunj. Lahko pogledamo tudi na navadne oddelke, morda naletimo na kaj pametnega. Saj grem drug teden s sestrama v šoping pa bom malo pokukala. Ampak bo vseeno kar težko dobit kaj pametnega, ker bom na poroki res že ornk zaobljena, bom le 4 tedne pred PDP-jem.
Sicer sem v soboto našla tako zelo lepoooooo tuniko v C&A za celih 18 eurov, bi šla definitivno z mano, ampak me je pri prsih preveč stiskala, ker imam tudi tam precej premoženjauser posted image . Res preveč. In sem jo pustila tam in odšla domov z dolgim nosom.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?