Crystall
|
Alooo lepotičke Da vas malce pozdravim. Od 6h že pokonci. No, saj je vsak dan tako. Sem že uredila slikce na laptopu, napisala eno zahvalno pismo, prečekirala facebook, zdaj pa z užitkom berem še moje oktobrke . Karmen ... vse se bo uredilo. Sem se zadnjič smejala sodelavki, ki je imela oblečeno pikčasto srajco. Pa je rekla, da jo je mož zjutri sam pogledu in ji sam reku, da ima končno 100 pik. Mislim, da so tele pike v glavah naših dragih samo malce podivjale ... tudi njih dajejo hormoni, samo na drug način. Na koncu, ko bodo naši malčki prišli v naša naročja, se bodo vse pike poklopile in bomo vsi srečni in veseli, da imamo zdrave . Mogoče bo pa zato potem dvojna nagrada: naši malčki in naši drugi malčki, ki bodo postali pravi možje in očkati . Karmen, le pogumno in NE DAJ SE!!! Michelle ... vidim, da si pridna. Jz sm tud. Včeraj sem vse papirje uredila, vse pospravila. Jutri pa grem zasluženo za en ali pa dva dni na morje. Metka_zone ... krasna imena. Meni so bila za fantka zelo všeč Nik, Žan, Tim ... sam mojemu fantu pa Blaž. In sem se odločila, da bom pustila, da moj izbere, ker drugače mi pri ničemer ne komplicira in mi dovoli vso svobodo. Mi je pa Blaž prav simpatično ime . Poznam pa eno krasno punco Kajo .... tako, da zelo dobra izbira! Glede Egipta pa ... ne verjamem, da bo odšel. Pomoje ga je sam mičken panika zagrabla . Saj sem rekla hormončki delajo svoje tudi pri naših dragih. Stuhica ... jaz se zelo držim tvojega nasveta že nekaj časa in jem, jem, jem. Super, da mi kg še niso šli tako zeloooo navzgor. Čeprav sem se v 1 mesecu in 3 tednih zredila za 4,5 kg. Po moje jih bom 4.8. na pregledu kaj slišala. Je pa res, da sem se tehtala popoldne po obilnih obrokih . Stuhica, tebi pa želim, da teli trije meseci čim hitreje minejo in da boš kmalu lahko jedla vse, kar si boš poželela! Februarka, michelle, skačica .... tele finančne zgodbe so mi zelooo znane. Jaz sem začela lani septembra šele prvič redno hoditi v službo, moj ima plačo ravno toliko, da svoje položnice plača in kredit za avto. Tako, da se živiva iz moje plače. Poleg tega, sva si mogla garsonjero zrihtat, avto kupit, za našega škratka tud komplet vse ... tako, da so mi vse vaše zgodbe poznane Ampak kot je michelle enkrat rekla: kjer je cilj, je tudi volja oz. vse se da, če se hoče. In potem ugotavljam, da sva čarovnika in da delava iz plač čudeže in da si res odrekava ... sploh pri počitnicah. Drugo leto pa zagotovo gremo na počitnice in to v troje . Ninasiki ... sem zelo vesela, da te ni injekcija nič bolela. Jz bežim sam ko jo zagledam LEPO SE IMEJTE! Jaz komaj čakam, da dobim obisk od moje kolegice