|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
29.7.2009 8:01:10   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone
Moj dragi misli iti v Egipt surfat,ko bo dojenček star približno tri tedne in jaz bom ostala sama z dvema otrokoma user posted image ...Ko bi mu le miš razgrizla tisto opremo user posted image ...

Grrrrrrr, kako sem jezna na take tipeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image . Uh... ma sploh ne vem kaj bi jim pomagalo... grožnje ponavadi ne; pogovor, hm... Če bo pa res šel, bi si pa jaz to zelo dobro zapomnila in kaj podobnega naredila čez kake pol leta - npr. šla z otroci in s prjateljico na dopust med tem ko se bo on mučil v službi user posted image . Če je to kako "maščevanje" user posted image

Drugače pa pri mojemu tudi ne pomaga, če mu samo jaz obrazložim ali pa samo njegova mama - morava obe (vsaka s svoje fronte, ponavadi nevede), potem se ga pa kaj prime user posted image

Metka, upam da bojo tvoji kolki kmalu boljše!

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.7.2009 8:08:35   
karmen b
Dobro jutro user posted image

No zdej sem prebrala celo stran in sem se do konca strani že navadla na oranžno, na začetku pa nisem bla ziher, če sem na pravi strani user posted image ..

Vidim, da je bil včeraj tak čuden dan, res je na počutje vpljival. Upam, da se danes počutite bolje. Jaz sem žalostna, zarad majgauser posted image , sam se mi ne da razlagat....bo že minil. Posledično sem seveda brez volje do česarkoli....stanovanje je v razsulu, cunj mam za speglat in novih za oprat na tone, a ker nimam kopalnice, tudi pralnega stroja ni in se ne morem spravit dol k mami prat cunj.
Več ne bom razlagala, da vas ne okužim z depresijo user posted image user posted image user posted image .

Una pupa pa res dobr pleše, se mi zdi, da so mi celo mal kotički ustnic na gor zlezl.

Včer sem pa mela take akrobacije v trebuhu, da sem misla, da bo ven skoču in eno odplesal, pa nazaj not...al pa odplesala, če je pupa user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 177
29.7.2009 8:26:30   
Anonimen
ej karmen b.. ne bom spraševala kaj in kako... sam povem ti, da dons, ko boš vidla te mala, male, male pleničke bodo šli kotički ustnic spet mal na gor. Ti garantiram. user posted image  Objemček karkoli že te matra.

Mam pa mejhn problemček. Mi je šef napovedal sestanek, tko da me prosim pokliči, ko štartaš... pa če se bo dal kr zavij na Tržaško 2 (Iz Tivolske, desno na Tržaško pa takoj pred postajo spet desno).. parkingov je full, pa jst prletim vn. Pijačka nama ni usojena. Sm zdej zvedla. Okrog 11:30 si rekla, ne?

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
29.7.2009 8:36:35   
karmen b
Hvala rižkoo za tolažbo...drugače pa ja sem misla it ob ene enajstih od doma, pa mam 10 min do tam, če bi šli še na sokec. Te pokličem, preden se odpravim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.7.2009 8:39:15   
Anonimen
karmen b, no dej, pokliči me pa ti povem kako stanje je. Služba je pač služba, včasih se tud na kosilo ne gre. Šefi butasti. No, sej še 15 delovnih dni, pa me ni user posted image
Ne skrbi al pa mi boš mal pojamrala, ko se vidiva... čeprav sam za mejčkan. Včasih pomaga, če se kr enmu tujcu. Ti se boš dvema user posted image  Objemček

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
29.7.2009 8:57:19   
palegia30
Dobro jutro nosečke!

Evo jaz se odpravljam v službo pa da še malo kej napiše. Ja spim tko tko, brcike in še enkrat brcike..Pa ti krči v nogah me zmeri zagrab med spanjem v levo nogo, plod pritiska na žile..Kolk to boli, ta MG in CA nič ne pomaga. Začelo me je tudi v kolkih bolet, sem v 28 tednu..Jaz že komja čakam okt..

Drugače še ka r s kolesom v službo da sem čim bolj aktivna.

Vidim, da že zbirate imena, jaz imam v glavi vsak dan drugo ime... Tako da ko jo ga bom vidla upam, da bom vedela kako poimenovati svojega otroka.

Nič bejbe uživajte in lep sončen dan!user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
29.7.2009 8:59:05   
emaa
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sm lenaaaa... pa 2x dnevno jem železo (retafer) in serjem na veliko... in železo naj bi zapiralo user posted image pr men res vse kontra deluje...

Name je železo že v prvi nosečnosti enako delovalo, zdaj tudi, z zaprtjem pa med nosečnostjo res nimam problemov.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.7.2009 9:11:52   
frrrr
hehe, pol nisem edina k sedi na wcju kljub jemanju železa user posted image je pa res, da tut v prvi nosečnosti ni blo problemov z zaprtjem, pred zanositvijo so pa bli.

fotke - skačica, mi imamo zaenkrat polnih 5 albumov fotk, pa od lanskega aprila nisem razvijala fotk... imam že v enme folderčku pripravljene aprilske in majske, kaj več mi jih pa še ni uspelo skup spravt... bom bla pridna in še pred porodom zbrala, pa pol enkrat sred noči naročila, da mi ne prekine povezave... sicer bom glede na količino fotk cel dan pošiljala user posted image
torej imamo fotke v elektronski obliki + backup, v albumih, pa še spletno galerijo imamo, ki jo morem pridno ažurirat, da lahk babice gledajo kaj dogaja z našim malčkom palčkom user posted image

zdej grem pa v službo... lep dan! pa naj vam ne bo prevroče...

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 183
29.7.2009 9:35:04   
Crystall
Jz bom delala albumček - že zato, ker vem kak hitr se kaj zgodi na računalniku in slike grejo user posted image . Bom pa tudi najine dala razvit, sam morm se spravit jih malce uredit. Drugače pa ko se bo mali rodil, bom v programu naredila čestitko oz. zahvalo (slike od malega in pripis) za sporočila in lepe misli in jih razdelila družini. Mojim in njegovim staršem bova pa dala uliti rokico ali pa nogico in jim to podarila. Tak sva se že odločila, ker so zlati oboji in nama ogromno pomagajo. Moja mami ima že vse naštudirano, kak bo malega čuvala, kak bo imel prenosno posteljico v njeni spalnici ... hihi .... tašča pa sam govori, kak bomo hodili k njej na kosila ... pa da bo ona mirkala. user posted image  Mam srečo user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 184
29.7.2009 9:57:50   
skačica
Evo, sem komentarje zraven fotk napisala, zdaj se polni 11 albumuser posted image , bom tole malo omejila, sem jih pa dala v razvijanje spet 299. Ajaj, res bom malo manj fotkala, ker bo tega čist tumač. Pa še ena pride in če bom še njo tko fotkala, bomo lahko imeli en regal samo za albume.

Zdele gremo pa z Izo ven. Najprej v trgovino pol pa k mami. Se slišimo zvečer!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 185
29.7.2009 10:04:37   
karmen b
No jaz sem za silo volje skup zbrala in vsaj posesala oba štuka, ker je vse od gradbišča v kopalnici, ki je brez tlaka...ubogi moji starši, ki v spodnjem štuku kasirajo vso svinjarijo.

Danes grem po enem tednu v službo in naj bi bla spočita in polna dobre volje, ma sem skoz na robu joka, ampa vsaj sonce sije, če ne druzga. Zvečer bom pa spet sama spala.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 186
29.7.2009 10:06:31   
majakla
Dober dan čveke čvekaste! user posted image

To vam pa moram povedati:
včeraj sva se z user posted image  pogovarjala oz. drla, ker sem jaz bila v spalnici on pa v dnevni. In vedno, ko sem jaz govorila oz. se drla je user posted image zamigal in jaz spet to veselo razlagam dragemu, tako da se derem seveda - potem pa BUUUM, nič več miganja, ampak taka brca, da so mi solze pritekle. Očitno je mali res že obrnjen na glavico, ker me je zabolelo v želodcu in po celem trikotniku proti joškicam, UF, ne priporočam.
Daj povejte ve, ki že imate malčke doma, bo to zdaj vedno tako?

Ta barva pa je res divja, ampak kaj res ni bila prej bela? user posted image  

Ona malecka pa bo 100 % plesalka, res je luškana.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 187
29.7.2009 10:31:35   
ninasiki
hello bejbe

kako smo evo jst glih ustala spet vročina ampak to bomo že preživel se pa prpraulam na današnjo inekcijo user posted image user posted image  upam da ne bo kakih stranskih učinkou ker pol pa ne vem bom mogla drageg čakat do dveh

drgač pa še 10  dni pa grem na morje jooooj komi čakam da mal zaplavam smo šli predprejšno nedelo sam tko čez dan pa sm hotla kr dol ostat je bla voda tko privlačna in po vrh še topla ker jst ponavad hodm v vodo pou ure zdej sm pa kr švignla not

evo to je za zdele bodte pridne pa čuvajte se in se slišmo popoudan ko priracam domov ker moj mi prau da včas k ena račka hodm user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 188
29.7.2009 10:40:42   
Aniiita
Punce, a se ve vsak teden kaj zredite? Jaz se sedaj že dva tedna nisem nič.. Sej ne, da si želim hude kilaže, rada bi samo, da dojenčica vseeno raste, pa se mi zdi čudno, da ni spremembe v dveh tednih..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 189
29.7.2009 11:07:09   
muca*maca
Jutro, punce!

Karmen B - user posted image user posted image user posted image   sej bo, jst res držim pesti zate! Drgač pa spakiri cunice in se nalimi pr njemu. Včasih je tko, če noče Mohamed h gori, mora pa gora k Mohamedu, ne. Ne bit preveč žalostna.

Pregled - danes sem imela ta test za sladkorno, res ni nč tok hudega. pol so mi pa vzeli 4 epruvetke krvi, pa me z eno poslali na Zavod za transfuzijo, kjer moram jutri dvignit izvide in ampulo za injekcijo in it s tem k moji G, da me špikne v rit user posted image user posted image user posted image  Joj, mene, pol pa na kolo!!! I dont think so!!!

A ve veste, kok se jst veselim dopusta?! V soboto ponoč z dragim kreneva in v meni je majhen plamenček veselja in pričakovanja...uffff!!!

Lep, prelep dan vam želim!
user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 190
29.7.2009 11:09:08   
Anonimen
Joj ta oranžna... me razkrinka na šihtu user posted image . Kr seva vn.

Aniita, malčica bo velika... ne skrbi za kg. user posted image  Jst sm bla 1. julija na zadnjem pregledu kregana user posted image , zredila sm se 4 kg v enem mesecu ampak pregled je bil ob 18, do takrat sm jedla pa že 4x, nč pa kakala.user posted image  Skratka, zdej se pazim, čuvam .. do 4. avg sm rekla da nočem niti grama gor. Za enkrat mi ratuje, sam ma mai roj. dan v soboto in to so pojediiineeeeeee.. user posted image  Skratka vse skupi, sm pa v 30 tednu je šlo gor 7 kg. Je to preveč?

karmen b, te čakam.user posted image

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
29.7.2009 11:27:25   
Emilly

Karmen - en user posted image še z moje strani.

Še dobr da zaenkrat z mojim ni težav ....ampak nikol ne veš, kaj jih piči.

Aniita - mislim, da ni panike, če se ne zrediš, jst bi bla prov vesela, če se kak teden ne bi ...user posted image . jst se garantirano zredim vsak teden za pol kile al pa za celo. Nevem kaj bo če bo šlo tako naprej. Mam pa na srečo drug teden prvič že zjutraj pregled, se bomo vagal bolj na teščeuser posted image , do zdej sem mela zmeraj pregled popoldne.

Vidim pa da ste ornk jutranji tipčki, sej jst se tud že ful zgodaj zbudim, sam je še tolk fajn mal poležat. Zdej še lahko, a neuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
29.7.2009 11:30:09   
gorenka
karmen - user posted image user posted image user posted image  sej bo....mu bo že en cegu na glavo padu da bo k seb pršu!

Aniita - jst grem mal pa po mal gor, tko da ne ful ampak konstantno od konca 3m dalje...tut zdej čeprav sm bolj na sadju...

Bo pa dons spet vročuser posted image  mam že zdej klimo užgano... Tko da uživejte na morju še zame...ma kolk bi men zdej pasou u morje skočt in se mal shladituser posted image

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 193
29.7.2009 11:48:00   
Aniiita
Hvala za vaše izkušnje user posted image

Rižko, jaz sem v 28 tednu pa imam tudi 6,5 kg več in je moj G reku, da je to ok..nevem zakaj si bila kregana? Mogoče ker je bilo veliko naenkrat in so se bali, da bo šlo enako naprej..

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 194
29.7.2009 11:48:06   
Anonimen
Karmen saj bo hitro današnji dan, potem bo pa lažje boš videlauser posted image

Anita jaz tudi trenutno že 2 tedna ne grem nič gor ( sem šla še prej 1kg dol ker sem kao se mogla diete držat ). Ampak jem pa res veliko sadja zadnje čase, pa vode veliko popijem, ker mi je tako vroče. Vem pa da bojo šle še kg gor, saj smo šele v 30t.user posted image

Rižko tudi jaz sem šla 7kg do 30t in mislim, da to ni preveč. Brala sem, da je največji porast teže do 31t potem se pa malo umiri. Ampak to bi mogla kakšna mamica povedati kako pa kaj, saj veste teorija pa praksa se kar razlikujeta včasih.user posted image

Punce kok sem jaz zdele vesela, mi je lihk šef reku, da si pa lahko jutri vzamem frej, da ni tok dela, pa da on tud nekam gre...jeaaaa superca tole mi pa prov fajn pride. Upam samo, da bom spala vsaj do pol 8user posted image  No še 2h ( poletni čas )user posted image  pa pičim ..jupii...( joj sem kod majhen otrok user posted image ).

Kar se vročine tiče sem šla zdajle malo ven iz pisarne, joj kako je vroče...Upam, da ne bo popoldne prehudo. Se bomo pa kr v stanovanjih skrile.

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
29.7.2009 12:26:23   
Februarka08
Dan.

A me je kera pogrešalauser posted image saj vem da neuser posted image
Sva ble s tamalo pri sosedi na kavici, da sta se punci skup igrali in je blo kar luštnouser posted image Zdaj sem vas pa na hit prebrala, še mal pa mi bo PC crknu...
Metka_zone in Karmen en velik user posted image za vaju. Upam da čimprej pošlihtata tole z desciuser posted image
Aniiita, jaz sem se tud dons tehtala, pa mi teža nekak stoji. Pomoje ni panike. user posted image
Železo in zaprtje... uf...user posted image jaz sem šla dons na vc in sem spet zakrvavelauser posted image sem zaprta kot beton. Zdaj mi vsaj mal Aktivia pomaga (že trkam).

Dojenček se pridno oglaša, najraje dela prevale ko grem spat, tako da se komaj naštimam v en položajuser posted image spim pa zdaj s povštrom pod trebuhom, če ne mi vse nekam dol vleče in je malo lažje spat.
No, še 5 min počitka, potem pa kuhat.... bom danes kar dvojno porcijo skuhala, da dam v skrinjo in mamo za na morjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
29.7.2009 12:33:17   
Anonimen
karmen b, žalostne učke so ble, sm opazilauser posted image  Nism brala za nazaj ampak najbrž je dec kriv. Ja, cegu na glavo... sam tko se spametujejo. Moj je občasno tud tok brihtn, da se mi meša. No, ne vem v čem je problem ampak... zdej maš pleničke. Sam odpri, poglej te male zadevce pa bo bolš.
Za kavico pa enkrat...al pa v Žabcu na sladoledku.

Aniiita, razpon je kriv, sej vem. Ampak jst sm že tko vsa drobna... pa mi ni blo jasno kaj sm ga tok usrala s temi 4 kg. Je pa res, da ni zarad hrane... , jem prv lepo. Mi je pa buši kr naenkrat tko se povečal, da ... no, ne vem. Tud sladkorna je v igri... Uglavnem važn je, da se zdej ne dam. Pa da vidmo 4. avg. Bi bla fora, da grem 4 kg v enem tednu user posted image

pravoda..., upam, da se res umiri. V ponedeljek sem mela polnih 29t. Še neki dni fore... pa bomo vidle čeprav mi pravijo, da se v zadnjem mesecu kr poveča kilaža. Jst sm že taka ... hlodku podobna... ne, račka sm.user posted image
Ej, ti maš pa good šefa ...

Naša nova, ki naj bi me nadomeščala se je danes kr zjokala, je rekla... , da razmišlja, da je nebi blo več. Da ko bom šla, ne ve kaj bo. Joj kaj mojga šefa čaka... , sploh mu jasno ni... Sej je skoz podcenjeval moje delo... a brez mene ni šlo. Dobesedno. Zdej je pa kot en lulek... , ker ve, da odhajam.
Ma...

Vzuni je prv lepo..., sva šla z mojim možekom na kosilčka in sm uživala. Se najedla.... testenine s pršutom in gobicami. Mnjam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 197
29.7.2009 12:33:36   
rozilu
Karmen user posted image Sej bo, samo ne se mu dat... pa jokaj, če se boš boljše počutila!

Vse (bodoče) dopustnice - a ni fino to pričakovanje??? Upam da se boste imele super na morju al kjerkoli že.  Jaz že odštevam odhod iz službe: še en slab mesec user posted image ...

Em, da vam še malo skomine nardim: danes greva pa s sodelavko kar namesto malce na plažo user posted image user posted image . Sicer je vroče ko user posted image , pa morje te nič ne ohladi, ampak... Malco pa sodelavec prinese, tko da ne bojo kile slučajno stale na mestu user posted image .

Aja, kg: jaz sem se pa za malo več kot 1 kg zredila kar čez vikend user posted image . Je pa res da sem skoz neki žrla, upam da se zdej to malo umiri...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 198
29.7.2009 12:38:50   
Anonimen
Februarka08
Sm že pisala pa še enkrat... res priporočam..
če ma katera težave s prebavao ZELO priporočam eno zadevco, ki se imenuje.. LAXO BION evo link..
http://www.ringaraja.net/kako-resevati-prebavne-motnje-pri-nosecnicah-in-diabetikih_1856.html
Meni pomaga zelo... pa tak fajn osvežiln napitek je.

user posted image user posted image user posted image
Ta je dobra...
"Zgodilo se je na mestnem avtobusu z Viča. Zadaj sta stala moški in njegov sin ter sorazmerno glasno razpravljala o tem, ali bo mali dobil čokolado ali ne. Vse mogoče je že navedel mali, ati pa je ostal trden pri mnenju, da si čokolade pač ni zaslužil. Končno je mali s povišanim glasom navedel svoj poslednji argument: "Oči, če mi ne kupiš čokolade, bom povedal mamici, da si lulal v umivalnik!"

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 29.7.2009 12:44:11 >

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
29.7.2009 13:19:25   
Emilly

Jst sem bla pa zdele na luštnem enournem sprehodu v senčki pod rožnikom. Prov fajn je blouser posted image -

Kok mi lušte delate s tem morjem. Sicer sva že bla en teden v bolgariji, a na morju se nisva kej dost kopala, upam da bom morje še letos kej občutila!!
Uživajte na morju še na mest meneuser posted image .

Drgač sn pa tud jst bolj ka ne zaprta, zato se res probam skoz gibat , pa donat pit, za silo gre, ampak sam za silouser posted image

Zdej greva pa z mojim dragim na kosilce v mehiškouser posted image

Uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?