Anonimen
|
karmen b, žalostne učke so ble, sm opazila Nism brala za nazaj ampak najbrž je dec kriv. Ja, cegu na glavo... sam tko se spametujejo. Moj je občasno tud tok brihtn, da se mi meša. No, ne vem v čem je problem ampak... zdej maš pleničke. Sam odpri, poglej te male zadevce pa bo bolš. Za kavico pa enkrat...al pa v Žabcu na sladoledku. Aniiita, razpon je kriv, sej vem. Ampak jst sm že tko vsa drobna... pa mi ni blo jasno kaj sm ga tok usrala s temi 4 kg. Je pa res, da ni zarad hrane... , jem prv lepo. Mi je pa buši kr naenkrat tko se povečal, da ... no, ne vem. Tud sladkorna je v igri... Uglavnem važn je, da se zdej ne dam. Pa da vidmo 4. avg. Bi bla fora, da grem 4 kg v enem tednu pravoda..., upam, da se res umiri. V ponedeljek sem mela polnih 29t. Še neki dni fore... pa bomo vidle čeprav mi pravijo, da se v zadnjem mesecu kr poveča kilaža. Jst sm že taka ... hlodku podobna... ne, račka sm. Ej, ti maš pa good šefa ... Naša nova, ki naj bi me nadomeščala se je danes kr zjokala, je rekla... , da razmišlja, da je nebi blo več. Da ko bom šla, ne ve kaj bo. Joj kaj mojga šefa čaka... , sploh mu jasno ni... Sej je skoz podcenjeval moje delo... a brez mene ni šlo. Dobesedno. Zdej je pa kot en lulek... , ker ve, da odhajam. Ma... Vzuni je prv lepo..., sva šla z mojim možekom na kosilčka in sm uživala. Se najedla.... testenine s pršutom in gobicami. Mnjam...
|