skačica
|
jutro! Vidim, da nisem prva. Mater, ne morem spat dlje kot do pol osmih in to zdej, ko mala potegne vsaj do pol devete in bi lahko skupaj drnjohale. Včeraj sem do polnoči pospravljala fotke v albume in to 300 fotk od oktobra 08 do aprila 09. Zdej moram dat pa spet razvit od aprila naprej. A ve boste imele poleg slik na računalniku ali CD-jih, tudi klasične slike v albumih od svojih malčkov? Jaz imam tako, ampak je že zdaj 10 albumov, mala pa stara 2 leti in nekaj. No, sej se potem sčasoma malo umiri, ampak je vseeno veliko tega. metka- sem se ti prav nasmejala zaradi tiste o miših . Men ne bi blo kul, da bi moj šel 3 tedne po porodu nekam srfat za ne vem kok časa. Rajši kasneje ali prej, preden rodiš. Napotnico imam pa jaz tudi, tko da lahko kar grem rodit, ampak mala je še malo majčkena, vsaj še en mesec bi jaz počakala. Uf, ko bi pri men Legofer deloval odvajalno, se ne bi nič sekirala, se vsaj redila ne bi . Sicer pa nimam nobenih težav s prebavo, vse je tako kot je bilo pred nosečnostjo. crystall- hihi, si vaju kar predstavljam. Oziroma si predstavljam naju, k sva oba full nerodna za kaj z rokami narest. No, sploh jaz, mojemu še gre kaj sestavit, da bi pa prav izdelal previjalko pa niti slučajno. Držim pesti, da vama rata ena kjut mizica pol jo pa tle gor pokažeš. Čakam Izo, da se zbudi, se najeva pol pa šibneva k sestri, ki stanuje 200 metrov stran, da ji pokažem kako se pošiljajo fotke v razvijanje. Ona je šele fenomen. Ni še nobene razvila od rojstva mulčka, mali bo pa zdele star 2 leti Fajn bodte, men tko sede, ker sem doma in še bom, mi je os. zdr. obljubil
|