|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.7.2009 11:20:21   
rozilu
Jaoooo, sploh se ne bom več v službi spravla brat foruma, ker lahko samo to skoz delam user posted image . Dobro da ni šefov, ma se tako bojim da me ta vrhovni pokliče prav kmalu in vpraša kje imam napisan članek user posted image . Jaz pa še računam... user posted image

Ok, samo glede oblek: ja saj večinoma ne kompliciram in si kar v navadni trg. kupim, ma za na poroko je malo problem (ker ne morem oblečt istega kot za vsak dan)... sploh za SPODNJI DEL, ker težko spravim nase nenosečniškega (tudi nizko ležeče kiklce me znajo žulit user posted image ). Ma sej bomo že nekaj, če ne pa res kako oblekico... samo mora biti stisnjena pod joškami, če ne zgledam kot balon... zadnjič take nisem našla, hm.

Ajde, vas preberem še zvečer user posted image

PS: Michelle - zelo lepo si napisala glede odnosov user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.7.2009 11:25:19   
Crystall
Pravoda ... jaz gledam ac401. Na nemškem ebayu novega dobiš za 138,49 eur user posted image .

Zdele je bila prijateljica pri meni. Kak paše, da pride kdo k meni. Sem namreč brez avta, ker imava samo en avto in ga moj uporablja za v službo. Tako sem obsojena na hišo in okolico. Ampak nič hudega ... imam pa kar nekaj obiskov in se imam prav lušno doma user posted image .

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.7.2009 12:20:53   
frrrr
čveke čvekaste user posted image vas komi sledim user posted image

grem na kavč in noge v luft... rabim relaksacijo...

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.7.2009 12:32:29   
Februarka08
Jest mam pa ustnice razpokane pa slabo mi jeuser posted image to je pa to, ko si zaželim arašidov, jih mal pojem in evouser posted image grrrrrrrrrrrr, ne vem zakaj mi more bit zmer slabouser posted image user posted image
Sem bla pa že mal pridna prej, sem vse pometla, pa stopnišče mal pospravla, pa kopalnico, zdaj grem še spalnico, potem pa kuhat... čeprav danes tašča dela kosilo, bom jaz kuhala za v skrinjo, da mamo za na morjeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 254
30.7.2009 12:44:47   
ninasiki
ojla

madona ste načvekale user posted image user posted image  pridne

angelcare jst bom kr na babyfonu ne bom neke panike delala kaj pa učas k sploh ni blo te tehnologije tud me nosečnice se bl sekiramo k naše mame tko da jst mam babyfon in bo na tem tud ostal bom pa itak pomoje skos pr njemu ker si ga kr ne bom mogla nagledat km dočakala to končno po 7 letih in sam še odštevam dneve

še en tedn pa moooooooorje komi čakam

muca maca veliiiik sreče pri pregledu

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 255
30.7.2009 12:46:39   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

ojla

madona ste načvekale user posted image user posted image  pridne

angelcare jst bom kr na babyfonu ne bom neke panike delala kaj pa učas k sploh ni blo te tehnologije tud me nosečnice se bl sekiramo k naše mame tko da jst mam babyfon in bo na tem tud ostal
bom pa itak pomoje skos pr njemu ker si ga kr ne bom mogla nagledat km dočakala to končno po 7 letih in sam še odštevam dneve

še en tedn pa moooooooorje komi čakam

muca maca veliiiik sreče pri pregledu

se strinjam s temuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.7.2009 12:52:07   
Anonimen
Crystall,
ja nov je tukaj za 144 EUR.
ebay 138,49 + poštnina pa si skor na istem.
Se bolj splača,pa če kej ni ok... jih maš pred nosom, da zamenjaš in jih za ušesa.user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
30.7.2009 12:53:26   
Crystall
Sej hvalabogu smo si različne. Enim paše angelcare, enim babyphone. Nekdo ima voziček za 1000 eur, nekdo pa za 300. Vsak po svojih zmožnostih in vsak kupi tisto, kar se mu zdi pomembno!

Verjamem pa, da vse delamo oz. načrtujemo tako, da bo za naše bodoče družinske člane vse najboljše in najlepše. 

Je pa res, da naše mame in babice niso imele niti babyphonov, niso imele pa niti adaptiranega mleka, niti ležalnikov, niti tako natančnih pregledov in kaj vse bi še lahko naštevala. Sem pa vesela, da danes vse to imamo ter da imamo možnost izbire, ki je marsikdaj zelo težka. Vem pa, da se bo našim vnukom zdelo to, kar imamo mi danes na razpolago, zelo skopo ... nimam pojma, kaj bodo še vse pogruntali do takrat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
30.7.2009 12:55:12   
Crystall
Rižkoo ... to je že cena s poštnino. Pride mičken ceneje; ampak če je pa kaj narobe ... pol smo pa tam. Tako, da bom najverjetneje tud sama naročila kar v Sloveniji. Si jim ti kar mail napisala? Ker na spletu je tudi cena 160 eur user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.7.2009 12:58:56   
Anonimen
Jst sm klicala na tisto številko 059... , ki jo imajo na spletni strani. Se ti bo javil en stric Tadej user posted image  Prijazen, vse pove, vse razloži. Povej, da veš, da pri njih stane manj in to je to.user posted image  So pa na Trnovem v Lj.
Res je bolj zihr kupit tukaj, če ne drugega pa zarad garancije, ki velja 1 leto.

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 260
30.7.2009 13:05:47   
Crystall
Rižko .... se strinjam! Pa še gre se zaradi 6 evrov, katere itak izgubiš, če se karkoli pokvari. Bom naslednji teden poklicala. Hvala za informacijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.7.2009 13:40:35   
Anonimen
Z veseljem še kdaj, še kaj.. user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
30.7.2009 13:46:00   
Februarka08
Evo, kosilo se kuha, user posted image razgraja, jaz pa spet tukajuser posted image

Se strinjam, ja... včasih ni blo nič, danes je pa vsega prevečuser posted image pa vse bi imeleuser posted image user posted image mi2 sva za Lariso tudi gledala AC ker mi je grozil prezgodnji porod in sva rekla da ga bova kupla... pol sva se pa zmenila, če prezgodaj rodim, ga gre moj iskat v BC in bo že pripravljen ko prideva z user posted image domov. No, potem sem rodila 1 teden čez PDP pa sva rekla, da ga ne rabiva, da bova skoz z njouser posted image je bil pa tud denar mal v igri, čeprav bi vse kupil za svojega user posted image ampak če nimaš denarja, pač ne morešuser posted image je pa res kar drag... bi me pa sigurno kdaj rešil skrbi če je vse ok, ker sem non stop hodila gledat če diha... po drugi strani se pa vprašam, ker sem bolj panik, da bi pa hodila gledat, če naprava delujeuser posted image user posted image tako da... user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.7.2009 14:29:09   
ninasiki
se strinjam crystall z tabo tko pač je vsak ima svoje mnenje in tako je tud prou ker če bi mel vsi istga pol mislm da nebi mikamor pršl je pa tko jst sm ga dobila od naše mati in ne mislm zdej neki še kupovat pa pol da neki stoji brezveze na polici pa se prah gor nabira če bi pa vedla da je sam 50eur več k navadna in če bi vedla da mi ga mami kupuje bi ji pa verjetno rekla da mi pol raj tega kup tko pa bom zadovolna tud z babyfonom bom šla pa mal večkrat po stopnicah gor pa dol pa tud kako kilo več zgubila user posted image user posted image user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 264
30.7.2009 15:24:37   
Anonimen
Punce, povejte mi neki.
Moja prjatlca je nosečka. Danes je imela prvi pregled, nej bi bla v 8t. Srček ni bil..... čez en teden ma spet pregled in če ne bo nič utripa, čiščenje. Tok je žalostna in jst tud močno z njo.
Kdaj bi se utrip moral slišat????? A je še prezgodaj, a je upanje??user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
30.7.2009 15:45:27   
malaMravljica
Rizkoo, ma saj ves, da je mozno da je kasneje zanosila. Nic na ciscenje preden zacne krvavet!!!!!!!!!

Drugace ste pa take cveke, da sem obupala. Ne uspem vsega prebrat oz. sam preletim vas. Pa tok bi brala, sam nimam casa. Ja bejbe, pa ena naj prevzame prosim razpredelnico sedaj vsaj za nekaj casa. Mi gremo jutri na dopust user posted image user posted image user posted image   ne komentirajte me prosim, sam to je zadnji dopust pred dojenckom.

Angelcare midva bova, ker je mojmu en razlozu, da to rabva user posted image  in se ne pritozujem nad tem.

Moski: ena je vprasala, ce obstaja se en pameten in neporocen na tem svetu. Jaaaaaa, moj. Sam tudi on bo kmal porocen, danes sva sla prvic na upravno enoto mal se pozanimat. Sam no res, moj je zame res popoln, no ja... danes ponoci tega ne bi rekla, ker sem prisla po enem tednu domu in se je zvecer pripopal name kot klop, pa cist na moji strani, sem spala pol cist na robu. Drugac je pa res zlat, ga ne menjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.7.2009 15:48:46   
Anonimen
Jst tud ne menjam user posted image ...sam bi ga okol kepe vsake tolk user posted image  ... on pa najbrž mene...
Bravo MM... bodoča ženica. Sej veš..lepo je bit poročen.

Ti na UE se zanimat za porokco, jst sm šla pa danes po novo vozniško... komi čakam to malo kartico.
Sm kr zgubla mojo ta staro, menjala sm jo pa takoj po poroki... Sam strošek si delam, dala sm 28 EUR.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 267
30.7.2009 15:54:38   
Aniiita
MalaMravljica in Rižkooo user posted image Jaz se tudi strinjam z vama- samo za mojega, ne vajine user posted image Poroka pa pri naju..hmm,bo treba še kaj dinarčkov prišparat. user posted image

Angelcare sama nima namena kupovat (razen, če bi imel otrok kakšne težave z dihanjem potem ali kaj podobnega, da bi potrebovala), ker imava itak majhno stanovanje,pa spali bomo v skupni sobi.. Me pa zanima koliko stanejo prsne črpalke v Nemčiji,pa nimam pojma nemško..se morda katera spomni, če je gledala,koliko so?

Ker to bi mi prišlo bolj prav, se zdi..če bo steklo dojenje, seveda.

Kar se tiče čiščenja je tudi pomoje še za počakat. Moja bodoča svakinja je celo krvavela (enako v teh zgodnjih tedniih),po sprejemu v bolnišnico ji je en G odredil že čiščenje za drugi dan..drugi dan pa prišel drugi G in rekel, da če so normalni, da to pa že ne bodo čistili! je potem normalno donosila, punčka zdrava in sedaj stara že skoraj 5 let. Se mi zdi, da te tam do treh mesecev sploh ne jemljejo resno glede nosečnosti..

< Sporočilo je popravil Aniiita -- 30.7.2009 16:06:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
30.7.2009 17:19:51   
skačica
hoj!

Komja prebrala tok ste naklofale v telih 5-ih urah, k sem imela obisk. Je pasal tale čvek s svakinjo, male so se pa več ali manj v dnevni same igrale, ta večja je gledala risanko. Pojedle celo rolado.

Ena je spraševala za recept: Obično testo za biskvit:
-5 jajc
-5 žlic moke
-5 žlic tople vode
-en pecilni prašek
-5 žlic sladkorja.
Jajca ločim, skupaj stepem rumenjak in sladkor, dodam toplo vodo, da masa naraste potem dodam moko s pecilnim praškom in na koncu vmešam še sneg.
Testo pečem 10 minut na 180 stopinjah.

Važen je nadev, ki je res njami pa čist simpl:
pol litra alpske smetane in od DR. Oetkerja  Paradies creme prašek zmiksam v kompaktno kremo, to namažem po biskvitu, dodam jagode iz kompota in trara, rolada je odlična. Je pa fino, da se shladi v hladilniku. Je bla svakinja tok navdušena, da bom 2 takšni spekla za nečakin RD, ki ga ima v soboto.

Jaz tudi svojega moža ne menjam, je pa fajn MM, ja, če si poročen. Men je super bit poročena, moj se tud ne pritožuje, bova pa imela letos tretjo obletnico poroke, skupaj sva pa 12 let. Kar doba, ja.

prsna črpalka- sem jo v prvo kupila Aventovo, ampak mi ni šlo tole črpanje najbolj od rok. Sem si vedno full malo načrpala, se samo sekirala ali je dovolj mleka ali ne. Kasneje vse skupaj opustila in dojila dalje brez, da bi še kdaj črpala. Zdaj jo pač imam, upam, da je ne bom rabila. Mi grejo lasje pokonci, ko se spomnim kako sem se mučila s tem pa nobenega učinka. Ne vem no, mogoče sem bla samo jaz tako smotana.

Mi je pa danes svakinja rekla, da bosta onadva nekaj kupila za našo fračko, morda jima rečem za sling ali pa za banjico. Bi imela novo, tako luštno. Drugega ne potrebujem več.

Grem se ulešt, sem zdele eno uro pospravljala, sesala in brisala za puncami, tako so mi po stanovanju naredile. No, ampak so se vsaj zamotile, da smo se midve lahko fajn načvekale.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.7.2009 18:11:37   
malaMravljica
Aniiiita, poglej kolk sem jaz fajn, sem ti to nasla. Ej, kaj bos drugi teden brez mene user posted image user posted image user posted image
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca01.04/ 
Hand Milchpumpe pomeni da je rocna, Elektrische pa elektricna, pa pri vsaki zadevi dobis vse kar je na slikci, recimo loncek za shranjevanje mleka itd.

Ja punce, saj se veselim, da bom porocena, mojemu tok full pomeni, da bomo isti priimek imeli in mi bo govoril gospa bla bla user posted image user posted image  

joooj, recept za rolado, ne bom brala, ker sem prevelik sladkosnedec, prejle sem nacela nic hudega sluteco Milko in je sla cela, pol sem hotla se belo Milko in sem se komaj zadrzala, ker ce jo odprem gre cpet cela. Namesto tega poskusim veliko pit sedaj.

Tko, en paketek sem dala na posto in roma proti postni st 3000 user posted image  in gora cunj je zlikana user posted image user posted image user posted image  zame.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.7.2009 19:05:36   
boob
eno uprašanje imam za tiste ki se bol 'spoznate' na pritisk. . . Ker mi že cel dan ful razbija srce oz že učeri zvečer mi je, sm si zmerla pritisk  . . 150/60 utrip pa 98/min . . . . Kaj mislte? a ni to mal velika razlika. . ponavadi sm ga imela, če sm imela srečo 100/60 . . zdej pa je kr neki visok, pa sm si ga 3x zmerla v razmakih 1h.

Neposredna povezava do sporočila: 271
30.7.2009 19:10:33   
Anonimen
http://soncek.si/si/angelcare-ac401-naprava-za-zaznavanje-premikanja-dihanja-in-zvoka-novo-i3899.shtml/sdata/YTo1OntzOjQ6InBhZ2UiO3M6Njoic2VhcmNoIjtzOjM6ImNtZCI7czo2OiJzZWFyY2giO3M6MTA6ImNhdGVnb3JpZXMiO2E6MTp7aTowO3M6MDoiIjt9czo1OiJxdWVyeSI7czo5OiJhbmdlbGNhcmUiO3M6MToibyI7aTowO30=

Evo tukaj je pa 144 eur punce, če katero zanima. Jaz grem po naslednji plači v nakup, pa še leseno stajico bom kar tukaj vzela, ker je edina ki gre k nama v stanovanje.

Punce danes sem se pa kar nekaj jokati začela. Mal sem gledala izvide in sem se spet spomnila da imam eno vrednost od 4 pri sladkorju povečano. Pa sem se merkala prvi teden pa mi je padlo dol 1,5 kg skoraj, potem pa sem se malo manj merkala, ker to je pa tudi preveč. In sedaj sem brala kaj je lahko vse s plodom narobe. Jaz sem pa cca.7 dni jedla pač normalno ( tudi sladkor in vse), ker sem se bala da mi bodo kg padale. Nisem pretiravala ampak vse po malo. Ma ne vem čist sem paf...enkrat se smejim enkrat jokam. user posted image

(odgovor članu boob)
  Neposredna povezava do sporočila: 272
30.7.2009 19:47:01   
malaMravljica
[user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image  

PDP, IME, STAROST, KRAJ, ŠT. , ŠT. , PREGLED

xx.10

natalia  (?) MB                               (2 , 1 )               ?? 
štefy   (?)   Koroška                      (5 , 4 )             ?? 

01.10
nincika (24)  MB                            (1 , 0              ??
maayaa 
(27) KR                           (1 , 0 )              ??
SONČEK LARA 
(25) Vrhnika        (2 , 1 )           ??

02.10
Vijolica77  (31) MB                       (? , 1               ??
Suzikaa  (27) Ormož                    (1 , 0 )               5.8
malaMravljica  (30)                     (2 , 0           11.8.
majakla 
(30)  MB                         (2 , 0 )        
   4.8
bony  (30) N Go                            (1 , 0               ??
maj2009 
(25)  Domžale              (2 , 0
)          ??

03.10.
hayabusa   (29)    Štajerska         (1 , 0 )              ??  
*Lili*  (25)  Notranjska                (2 , 1              ??
skačica  (28)                                  (2 , 1         ?? 

05.10.     
emaa  (32)                                     (? , 2             30.7
ninčy  (27) Domžale                     (1 , 0           21.8

07.10
mici_   (29)   Trebnje                    (2 , 1 )              ?? 
metka_zone   (24)  Laško             (2 , 1 )           4.8

08.10
tane   (?)  Ljubljana                    
(2 , 0                ??

09.10
pravoda  (25)                                (1 , 0 )           11.8 

10.10
mng  (24)                                      (1 , 0 )                ?? 

11.10
MonaLiza   (28)  LJ                       (1 , 0 )             ??
september25  (25)Štajerska       (1 , 0           30.7 

12.10
Rižkoo   (27)  CE                            (2 , 0            ?? 

13.10
tršica   (30)   CE                             (2 , 0              19.8
rolika  (24)   MB                             (1 , 0 )           24.8
rakica2   (35) Tolmin                    (4 , 2 )           7.8

14.10   
katrin***   (25)  Grosuplje           (1 , 0              11.8
Februarka08  (25)  Gorenjska      (2 , 1 )              14.8

deja*  (21)                                      (1 , 0 )               ??

15.10
Boob   (28)  Grosuplje                   (1 , 0   )          25.8

karmen b   (28)  Dobrova             (1 , 0                5.8 
Meliitak   (32)  KR                          (1 , 0            18.8/MV24.7
Majcy_m   (23)                              (2 , user posted image          25.8

16.10
mateja8   (26)    Dolenjska          (2 , 1 )             3.8, 28.8 APN  

17.10
didikaa   (22)   Ptuj                       (1 , 0 )              ??
ninasiki   (25) Litija                       (1 , 0 )            3.8

18.10
Bobipalcka   (25) Sl.Gradec          (1 , 0           7.8

19.10
muca*maca   (29)  LJ                   (1 , 0 )               30.7

20.10
palegia30   (30)  LJ                        (? , ?                ??
lunika   (26) Velenje                     (? , ?                ??

nosečka25  (?)                               (1 , 0           ??

21.10
pinky girll   (28)  Velenje               (1 , 0           4.8
frrrr   (28)  LJ                                 (2 , 1 )               1.9
sonncnica   (28) Sežana                (1 , 0              ??
Pika Zoja   (29)                              (? , 1 )               ??

22.10
Aniiita   (25)  Kras                          (1 , 0 )          12.8
rozilu   (30)  Obala - Lj                  (1 , 0 )            
20.8
Crystall   (25)  Posavje                 (1 , 0 )         
4.8
surya   (30)                                     (? , 1 )              ??

23.10   
pikicaa25   (27)                              (3 , 0 )           14.8,UZ18.8

HelloKitty1   (29)  LJ                      (1 , 0 )           31.7
smejčica   (23)  MB                         (? , 1 )              ??
Špelka12  (27)     KR                        (2 , 0 )            ??

LINDI   (32)  Domžale                     (1 , 0        ??

24.10
vrtnica83   (26)                              (1 , 0              ??
mashi   (30) KR                              (1 , 0 )               ??
*chance*   (23)   NM                     (1 , 0 )             6.8

griseldis  (29) Kamnik                   (1 , 0             29.7
Emilly  (29)                                    (1 , 0 ) user posted image         3.8

25.10 
lenika83   (25) Ptuj                       (1 , 0 )          19.8
efika   (30) Koroška                       (1 , 0 )              ??
najčka   (32)  LJ                             (2 , 0 )             11.8
Tailor 27   (?)  LJ                            (3 , 2              ??
gorenka   (32)  LJ                          (2 , 0 )            3.8, uz30.7

26.10 
manca  (27)   KR                            (2 , 1             ?? 
pattaya  (23)   Poljčane                 (1 , 0         24.8

28.10 
Izabela_  (?)                                   (2 , 1 )           ??
drobtinica29  (29)    MB                 (2 , 0 )          3.8

30.10
Nončika  (27)  MS                          (2 , 1 )              ?? 
toba  (33)                                       (2 , 1 )               ??  
stuhica  (30)    Jesenice                 (4 , 1 )             12.8

Nea_teja_  (34)  Cerknica             (5 , 3             5.8 
michelle1  (31)  Posavje               (4 , 2            12.8

31.10
TRIŠ  (30)    BK                              (4 , 3 )              ?? 

LEVASI (30)    LJ                            (2 , 1              ??
tea85  (24)    Ptuj                          (1 , 0 )          25.8

SKUPAJ: 78 oktobrk 

11 x    
               19 x     
               49 x    

Z nami so bile tudi:
miniko, anonimna ,  barvar, Poli_H, minna, florecita, Nosečka70 ,

tincci 

Zacasno izbrisane, ker ni nobenih podatkov
aquamarin, Čivavica,  TINKO, *raci*, spet mama , lupa02, anaslana,
sandrarum, nati29, srečen sonček, beli, Bremzi, miska10,
Toffsy, Siska, deja* ,  pupa_b,  anonimna6, plotka, pikica 28, abab

PODATKE ZA TABELO PIŠITE LOČENO
                       OZ. Z DRUGO BARVO
                      DRUGAČE SE ZELO TEZKO 
                       LOCI PODATKE OD TEKSTA

V tabeli na prvi strani najdete koristne povezave za branje

Neposredna povezava do sporočila: 273
30.7.2009 20:34:37   
Februarka08
Čer.

Mene pa tako sp. del trebuha boli da to ni resuser posted image dopoldne sem mal pometala in kaj naredila, popoldne sem mogla met pa več ali manj tamalo, ker so naši žagali drva in zdaj mamuser posted image user posted image in tako bo baje še kakšen teden da se vse požaga, jaz ne vem kako bom lahko tkole s tamalouser posted image ker me res boli, ni varuške... ma ne bom jamrala, itak mi ne morte kaj pomagat. Bomo vidli kaj bo...

Rižkooo, nobenega čiščenja! Pri meni tud ni blo srčka, sem imela doma napotnico za čiščenje, grozauser posted image pol se je pa vse lepo videlouser posted image bo videla kaj bo drugi teden. Bi se mogla vidt že vrečka pa rumenjak pa srčekuser posted image lahko pa da je res kasneje zanosila in bo vse kasneje, naj kar vztraja pri UZ, če še ne bo!
MM, uživajuser posted image
Tamalo sva dala spat, moj je šel neki dol še delatuser posted image itak ne bo miru še sigurno pol ure, ker noče nikol zaspatuser posted image prej pa zaspana za umretuser posted image ne morm niti vstat, tako da nimam kej... počivam in čakam na miruser posted image
Lep večer!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 274
30.7.2009 21:14:10   
Emilly
Ste pridne pri nakupovanju, da ni kejuser posted image .

Jst sem pa glih zdej zvedla da bova najino mini stanovanje prenovila šele v septembruuser posted image - takrat mava delavce in itd šele naročeno, tako da tud ostale stvari bomo polnili pozneje...user posted image

Čestitke MM za poroko - midva se ne bovauser posted image , bi blo pa fajn vsaj zarad priimka. Bom pa šla te dni menjat stalno bivališče - da bomo vsaj neki mel vsi trije isto.
Uživajta na dopustu!!!!

Glede čiščenja - tudi midva sva otročka naredila vsaj 14 dni kasneje in je bil zato na prvem pregledu za dva tedna premajhenuser posted image , jst sn bla čist pafff, sej me je g. fajn prestrašla, tako da nujno počakat!!!

Še mal pogledat kaj je kej na TV -ju, potem pa spat. Upam da me noge ne bodo več tolk bolele kot prejšnje nočiuser posted image .Papa

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!