Anonimen
|
Jutrčka... Uuuu ste pridkane..., ma res ste. Kr ne sfolgam vsega prebrat. Mi na šihtu oknček skoz gor pa dol skače... me je šef vprašala, če sta moj računalnik in vrata njegove pisarne sinhronizirana .. Februarka08, probi to zadevco. Jst grem tko z uživancijo.. čičat in počakat . sej veš ne? Dobi se v lekarni, sam treba prej naročit, ker je nova zadeva in jim dostim sploh še znana ni. Jst sm CE in LJ že opozorila na naročila. skačica, jst sm za rolado O financah... hm.., ja hvala bogu...midva mava domek zrihtan, sva vse urejala počasi... Sva mela to leto vsega boga in miljon izdatkov. Od hišice, do porokce, do medenih tednov, do bebija.... skratka.... kr folgava. Mava pa srečo z prevozom, voziva se z enim avtom prevoz LJ-CE mava pa plačanega oba.. , sva sodelavca . Ma ta denar je cel problem včasih... je pa pomembno kok se znaš zment. Midva sva prava frenda pri denarju. Jst brskam, iščem, najdem.... dam predlog ali več.. dragi potrdi... kupimo. Zdej treba še enga avtočka... , da bom lahko bebija k zdravniku pelala.. pa sebe.. tko da, izdatek še prihaja... Kg.... tok bi rada jedla vse kar mi pride k učkam. Pa ne smem zato pa se šparam. Ja, sladkorna me je... Tko da, una k je napisala jejte kar vam paše..., ima prav. Ko ne smeš, je problem. Mi je MM iz Nemčije prinesla marcipanovo Milko, pa vsak dan odprem predal, si jo ogledam, zaprem.... Deci... , sm preveč zaspana, da bi komentirala ,michelle1 je bla včeri preutrujena.. Dopust..... zarad medenih tednov... odpovedan. Sva ga mela konec aprila... daleč, daleč stran... sam kaj ko se to hitro pozabi in si zaželiš novega. No... greva pa 7.8. čez vikend mal na Hrvaško obalo... zaplavat. 3-4 dni bo čist ok. Zdej ko sm taka kepa... bom sam počivala. Ja, kepca sm. Šoping.., v soboto greva gledat previjalno. Kupujem eno v pikapolonici, je poceni pa lušna. Jo katera ima? Evo MIZA. Kaj pravite? Vozička buzza mava, lupinco prinesla MM, je čudovita... , banjico, pojstlco sm kupla TIM Lip Poljčane znižano 25% v Mercatorju.. dobim sredino avgusta, itd. Jogi... me bo pa velik stal. Sm se odločila za tistega iz soje po priporočilih. Če bo katera kupovala Angelcare.... , naj ga direktno kar pri proizvajalcu. Sem ga kupla prejšnji teden.. in ga dobila za 144 EUR ta najnovejšega. Tukaj kontakti http://www.angelcare.si/. AC401 je najnovejši in ma vsega boga... od kontrole dihanja, do zvoka, gibanja, meri vlažnost zraka, ma lučko.... prenosni adapter... skratka VSE. Majo tud košek Angelcare za pleničke. Skratka... kup malenkosti me še čaka... , dnarja bo šlo dost. Kaj še, kaj še..... hm...., grem na kavico. karmen b..., nasmeh na obraz pa glavo gor... to deci izkoriščajo, ko vidijo, da smo čist obremenjene.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 30.7.2009 8:49:58 >
|