|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
30.7.2009 8:25:38   
karmen b
Skačica, v C&A imaš dve znamki oblačil, clockhouse in yessica. Prva ima veliko lepih modelov, ampak so zgornji deli krojeni za drobižke brez joškic. Yessika ma pa ravno tako veliko dobrih tunik in so narejene tudi za nas, ki smo pljučno razcvetene. Treba je mal pobrskat, čim več nabrat, pa v kabino probavat. Meni je ta znamka na kožo šivana, pa nisem bla nikol suha.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.7.2009 8:26:37   
karmen b
Jej 10 strani smo že naklofale!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.7.2009 8:26:53   
palegia30
Ojla punce,

au ste se razpisale, no se bom še jaz malo. Zadnje dni sem ugotovila, da imam na modercu madež pri bradevici - mleko hm je to mogoče pa psri mam težke ene 100 kg in ful bolijo a mislite da je to normalno - že zdaj?

Februarka, michelle.. Denar - ja pri nama ista zgodba, mene zagrabi panika otrok prihaja, ali bova imela dovolj, pa me moj potolaži, naj samo povem koliko rabim in mi bo dal, saj imam plačo bolj zanič zadnje čase,  ...Verjamem da se bo uredilo.

Ninasinki fino, da te ni nič bolelo..

Rozilu, predlagam trgovino za nosečnice in si kupi kakšno obleko raztegljivo in boš lepa..

Punce jaz se zanimam za angelcare http://www.angelcare.si/kupi.htm, saj imam paranojo pred smrtjo v zibelki - to je moj edini strah kar s tiče otrok, pa bi si to nabivila, pa ne vem eni pravijo, da seva drugi da je ok... KAJ MENITE BI BILO FAJN MALO PREDEBATIRAT..

Nič nosečke lep dan in čim manj vroč..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 228
30.7.2009 8:28:20   
Crystall
Skačica ... prosimo za recept user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
30.7.2009 8:28:51   
Anonimen
Jaz tudi ne vem glede tega Angelcare-a.Dragi pravi naj ne kompliciram in pač kupim navadno varuško, ampak včasih pa kr malo pogledam po rabljenih Angel care300. Res pa je, da se v podrobnosti za 1x še nisem spuščala.

Glede cunc pa mislem, da se ti splača it pogledat v C&A ali pa H&M.

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
30.7.2009 8:32:20   
Crystall
Mi bomo imeli angelcare ac401. Gledam, če bom kje rabljenega dobila, drugače bomo pa novega kupili. To sem se že na začetku odločila. Pa ravno sem bila v torek na 50-letnici, pa pride ena nosečnica do mene, ki že ima eno deklico in mi glih to svetuje - da naj vzamemo tega. Ac401 je pa za dihanje in varuška hkrati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
30.7.2009 8:37:05   
Anonimen
Moram jaz resno malo razmisliti o temle Angelcare-u. A vas večina namerava kupiti Angel care ali navadno varuško ?

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
30.7.2009 8:39:10   
boob
palegina30 mislim da imava isti 'problem'. . mene je tudi tega strah. jst bom definitivno to nabavla. Bom pa najprej pogledala za kašno rabljeno, upam da so kej cenej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
30.7.2009 8:42:42   
palegia30
Boob ja res mene je to najbolj strah, po moje bom skoz gledala v posteljico če otrok diha, glede tega sem paranoik. Tko, da razmišljam, da bi si to zadevo nabavla.Nekateri pravijo, da seva, sam men se zdi varnost bolj pomebna, saj bog ne daj da bi se kaj zgodilo ne bi prenesla.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 234
30.7.2009 8:44:58   
Anonimen
Punce mene ste že prepričale. Sem si šla malo prebrati kako in kaj in res je tole super zadevica. Res ni najbilj poceni ( e.bay.de -ima malo cenejšne nove ) ampak pomoje se res splača. Tako, da se moram tudi jaz danes z dragim pogovoriti kako in kaj .

(odgovor članu palegia30)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
30.7.2009 8:47:20   
Anonimen
Jutrčka...
Uuuu ste pridkane..., ma res ste. Kr ne sfolgam vsega prebrat. Mi na šihtu oknček skoz gor pa dol skače... me je šef vprašala, če sta moj računalnik in vrata njegove pisarne sinhronizirana user posted image user posted image user posted image user posted image ..

Februarka08, probi to zadevco. Jst grem tko z uživancijo.. čičat in počakat user posted image  . sej veš ne? Dobi se v lekarni, sam treba prej naročit, ker je nova zadeva in jim dostim sploh še znana ni. Jst sm CE in LJ že opozorila na naročila.user posted image

skačica, jst sm za rolado user posted image

O financah... hm.., ja hvala bogu...midva mava domek zrihtan, sva vse urejala počasi... Sva mela to leto vsega boga in miljon izdatkov. Od hišice, do porokce, do medenih tednov, do bebija.... skratka.... kr folgava.
Mava pa srečo z prevozom, voziva se z enim avtom prevoz LJ-CE mava pa plačanega oba.. , sva sodelavcauser posted image . Ma ta denar je cel problem včasih... je pa pomembno kok se znaš zment. Midva sva prava frenda pri denarju. user posted image  Jst brskam, iščem, najdem.... dam predlog ali več.. dragi potrdi... kupimo.
Zdej treba še enga avtočka... , da bom lahko bebija k zdravniku pelala.. pa sebe.. tko da, izdatek še prihaja...

Kg.... tok bi rada jedla vse kar mi pride k učkam. Pa ne smem zato pa se šparam. Ja, sladkorna me je... user posted image  Tko da, una k je napisala jejte kar vam paše..., ima prav. Ko ne smeš, je problem.
Mi je MM iz Nemčije prinesla marcipanovo Milko, pa vsak dan odprem predal, si jo ogledam, zaprem....user posted image

Deci... , sm preveč zaspana, da bi komentirala user posted image  ,michelle1 je bla včeri preutrujena.. user posted image

Dopust..... zarad medenih tednov... odpovedan. Sva ga mela konec aprila... daleč, daleč stran... sam kaj ko se to hitro pozabi in si zaželiš novega. No... greva pa 7.8. čez vikend mal na Hrvaško obalo... zaplavat. 3-4 dni bo čist ok. Zdej ko sm taka kepa... bom sam počivala. Ja, kepca sm.

Šoping.., v soboto greva gledat previjalno. Kupujem eno v pikapolonici, je poceni pa lušna. Jo katera ima? Evo MIZA. Kaj pravite?
Vozička buzza mava, lupinco prinesla MM, je čudovita... , banjico, pojstlco sm kupla TIM Lip Poljčane znižano 25% v Mercatorju.. dobim sredino avgusta, itd.
Jogi... me bo pa velik stal. Sm se odločila za tistega iz soje po priporočilih.
Če bo katera kupovala Angelcare.... , naj ga direktno kar pri proizvajalcu. Sem ga kupla prejšnji teden.. in ga dobila za 144 EUR ta najnovejšega. Tukaj kontakti http://www.angelcare.si/. AC401 je najnovejši in ma vsega boga... od kontrole dihanja, do zvoka, gibanja, meri vlažnost zraka, ma lučko.... prenosni adapter... skratka VSE. user posted image Majo tud košek Angelcare za pleničke.
Skratka... kup malenkosti me še čaka... , dnarja bo šlo dost.

Kaj še, kaj še..... hm...., grem na kavico.

karmen b..., nasmeh na obraz pa glavo gor... to deci izkoriščajo, ko vidijo, da smo čist obremenjene.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 30.7.2009 8:49:58 >

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 236
30.7.2009 8:53:11   
Crystall
Pravoda ... jaz ga tudi ravnokar gledam na nemškem ebayu user posted image . Pa tam bom naročila tudi električno črpalko za mleko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
30.7.2009 8:56:07   
Anonimen
user posted image kako smo hitre punce a ..superca..A pol gledaš tega AC401 ali AC301+3 ? Sem ravnokar opise brala...AC401 je varuška+senzor v enem a ne ? Če se prav zastopim ?user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 238
30.7.2009 8:59:56   
boob
kašna je pa cena na ebayu, a je dost cenej. . . .sej bi pogledla sama, ampak imam mejčkn. . problem,neznam ne ang ne nemško user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 239
30.7.2009 9:02:04   
emaa
Ne bom kupovala angelcare, ga že pri fantih nisem, pa sta nedonošena, David je bil dolgo v bolnici, tudi intubiran, ampak smo preživeli, imela varuško, ki sme jo pososdila sestri. Če jo bom rabila, jo dobim nazaj, ampak ne bo potrebe. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 240
30.7.2009 9:18:16   
Anonimen
Punce, če ga kupujete na e-bayu ali kjerkoli je še vseeno pri nas pri zastopniku cenejši. Sem vse prečekirala... in ga mam že doma.

Ne vem, če je ker azasledila... sm preveč na dolgo pisala. user posted image

Če bo katera kupovala Angelcare.... , naj ga direktno kar pri zastopniku za SLO. Sem ga kupla prejšnji teden.. in ga dobila za 144 EUR ta najnovejšega. Tukaj kontakti http://www.angelcare.si/. AC401 je najnovejši in ma vsega boga... od kontrole dihanja, do zvoka, gibanja, meri vlažnost zraka, ma lučko.... prenosni adapter... skratka VSE. user posted image Majo tud košek Angelcare za pleničke.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 30.7.2009 9:19:25 >

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 241
30.7.2009 9:26:48   
karmen b
Rižkoo, glava je pokonci user posted image ...kar se tiče previjalne, malo razmisli, za kaj boš uporabila predale...jaz dobim sicer že rabljeno previjalno od kolegice in je narejena tako, da ma predal čez celo širino omare in ji je odlično služila. Notri je namreč lahko lepo pospravila vse cuje od tamale + posteljnino za poseljico in zato ni ravla drugih omar kar nekaj časa. Ta, ki si jo prilepila gor, pa vidim, da ma ozke predale in omarico...no ne vem, mal preštudiraj funkcionalnost. Meni bo ta sistem kat prav prišel, ker ne nameravam komplet sobice zdaj opremljat, ker bi raje potem, ko bo malo večji otroček in mogoče v pričakovanju družbe, opremila sobo za dva. Je pa dokaj majhna sobica in je reba vse po meri dat delat, da se prostor res maksimalno izkoristi in zdej res ne rabim še toliko omar...sploh, ker je previjalna tako prostorna.

Jaz sem mela pa zdele domač borovničv shake na jedilniku, matr je bil doberuser posted image ...škoda, da ga je zmanjkal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 242
30.7.2009 9:46:42   
Anonimen
karmen b... , se strinjam s teboj... Tud jst mam malo sobico.., jo maš v albumu, sm 3D izris nardila, da si vse skup lažje predstavljam ampak... sej veš, uredit je vseeno treba.
Gledam tud tolele mizico ampak ne vem.. PREVIJALNA. Mal mi je draga. Kaj pa praviš na to? Ta ma take predala široke sam niso globoki... zgleda pa mal lepš.. Ma ne vem.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
   [Brisano sporočilo]
30.7.2009 10:01:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
30.7.2009 10:12:33   
muca*maca
Jutrooooo!

Joj, Karmen, sem tok vesela zate, da so se stvari zasukale v obetavnejšo smer! user posted image user posted image user posted image  Super, super, super!

Jst mam pa dons pregled, pa sem se včeri za večerjo (je bla šele ob pol desetih, ker sva bla prej z dragim v šopingu za dopust) tooook nabasala filanih paprik (ja, že spet, če so pa tooook dobre)user posted image user posted image user posted image
No, skratka, itak, da nisem mogla spat, ker sem bla dobesedno preveč nažrta. Sem bla kot balon. In to ravno včeraj, spet bo tehtnica neusmiljena do mene, jajajaaaj!
Sem pa včeraj imela ta test za sladkorno in ker 12 ur prej ne smeš jest, sem bila pridna in po 7 uri zvečer nisem nič jedla. Odlično sem spala in se zjutri zbudila prov nič napeta, kar je že prava redkost. Sem si rekla, ok!, od zdaj naprej po 7. uri ne jem več. Ja, seveda.... Prvi dan, pa sem bila že nabasanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Denar - kaj naj rečem, jst sm pridna, pa kr šparam, pa ga nikol ni dovolj. Za dopust nama je pa vseen ratal dat neki na stran user posted image

Michelle - to si tko lepo napisala. Se strinjam s tabo. Pri nama je tud tko, da pride obdobje, ko je težko, zdaj je ravno eno za nama. Se je pripravljalo kar nekaj časa, potem je počlo kot hudič, se izlilo (če uporabim vremensko prispodobo), še nekaj časa malo kapljalo in pogrmevalo, zdaj se je pa umirilo in trenutno sije sonček. Mi je pa jasno, da bo slej kot prej spet nevihtica.
Morm pa rečt, da je moja tolerantnost zdaj, ko sem noseča, malo - precej padla. Ene 2x sem ornk ven padla, povedala vse do zadnje pike, kar si mislim. Sam je moj dragi k sreči zelo dojemljiv. Pol ene pol dneva mal razmišlja in ...
Mah, kaj jst vem, po dveh letih sva našla nek način, kako reševati nesporazume in spore. Tko. Matr, sm zapametovala. 

Dons ob 12h mam pregled, se že veselim kljub kilam (kaj me briga), pol se pa slišmo, čvekice!

LP
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
30.7.2009 10:17:32   
Februarka08
Helooooooooooooooo, čvekeuser posted image
Saj niste pri pravi pametiuser posted image jaz vam sploh ne sledim večuser posted image

Sem zasledila nekaj o kilogramih, itakuser posted image pa o descihuser posted image pa o oblačilih, AC... kar dosti tem, ni kajuser posted image user posted image

Bi pokomentirala samo oblačila - se strinjam, da jih ni treba iskat v user posted image trgovinah. Jaz jih ne. Sem jih najdla npr. v C&A in se oblekla, samo da je raztegljivo. So pa letos res taki kroji, da na naš trebušček idealno pašejouser posted image za na poroko bi si jaz omislila preprosto oblekco in ene lahke čeveljčkeuser posted image tako sem imela jaz pripravljeno za na poroko, pa me je potem vreme mal zagodlo. Zdaj je pa itak sonček, jaz bi dala gor oblekco brez rokav in sandale. Se da dobit za našo postavo in prav luštno izgledauser posted image pa zeloooooo poceniuser posted image samo ne it v kakšne fensi štacune (razen če ste pripravljene odšteti nekaj denarja), jaz bi se oblekla od glave do nog za maksimalno 20-30€user posted image

Zdaj vas morm pa še mal prebrat pa še kej pogledat, potem imam pa namen kaj pospravit po bajti ker je tu mač svinjskouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 246
30.7.2009 10:23:23   
emaa
Jaz sem s pregleda, zaenkrat vse v redu, dete je glavično, od prejšnjič sem se zredila cele 1,3kg. Madona sem pridna. Naslednjič imam pregled čez tri tedne, 21.8.
Jaz imam previjalno po meri, s predali, celimi in bo zdaj romala v novo otroško, fanta dobita svojo komodo. Prav pride, ker imam še vedno zvečine vse notri. Za previjat je pa ne uporabljam več.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 247
30.7.2009 10:37:51   
Emilly
Uff, kje naj začnem...

Oblačila tud jst kej dost ne kompliciram - vse v navadni trgovini, je idealno, v nosečniški se mi zdi, da imajo same ogrooomne številke...jst sem pa bolj manjše postave...

Angelcare - po moje to pri nama odpade,mava tolk majhno stanovanje (34kvadratov), da bomo skoraj vsi v eni sobici spal, otroček bo mel pol sobice sicer zase, a bom mela le korak do njega - dobesedno. Zato mi je ful všeč, ker razlagate da je previjalna boljša s širšimi predali, midva sva v sposojo tako dobla in res upam, da čimveč tja pospravimuser posted image . Ker drugih omar že fizično ne bo mogoče kej dost postavit v to mini sobicouser posted image . Se bomo znajdli...

Michelle - tole si pa tako lepo napisala... Midva sva imela viharno obdobje že na začetku zveze, ko sva pa stvar zglihala, je pa že kar nekaj let supeerrruser posted image user posted image , upam da tako ostane. Zdaj kar sem user posted image je sploh cortek!user posted image .

Jst pa zadnje noči takoooo slabo spim - vsako noč se zbudim, ker me tok boli desna noga, kot da bi me trgal v mišicah in mi pol noben položaj ne paše večuser posted image , obup ...se sam še premetavam skor do jutra ...
A ma še katera podobne težave - a bi tle tud Mg pomagal al kaj?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 248
30.7.2009 10:54:17   
skačica
uf, res čvekamo. Še dobro, da sem doma, da vam lahko sledim, drugače bi bla krizauser posted image .
Jaz sem juho skuhala, je dobra, sem pa mal cvetačo in brokoli razkuhala. Materuser posted image , korenje, stročji fižol, grah in makaroni so ok.

S tamalo poslušava otroške pesmice pa moram kar naprej drugo dajat, nobena ni dobra. Da ne govorim, da v avtu poslušamo kar naprej Sašo Lendero- Nikoli ni prepozno. Je različna Slo muska gor in je tole zapalila. Najraje bi cd zabrisala skozi okno tko mi gre že na jetra.
Prejle sva pa puzzle sestavljale, je kar dobra.

karmen- ja, ta tunika je bla Clockhouse ali kaj in je bila zgoraj res ozka. Kok škoda, ker je bila prekrasna, taka fina.
Bom še malo pogledala, mogoče ujagam kaj pametnega. Bi pa najraje bele lahke hlače in čez tuniko v svetlih barvah, ker je poroka septembra in Bog ve kakšno bo vreme.

previjalka- kot sem že pisala, imamo mi previjalno od Lip Poljčan, Lano in je super. Res velika komoda, kamor lahko pospravim vse cunjce za dojenčka. Tako ne rabim nobene dodatne omare, sicer pa ne vem kam bi jo dala, ker imamo 65 kvadratov in ne maram natlačeno s pohištvom.

Angel care- ne vem, v prvo ga nisem imela pa sem se včasih prav zasekirala, zdaj pa ne vem ali ga bom kupila ali ne. Verjetno ne.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 249
30.7.2009 10:56:23   
majakla
Pa kaj ste čisto ...?

Jaz ne folgam več.

Ste mi naredile lušte z Angelcareom,
bom videla kaj bo dragi rekel, mami
pa sestri pa raje ne omenjam, ker je
njima vse brezveze oz. nepotrebno.

Včeraj sem imela pregled in sem bila
kregana, da moram počivat (ful otečene
noge) in mi je dala bolniško, ampak
ne grem, saj smo privat. Sem pa jim
v službi povedala, da ko me ni - me ni.
Glede na to, da se bolniška rihta pri
osebnem zdravniku, G itak ne bo vedela,
če sem v bolniški ali ne - a ne???

KG: Ste same manekenke, imam
dokaze! user posted image  user posted image  user posted image

Naslednji pregled:
-  4. 8.  -  Rizična,
- 19. 8.  -  G.

Babe 4. 8. začneva s šolo v UKC MB,
se s katero srečava al´ sva edina?!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!