|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
28.7.2009 11:21:01   
majakla

Aja, moja mami pa si je pela:
I will survive od Glorie Gaynor,
verjetno zato,
ker sem imela skoraj 5 kg! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 126
28.7.2009 11:21:47   
mateja8
Ojla mačke.....

....mene pa zanima, če katera izredno slabo spi ponoči. Jst spim tko od dveh do štirih ostalo se pa premetavam, pa s tem še mojga lubija budim in živciram sred noči.

Februarka....pojdi k zdravniku, čeprav se mi zdi, da ti kar velikokrat napišeš, da te mučijo slabosti in vrtoglavice. Upam, da vama bo odleglo.

Nina tut jst ne vem kako je s tem slikcam. Dobr da si vprašala.

Skačica...meni se zdi full lepo Iza in Zara.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 127
28.7.2009 11:50:33   
malaMravljica
joj, tolk ste napisale, da bi lahko full komentirala, pa sem ze pozabila kaj je katera pisala.

Glede slikc, ma ne, nic nikomur ne posiljamo, kar vsaka sama da ponavadi na uno drugo stran, kjer so kao sam nasi trebuhi. Jaz sem hotla en lep seznamcek naredit, pa mi je se tega ta prenovljena ringaraja cist pomesala in me je vse minilo.

Bejbe, katera bo pa objavljala podatke katera ni vec user posted image ampak ze mami ? da bomo vedle kam posiljat obvestila.

Februarka, ce si tako slaba pa obvezno zdravnika poklicat, ne hecaj se!

Gorenka, hvala za link glede lupinice od Bugabooja, sam jo itak nam kupila, lupinico imam od Maxi cosi, je bila na testih ze itak boljsa, pa mislim, da je se lazja.

pravoda, ce ne brca zjutraj sam upaj, da bo tudi po rojstvu tako, da bo zjutraj dojencek miren in bos lahko malo vec spala. Ce bo moj bejbi tako nadaljeval tudi po rosjtvu ne bo z mojim spanjem nic, pa ena taka zaspanka sem drugace.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 128
28.7.2009 12:08:03   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

karmen b,
si omenjala brisačo, ki si jo daš okrog vratu- kje se to kupi?

V trgovini BUŠI v BTCju majo bele, modre, roza in rumene. Sva jih prečekirale z muco*maco včeraj in jaz sem se odločila za rumeno. So zelo lepe in velike in fajn materjal. Stane 25€, kar ni najbolj pocene, vendar meni bo zelo prav prišla, ker bom imela previjalno v sobi, kopal se bomo pa v kopalnici. Pa še to, barve so zelo nežne, nič kričečega.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 129
28.7.2009 13:24:31   
Februarka08
Samo toliko da vam povem, da sem bolje, sem vzela Buscopan proti krčem ker me je že res zaskrbelo.. je še moja mami pršla, je rekla da sem jo čist prestrašla po telefonuuser posted image trebuh me še vedno mal boli, ampak to zgoraj, ne vem kako to... sumim pa na zajtrk, da mi ni dobro naredil, ker mi je po njem ratalo tako močno slabo da ni blo za živet... potem pa še ta vrtoglavicauser posted image sem si že parkrat merila pritisk in mam res bolj nizkega, kaj jaz vem kaj je blo dons. Ampak to je bilo res najhujše dopoldne do zdaj... sem bila bolj slaba kot pa na porodni posteljiuser posted image user posted image upam da je minilo in da se ne vrne. Od zdaj bom zgleda mogla ornk pri hrani pazit, ker mam čist občutljiv želodecuser posted image
No, toliko... hvala punceuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 13:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 131
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 13:40:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
   [Brisano sporočilo]
28.7.2009 13:46:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 133
28.7.2009 13:54:29   
HelloKitty1
Živjo punce,

kar se krčev tiče men zelo pomagajo Magnesol šumečke.

Glede imena Zara ali Hana je meni bolj všeč Zara.

Imam eno vprašanje, ali ima katera sestavljen seznam kaj naj bi vse potreb oz. koliko česa, da nene bom naredila cele skladance zaogeuser posted image ...

Aja pa še nekaj, za tiste, ki ste že obiskovale šolo za starše. Koliko časa je pa trajala, kolikor vem naj bi bilo 10 predavanj, sam koliko časa pa predavanje traja pa nimam pojma, ker pa greva z mojim v šolo šele septembra me zanima.. ker bom verjetno takrat že precej okrogla ( no ja .. sem tut že zdej user posted image user posted image ).

Pa lep dan še naprej

Neposredna povezava do sporočila: 134
28.7.2009 13:55:26   
ninasiki
ojla

evo jst v kuhni kuham paprikaš in vs prebiram tko da bi kmal zažgala čebulo k sm čist not padla sm se tok nasmejala nekaterim zapiskom prou fajn je tko mal pohecat se

februarka ti kr počivi mal še pol pa naprej

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 135
28.7.2009 14:01:09   
karmen b
The Police - "Don't Stand So Close To Me"....to naj bi moja dva poslušala, sam sem prepričana, da so bli prej kaki Slaki al pa Avseniki user posted image

Če pa že je tole pela mami, pa verjetno zato, ker se je bala, da bi oči kako okol kepe dobu, ko pride popadek user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 28.7.2009 14:03:21 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 136
28.7.2009 14:15:04   
majakla

Ej, ste pa prave face! user posted image

Le katero si bomo me zapele?

Jaz si bom ziher kako divjo. user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 137
28.7.2009 14:27:53   
Aniiita
karmen b, hvala user posted image Bom danes malo pogledala v Prenatalu, če jih morda tudi imajo in kakšna je cena,ko gremo s frendico malo vohljat tja user posted image

Ma same dobre komade so si peli ti starši, ej user posted image Moja pa naj bi - Michael Jackson - "Thriller", pa sem skor gotova, da še vedla ni zanj.. najdem pa vseeno povezavo, glede na to, da me je rojevala 15 ur, je bil zagotovo triler user posted image

Jaz bom pa kakšno sproščujočo glasbo si prnesla s sabo na porod- samo nevem, če res zavrtijo potem, če prosiš.. Bom imela za vsak slučaj še na mp3-ju..pa še za po poti bo prišel v poštev user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 138
28.7.2009 14:28:18   
muca*maca
No, na moj RD pa si po moje nista moja ta stara dva pela tele pesmice, ampak jst, k sem mogla iz varnega zavetja:

Don Mclean - Crying

I was all right for a while
I could smile for a while
then I saw you last night
you held my hand so tight
when you stopped to say hello
then you wished me well, you couldnt tell that Id been

Crying over you
Crying over you
then you said so long
left me standing all alone
alone and crying
crying, crying, crying
its hard to understand
that the touch of your hand
can start me crying

I thought that I was over you
but its true, oh so true
I love you even more than I did before
but darling, what can I do?
oh you dont love me
and Ill always be

Crying over you
Crying over you
yes, now youre gone
and from this moment on
Ill be crying, crying
crying, crying
Im crying, crying
over you

je pa lepa drgač, sam mal jokcasta user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 139
28.7.2009 14:29:13   
Anonimen
Hei
Nism za nazaj brala, ker nimam časa.
Sm se oglasla sam tok da vas fuuul lepo pozdravim, pa da tut jst kj napišm na novi strani. Upam da user posted image lepo rastejo in so ful aktivni user posted image
No jst sm srečno prispela in prežvela Koroško, jutr pa na morje, tko da fajn bodte, pa se tipkamo kj kaasnej user posted image

pa pa
user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
28.7.2009 14:38:27   
stuhica
Anitka nič ni bilo zamer brez skrbi... joj če bi se tko za vsako stvar sekirala bi bila že  čist siva... ( no ja sej mla sem že)user posted image user posted image

Februarka user posted image da se počutiš bolje....

Teževe: Mene pa že od včeraj neki špika na desni strani jajčnikov in sicer taka čudna bolećinaki traja par sekund potem pa popusti- ampak samo na eni strani...
Sej punce res da sem rodila ampak jest res ne vem kakšni so tisti naravni popadki? ker mene so nafilali z tistimi ta umetnimi...user posted image user posted image - madonca bo še kdo reku da sem smotana rodila čist naravno pa sprašujem k da nikoolne bi rodila...
No v glavnem in ta boležinica se je danes spet pojavljala neki časa, potem prenehala in potem spet... pa trebušček je tak bl trd- Aje možno da so se mi kaki popadki začel ?user posted image user posted image al sem preveč pa prezgodaj panična anede?

V glavnem dej te mi napisat a še ktera čuti kako tako špikajočo se bolečinico v predelu jajčnikov?? user posted image user posted image sEm kr mal v skrbeh.... imam cel čas občutek da bomo tega mulčka ven spravl veliko prej kot prejšnjegauser posted image  pa ne vem zakaj.- no sej na koncu bom šla pa mrbit clo čez rok....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
28.7.2009 15:08:59   
najčka
Uf sej vas komaj dohajam. 2del pa že 6 straniuser posted image   Frrr si vprašala če pričakujejo da grem zdaj delat. Naj pričakuje kdor hoče pa kar hoče, sem jim dala jasno vedit, da še ene pritožbe ne bom napisala, pa da če bo kar koli narobe me bodo dobil za vrat in bom vso krivdo na njih zvalila!! No sej upam da bo vse ok ampak če pa se mi slučajno sam pritisk dvigne bodo pa že vidluser posted image .user posted image user posted image No mal pretiravam ampak sem pa ziher da se bi šla kregat če do česarkoli pride. Danes sem bila na zavodu za delo in vsaj tam je ena zeeelloo prijazna, ki me obravnava že od začetka, in je rekla da glede njih naj se nič ne sekiram, da bo vse uredila tako kot je potrebno, tko da dobim za dva meseca denarno nadomestlo potem pa porodniška, je še rekla da bo pol tud porodniška par evrov višja, kot če bi bila skoz na bolniški. Pa še mal bom lahko šla na morje, ne da bi me kaka komisija iskala domauser posted image user posted image . Uf danes sem se pa razpisala ful. To ravno ni v moji navadi. Aha še nekajHelloKitty kam greš septembra v MŠ ker jaz imam tudi takrat namen it. 

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 142
28.7.2009 15:38:46   
Emilly
Ojla!

Obup ste čvekeuser posted image Ste vse na dopustu al na bolniški al kako

Midva sva bila pa danes v živalskem vrtu - noro fino, kot vedno.

Glede brcanja - mene tolk premetava čez dan, čez noč se pa sploh razživi, tako da sploh ne vem kdaj kej spi! Sej pritožujem se ne, ke bi v obratnem primeru tud bla čist panična. Samo upam, da ne bo tud po porodu tako.... Še včer ko sem na na telovadbi, je ves čas brcala ko nora (je z mano telovadila user posted image ). Smo imel sproščanje, ona pa v akcijo ...

Vidim, da mate že ful zbrana imena za otroke. Midva nimava še pojma, se tud kej dost še ne pogovarjava o tem, s predlogi pa kar na dan!

Drgač mam pa tud jst krče, skoraj redno vsako jutro, pa se tud matram nekaj z Mg in Donatom, pa ni kej dost boljšuser posted image .
.
Vrtoglavico in nizek pritisk - obvezno vsako jutro. Če ne bi spila kave in bila vsako jutro noro aktivno, bi kar skup padalauser posted image . Tolk hudo pa mislem da še ni blo kot pr teb Februarka - upam da si že kej boljš!!!

Tolk zaenkrat, vas grem še mal prebrat.
Aja, a prične katera drug teden z materinsko šolo v porodnišnici? Midva verjetn prideva.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 143
28.7.2009 15:55:52   
Anonimen
Zdravo,

vidim da smo že na drgem delu - lepo, lepo ste zelo zgovone, jaz pa vas bolj berem ker ne smem biti predolgo v sedečem položaju ( kratek MV in placenta čisto nizko)....

No danes sem bila na kontroli oz. UZ najin user posted image se lepo razvija in je težak že 1.180 kg..... madonca - cel korenjak že.

Naslednji pregled imam 14.8., UZ pa potem 18.8. tako da bo avgust kar naporen, ker moram pa drug teden na kontrolo sladkorja na polikliniko.....  no pa za našega pikca vse.

En lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 144
28.7.2009 16:37:23   
karmen b
Suhica po moje niso tole popadki, ker mene tud tko vsake tolk zaboli, ampak se mi to dogaja, če sem preveč aktivna in takrat ni druge, kot da za par dni mal počijem. Je pa tud tko, da če maš že enega otroka, če sem prav razumela, potem verjetno je že to krivo, ker dvigaš preveč stvari in podobno. Bo treba par dni mal ornh u izi si narest, pa naj te drugi mal pedenajo, pa bo minilo.

Muzika je pa tko, da sem šla mami vprašat in potrdila svoje sume...nima pojma kdo so THE POLICE user posted image ...
Jaz si bi pa zavrtela MAGNIFICENT s ta nove plate od nikogar drugega, kot U2....pa nič me nebi motilo, če bi poslušala še vse ostalo, kar so ustvarili. user posted image pa tko skoz njihovo muziko posluša z mamico in bi po moje kar ven padu user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 145
28.7.2009 17:56:44   
skačica
hej!

Jaz sem že doma, zdele grem pospravljat.
Pregled je za mano, UZ tudi, malčica je super fajn (če bo na koncu malček me bo na rit vrglouser posted image ), zelo aktivna, težka pa okoli 1.700 gramov. Ni slabo, kaj?
Zredila sem se v 5. tednih 2.5 kg kar je tud ok, pritisk bolj nizek kot visok, hemoglobin pa malo nizek.
MM- kakšno vrednost si imela ti? Jaz imam 10,8 in sem dobila Legofer.

Vidim, da imate različna mnenja glede imen in prav je tako. Vam sporočim kako sva se odločila, ko bo res padla zadnja odločitev.
Drugih imen sploh ne bom več gledala, ker se mi zdi BV. Ta dva sta favorita in med tema se je treba odločit.

Zdele me čaka pospravljanje, najboljš da se kar spravim, dokler je še kaj volje. No, volje je čisto malo, energije pa nič. Najraje bi se ulegla in zaspaaaaaaalaaaa.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 146
28.7.2009 18:28:24   
malaMravljica
skacica, joj si me ti sedaj razveselila. ma to samo zato, ker tebi tudi pise to o zelezu tako kot meni in nisem nek **** vec. jeeeee za naju user posted image Jaz sem zacela z 11.2, pol 11.7, sedaj pa 10.8 in mi je hotu dat ene tablete in pozabu Sem si sama sedaj vzela, dala mi je Haematopan, sam nisem se nobene vzela, pijem pa koprivov caj z limono, upam, da bo pomagalo. Mah, te sem sedaj placala in jih ne pijem, smotana sem, saj vem. Sam uraden pdp imas 1 dan za mano, dete pa kar mal lazje od mojega.

ojoj imena. Midva imava ze izbrano in nihce ne ve, pa je moja mama danes komentirala cisto slucajno to ime, je rekla, da jih je tolko s tem imenom in njej sploh ni nic lepo user posted image user posted image kaj pa sedaj.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 147
28.7.2009 18:42:57   
karmen b
MM važno, da je vama lepo...drugi niso pomembni, ker bo to vajin otrok.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
28.7.2009 18:53:54   
skačica
MM- ja, potem sva pa na istem, ampak kolikor se spomnim iz prve nosečnosti, sem imela Hb še slabši, tko da po moje to niti ni tok slabo. Jaz moram še v lekarno it iskat sirup.
Glede teže pa: saj veš, otročki se rodijo različno težki, Iza je bila skozi nosečnost ves čas kao malo lažja, ampak rodila se je s 3520 g, kar je čisto super. Po moje bo tudi ta tam nekje povprečna. Lahko, da bo tvoj težji, lahko pa da bo čisto povprečen, ker se lahko potem teža malo ustavi ali pa se zmotijo pri meritvah. To je vse bolj na oko.

Jaz sem v pospravljanju, dnevna je fertik, grem v kuhinjo.

Aha, še glede imena: moji mami tudi ni najbolj všeč Zara, ampak me to ne moti. Tudi nad Izo ni bila najbolj navdušena, zdaj ji je pa čisto všeč. Jaz se na druge ne bom ozirala, se potem vsi navadijo.

< Sporočilo je popravil skačica -- 28.7.2009 18:56:21 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 149
28.7.2009 19:09:23   
tea85
hej

ste pa res čveke user posted image

jaz pa mam teh obiskov pr zdravniku že rahlo dovolj, saj že od petka vsak dan hodim tam okoli, no razen čez vikend in jutri morem spet, ker naj nebi bili izvidi vode vredu, ahhhh
res sem že divja, pa še skrbi si delam da ni kaj hujšega. no, bomo jutri vidli.

no, danes sem imela kar naporen dan, saj sem šla v najino stanovanje in še prinesla nekaj svojih stvari in te stopnice- sma v 4 nadstropju, me bojo fentale user posted image

zdi se mi, da imam vsak dan večji trebuh user posted image , no saj fajn da pridno raste naš otročič.

tolko ste napisale, da se mi ni dalo brat vse za nazaj, tako da ne zamerit user posted image

ja, skoraj pozabla, danes sem dobila 2 tako fajn lepi majčki , pač morem še kaj za sebe kupit, ne samo za maličko user posted image user posted image

lepo se mejte

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

bi pustile otroka ...
*miska.mcc*

v šolo v naravi v teh razmerah? (S primorska-hribi) več na : [urlGhttp://www.ringaraja.net/forum/m_5374343/mpage_1/key_/tm.htm[/url]

da (69%)

ne (31%)

Število vseh glasov: 61

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!