skačica
|
jutro! Jaz sem pa ugotovila, da imam danes G. Mislim, da si bom kar Uz plačala, ker me zanima kako kaj naše dete napreduje. Sicer tudi G naredi vedno uz, ampak takega na hitro, da pogleda, če je vse na mestu. michelle- a veš, da ti kar malo zavidam, da si se vpisala? No, ne, sej se čudno sliši, ampak tud jaz bi se. Sicer sem lansko leto diplomirala (7.stopnjo), ampak se mi zdi, da to ni to in bi šla študirat eno ornk zadevo. Zdaj v MB imajo možnost, da se z diplomo vpišem na 2. stopnjo po bolonjcu, ampak po magisteriju ne morem opravljati izpita, ki je nujen za delo, ki me veseli. Tko da še razmišljam,kaj storiti. V LJ bi morala vse od začetka, kar pomeni da mi gre pet let, ampak izpit bi pa lahko opravljala. Je za razmislit kaj sploh narest ali pa počakat dve leti, ko bo možnost vpisa v 3. letnik 2. stopnje in bom potem lahko normalno nadaljevala. Ampak jaz bi zdej... Se mi zdi, da moram kar skoz nekaj študirat, da mi možgani delujejo. Službo imam čist bedno(razen plače, ki je solidna), ne rabiš možganov in faksa, tko da je treba nekaj še zraven delat, da so možgančki v pogonu. pranje cunjc- jaz že v prvo nisem nič komplicirala in tudi sedaj ne bom. Prala bom s Persilom, brez mehčalca, morda bom 2x dala na izpiranje, mogoče pa tud to ne, tko da...ne vem. Zakaj bi sedaj delala kako drugače kot sicer? Iza ni imela težav, upam, da jih tudi druga ne bo imela. rozilu- uf, ti imaš pa fajno taščo, vsaj kar se nakupov tiče. Mojo sem 2 uri spremljala po štacunah, da si najde kaj za oblečt pa tudi zraven je bila, ko sem kupila jajčko in kompletke za oblečt in ni primaknila niti centa . Pa ni revna! Na koncu sem ji še kosilo častila. Sicer je zelo dobra ženska, Izo naravnost obožuje, ampak da bi se takole kaj spomnila, to pa ne. Sicer pa mi je vseeno, še bolje, mi je itak fajn, ker do sedaj nisva od nobenega še nikoli nič dobia. No ja, stanovanje v bajti pri njegovih sva res dobila, ampak sva šla na svoje. Pa parcelo nam ponujajo, ampak je še nisva sprejela, tako da zaenkrat sva vse sama sfinancirala. Nama nihče ne more kaj pod nos vršt. Moja mami pa itak nima veliko, je dovolj že to, da nas zalaga z domačo hrano in nam čuva otročke. Je zlata ženska. Uf, sem naložila, se vidi da Iza še spi. Aja, dilema: Zara ali Hana. Kaj lepše paše zraven Ize? Sicer bo na koncu moja odločitev, odvisna od ponorelih hormonov , ampak vseeno. Kaj vam je bolj všeč? Nam vsem trem sta všeč oba imena, Iza sicer misli, da bomo dobili dva dojenčka- Zaro in Hano. Grem v kopalnico, se še javim.
|