skačica
|
hej! Pa kdaj bo že te vročine konec, no? Sej ok, tam do 30 mi je še za živet, vse kar je čez, je pa čist tumač za moje telo . Mater, zdele 2 dni komaj dobr diham, kaj šele kaj drugega. Pol pa še skakanje za dveletno mulo, ki ima energije za izvoz... Včeraj smo bili pri svaku na pikniku, ker je njegova hči praznovala 3. RD. Luštno, luštno, luštno. Iza je uživala v bazenu, skakala po trampolinu, se ganjala po travi, zvečer smo pa še skupaj eno koruzico spekle ob tabornem ognju . Jaz sem iskala ves dan senco, ampak je blo treba pazit tud na malo tko da kak hud počitek ni bil mogoč. Sem se pa najedla kot da se mi iztekajo dnevi in je treba kaj nadoknadit. Danes smo piknikovali pri moji mami. Tamali trije so bli v bazenu, tastari smo bili v senci, ampak men je tud tam vroče za znort. Sem pa našla včeraj v Mani dve luštni oblekici za zdele čez poletje, stali sta pa celih 13 eurov- obe . Men je sicer Mana bolj mimo kot ne, ampak za zdele bodo oblekce čist ok, bombažne- jih ni nikjer za dobit, takih, ki niso nosečniške in so vseeno lepo delane. Bom kako slikco nalepla. Ma, grem jutri še po dve, če bodo le imeli L številko, spufala se ne bom . Sem imela danes že eno gor in so jo vsi pohvalili. Kul. Ej, punce, ali vas vročina kaj matra? Men je tole res čist preveč vroče! Mi ni za delat, ne za stat, bi samo sedela ali pa ležala z nogami v luft , ampak je treba za malo skrbet, moj mož dela praktično večji del dneva in sva sami. Se pa tolažim, da samo še en mesec in pride september in bo bolje. Pa še rodila bom na jesen, kar je tudi plus. V prvo po porodu so mi hormoni tako delali, da sem se ves čas potila, se 3x na dan tuširala pa nič pomagalo, potem pa še malo trogala sem in tja po naročju, ker se je pač zelo rada crkljala pri mami. Zdaj bom imela dojenčka čez zimo in se vsaj vročina ne bo zezala. Bo pestro za dve mali bučki skrbet. Iza namreč letos še ne gre v vrtec, drugo leto pa. Grem še mal za last minute pogledat, sva se odločila, da greva še za en teden na morje, ko bom nastopila dopust. Oz. za 5 ali 6 dni, ker imam potem sedmi dan ravno pregled pri G.. Pa še predmetnik na faksu, ki me zanima grem gledat, ker se bo treba kmalu odločit ali it študirat letos ali ne. Ajej.
|