|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
2.8.2009 17:56:48   
Crystall
Tršica ... meni je tudi vroče! Čakam, da se malce shladi in grem pospravljat user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tršica)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.8.2009 18:35:51   
Anonimen
hei

no mi smo nazaj, blo je supr!
kako ste?

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 352
2.8.2009 18:44:56   
Crystall
Majchy ... vroče nam je user posted image , ampak imamo se pa fajn user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.8.2009 18:48:16   
metka_zone
Živjo!

Danes smo v tej pasji vročini zaprti notri in klima se bo vsak čas vžgala,toliko dela user posted image .Stanovanje generalno čisto,cote oprane,mož popedenan in sedaj spet tule gor za minutko,potem grem pa okupirat sladoled,če so mi ga s taščo in tamalim še kaj pustili...
Pregled imam v torek in ker ne vem kakšen bo,me mora moj dragi malo popedenati tam spodaj,da ne bo moja G kosilnice potrebovala,da bo zraven prišla user posted image ...
Nič,grem še malo uživat,ker mi je draga tašča tamalga odpeljala na ženski čvek in predvidevam,da ju še kmalu ne bo...

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 20:16:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tršica)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
2.8.2009 20:20:04   
Meliitak
jp punce vročina je še zmeri...uff sm kr cel popoldan preležala, me je kr vrglo dol...mel pa piknik pred hišo, tko mal ožja familija, mojuser posted image in brat sta pekla in štimala zadevce, vsi ostali smo pa več al manj gledal kaj dogaja...pol pa ko je bil futr na mizi se je najmlajši nečak k men splazu in reku, da bi z mano jedu, tko da sm več al manj pazila da on je, jest pa sm sam mal pikal, ampak je blo zadost ker je blo vroče in sem kmal zginla not na mal hladnejš...mah že preduser posted image nisem dobr vročine prenašala kaj šele zdej...tko da morm pohvalt mojgauser posted image , da je dobr prpravu in pol tud pospravu, tko da men ni treba kaj...kasnej sva se pa oba zleknla in dala vse 4 od sebe, men se je očitno vidl da mi ni dobr, zato pa mi tud ni težil...

...o laseh in frizerju gre debata...jest že kak let nisem bla pri frizerju pa bo mal treba, ker mam res dolge in upam, da ne bom pol ko rodim kot slamnato strašilo, čeprav ma moj dragi rad moje dolge laske...

...ju3 pa šola za starše...ker delam popoldan grem kar v dopoldansko turo...v stari LJ porodnišnici ane?...sj to je una stavba k povezuje novo P z enim mkostom v 1.nadstropju a kako? ko sem šla po nalepke sem pozabla prašat...no ja se bom že znajdla...

...uživajte večer , če je bil dan že tok vroč in mal pobožajte bušije

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.8.2009 20:40:06   
Februarka08
Čer.

Evo še mene.
Michelle, ti si čist preveč pridna... a te ni nič strah da ne bi blo kaj narobeuser posted image no, saj če se dobro počutiš, potem ni panike, samo jaz sigurno ne bi zdržala takega tempa kot ga imaš tiuser posted image pazi nase!

Ja... vročina... pasjauser posted image ampak bo jutri baje boljše... upam, ker bom sama za vse s tamalo in vsem, pa še tast ma roj. dan, morm mal boljše kosilo narest.
Sem pa čist utrujena dons, vse mi dol pritiska, čeprav nisem skor nič delalauser posted image ko ste tako pridne s stanovanjem, se meni kar megli... kje pa, komaj kaj naredim, me že boli trebuh za zjokatuser posted image ne vem kdo mi bo pomagal... no, saj možek naredi kaj, samo saj veste kako je to... nama pa glihkar posteljo preoblači, da bo lepo frišnauser posted image Smo se mal poslikal dons, pa mojga bauhija, bom jutri pripopala kakšno slikcouser posted image

Lepo nočko, prijeten večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.8.2009 20:40:27   
Crystall
Michelle ... pol si pa res bila že zelooo pridna. Jaz se danes ne morem ravno pohvaliti s pridnostjo user posted image , ker sem počivala. Današnja vročina mi čisto nič ni bila po godu, zato pa zdajle pomivam posodo, pospravljam ... Upam, da mi do večera rata vse naredit! Pa še par mailov morm poslat in še osebne finance si morm zrihtat - si vodim vse račune, da vidim koliko porabiva.

Meliitak ... midva sva pa že dala skozi šolo za starše (3x sva bila), 1x sva pa manjkala in bova to temo nadoknadila septembra. Sem prav vesela, da sva že bila pridna in dala to skozi. JE bilo pa super user posted image

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.8.2009 21:03:40   
Anonimen
hei
jst mam tut jutr šolo za starše v porodnišnici, samo z mojmu greva ob 16h.
Pa še gineko mam jutr zutri, komi čakam!
Glede frizerja pa, jst sm se strigla februarja al marca in sm mela lase do trtice, postrigla sm se pa do ramen.
Zdj pa spet DOOOOOOOLG cajta ne user posted image
Moj je biv sicr mal user posted image , sam se je navadu! Men se pa vsake tok cajta pokolca za njimi, sam je pa velik lažje si jih umivat, k mam balonček spredi user posted image

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
2.8.2009 22:52:19   
ninasiki
čer punce

majcy_m jst mam tud jutr zjutri pregled komiiii čakam mava UZ ja pa tud zrihtat se je treba da se ne bo kej spomnla kje pa ga maš pa kiro G. maš če ni skrivnost

evo midva še kr uživava sva glih pojedla večerjo mal je pozn sam se ne sekiram sm šla kilo dol namest 2 gor tko da morm jest user posted image user posted image  hecam se sam to je edina ura k mi paše jest čez dan itak sam sadje pa kaka goveja juhca

prebrala vs nism tko da vsem ki imate jutr preglede veliiiiko sreče tiste ki začnete z šolo se fajn učte daost pametnih stvari pa vodo si uzamte ker je vroče v učilnici po 1 uri

tko to je z moje strani grem se stuškat pol pa še mal pred TV in spat sej vs pomoje še preberem predn grem spat user posted image user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
2.8.2009 22:57:46   
skačica
hej!

Pa kdaj bo že te vročine konec, no? Sej ok, tam do 30 mi je še za živet, vse kar je čez, je pa čist tumač za moje telouser posted image . Mater, zdele 2 dni komaj dobr diham, kaj šele kaj drugega. Pol pa še skakanje za dveletno mulo, ki ima energije za izvoz...

Včeraj smo bili pri svaku na pikniku, ker je njegova hči praznovala 3. RD. Luštno, luštno, luštno. Iza je uživala v bazenu, skakala po trampolinu, se ganjala po travi, zvečer smo pa še skupaj eno koruzico spekle ob tabornem ognjuuser posted image . Jaz sem iskala ves dan senco, ampak je blo treba pazit tud na malo tko da kak hud počitek ni bil mogoč. Sem se pa najedla kot da se mi iztekajo dnevi in je treba kaj nadoknadit.

Danes smo piknikovali pri moji mami. Tamali trije so bli v bazenu, tastari smo bili v senci, ampak men je tud tam vroče za znort.
Sem pa našla včeraj v Mani dve luštni oblekici za zdele čez poletje, stali sta pa celih 13 eurov- obeuser posted image user posted image . Men je sicer Mana bolj mimo kot ne, ampak za zdele bodo oblekce čist ok, bombažne- jih ni nikjer za dobit, takih, ki niso nosečniške in so vseeno lepo delane.  Bom kako slikco nalepla. Ma, grem jutri še po dve, če bodo le imeli L številko, spufala se ne bomuser posted image . Sem imela danes že eno gor in so jo vsi pohvalili. Kul.

Ej, punce, ali vas vročina kaj matra? Men je tole res čist preveč vroče!user posted image  Mi ni za delat, ne za stat, bi samo sedela ali pa ležala z nogami v luftuser posted image , ampak je treba za malo skrbet, moj mož dela praktično večji del dneva in sva sami.
Se pa tolažim, da samo še en mesec in pride september in bo bolje. Pa še rodila bom na jesen, kar je tudi plus. V prvo po porodu so mi hormoni tako delali, da sem se ves čas potila, se 3x na dan tuširala pa nič pomagalo, potem pa še malo trogala sem in tja po naročju, ker se je pač zelo rada crkljala pri mami. Zdaj bom imela dojenčka čez zimo in se vsaj vročina ne bo zezala. Bo pestro za dve mali bučki skrbet. Iza namreč letos še ne gre v vrtec, drugo leto pa.

Grem še mal za last minute pogledat, sva se odločila, da greva še za en teden na morje, ko bom nastopila dopust. Oz. za 5  ali 6 dni, ker imam potem sedmi dan ravno pregled pri G..
Pa še predmetnik na faksu, ki me zanima grem gledat, ker se bo treba kmalu odločit ali it študirat letos ali ne. Ajej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
2.8.2009 23:51:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
3.8.2009 7:19:18   
Anonimen
dobro jutro.
Ninasiki ... G mam v Šk. loki.

K je ta huda vročina sm jst najrajš nekje notr, k je mal bl hladno!

No zdj se pa zrihtam pa pičim v Šk. loko.

pa pa

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
3.8.2009 7:26:33   
karmen b
Dobro jutro...naj vas pozdravim na hitro, preden jo oddirkam v službo. Ja vroče je res, ampak mene ne moti...raj mam vroče, kot pa dež in mraz. Sploh pa je zdaj taka supre suha vročina in ponoči se lepo ofriša....to je vreme, ki mi je pisano na kožo.
Sicer me je včeraj nažgalo sonce in bom dva dni mal piskala ampak bo že minilo.

Lep dan vsem user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.8.2009 7:45:40   
Februarka08
Jutro.

Mala še spi, tako da mam še 5 min miruuser posted image nič več...user posted image
Vsem, ki imate preglede, srečnouser posted image

Že letim, me kliče........... se javim kasneje

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.8.2009 8:20:05   
lenika83
Dobro jutro!

Končno mi je uspelo, da vas v miru pozdravim. Med vikendom se cel čas nekaj dogaja in sploh ni časa kaj pisati. Sicer pa vidim, da je situacija tudi pri ostalih zelo podobna.
Saj nimam kaj pisati, samo vam želim lep dan in veliko sreče vsem, ki imate danes pregled.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.8.2009 8:46:08   
frrrr
muca*maca, MM, najčka in še katera dopustnica - uživajte!

Februarka - naj se tašča čimprej pocajta, da boš imela pomoč in bo fajn dopust...

vse ostale pa pozdravljam in vam želim lep teden! sem vas prebrala, pa pol vmes pozabila :) radosti nosečnosti :)

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.8.2009 8:48:37   
skačica
dan!

Midve sva pokonc, mala standardno gleda Nodija, ki pa bo kmalu odklenkal, jaz pa imam 5 minut za RR.
Mislim, da bova šle danes na CSD po papirje za porodniško pa prijavit se za denar za paket pa pogledat, če imajo še kakšno lepo oblekco za moj trebuhuser posted image . Razmišljat o tem, da bi šle z busom in ne avtom, da bi tamala zraven še uživala. Se je do zdej peljala z busom ravno enkrat. No, bomo vidle, ker se ji pa pol hodit ne da sem in tja. Ji je skoz vroče in je preutrujenauser posted image

Danes bo menda bolj za dihat, kot sem brala na 24 ur. upam, da res.
Sicer pa izgleda, da bomo res šli na Krk, v hotel Jadran, imajo ugodne last minute ponudbe in hotel je čisto ob plaži. Je že katera bila? Sicer vem kje je ta hotel, nisem pa še bila notri in ne vem kako je kaj s hrano in tem???

Grem se obleč, sem namreč še vedno samo v gatahuser posted image , Iza pa tud.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.8.2009 8:50:06   
skačica
o frrr, WB, ste uživali? Ja, itakuser posted image . Greš v službo?

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.8.2009 9:14:38   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Meliitak

...o ne vse še ne gremo na dopust...tudi jaz kot manca me čaka še cca 16 dni in dopust + porodniška...tko da vsak dan odštevam...juhuuu ju3 je že avgust in se s tem tolažim...ampak sj bomo preživeli ane...saj držimo skupaj user posted image ...punce ki greste na dopust pa skraaaaaaaaaajno uživajte!!!

Tale dopust, ki bo nastopil pred porodniško pa nisem mislila it nikamor na morje. No morda kakšen dan konec tedna pa le, drugače pa bo začetek septembra namenjen uvajanju tamale v vrtec, pa oblačilca za dojenčka bo treba pripravit, pa naredit generalno po stanovanju, morda pa se mi uspe celo kaj spraviti za šivalni stroj. Pa seveda mal več bo počivanja kot pa sedaj ko hodim v službo, popoldneve pa preživljam z navihanko doma.

Tale vročina mi čisto nič ne paše in upam, da bo kmalu bolje. Mi najbolj ustreza temperatura tam do 25 stopinj.

Mi je pa v petek kolegica našla en oglas za buggy board, seveda rabljen za ceno 30 euruser posted image in danes zjutraj ga je šel mož pred službo iskat. Hb da sta se s tipom našla v lj nekje na parkingu, glede na to, da je moj doma pozabil gsm. Zvečer pa grem sprobat tole, kako paše na naš voziček.

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.8.2009 9:16:55   
manca
Evo, sem te hotela na kavico povabit, glede na to, da gresta na CSD, nakar ugotovim, da si iz Velenjauser posted image

< Sporočilo je popravil manca -- 3.8.2009 9:18:11 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.8.2009 9:34:46   
skačica
ne, ne manca, nisem več v Velenju, smo se preselili skoraj leto nazaj. Nisem pa tud v LJ. Bom pa kdaj uletela k Žabarju na sladoled, ampak pol septembra.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.8.2009 9:38:59   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

ne, ne manca, nisem več v Velenju, smo se preselili skoraj leto nazaj. Nisem pa tud v LJ. Bom pa kdaj uletela k Žabarju na sladoled, ampak pol septembra.

sem te očitno zamenjala s stuhico, ki je iz gorenjske. No, če boš pa kaj v okolici Kranja kdaj, pa javi in pridi na kavico.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.8.2009 10:16:10   
Crystall
Dobro jutro!

Mi smo že navsezgodaj zeloooo pridni. Kuhinja pospravljena, vse ostalo tipi topi, fižol že skoraj ves zrušen, forum prebran, samo še kopalnica čaka in popoldne uživancija user posted image user posted image user posted image  Po kosilu pa na kak sprehod user posted image .
Jutri nas čaka pregled: bom spet videla malega user posted image . Malce me je strah, ker sem se v mal manj kot 2 mesecih zredila za skoraj 5 kg. Me zanima, kaj mi bo rekel user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.8.2009 10:17:41   
majakla
Helou!!! Kak´ ste?

Tudi jaz umiram od vročine, ampak za jutri
napovedujejo ohladitve in me to ful gor
drži, baje da bo pod 23 stopinj,
komaj čakam.

Jutri začnem s šolo!

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?