|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 11:26:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Oktobrke 2009 2.del
3.8.2009 12:10:53   
Crystall
DRAGE MOJE NOSEČKE ... DOBILA SEM PODALJŠANO POGODBO!!! user posted image user posted image user posted image  Kljub temu, da mi je rekel, da mi ne bo podaljšal in da grem na borzo, sem danes dobila pošto, da sem sprejeta user posted image user posted image user posted image . Lahko grem brez stresa na porodniško in imam še večjo motivacijo za vse. Res sem vesela ... to pomeni, da obdržim vse ugodnosti javnega delavca. Kar danes si bom uredila še dodatno pokojninsko varčevanje, ker če mi ne bi podaljšal, ne bi mogla plačevati.

Res sem vesela. Nimam pojma, zakaj se je ravnatelj premislil ... še v torek na razgovoru mi je dal negativno upanje, da bo drugo vzel, zdaj pa dobim pošto. Mislim, da je mali najbolj vesel, saj bo lahko zdaj preživljal v bušiju dneve brez stresa user posted image user posted image . Hvala vam za vse lepe besede, katere ste mi takrat namenile. user posted image user posted image user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.8.2009 12:28:33   
Emilly
Crystal - čestitam!!!! Res nevem zakaj bi drugo vzel, očitno so rabil eno, tebe bi pa odrezaluser posted image mislim, kar neki!!!
Hvala bogu da se je tako izšlo!!!

Jaz sem pa tud danes čist aktivna - dopoldne sem mela pregled, popoldne greva z mojim v MŠ, zvečer mam pa še telovadbo za user posted image . Ja čist noro!

Na pregledu je blo super, je na UZ pogledala zelo na hitr, tamala migala sto na uro.

Naslednji pregled imam pa 31.8

Majcy_m - tu jst sem mel danes pregled v Škofji loki. H kateri pa hodiš? Jst k dr. Igličarjevi. Popoldne pa upam da se vidmo, ker greva V MŠ ob 16h. Nalepk še nisva dvignila (sva pozabla), pa upam da jih bova lahko tud šele na drugem predavanjuuser posted image . Upam!!! Ker nas bo veliko, za info bom mela vijolično majico.
Upam da se vidmo!!!

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.8.2009 12:32:33   
Emilly
Sicer pa tud jst (zdej v nosečnosti) vročine sploh neeeeee prenašam!!! Letos končn poletje, kot mora bit, jst pa čist paaaaf. Zunaj se pokažem šele po osmi zvečer...čez dan pa umiram, ker mava tud v stanovanju pravo savno!!!

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.8.2009 12:59:02   
ninasiki
ojla

evo mene iz ljubljane sm misnla da bom žiučnga fasala tm so v laboratoriju dobesedno cepljene proti hitrosti ni čudn da majo pol skos pouhn hodnik user posted image user posted image user posted image  no pol pa pridm k G. (nadomestni ker je moja na dopustu) in vse pregleda in ji rečm za ultrazvok da je zahtevala moja da se nardi in ta kr neki začne da zakaj a so kaki problemi da se UZ dela samo če je nujno ne pa zabrezvere user posted image user posted image  mislm sm jo misnla čez kepo ene dvakrat uglaunem nardila UZ poba lepo raste je tok k more bit je pa še poudarla da je zelo aktiven kar tud jst počas vedno bol opažam in to še ponoč ampak sej bo bomo pa pol bl laufal pa shujšal user posted image user posted image user posted image

naslednji pregled je 31.8

zdej grem pa spat mal ker sm tooook zmatrana da nism za nikamor pa se javim kasneje papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.8.2009 13:00:14   
ninasiki
aja pozabla me ta vročina daje z 200/uro da tud tuhtat več ne morm

CRYSTALL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za službo

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.8.2009 13:06:37   
Februarka08
Crystal, super za službouser posted image user posted image user posted image vem kakšen kamen se ti je odvalil od srca... ma kaj kamen, skalauser posted image user posted image

Jaz sem končno mal prišla do miru, za pol urce, mam itak vse za pomest po tleh, ampak ne morm... ne bom pretiravala, ker sem bla celo dopoldne v teku za tamalo, pa na sprehodu pa še kosilo... ne gre večuser posted image popoldne se mi obeta isto... mojga ne bo doma, ko pride, gre takoj v štalouser posted image , tašča je itak ležečki, tast ma pa roj.dan in bo mel obiske... eh ja...
Hvala vsem za pozitivne misliuser posted image

Zdaj pa še mal na relax, nisem za nikamor...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.8.2009 13:17:30   
*chance*
Pozdravljene čveke...
Komaj sem prebrala vse kar ste naklofale v zadnjih 5 dneh, ko me ni bilouser posted image user posted image   Ste bile res pridne.... za komentarje pa se tokrat vzdržim, ker je prevečuser posted image user posted image ...
Upam, da bo ta sparina popustila in da nam ne bo nasulo toče... Upajmo skupaj user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.8.2009 13:34:16   
majakla
Crystall - user posted image .

Ja, jaz tudi upam, da ne bo toče in ne močnega vetra.
To vreme je čisto ponorelo. Pri nas so/smo vsi panični,
ko je takšna napoved ali ko se nabirajo "čudni" oblaki.
Midva imava (pol stanovanja) strešna okna in sva si
omislila celo spužve, ki jih imava že od dopusta gor.

Joj, mene tudi razkuri, ko eni G šparajo z UZ, češ le če
je kaj narobe, ... - kot da oni kaj zraven dajo. user posted image

(odgovor članu *chance*)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.8.2009 13:46:12   
Anonimen
Ooooo punce, dons sm pa do grla v gužvi user posted image
Sam na hitro pozdravim...

Bodite pridkane, smejte se velik....

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
3.8.2009 14:04:03   
rozilu
Oj pupike,

sem samo preletela zadnjo stran pa se oglašam samo da vas na hitro pozdravim. Drugače sem pa čiiiiisto sama v službi, niti v sosednji pisarni ni nobenga user posted image . Lahko bi šla kr zdej domov, ma moram fuuul še nardit user posted image .

Crystall čestitke user posted image , je pa res "faca" šef da ti en teden pravi eno, naredi pa drugo (hb pa v tvojo korist! user posted image ).

Lep vroč dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   [Brisano sporočilo]
3.8.2009 15:01:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 387
3.8.2009 15:27:14   
Anonimen
user posted image je super, user posted image super utripa, premika se ful, nasledn pregled mam 31.8.2009.
Zdj je pa moj zaspav, tko da greva vrjetn v materinsko ob 18h user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 388
3.8.2009 16:04:30   
lindi1
CRYSTALL user posted image user posted image tvoj šefe se je končno odločil pravilno,je pa dolgo rabil,da je dojel,čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi danes z mojim hodila po CSD,je podpisal očetovstvo,ker lahko že prej to urediš,pa dobila sva papirje za njega za očetovski...pa zame...ker jaz lahko že po tej plači 15.oddam,pa itak moram poslati v Celje,ker imamo tam kadrovsko...tako,da kar zdaj počasi urejam te stvari,za paket se pa sploh še nisem odločila,kaj bom ,veliko že imam robeuser posted image ,če ne bom pa denar vzela...bomo videli...
28.8.09 se mi izteče bolniška,me je kar malo strah, ker je moja ta nova ginekologinja rekla,kao da lahko,da mi nebi podaljšali,me je kar prestrašila, do zdaj sem bila zaradi povišanega pritiska, zdaj pa...ne vem,no.. 13.08.09 imam še pri ginekologinji pregled,pa ne vem,a ji naj kaj jamram ali kako,ker me noge  bolijo,po mojem zaradi žil,pa krče imam vsake toliko časa,pa takoj se utrudim in noro sopiham,pa križ me je začel boleti, najbolj,ko se vležem v posteljo in celo noč,pa še ko vstanem,ko pa se malo razgibam,je pa boljše,pa medenica me je začela boleti,sem 2x opazila zdaj,pa vrtelo se mi je  3x,ne vem....sploh si ne predstavljam,da bi morala zdaj delati...Morali pa bi mi potem podaljšati samo do 25.09.09,me kar skrbi,prej me ni nič,ker je prejšnja ginekologinja rekla,da bo pa še enkrat podaljšano do porodniške,sploh ni nič govorila o tem,da bi morala nazaj delat in to v eno majhno trgovino,dvigovati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 389
3.8.2009 17:09:03   
Anonimen
Živjo punce...no a ni spet soparno. Sicer je pri nas vse črno, ampak sopara je pa na višku. Skoz neki grmi, pa treska, pa vse je črno, dežja pa čisto malo. Hmm razmišjam, da bi dala avto v garažo, ker se res čudno obnaša zunaj.

Crystall
iskrene čestitke, zdaj pa mirno naprej. No meni so pa danes tako podaljšali, da bom mela vsaj 1 leto delovne dobe, da bom potem, če me slučajno ne bodo vzeli nazaj, imela pravico do nadomestila iz zavoda. Vsaj to, če že pogodbe med nosečnostjo neuser posted image user posted image

Uz ..jaz upam, da ga mi bo naredila drugi teden, ker sedaj pa svojega bebija nisem videla že od morfologije ( 20t ), sedaj bom pa že 31t. Tako, da upam, da bo, če ne bom pa rekla, da samoplačniško, ker tako pa ne gre več. Ali je pol naslendji pregled tudi na 4t ?

Glede male šole..midva še sedaj nisva prišla na vrsto. Upam, da bova vsaj na začetku septembra...( da ne bm prej rodila user posted image )user posted image

(odgovor članu tršica)
  Neposredna povezava do sporočila: 390
3.8.2009 17:14:59   
Anonimen
Emiliy a ti hodiš v MŠ v Škofjo Loko ? Naju niso še nič poklicali ??!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 391
3.8.2009 17:21:16   
karmen b
Cristal user posted image user posted image user posted image

Evo pa se je oscalo.... vas samo pozdravim, ker bom ugasnila računalnik, ker če mi ga skuri kaka strela, ne bom več mogla z vami klepetat user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 392
3.8.2009 18:50:41   
Crystall
Punce hvala user posted image .

Pri nas je pa začelo grmeti in se bliskati, vse se je stemnilo ... mi smo začeli vse odmikati, spravljati avte ... in nazaj je posijalo sonce. Ufff, jz tega vremena več ne razumem. Sem pa zelo vesela, da ni bilo nobene toče! Sam vreme več ni to, kar je bilo.

Lindi1 ... držim pesti, da ti bolniško brez problema podaljšajo user posted image .

Majcy_m ... čestitke za uspešen pregled user posted image .

Februarka08... kako se počutiš? Upam, da nisi preveč utrujena, kljub temu, da je vse padlo na tvoja ramena user posted image . Držim pesti, da se tašča čimprej pocajta, ti pa čimbolj spočiješ user posted image user posted image .

Emily ... vsaka ti čast, ker si tak aktivna. Jz doma še vse naredim ... Na telovadbo se mi pa ne da hodit ... sem prava lenobica ratala za to user posted image .

Ninasiki ... Čedalje bolj spoznavam, da obstaja vse sorte ljudi in zdravnikov. Sama imam srečo, da imam krasnega ginekologa ... res je enkraten dečko ... čisto nič ne komplicira, vse lepo pove, je vljuden, zabaven ... res zdravnik in ginekolog v pravem pomenu besede. Držim pesti, da bo naslednjič že tvoja ginekologinja in ti bo brez nepotrebnih vprašanj in komentarjev naredila ultrazvok in vse ostalo, kar je potrebno, da izvemo, da je z našimi škratki vse ok.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 393
3.8.2009 19:12:32   
Februarka08
Crystall, hvala tiuser posted image sem bolj kot ne stanju primerno, me vse boli in dol vleče, malo je bila sestra pri meni, da je počuvala tamalo, jaz sem par minutk poležala, potem smo šle pa mal pospravit, da smo tamali uredile novo posteljo... bomo vidli kako jo bo sprejela danes zvečeruser posted image

Sva ble pa itak celo popoldne notriuser posted image eh, pa ta dežuser posted image zdaj tako ščije, kakor ga dol more... upam da ne bo kaj hujšegauser posted image

No, pa še kakšna slikca za vasuser posted image

Midve s princesouser posted image
user posted image

Buši 29t4duser posted image
user posted image

Pa še odkrituser posted image
user posted image

Morm še na seznam prilepit bušija... samo bom dala eno drugo slikouser posted image
Zdaj pa že nori tamala, morm letet, se javim še kaj zvečer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 394
3.8.2009 19:55:37   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: rolika
aja pozabila sem vprašat, če še ima katera težave z izpadanjem las, saj meni tako izpadajo, da bom kmalu pleško user posted image kaj storiti??

stuhica, karmen, nina in februarka - hvala za dobre nasvete glede izpadanja las, ki ste mi jih napisale, ma jih je rabila rolika user posted image . Jaz imam trenutno prav fajn lase, mi prav nič ne izpadajo in ne vem kdaj mislijo nadoknadit user posted image Se bojim da res takrat ko bo user posted image že tu in se bo po bajti valjalo cel kup mojih dolgih las - jaz pa takooooo zelo rada sesam user posted image .

Vas grem še malo prebrat za nazaj, pol pa še kaj komentiram, papa

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 395
3.8.2009 20:11:57   
tane
Karmen b in michelle1, se vama pridružujem v klubu, meni je letos poletje zakon, prav nič mi ni prevroče kljub nosečnosti, sploh pa je vsake tolko časa kakšna ohladitev kot danes in je potem spet kuluser posted image

Crystall
, bravo za službo...res enkrantna novička, kajne, zdaj pa mirno na porodniškouser posted image

ninasiki, kot da gre iz njenga žepa za UZ, res jih ne razumem, da jim je težko...moja G nikol ne komplicira, sicer imam težave ampak vseen...kr neki

pravoda, kako misliš, da še nista prišla na vrsto za mš? midva sva šla že julija v LJ, pa sem samo dvignila ene nalepke in sva prišla, ni bilo treba nič čakatuser posted image
je pa zdaj poleti, julija in avgusta super, ker vse skupaj traja 14dni vsak dan in si potem konec, se ne vleče čez mesec in pol.

februarka08, res smola tole s taščo, upam, da čim prej okreva, da ti bo lahko spet pomagala, ti se pa le pazi, po poskusi počivat.

kot sem napisala sva midva že dala šolo skozi, moj namreč avgusta ne more, september bi bilo pa malo pozno. je bilo super, da sva šla tako zgodaj, ker sem zvedla veliko koristnega kar nam pride prav tudi zdaj npr.

KRČI v nogah, fizioterapevtka nam je povedala, da je potrebno delati tudi razgibalne vaje...ni dosti samo pitje magnezija, no za tiste, ki vas grabijo krči...2 vaji pred spanjem, meni pomaga:
1. primeš se za mizo ali steno, dvigneš eno nogo v zrak in iztegneš stopalo nato pa ga 'zavihaš' nazaj proti sebi
2. stopiš na prste (kot baletka) pa nazaj na pete

no, pa seznam smo dobili in koristne informacije na varni vožnji glede lupinc in avtosedežev. če še ni nobena omenila je seznam ocen na AMZS, pa rekli so, da naj najbolj gledamo stolpec VARNOST
http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

tako, da midva bova počasi začela stvari kupovat oz. nekaj jih tudi dobiva.

Drugače pa naš korenjakuser posted image tako brca, da včasih kar malo 'zaboli' ampak samo, da ga čutim sem vesela...res najlepši občutek na svetu sploh zame, ker je vse skupaj prvič...

< Sporočilo je popravil tane -- 3.8.2009 20:13:51 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 396
3.8.2009 20:16:50   
maj2009
OJ! PUNCE POMAGITE MI!

imam že 1 uro na 5-10minut une lažne popadke sm uzela že 2 boskopana pa ni nč bolš!
a naj se grem pokazat v porodnišnco?
prosim za nasvet!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 397
3.8.2009 20:20:34   
Anonimen
definitivno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
3.8.2009 20:22:01   
tane
maj2009, jaz bi na tvojem mestu šla...boljše to, da te dajo na ctg in če je vse ok greš domov mirne vesti

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 399
3.8.2009 20:22:35   
Anonimen
Men se je zdel zanimiv..., mogoče bo tudi vam, nosečkice.
Nič nism brala..., nč časa nimam... Pol bom ..user posted image

Mamice, očki,
pri porodu imate tako vi kot vaš otročiček svoje pravice, kar pa v nekaterih okoljih ni samo posebi umevno. Preberite si spodnji link, da boste pripravljeni in da boste zahtevali, kajti pri nas smo glede tega kar precej za svetom.

preberite si tukaj:
http://www.mamazofa.org/aktualno.php?id=118

Ker porod in bivanje v porodnišnici hitro mineta, po porodu pa boste zaposleni z nešteto stvarmi, so tudi neugodnosti v porodnišnici prehitro pozabljene in odrinjene na stran. Na ta način pa se nikdar nič ne spremeni, niti za vas na naslednjih porodih, kot tudi generacijsko. Ne morem razumeti, da je lahko odnos do matere na porodni mizi še vedno tak, kot je bil pred 30 leti, zato sem se oglasila.

Če hočemo kot družba SPREMEMBE na tem področju, se morate mladi starši tako ob pozitivnih dogodkih kot ob negativnih izkušnjah razumno ODZVATI - PISMENO pohvaliti, kar je za pohvalit, pokomentirat, kar vas moti, predlagat, kaj bi se moralo izboljšat, se razjezit, kadar je kaj nesprejemljivo, kajti le tako bo prišlo do pozitivnih sprememb.

Ko sem jaz porodila svoja dva otroka, sem se zelo pozanimala tako o porodnišnicah, ki so mi bile na dosegu. Takrat je bila najnapredneša kranjska porodnišnica in oba otroka sem rodila tam, čeprav sem iz Ljubljane.

Ko so me odpustili, sem napisala zahvalno pismo, v katerem pa sem omenila nekatere neprijetnosti - zaradi stare arhitekture ni bila zagotovljena zasebnost na poti od porodne sobe do stranišča po klistiranju- na eni strani vhod za nove paciente, ti pa mimo z golo ritjo do stranišča npr... to sem napisala in tudi svoje želje, da bi lahko drugič rodila čepe (to je bila za tiste čase nepredstavljiva revolucija). Od takih pisem se potem stvari počasi premikajo na bolje.

V porodnišnico gremo rodit zaradi varnosti - zaradi tistega minimalnega procenta, ko se lahko kaj zaplete. Pozanimajte se, preden greste rodit. Obiščite porodnišnico, povprašajte, ozrite se naokrog. Že ob sprejemu boste zaznali, ali se za vas dovolj zanimajo in na kakšen način se do vas obnašajo. Povprašajte, kako ukrepajo, če se kaj zaplete - kdaj naredijo carski rez, koliko časa bodo čakali pred odločitvijo, imata starša kakšno besedo pri tem. Kar nekaj nesrečnih zgodb je iz zadnjega časa na to temo.

Tule pa vam dajem zelo koristen link, MAMA ZOFA, kjer si lahko preberete marsikaj, še posebej, če se nagibate k alternativi.

http://www.mamazofa.org

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?