lindi1
|
CRYSTALL tvoj šefe se je končno odločil pravilno,je pa dolgo rabil,da je dojel,čestitke Jaz sem tudi danes z mojim hodila po CSD,je podpisal očetovstvo,ker lahko že prej to urediš,pa dobila sva papirje za njega za očetovski...pa zame...ker jaz lahko že po tej plači 15.oddam,pa itak moram poslati v Celje,ker imamo tam kadrovsko...tako,da kar zdaj počasi urejam te stvari,za paket se pa sploh še nisem odločila,kaj bom ,veliko že imam robe ,če ne bom pa denar vzela...bomo videli... 28.8.09 se mi izteče bolniška,me je kar malo strah, ker je moja ta nova ginekologinja rekla,kao da lahko,da mi nebi podaljšali,me je kar prestrašila, do zdaj sem bila zaradi povišanega pritiska, zdaj pa...ne vem,no.. 13.08.09 imam še pri ginekologinji pregled,pa ne vem,a ji naj kaj jamram ali kako,ker me noge bolijo,po mojem zaradi žil,pa krče imam vsake toliko časa,pa takoj se utrudim in noro sopiham,pa križ me je začel boleti, najbolj,ko se vležem v posteljo in celo noč,pa še ko vstanem,ko pa se malo razgibam,je pa boljše,pa medenica me je začela boleti,sem 2x opazila zdaj,pa vrtelo se mi je 3x,ne vem....sploh si ne predstavljam,da bi morala zdaj delati...Morali pa bi mi potem podaljšati samo do 25.09.09,me kar skrbi,prej me ni nič,ker je prejšnja ginekologinja rekla,da bo pa še enkrat podaljšano do porodniške,sploh ni nič govorila o tem,da bi morala nazaj delat in to v eno majhno trgovino,dvigovati....
|