|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
31.7.2009 19:53:41   
karmen b
Rižko, sodelavka je mela vakumski porod na koncu zarad tega, ker se je tamal malo zagozdu tik pred izhodom, pa so mu mogli pomagat, drugače lahko neha dihat tam v tisti ozki luknji. Pa ni rečen, da se tudi tebi lahko kaj takega pripeti, ker je vsak porod drugačen. Men se tko zdi, da bodo naši oktobrčki kar ven popadal in tko bom še naprej razmišljala, ker mi dobro dene. Normaln porod bom mela...nobene epiduralne in ne vem kaj še vse. Sem namreč prepričanja, da če se psihično pripraviš, da bo bolelo, lažje prenašaš vse skup, kot pa če računaš na epiduralno in ostale metode lajšanja bolečin, pa če se potem kaj od tega izjalovi in se matraš z bolečinami, na katere nisi računal. Psiha dela čudeže! Kakor si bomo v glavi nardile, tako bomo pol imele.

Boob jaz ne grem na dopust in komot greva na kak osvežilni napitek, če ti bo kdaj dolgčas, sam v Žabarja na sladoled pa ne bova mogle, ker so na počitnicahuser posted image

Jaz grem pa danes malo prej počivat, ker mi je že dva dni skoz nekej slabo karkoli pojem....po moje zato, ker se skoz zbujam in sem preutrujena. Bo že boljše.

Lep večer vsem in trden spanec user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 31.7.2009 19:56:45 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 326
31.7.2009 22:49:33   
rakica 2
sm šla,slika je gor,ampak piše da trenutno nalaganje zaradi stroge varnosti ni mogočeuser posted image user posted image user posted image sm pa blizuuser posted image ,mogoče jutr rata,hvala ti za informacije.nočko pa lepo spančkiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 23:33:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
31.7.2009 23:36:17   
skačica
Čer!

Imam malo časa za forum, potem grem pa počasi spat. Sem malo prej spekla dva biskvita za roladi, ju bom nesla na RD jutri. Mislim, da bom kremo kar jutri delala, se mi zdele ne da.
Ena je spraševala, mislim da Pelegia ali rolado zvijem. ja, seveda jo na koncu tudi zvijem. Je pa res dobra, probaj jo narest, itak je čist na izi.

rizkoo- se odločaš med CE in LJ? Jaz tudi, ker ne živimo več v okolici Velenja, ampak nekje na sredini med LJ in CE.  V prvo sem rodila v Celju in bila res full zadovoljna. Kot sem že pisala, sem imela krasno babico Brigito, rojevala sem na kolenih, na koncu pa rodila sede. Vmes sem ves čas poslušala Fantasy, porodna je bila lepe roza barve, ma ni da ni. Na oddelku je bilo potem tudi ok, edino ena glupa sestra me je maltretirala zato, ker pač 2 dni nisem imela navala mleka in mala ni imela kaj veliko vleči. Zato tudi ni pridobivala na teži, ampak je skoraj preveč zgubljala. No, tretji dan je potem to steklo, tista sestra je pa menjala smeno al kaj, ne vem, nisem je več videla.
V sobi sva bili dve, vložkov vedno dovolj, spalnih srajc tudi, v kopalnici nikoli nobene gužve pa je bilo takrat veliko mamic(v tisti noči se je rodilo 10 otrok), sestre so pedenale otroke,...skratka jaz sem bila res zelo zadovoljna z vsem, zato me tudi sedaj vleče bolj tja.
Se bom pa še malo pozanimala o nadstandardu, čeprav ne vem, če bi bila ravno v sobi sama, meni čisto paše družba, tudi obiski me niso motili, še vesela sem bila, če je kdo prišel.Pa zanima me ali se lahko odločaš katera babica bi bila zraven pri porodu, verjetno pa ne. Ampak sem brala, da je v CE kar nekaj babic, ki jih mamice pohvalijo.

Glede presredka- jaz mislim, da je tudi tu vse odvisno od raztegljivosti, tako kot pri koži. Jaz ga verjetno nimam ravno raztegljivega, sem se malo pretrgala, ampak res samo malo, ker je babica full čuvala, da se ne bi. Se pa nisem nič mazala, se tudi zdej ne bom. Bom kar med porodom babici naročila naj pazi malo tudi na to.
Šivanje presredka mi je blo mal bedno, ker je to kar vse na živouser posted image , kot da nimaš že vseh bolečin dovolj, ampak spet ni tako hudo, ker je itak vse tako razboleno, da ne čutiš full.
Sem pa lahko naslednji dan po porodu normalno sedela na stolu in jedla kosilo. BP.

Zdele sem pa naložila, a?
Grem.
Lahko noč.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 329
31.7.2009 23:41:25   
skačica
michelle- imava pa skoraj vsak večer približno isti timing.user posted image  Glede poroda imaš pa prav. Če bi poslušale zgodbo partnerke mojega sodelavca, verjetno nobena ne bi zanosila in rodila, ker to je pa adijo pamet. Pri njej ni pomagala ne EA, ni prijela niti spinalna za CR, vse je čutila in na koncu so ji naredili CR pod narkozo. Je pa ves čas glasno komentirala vse, ne da bi z babicami sodelovala. Eh, škoda besed.
Je boleče, ampak jaz v bistvu komaj čakam, da grem v porodno. Je pa res, da se malo bojim kakšnih komplikacij. Samo tega, bolečina gre.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 23:46:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 0:04:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 332
1.8.2009 0:25:17   
rozilu
'čer!

Jaz sem se ta popoldan napočivala z nogami v luftu - kaj pa bi drugega pri nekajintridesetih stopinjah v senci pa neznosni sopari in nogami zatečenimi do konca. Če bi vidla svojo levo nogo na kaki sliki bi zagotovo zatrdila, da to ni moja user posted image . Upam da imate drugje po Slo kaj bolj hladno, vsaj ponoči? Moj dragi pravi da ga zebe (je šel na Gorenjsko, ker gre jutri v Kiko iskat pohištvo za user posted image user posted image ).. jaz pa user posted image ... nič jasno.

Drugače pa hb za izkušene nosečke (michelle, skačica) na forumu, da nas malo pomirite, da ne bomo kake panike zganjale user posted image . Sem pa prej malo spraševala mamo kako je bilo z nami (sem tretja od treh otrok). Nismo bili nobeni orjaki, vsi malo več ali malo manj kot 3 kg. Za starejša brata dva sem že malo pozabila kaj je reka  (aja, pri prvem ji je najprej odtekla voda; pri drugem je pa začela krvavet), ampak ni bilo panike... Mene pa kar ni hotela it rodit in so šli namesto v porodnišnico še na obisk h nonotu... potem se je ob 18h odločla da gre not in 18.40 sem bila rojena user posted image user posted image user posted image . To pa je bil ekspres, a?

Jutri me pa čaka praznovanje RD od moje male nečakinje (1 leto)... imeli bomo 2 torti, tako da bo spet nažiranje  user posted image .

Lahko noč oz. dobro jutro v lepo soboto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 333
1.8.2009 10:43:04   
lunika
Dober dan!
Pa smo dočakali eno lepo soboto!
Da se vam malo javim, tudi mene rahlo skrbi porod, ampak se tolažim s tem, da še nobeni ni noter ostal otrok in da tudi meni ne bo! Za epiduralno se pa ne bom odločila, ker me je malo strah posledic in stranskih učinkov! Bom že preživela! Vse za našega user posted image Rodit bom šla pa v Slovenj Gradec!
Sem še v službi do 12 ure, nato letim k frizerju, nato pa na poroko!
Bo še pestro popoldne in noč! Upam, da se bomo imeli lepo, pa da se bom počutila dobro. Noge tako vem da mi bodo odtekle, ampak kaj češ smo v tej fazi, da nam odtekajo, no vsaj meni!
Imejte se lepo in vsem lep dan!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 334
1.8.2009 11:23:58   
Februarka08
Dan, dan.

Končno prišla mal do kavča... sem bla zunaj s tamalo, je že zdaj pasje vročeuser posted image pripeka kot pri norcihuser posted image kaj bo šele jutriuser posted image uf... da bi mela vsaj kaj za zaplavat kjeuser posted image komaj čakam morjeeeeeeeeeeeeeeeee.... upam da bomo meli vreme, to me edino skrbiuser posted image

Zdaj pa še par minutk počijem, potem tamalo spat, jaz za kosilo pripravljat, cune se perejo in sušijo, posteljnino bo treba preoblečtuser posted image eh, jaz pa že zdaj komaj hodimuser posted image

Samo še ena stvar glede poroda: če bi bil to res tak bav bav (ne rečem, da ni boleče) zakaj niso potem vsi otroci edinciuser posted image kajne???user posted image Bomo preživele in vse bo ok, ko bo za nami, nič skrbet.user posted image

Preživite lep dan v senčki ob hladni pijačkiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   [Brisano sporočilo]
1.8.2009 14:05:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 336
1.8.2009 18:33:02   
ninasiki
heloooo punce

jst sm pa tkooooooo vesela sta šla tast in tašča v bosno in jih ni do torka pol je pa še tast reku da jo bo pustu pr njenih starših da še njih mal vid in da si tud midva spočijeva žiučke in je verjetno ne bo do sobote in imava z user posted image  350 kvadratou samo ZANAUJU

zjutri sva vseee pospraula ker je pustila k pr ciganih  sm bla k user posted image  jezna nanjo sam mi je takoj moj polepšu k je reku ''ljubi lej posprauva in pol mava ceu dan ljubi mir in pol samo sproti kar boš mela'' in jst seveda vsa blažena zagrabla sesauc pa metlo in akcija dve urce mim in zdej se vse sveti sam še en stroj zrihtam pol mam pa tud vse tri košare prazne user posted image user posted image  vam povem se zvečer zleknm na kauč in samo uživam sicer sm mal žalostna ker moj deja do 24.00 ampak je pa jutr ceu dan frej tko da greva k mojim nas peljejo na kosilo pol pa spet uživat

FEBRUARKA se čist strinjam z tabo vsaka je preživela porod in me ga bomo tud itak k pa slišiš tist ljubki jok  k je sicer tkooo glasen se vsaka bolečina pozabi vsaj tko so men kolegice rekle in če je moja sošolka rodila v 3 urah z RITKO naprej prvega otroka (kapo dol ne vem kako ji je ratal) lahko tud me prvorodke upamo na to ostale mate pa itak že prakso user posted image user posted image  in vete kaj in kako tko da jst skos gledam un koledarček k mi odšteva dneve user posted image user posted image

no zdej pa grem po tuš pa se še slišmo papa uživite

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 337
1.8.2009 18:34:25   
Emilly
Vidim da neč kej dost ne pišete ...

No sej jst sem se tud šele zdej usedla za računalnik. Sem bla dons pr frizerjuuser posted image user posted image . Ker grem k frizerju glih ene dvakrat na let, je to zame ful dogodekuser posted image .

Ja porod - moram rečt da me zaenkrat še nič ne skrbi, tud jst pravim kar bo bo!! Me je prej bolj skrbel, ka še nisem blauser posted image , zdej se pa zgleda tolk veselim otročka, da mi odstrani vse skrbi, upam da tako ostane !!!!Še noben ni not ostal!user posted image .

Moram it mal v gibanje, se že cel dan razvajam pri starših, potem pri sestri ...tko da je dost.
Papa

Neposredna povezava do sporočila: 338
1.8.2009 19:46:47   
Crystall
Samo, da vas na hitro pozdravim! Sem ravo z morja ... jutri pa malce komentiram user posted image

Morje je pa božansko user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 339
1.8.2009 19:56:26   
karmen b
Jaz grem pa z dragim na gasilsko veselico, ju ju ju juhuhu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 340
1.8.2009 21:21:09   
Februarka08
Mi mamo pa celo štalo domauser posted image je krava prtegnila taščo z vso močjo v stegen in jo je moj pelal na Jesenice, ker je postajalo vse hujše, zateklo in ni mogla več kolena pokrčit... zdaj ma pa bergle pa ne sme nič delat, v pondelk more še enkrat gor, da ji kri ven spumpajo, pol pa počivat... skratka, cel user posted image glih k sva ble tko fajn navajene s tamalo, bo zdej kriza... in ravno pred morjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam da se pocajta v 14-ih dneh, da bomo sploh lahko šliuser posted image user posted image zdaj bo mogu moj hodit v štalo pred šihtom in zvečer, ona ne bo mogla met tamale, tako da bom jest čist crknjena in ker nisem več navajena 100% bo kar kriza. Upam samo da bo na koncu vse ok z nama z user posted image ...

Ah, lep večer, se javim še kaj, ko bom pri voljiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 341
1.8.2009 23:07:16   
rolika
Zdravo,
še jaz sem vas prišla malo pozdravit....
smo bili danes v Avstriji, kupli smo vrtiljak za posteljico od Fisher price-a za 30 eur (pri nas stane 60 eur) tako, da sem bila zelo zadovoljna z nakupom user posted image user posted image user posted image Glede AC ga midva ne bova kupovala, ker bomo z user posted image spali v istem prostoru.
Vse, ki grete na user posted image uživajte!!!!
Ena je spraševala za črpalko.... jaz sem jo kupila v pikapolonici (mam) in je bila 36 eur, je bila znižana, če pa še je pa ne bi vedela.
V avgustu pa začnemo z materinsko šolo.... komaj čakam, da se kaj naučim user posted image user posted image user posted image
lp

Neposredna povezava do sporočila: 342
1.8.2009 23:16:00   
rolika
aja pozabila sem vprašat, če še ima katera težave z izpadanjem las, saj meni tako izpadajo, da bom kmalu pleško user posted image kaj storiti??

lahko noč in lepe sanje vsem user posted image in vašim oz. našim user posted image

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 343
2.8.2009 0:09:07   
stuhica
Cryistal dobrodošla... boš mela kar precej branja so bile punce pridne čveke!!!

Februarka ja tud jaz bom mela zdaj dva tedna krizo, je šla moja mmai z nečakinjama skp na dopust... tako da sem sama sebi prepuščena naš pa tud skoz dela, pa še toliko za nardit za šolo se mi sploh nič več ne da.... user posted image user posted image kriza... sem se glih mal navadla da je bil spet mal z mojo mami zdej pa spet nazaj pa name bo prliman ko klop.... jaz pa tako kot praviš vsak dan vse slabš, vse teži, no ja a bomo že preživele... Upam da se tašča poštima da bo vse ok,

Michellel ja jaz sem bila tud prvič rezana in šivana, sem rabila več kot 10 dni da sem pršla k seb, hodt nisem mogla so se  mi šivčki vnel, je bilo kar pestro, dokler si nisem rane z kamilico izpirala tako da potme sem se v treh dneh kmalu poštimala...
Me pa je mal tud strah, k ravijo d aje ponavadi drugi otrok težji od prvega... no Alvin je imel le 2750 in 48 velik pa je šu komaj ven user posted image user posted image  je hotla ginek delat Vakum pa sem se še mal potrudila pa je šlo... Ampak zdej me pa skrbi kakko bo če bo otrok ful večji od prvega, se bojim da me ne bo spet rezala ... no ja ampak kaj čmo če je treba je pač treba.... user posted image

Rozilu- uh za laske pojma niamam, meni so po prvem porodu fajn začel sivet in izpadat tkao da sem zdej že ko stara mamca z temi sivimi laskami... user posted image user posted image  
Drgač pa jaz tud čakam in upam na en šoping mal v ikei v Avstriji in v kakai drugi trgovinici....

karmen B upam da boš uživala na veselici...bmeti sploh se ne spomnem kdaj sem bila nazadnje kje zuni??? user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bi lahk rekla da smo se mel fajn, no ja na tisti eni porokci.... drgač pa ja sem kr mal sita tega monotona pa sama za vse, naš skoz v službi....

Ninasiki ej zihr bomo rodile, saj še nben ni not ostal ane.. čeprav jim je lepo tem našim malim brezplačnim podnajemnikom user posted image user posted image user posted image  Ti pa čes sta sama z vašim sprosti se in uživaj zdaj ko ima božji mir...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 344
2.8.2009 1:07:01   
ninasiki
STUHICA sej jst komi čakam ta dan da pride jst se glih ne obremenjujem kar bo pač bo in kako bo potekalo je pa res kar si napisala uživala pa bom vsaj ta tedn upam da je ne bo domou pol pa še v soboto na morčija in jih nam vidla 14 dni tko da bo to ornk počitek

sm se pa zdele spomnla da je moj bodoči tast izrazu željo da bi pa on kupu pojstlco k se otrok rodida kao prej pa ni dob tega kupovat in nevem kaj no in se grem jst pozanimat pač kako je z dobavo in mi reče če je na zalogi da jo odpeljš tako drgač pa maximalno 6t za čakat odvisno iz kje je tko da sm rekla mojmu jok brate odpade in bomo šli mi kr prej kupt ker ne mislm prid't dam pa da bo mogu moj jenči med nama spat kar ni švoh sam se midva ne bova naspala ker bova celo noč merkala nevem kaj naj sploh nardim otrok se še rodu ni pa že začenja z temi vraževernimi forami k mi kr kri po žilah poženejo men se pa tega tok ne posluša user posted image user posted image user posted image user posted image  sam vem to da konc septembra začetk oktobra bo pojstla stala kako bo pa moj to njemu razložu je pa njegou problem

no zdej k sm se pa mal sčvekala pa grem spat lahko noč vsem pa lepe sanje

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 345
2.8.2009 7:21:05   
karmen b
Rozilu, če hočeš preprečit izpadanje las, ti priporočam eno naravnno metodo. Pojdi na mestno tržnico, poišči tist štant, ker prodajajo zelišča in semena v takih žakeljčkih iz blaga....ne maoreš falit, ker je cel štant poln teh žakljev z zelišči. Kupi si neoluščeno proso! Potem si ga noma lepo zmelji v kavnem mlinčku za kak teden v naprej in pojej vsako jutro na tešče eno malo žličko. Mogoče z malo jogurta al si ga pa zvečer daj v poldeci juica, če ti bo šel tako lažje dol. To ti mora bit jutranja rutina in boš vidla, da bo bolje. Potem je pamogoče dobro met tudi kak dober šampon proti izpadanju. Ti priporočam enega od francoskega priozvajalca Rene futurer, ki se imenuje Forticea. Upam, da sem prav napisala user posted image ...Je na bazi eteričnih olj in je zelo kvaliteten, ker je brez kemijskih dodatkov...čisto naraven. Dela čudeže, ker ga pri nas v salonu redno uporabljamo na strankah in je preverjen. Jaz sem si že litrco naročila, da preprečim prekomerno izpadanje po porodu. Kupiš ga lahko v Mulerju, našla ga boš pa v temno zeleni škatljici. Imamo ga pa tudi pri nas v salonu, če želiš se lahko dobiva na kaki limonadi, pa ti ga prinesem. Stane 12,50€, kar se mi ne zdi taka huda cena za kvaliteten šampon.

Na veselici je blo luštno, zdaj grem pa s prijatelji v Lesce gredat, kako bo 5 frendov skočilo v tandemu z letala...jupiiiii. Moj mora bit pa doma, ker ni včeraj kopalnice delal, ko bi moral in bo treba danes, ker potem pridejo že naslednji izvajalci, ki morajo met določene stvari pripravljene, pa niso še....hi hi hi, kaj je pa zabušaval, zdej mora pa delat, jaz grem pa na lepše.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 346
2.8.2009 9:48:37   
ninasiki
dobro juuuutroooo

rozilu tud men letijo lasje vn sam če ti po pravici povem ti jih na dan izpade 100 vsak dan in vsakič zrastejo novi to je faza izpadanja las nekaterim še več lahko da si v tej fazi lahko pa da ti nosečnost upliva na to in ko boš rodila se bo vse popravilo tko da ne se sekirat tko to je in tko bo ostalo ni ne pomaga samo nega las in redno česanje zdej pa če maš douge lase je pa to tok bol opazno sej moškim tud izpadajo samo se ne vid k jih najmanša sapica odpihne user posted image user posted image user posted image

noč je bla tko tko ampak je jutro tok lepše pa še lep dan je in moj lubi je ceeeeeeeuu dan z mano sm tok vesela k riba v vodi

nč grem na eno doooobrooo kavico pa se vam še javim

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 347
2.8.2009 9:55:35   
Februarka08
Jutro.

Spala zelo zaničuser posted image user posted image vsako uro sem gledala na uro, kdaj more moj vstat in it v štalouser posted image user posted image pol je on vstal mal pred 6.-to, jaz pa tud nisem več spala... eh. Pa kadarkol sem se zbudila, je imel user posted image razgibalne vaje, zvečer me je že konkretno trebuh bolel, tako se razteguje... ampak dobro, mal odmislim in si mislim, ti kar dajuser posted image
Zdaj sem sama, moj je šel za delom (itak), danes smo hotl met 2 roj. dneva, pa zdaj ne bo nobenegauser posted image pa nimaš kej... to bomo že preživeli, bolj user posted image bo, če ne bi mogli na dopustuser posted image joj, še 14 dni, upam da bo vse ok!!!
Glede las pa... jaz imam zdaj tako goste, lepe in nasploh sem tako zadovoljna z njimi, da bi bla samo zaradi tega non stop user posted image user posted image user posted image user posted image že v 1.user posted image je blo tako, ko sem pa rodila, pa za user posted image lasje so izpadali kot za stavo... tako da zdaj pričakujem istouser posted image

Nič, lep dan vam želim, morm nehat počas, ker bo PC crknuuser posted image uživajte!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 348
2.8.2009 17:09:59   
Crystall
Danes pa zgleda da bolj kot ne počivate/počivamo user posted image . Je taka tišina tukajle user posted image .

Sem vam hotla povedat, kak je zanimivo šotorit z velikim trebuhom in se plazit iz šotora pa nazaj v šotor user posted image , ampak sem se imela super. Paše voda, sicer sem se pa skoz v senci držala. Bili smo na Krku in dva dni res max. izkoristili.

Danes me pa čaka pospravljanje stanovanja, pa se nikakor ne morem lotit. Bom še mal počivala, potem pa hitim vse pospravljat, pa še mal nakit delat. Zvečer pa mogoče na kak sprehod ob ribniku ... bi pasalo user posted image .

Tak sem vesela, ker ima moj dragi zdaj 14 dni dopust. Ga bova res skupaj preživela. Na morje več nikamor ne greva, me pa moj pelje v petek na izlet v neznano po Sloveniji. Res nimam pojma kam me bo peljal. Drug teden pa jz peljem njega na izlet. Tudi ne bo vedel kam. Samo govorila bom kje naj pelje. Mislim, da bova šla proti Celovcu v Minimundus in potem dalje do Vrbskega jezera. Kako se vam zdi ta tura? Ali bi bilo bolje iti na Blatno jezero na Madžarsko? Je katera že kje bila? Rabim kakšen nasvet user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

Neposredna povezava do sporočila: 349
2.8.2009 17:43:25   
tršica
Pozdravljene!

Jaz nisem vse uspela prebrat. Kar priznam. Samo, da se malo javim - sem komaj našla tole temo 2. del.

Vroče mi je za znoret.

No, pa saj še napišem kaj ko se malo ohladi.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?