|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
31.7.2009 11:16:37   
najčka
Ojlauser posted image No se še jaz mal pohvalim, sem vse zrihtala, do 24.8 imam mir z vsemi uradi itd, tko da grem v pon. na morje, pridem domov 10.8 v pondeljk, ker mam v11.8 pregled, in potem spet nazaj, še za 2 tedna. Muca maca imava kar isti termin za dopust, no jaz sem itak doma, sam se morem po mojmu ravnat. Ne vem pa še kdaj greva, najbrž v ponedeljek, se še prej kaj javim sigurno.

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 301
31.7.2009 11:29:54   
karmen b
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ja, sej jst tud nimam pojma kam bo to dete vn pršlo... k sm vsa mala in drobna. Me bo rastrgal in to je edino česar se bojim.., da bom dol vsa potrgana in rezana in... user posted image user posted image

No pol ti pa še tole napišem....ta ista sodelavka je mela na koncu še vakumsko potegnjenega bebija ven, pa ni mela enega šiva, niso je ne rezal in niti se ni nič pretrgala. Ima nade. Po moje je sam fora, kok se znaš sprostit, pa kakšno babco maš zraven, da te zna lepo vodit čez porod. Jaz se bom kar z eno zmenla.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 302
31.7.2009 11:52:02   
majakla

Haaalooo!

MM jaz sem tudi že imela CT,
pa smo srčka kar dolgo iskali.
Ker so me dali (zaradi pritiska
in oteklih nog) v Rizično, imam
pregled na 14 dni in tam vedno,
od 30t naprej, naredijo še CT.

boob: Pritisk do oz. pod 140/90
je OK, torej imaš ti malo povišanega
zgornjega, kar pa mislim, da ni tako
hudo, saj so meni v Rizični rekli, da
če bo spodnji čez 90, moram takoj
tja in dobim tabletke. Tako, da si ga
kar vsak dan meri in zapisuj, ter na
pregledu pokaži G.
Je pa tudi res, da ti pasji dnevi tu
pripomorejo!

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 303
31.7.2009 12:03:27   
malaMravljica
Bejbike, vse imam spakirano in mrtva sem. Od 7.30 zjutraj sem pakirala in stanovanje pripravla,d  gremo, pa na vrtu vse pobrala, .... sam se v avto, sedez je ze ´nazaj, kapco in ocala gor in dopust. Popoldne pa ena prava dobra italijanska kava, njami... punc, 10 dni bom tok fino jedla, pa koncno dobro kavo pila, pa pod palmo lezala, pa na zaru bomo pekli, pa brala bom, pa nic delala, pa z lubijem se striskala, pa na sladoled, jaaaaa.... ma tolk se veselim! Se eni pridejo zraven, jih se ne poznam, moj pravi, da sta oba full prijazna, se zato ze veselim zenske druzbe. Pa se eni so dol zraven, so tudi fajn in se jih tuid veselim. Joj, pa se eni so do jutri dol in ona ne more imet otrok, bo takoj roko dala na moj trebuh in vprasala kako sem, upam, da bo bejbi mal brcal, ker si ona res tko zeli otroke pa ne gre.

ADIOS!!!!!!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 304
31.7.2009 12:05:05   
Anonimen
Februarka08
Ja, si bom. Bo dragi mal štoral user posted image  Mam Weledino olje... za presredek. Bomo kr vidl kaj bo. Nism za te ta nove zadeve.... porod v vodi, pa epiduralna, pa kaj pa vem kaj še.... Hočem rodit čist brez vsega, pa kr nej bo kar bo... Sm pa vsa presrana.. že zdej, ko pomislim.
Joške... hm... men so na začetku pognale..., zdej je pa mir... Mal mi visijo čez najmanjši H&M modrček... ampak... pa kaj! user posted image  Počas si bom nabavla te za dojenje. Majo baje v NKD trgovini zelo fajn in poceni, samo 5 EUR. Je kera že šopala v tej štacunci? Zelo lepe stvarce majo, pa posteljnine za bebe pa brisačke in dekice s kapuco... Pocen pa tolk, da verjet ne moreš. Pa vse  z znakom original bombaž. user posted image

muca*maca... ti si pa že šla... uf, boš uživala. To mora bit pa noro.... bit brez vsega. Ej, jst bi tud.

karmen b, aaaaaaaaaaauuu še vakuumsko... hm, ok... to baje ni take panike. Si me pa potolažla, če je kr pr mejnhnih, kot sm jst.user posted image  Ej pa ti... kako boš rodila...? Razmišljaš kej?

Babe drugač sm pa lih z enga ogromnega sendviča..... in mam velik rumen flek na bušiju in čisto beli majčki. Mi je cela rezina paradižnika padla gor, dol pa noče... Skratka... brez trebuha več ne gre. Skoz sodelujeuser posted image

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 305
31.7.2009 12:06:27   
Anonimen
MM, lepo si spesnila tole. Ma ti privoščim... Uživaj do konca... Javi se tud.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
31.7.2009 12:45:45   
Februarka08
UF, MM ti privoščim, jaz bi tuduser posted image

Punce še brez user posted image privoščite si zadnji oddih v dvoje, naužijte se romantike, stiskanja, lupčkanja... ker potem ne bo časa. Izkoristite priliko in se imejte res fajn!!! Saj je potem z otroki isto lepo in vse, samo saj veste... ni pa isto. Vedno se oziraš nanj, čas prilagajaš otroku, vsi prosti trenutki grejo zanj, sploh ne pomisliš na kaj drugega... zato pa, kot je MM napisala da bo uživala, dajte še ve! Jaz tudi komaj čakam da gremo čez 14 dni KONČNO MAL STRAN OD TE NAŠE VASI da dam še zadnjič pred novim user posted image mal možgančke na pašo in uživam v družbi mojega moža in najine zlate hčerkice. Itak bo samo letanje in brzenje sem in tja, ampak ni važno, važno da bomo skupaj.user posted image

Zdaj pa mal relax, danes mi ni treba prav preitarano za šporgetom viset, morm samo za pire krompir omajit in je to touser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 307
31.7.2009 13:28:38   
rozilu
Aaaaa, MM in M*M - uživajta še namesto nas, ki smo v službi (in na bolniških). Tile Kornati so se mi pa tako zaluštali... sicer avgusta itak ne maram dopusta na morju (ker je povsot gužva), ma tam mora pa bit božansko in prav nič zagužvano... Priznam, da sem kar malo fouš user posted image (pa mi je že pol oproščeno, ne? user posted image ).

Joj, sploh se ne morem zavedat, tega kar ste napisale (zadnji dopust v dvoje). Midva sva pol konec avgusta/začetek sept. mislila iti še z enimi prijatelji, ma mogoče jih bom kar doma pustila user posted image . Čeprav se drugače ful fajn razumemo...

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 308
31.7.2009 13:47:30   
manca
Evo še mene user posted image . Vas pridno berem, pišem pa res malo.

Sem našla cenejšo varianto od buggy boarda na tej strani http://www.baby-markt.de/ABC+DESIGN+Avanti+Kiddy+Ride+On+Buggy+Board+schwarz+Modell+2007.htm  samo kaj ko pa nočejo poslati v Slovenijo. Ima morda katera kakšnega prijatelja/prijateljico v Avstriji oz. Nemčiji da bi jaz lahko preko nje naročila? Bi plačala vnaprej.

Drugače je vse ok, samo vroče mi je pa za znoret, sploh v službi. Če bo vse po sreči pridem delat še 16x, potem pa ves letošnji dopust + porodniška- samo moram še z direktorjem govort glede tega. Upam, da mi odobri.

MM uživaj maksimalno kolikor se le dauser posted image

Februarka, imaš prav, ko praviš naj izkoristijo trenutke dokler so še v dvoje.
Je kar pestro, ko že imam doma eno navihanko, ena pa še pride oktobra. Ime imamo izbrano, vendar naj bo zaenkrat še skrivnost.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 309
31.7.2009 13:49:01   
majakla

UŽiVAjTE NA DOPUSTU, kjerkoli
že boste.
Joj, jaz bi tudi še šla!
Pa, paaa!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 310
31.7.2009 13:59:37   
ninasiki
 majakla jst sm mela na prvem pregledu pritisk 140/90 pa mi je rekla sestra da bom mogla merkat se sam zdej mam skos normalnga tko da pomoje to glih ni normaln pritisk nevem user posted image user posted image user posted image  

drgač je bla pa ta noč peklensko vroča jst sm misnla da bom umrla od vročine pol pa še to da sm skos misnla da nekdo po bajti hod in me je še to psihiral tko da nism nč spala

malamravljica in mucamaca uživita na dopustu se vama prdružm čez en tedn komi čakam

grem se slišmo papa

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 311
31.7.2009 14:04:00   
boob
dan punce. . .

pa kaj vse greste na dopust user posted image , a bo sploh katera še tu. Mene pa moj noče nikamor pelat user posted image user posted image user posted image  . . zdej grejo pa še vse kolegice na dopust tako da 14 dni tud kavice nebom mela skom pit al pa po tel čvekat. . . pol pa še tu preberem da vse nekam greste user posted image

HB se mi je vsaj pritisk normaliziru, zgleda da je spet ščitnica (hormoni) podivjala, ker se morem vsaj 5x na dan preoblečt ker se tok potim. . .bo treba drug tedn spet mal na pregled da mi dozo zdravil povečajo user posted image

Danes je pa tak dan da sm kr naveličana vsega. .. pa še z mojim imava danes 4leta in itak bo spet pozabu. . . .
no edin kar je, ima pa dans moj nečak tud 4 leta in me je že na vse zgodi klicu, da mu morem voščit, pa da slučajno nebom jutri pozabla darila mu prnest. . .joooj mulc user posted image

Punce uživejte na dopustu

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 312
31.7.2009 14:17:44   
Februarka08
Boob, iz kje pa si? Joj, če bi ble blizu, bi se lahko na kakšni kavici dobile...

Naš user posted image spet kolcauser posted image
Še malo pa bo kosilooooooooo, samo kaj ko mi je spet slabouser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 313
31.7.2009 14:25:19   
boob
sm pa iz Grosuplja. . .drgač pa več al manj po Lj.

a ti zi pa iz Kr?     ja mal daleč . . škoda

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 314
31.7.2009 14:25:39   
majakla

Pritisk:
kot sem že napisala:
140/90 je meja,
vse kar gre čez je že malo narobe,
ampak glavno oz. bolj pomembno,
da je spodnji pod 90.
No, tako so vsaj meni rekli. user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 315
31.7.2009 15:23:06   
gorenka
oj, jst mam eno vprašanje za vas...k vem da sem prebrala da nekatere kupujete tut preko neta...
Ali je katera kupovala že slučajno na mytoys.de? Kako ste bile zadovoljne? Poštnina piše je 16€... Kolk časa ste čakale in kako je kaj z vračilom (če je kej narobe). Jst bi voziček tle naročila...sam nism do zdej še nikol preko neta kej tako "dragega" naročala, pa bi bla vesela kakšnih dodatnih informacij...

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 316
31.7.2009 16:38:38   
Emilly
No pa sem se spet napokala, da sem res kot žogica - sva bla v tajski, all you can eat. Še sedim komaj. Je blo pa dobr!!!user posted image

Ja uživajte res vse na dopustu, jst tud upam, da bom letos še kej vidla morja, sam en dan sem se letos kopala v njemuser posted image ... Upam, da tud še midva izkoristiva ta zadnji dopust v dvoje ...

Ja vročino tud jst komi prenašam, se mi že prov eni alergijski izpuščaji delajo od sončkauser posted image

Sicer pa boob, vse pa ne gremo na dopust, na žalost, tako da bomo ja še kako rekle (lahk tud na kavici)!!Tud pr men so vsi kolegi žeodšli al pa bodo ta vikend šli na dopust ...Kot da ni v ljubljani lepo...hahahaha!!user posted image

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 317
31.7.2009 16:43:18   
rakica 2
pozdravljene čvekice...bom probala dat slikco gor,pa da vidimo a bo šlouser posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 318
31.7.2009 17:24:55   
rakica 2
nč ne bo,sm šla na slikomat slika je gor premakne se pa nikamoruser posted image user posted image user posted image user posted image sama nase sm jezna

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 319
31.7.2009 17:36:28   
Meliitak
...o ne vse še ne gremo na dopust...tudi jaz kot manca me čaka še cca 16 dni in dopust + porodniška...tko da vsak dan odštevam...juhuuu ju3 je že avgust in se s tem tolažim...ampak sj bomo preživeli ane...saj držimo skupaj user posted image ...punce ki greste na dopust pa skraaaaaaaaaajno uživajte!!!

...drugač pa ne bova midva pretiravala letos z dopustom, ker je že tko al tko dost izdatkov v tem obdobju, greva za nekaj dni v toplice pol pa vsak dan mal okrog, če ne bom est preveč tečna in zmatrana he, he...itak si želim mal okrog, sam se pa hit utrudim...ja kaj čmo tko je...kot pravi Emilly se tudi meni od sončka delao izpuščaji, sicer že cel lajf, sam je pa zdej tok bolj pestro na koži

...oh ja, tud jest sm vsak dan bolj utrujena, spat tud ne morm normaln, ker se zaležim na enem boku, me prov bolet začne, se obrnem pa p0ol še na drugem, tko da morm mal vstat...in to se mi dogaja kake 3x na noč tko da ko pride jutro bi še kr poležavala, pa me dvigne al budilka za v službo al pa moj user posted image , ki me priganja...

...hmm o pritisku govorite...zaenkrat menda v redu...svo se pa zadnjič na pregledu s sestro malo začvekale med merjenjem pritiska in mi je pokazal kr mal preveč, da smo se obe ustrašle in še enkrat v miru zmerle in je bil ok...mislim, pa da mi kar niha, ker zadnjič tud stat na nogah nisem mogla in sem šla pojest eno železovo tableto in spit pomarančen sok, pa je blo mal bolš sam sem še vedno prepričana da je bil pritisk od vročine...

če bo katera urejala MM razpredelnico, sem naročena na kontrolo rasti 10.8., da končno spet vidim najinga malčka...tokrkat gre tud moj user posted image z mano, ker je morfologijo zamoču...juhu še 10 dniuser posted image

grem zdwej juhco pojest..mljask...držte se

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 320
   [Brisano sporočilo]
31.7.2009 17:41:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu najčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
31.7.2009 17:53:40   
rakica 2
men nč ne rata,zej me je vrglo v profil,29tednov in 3 dniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 322
31.7.2009 18:34:01   
ninasiki
rakica a si šla to na www.shrani.si tm men skos rata pol pa sam sliko pomanjšam na 320 označim z kljukco in dam shrani pol ti pa sam vrže vn zapise in ti prekopiraš unga za forum

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 323
31.7.2009 19:33:39   
palegia30
Michelle a ti nosiš kavbojke, vau, jaz jih pogrešam, svojih več sploh gor čez boke ne dam, zanimivo ko pa probam kakšne kvbojke za nosečnice imam isto konfekcijsko številko in jih komot oblečem. Čuden..

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 324
31.7.2009 19:43:54   
Februarka08
Michelle kako lep trebuščekuser posted image user posted image
Jaz se pa vedno pozabim slikat, ko sem lepo oblečenauser posted image pa bi blo fajn kdaj slike za nazaj gledat kako sem bla oblečena... ker se mi zdi, da so poleti user posted image ful lepeuser posted image

No, meni je spet slabo, itakuser posted image tamala čofa, potem pa upam da bo kaj prej mir kot ponavadi, čeprav sem že obupala...
Vsem nosečkam in mamicam lep večer!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?