|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
3.8.2009 20:22:37   
rozilu
Maj2009 v resnici pojma nimam, ampak na tvojem mestu bi poklicala in to čimprej!

Držim pesti da bo vse OK!!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 401
3.8.2009 20:27:30   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: tane

maj2009, jaz bi na tvojem mestu šla...boljše to, da te dajo na ctg in če je vse ok greš domov mirne vesti

se strinjam... srečno!!!user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 402
3.8.2009 20:42:36   
Anonimen
Maj2009... oooooo si nazaj.., me je že skrbel zate!!
O joj kaj to pišeš.... ??!! Ja, dej pejt se pokazat, moraš se.. in pojdi. Sploh ne razmišljaj in ne tuhtaj preveč. Pusti te tablete.... sam zavajajo in ... sploh ne moreš vedet kaj se dogaja, če si blažiš z nečim.
Če ti je sumnjivo, PEJT!

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
3.8.2009 21:01:22   
lindi1
MAJ2009 nič ne čakaj pojdi,da te vidijo,če nisi že šla ,veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.8.2009 21:02:30   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

o frrr, WB, ste uživali? Ja, itakuser posted image . Greš v službo?
oj user posted image bla v službi ja user posted image
dans dobila odgovor komisije. skrajšan del. čas imam do 18.8., po pa ponovna vloga na komisijo.
uživali smo ja. je pa ja luksuz 3je odrasli za eno dete. pred prikolo peskovnik, pa 2x dnevno skok v morje za dobro urco. za malega luksuzne počitnice, zame pa tut user posted image po opoldanski juhici spat... ko se zbudim gremo neki pojest v bližnjo restavracijo... pol kopanje, večerja in lahk grem spet spat user posted image
skačica, drugo leto boš na porodniški in boš lahk celo poletje na morju... letos je velik praznih prikol še v depojih. pomoje se jih tut velik prodaja. septembra bodo verjetno zelo ugodne... nabavite eno, postavite v kamp, pa bova vozičkale ena k drugi user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.8.2009 21:09:41   
frrrr
Crystall - čestitke za podaljšano pogodbo!

maj2009 - js bi vsaj poklicala v porodnišnico. verjetno bi se šla pa tut kr pokazat. upam, da se otročku še ne mudi tolk in počaka vsaj še kak mesec ali dva.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.8.2009 21:31:59   
Emilly
Pravoda - ja tud naju še niso poklicali iz škofje loke, nevem slabe izkušnje, ker za zgodnjo nosečnost sem dobila obvestilo, ko sem bla že čez 20. tedenuser posted image , zato jih zdaj ne čakam. MIdva mava zdaj v avgustu čas, septembra pa spet službe, obnova stanovanja in nikakor ne bomo letal z ogromnim trebuhom še na MŠ. Hodiva kar v Lj porodnišnico. Bilo je čist OK, čeprav je ženska mal nakladačica, tud dragi je zdržaluser posted image user posted image . Je pa kar 10 predavanj, halooo sva sicer mislila še kej na morje it , tako da bova verjetn kakšnega kar mal spustila...

Maj2009-upam da si se šla pokazat in da je vse kot mora bit!!

Ja glede UZ - tud jst nevem kaj šparajo, tud pr men tolk na hitr pogledajo, da se še namestim ne dobr ...pa je že koncuser posted image .
Jst pa čakam vedno sam UZ!!!!

Mislim da bo res dost za dons, jutri pa spet v MŠ!!
Lep večer user posted image se naprej!

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 407
3.8.2009 21:54:09   
stuhica
Maj 2009 tvoj podnajemnik/ica naj še mal zdrži tamle notri sej ima Polni penzion in vse zastonj... user posted image user posted image  Ma ne res upam da si ok, oglasi se ....

Frrr ja super počitnice moje so kar v stanovanju z mojim malim doma, več ali manj če gremo na kak bazen vsake svete kvatre je že to veliko... tako da ja kakih hudih počitnic še kako leto ne bomo imeli.... drugo leto z dojenčkom bo kr pestro pa še enga navihančka zraven... user posted image

Februarka slikice so super... buši je fantastičen user posted image user posted image user posted image user posted image princeska tud je luštna user posted image user posted image

Chrystall  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za pogodbo... Jest sem našim v službo poslala pritožbo tistim user posted image user posted image user posted image  pa so mi poslal nazaj da zaenkrat ne bodo ukinili mojega Delovnega mesta- trenutno....

Emiliy ja tole z UZ je tud kriza ker nekaterim ga delajo skoz( ok jest mam že zarad cukra verjetno mal a priorija) čeprav sme mnenja da v oridnacijah ki se nahajajo v bolnišnicah morda opravijo večkrat UZ kot pa drugje-- ne vem zakaj mama tak filing.... je pa to tud za popent mislim k da jim je tak težko nardit tist UZ Bemti... user posted image user posted image user posted image  nek šparajo s tme k da bi res kaj več zaslužl zarad tega....

Rižko fajn link pa članek... ja dejstvo je če sami ne psokrbimo zase ni nič in če sami ne napišemo tudi ni učinka... čeprav ssi ponavad rečem o kaj bom pa pisal brez veze samo počasi se i mogl naučiti in to počet potem bi morda tud kam pršli z kakovostjo v zdravstvu pa tud kje drugje....

Moj cuker - se mu jeuser posted image zmešalo, men s eob pa jutruser posted image k mi bo spet guna teta žugala z INZULINOM.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. za popent BEMTIuser posted image user posted image user posted image   SEm prav slabe volje.... sploh se ne morem potočažt zdaj po večerji je bil 11,1 in to po juhici da dol padeš.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce sorči ampak dons pa res kolnem BEMTI sem res jezna ko tristo tavžent  Hudičkov user posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 408
3.8.2009 22:43:34   
rozilu
Skačica, nič hudega, saj pravijo, da se potem boljše počutiš, če malo pobentiš. Jaz se tudi vedno tako sproščam na cesti... če me kdo izsili al kaj podobnega mu povem svoje (seveda me ne sliši) in je super user posted image . Včasih pa tud kak prst komu pokažem, če je že tako hudo user posted image . Upam da bo tudi na tvoj sladkor pozitivno vplivalo!

Februarka - ful sta luštni obe s tamalo, zdaj pa še eno luštno bitjece dobite, ma bo oči vesel user posted image

Frrrr - super da ste uživali in da si se lepo spočila user posted image

Tane - hvala za link o lupincah in avtosedežih; aja, pa za vaje o krčih, bo prišlo prav. Mene sicer ne zagrabi prav pogosto, ampak me vsako noč skoraj zagrabi, ker se v napačno smer raztegnem (prste stegnem stran, namesto k sebi). Zaenkrat mi Mg pomaga.

Drugače pa naj se vam malo pohvalim - že ki se ponavadi počutim ta največja lenoba na svetu (ali pa vsaj na forumu), ostale pa tako pridno kaj pospravljate po stanovanjih in hišah. Pač nisem prav upaljena na red in čistočo v stanovanju, verjetno če ne bi bila v službi bi bilo malo drugače... No včeraj sem pa nadoknadila za kar nekaj časa nazaj - od standardnega pranja perila, pa bolj izjemnega pranja zaves, sesanja in pomivanja tal; preoblačenja postelje čisto do konca (tudi obleko od jogija - tisto čisto na njem, ki je zapeta z zadrgo - samo jo nisva uspela oprat, ker ni šla v stroj user posted image , tako da jo je user posted image samo ornk pretepu) pa preoblačenja kavčev itd. Aja, pa pomivanje šip ki jih je v tej hiši mali miljon... uspela sem samo tri balkonska vrata, ampak tista najpomembenša ker stalno skozi gledamo na vrt user posted image . Še kar nekaj jih je ostalo (ene 4 ogrooomna balkonska vrata, oken pa ne bom štela, itak pa jih pa gre nekaj prav kmalu stran). Še kaj? No dragi je sestavil komodo za user posted image (jaz pa vmes skuhala kosilo), tako da se zdaj zrači, pol pa lahko že začneva zlagati stvari notri! user posted image Pa sproti je stepal vse možne jogije, povštre in ne vem kaj še vse, kar se je pač zračilo na vrtu.

Seveda pa sem moje daleč najljubše opravilo - brisanje prahu user posted image - izpustila user posted image . Pa drugič. Že itak sem bila tako crknjena, tako me je bolel križ, da je joj... In še ponoči sem čutila bolečine (bolj v kolku), zjutraj pa je bilo kar kul, očitno sem si dobro odpočila.

Pa da ne bo katera mislila, da se zdaj hiša sveti in blešči... mah, to je čisto Sizifovo delo, pa nemogoče v enem dnevu. user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.8.2009 22:44:16   
ninasiki
maja2009 jst tud definitivno grem na pregled tko da kr pejt in te morjo pregledat

grrrrr vroče končno mal dežja da nas ohladi uglaunem grem ajat dokler še ni neurja pa se slišmo jutr

nočko

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 410
3.8.2009 23:18:00   
skačica
grrrrrrrrrrrr, sem napisala cel roman in mi ga je ven zabrisalo. Zdej bom pa mal bolj kratka, ker se mi ne da spet vsega pisat.

crystall- čestitke! Ne vem v čem je fora, da te je ravnatelj "nategoval"?user posted image

rozilu- ja, nisem se jaz danes prepihavala, je bla kar stuhica. Vidim, da naju občasno menjate pa nič hudga. Tud jaz imam včasih izpade, priznam, grem potem k spovedi in se mi vse odpustiuser posted image

Bila na csd-ju, izvedela nekaj lepih novičk, recimo to, da dobimo okoli 270 eurov za paketek, da bom imela porodniško večjo za okoli 290 eurov kot imam plačo(delam polovično, koristim pravico, ki pripada materam otrok, ki so mlajši od treh let), ker mi prispevke za polni del. čas plača država in bo porodniška prav lepauser posted image .
Pa še ena slaba novica- naša občina podari staršem ob rojstvu otroka 300 eurov. No, midva jih ne bova dobila, ker ne bova ob rojstvu otroka v občini prijavljena več kot eno leto, ampak samo 10 mescevuser posted image . Klinc jih gleda, mater.

Iza je bla ves čas pridna, sicer bi se ona mal po mestu nosila, ampak se nisem dala. Mala je za hojo pravi Črnogorc. Sva šli pa res z busom in je blo pač za malo bolj fensi kot če bi šle z avtom.

maj2009- upam, da si šla do dr. ali ga vsaj poklicala.
Tud mene kar naprej boli trebuh, še posebej desna stran, ker se mala prav tam vedno guzi. Imam  čist postrani trebuh.

Sicer sem pa danes dopolnila 7 mesecev, jutri grem v 8.. Še malo...

Lahko noč, upam, da mi tud tega ne zbrišeuser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 411
3.8.2009 23:18:21   
maj2009
tolk da se vam javm!
nardil ctg, vse ok je rekla babica da zgleda da je maternica mal nemirna. drugač vse ok! ginekolog pregledal z uzjem mat. vrat je dolg še 31mm (pred 14dnevi je bil 40mm) in dobro zaprt, pikica je žže obrnjena na glavo to je pa tud use!

uglavnm počivat pa kr še kakšn tabletk uzet, če bo pa krvavitve al pa stopnjevanje otrdevanja pa nazaj.
uglavnm z mojim sva šla mal pogledat kam bomo šli čez slaba 2mescauser posted image user posted image .

lahko noč vsem!
se slišmo jutr zjutri!user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 412
3.8.2009 23:29:08   
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009
tolk da se vam javm!
nardil ctg, vse ok je rekla babica da zgleda da je maternica mal nemirna. drugač vse ok! ginekolog pregledal z uzjem mat. vrat je dolg še 31mm (pred 14dnevi je bil 40mm) in dobro zaprt, pikica je žže obrnjena na glavo to je pa tud use!

Supeeeeeer, samo da je vse OK in da si pomirjena! Lahko in lepo noč!

Skačica - soriiii user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 413
3.8.2009 23:57:45   
frrrr
stuhica... mi ponavadi čez vikende pobegnemo proti koroški, kjer živijo moji in moževi starši. poleti pa nam bolj paše zavit v drugo smer, ker imamo isto vožnje, le da se lahko v morju ohladimo. če ne bi imela tašča na morju prikole, verjetno tut mi ne bi tolk po morju skakali...

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.8.2009 0:00:48   
stuhica
user posted image skačica ja res naju je mal zamenjala rozilu pa nič hudega... se zgodi... ja sem pa ful razkačena, nemirna, pomoje celo noč spet ne bom spala, pa še slabo mi je za kozlat.... user posted image

Drgač pa ja tole mi i čist jasn da os ti na CSD rekl da boš mela za 290 eur boljšo porodniško?user posted image user posted image To seveda misliš da ti bodo dejansko porodniško nakazali tkao kot bi imela plačo za 8 ur al kako, me prav zanima ker jaz imam tud  namreč za 4 ure delovnik ki sem ga prekinila 3 mesece nazaj, ker sem skoz na bolniški in je bila moja plača za 4 ure res minimalnauser posted image user posted image in sem pol spremenila na 8 urni delavnik... user posted image

maj 2009 me vesli da si še v enem kosu z podnajemnikok skupaj seveda... no vsaj ogled sta imela z dragiim ane ...user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.8.2009 0:01:36   
frrrr
maj2009 - super da vse ok. pa bolje preventiva a ne? za naše user posted image vse! 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.8.2009 0:30:50   
skačica
stuhica- nakazali mi bodo poleg moje polovičke še polovičko minimalne slo. povprečne plače ali nekaj takega in to naj bi znašalo okrog 290 eurov. Zakaj tako? Ker imam tudi sedaj plačane vse prispevke kot da delam polni del. čas, samo da ne v takšni vsoti kot bi prispevki znašali na mojo plačo, ampak gre to na minimalno plačo. A tole katera razumeuser posted image  al sem prebutasto napisala.

Ne, ne bom imela čisto cele porodniške, ker bi moja porodniška s polnim del. časom znašala več kot jo bom imela sedaj, ampak bom pa imela več kot imam sedaj polovično plačo-mater, sem zakomplicirala.

rozilu- ma, ni panikeuser posted image

Sem zdele zabila pol ure za pisanje na moj blog (ga imam in je prav super pisati tja vse kar se mi dogaja, kar mislim,..) ko sem pa želela, da se objavi, mi je pa napisalo error. Materuser posted image user posted image user posted image , danes ga nekaj serje. Se mi ni dalo še enkrat pisat, jaz pa cel roman sestavljen. Jutri ponovno, zdele grem sam v pojstlo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 417
4.8.2009 7:57:56   
Anonimen
Dobro jutro punce. Kako ste kaj, danes je malo boljše kar se sopare in vročine tiče, čeprav jaz že 1t res težko diham. Kot kaže je naš user posted image  zrasel, ker se je čudežno tudi 1kg od nekje pojavila, ki ji prej 3t ni bilo nikjeruser posted image

Danes sem klicala v MŠ in prideva na vrsto verjetno 31.8. Bo pa 5x po 1h, ob 19 zvečer. Tako, da bova hitro konec. No saj  upam, da bova takrat tudi res na vrsto, ker je rekla ja mogole že takrat ali pa... pa sem takoj  rekla, da so naju že na materinsko pozabil poklicat, pol je pa rekla no verjetno pol računajte kar 31.8. ( hehehe na moj birthday user posted image ).

Joj maja res upam, da si vredu. Jaz sem se tudi včeraj prav slabo počutila, je tako začela mogati ( sploh zadne čase, ne vem ali hoče nadoknaditi vse za nazajuser posted image ), da me je vse bolelo notri po nožnici. In močno upam, da se moj MV ni kaj skrajšal, ker je že od začetka samo 28mm. Komaj čakam torek, da vidim kako je.

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
4.8.2009 9:08:57   
Aniiita
Živjo Punce,

vas še jaz pozdravim.

Crstall, super!! Sem vesela zate user posted image

Februarka, lepi sta user posted image Sam imaš pa res že velik trebušček.

Skačica, a si že dobila potrdilo o porodu torej? V katerem tednu ga navadno dajejo sploh?

Moje počutje je v splošnem ok, sem vesela ohladitve..me pa sklepi nekaj bolijo..koleno in kolk..občasno (zjutraj na postelji) prav tako močno, da ni bilo za hodit user posted image Upam, da je prehodno.
No, pa grem k delu za diplomo počasi user posted image

Trebušček je pa zelo aktiven oz. bitjece v njem..ona skoz neki miga user posted image Komaj že čakam oktober, ko jo bom lahko tudi fizično objela user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.8.2009 9:26:22   
skačica
jutro!

ja, Aniita, dobila potrdilo že junija, pred dopusti. Sicer pa zdaj tega ne potrebuješ več, ampak je dovolj samo materinska knjižica. Lahko začneš urejati papirje 60 dni pred PDP, mislim, da mora biti vse vloženo do 30 dni pred PDP-jem. naj me popravi katera, če je kaj drugače, jaz govorim na pamet, še iz prve nosečnosti.

Uh, midve sva pokonci, jaz bi seveda še spala, ker sem šla včeraj čist prepozno spat, ampak mala je že v akciji. Grem pod tuš potem pa zajtrk...

Se beremo......

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   [Brisano sporočilo]
4.8.2009 9:57:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
4.8.2009 10:22:37   
tane
rozilu...user posted image kot bi brala sebe...tudi jaz se kregam na voznike, pa včasih kaj pokažem, no zdaj se poskušam bolj kontrolirat, ker imam še nekoga s seboj, da ne bo mislil kako hudo mamo ima...ne samo hec, zdaj manj vozim le to je.
pa tole tvoje pospravljanje...veš kaj so nam rekli v MŠ da je to gnezdenjeuser posted image mene je zdaj tud panika zagrabila, ker še nič nimava, pa sobica tudi ni pripravljena tako....ampak najprej me čaka to kot tebe POSPRAVLJANJEuser posted image

maj2009
, fino, da si se nam javila, da nas ne skrbi in seveda da je vse OK...upam, da bo tega otrdevanja in lažnih popadkov čim manj in da tvojuser posted image počaka še nekaj tednov

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.8.2009 10:31:24   
Emilly
Maj 2009 - superuser posted image user posted image user posted image

Februarka - res ste simpatični!! Upam da ste doma že utečeni v delu in da ti reees delaš čim manj!!!

Ja tud men so rekli da ne potrebujem potrdila o datumu, je dovolj materinska. Sicer mam pa jst še skor cel mesec čas za to!

Mogoče pa počas še jst kašno slikco gor dala, če bom znala seveda. Ampak najprej se moram slikatuser posted image

Preživite lep deževen dan, vsaj ohladil se je maluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.8.2009 10:32:14   
Februarka08
Ojla.

Najprej, Maj2009 samo da je vse okuser posted image sem prav premišljevala o tebi že celo jutro, pa sem mela do zdaj tamalo in sploh nisem prišla do računalnika... skratka, naj še počakajo teli naši oktobrčki tam ko morjouser posted image tud jaz za svojega tako upam, ker me ful boli na cajte spodnji del trebuha... user posted image

Hvala vsem za pohvaleuser posted image user posted image je prav lepo slišat kakšno pohvalo, vsaj od vasuser posted image

Sem pa ravno pri zajtrkuuser posted image prej ni blo ne volje, ne časa... tamala je šla končno za 1 urco mal k mami in atu, jaz sem si pa 3 jagode zrezala v Aktivio pa en polnozrnat piškot zraven in mam zajtrkuser posted image Sem pa že ob 8h začela kosilo pripravljat, tako da se mi pridno kuha in ne bom mela skor nič več delauser posted image bo danes golaž, še polento potem naredim in gotovouser posted image

Vas še pozdravim, grem do konca pojestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.8.2009 10:37:30   
Aniiita
O skačica, hvala.. tega pa nisem vedela..sem pač čakala na potrdilo.. Torej lahko vse uredim brez potrdila (priznanje očetovstva,starševski dodatek, paket, darilo občine itd..?)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?