rozilu
|
Skačica, nič hudega, saj pravijo, da se potem boljše počutiš, če malo pobentiš. Jaz se tudi vedno tako sproščam na cesti... če me kdo izsili al kaj podobnega mu povem svoje (seveda me ne sliši) in je super . Včasih pa tud kak prst komu pokažem, če je že tako hudo . Upam da bo tudi na tvoj sladkor pozitivno vplivalo! Februarka - ful sta luštni obe s tamalo, zdaj pa še eno luštno bitjece dobite, ma bo oči vesel Frrrr - super da ste uživali in da si se lepo spočila Tane - hvala za link o lupincah in avtosedežih; aja, pa za vaje o krčih, bo prišlo prav. Mene sicer ne zagrabi prav pogosto, ampak me vsako noč skoraj zagrabi, ker se v napačno smer raztegnem (prste stegnem stran, namesto k sebi). Zaenkrat mi Mg pomaga. Drugače pa naj se vam malo pohvalim - že ki se ponavadi počutim ta največja lenoba na svetu (ali pa vsaj na forumu), ostale pa tako pridno kaj pospravljate po stanovanjih in hišah. Pač nisem prav upaljena na red in čistočo v stanovanju, verjetno če ne bi bila v službi bi bilo malo drugače... No včeraj sem pa nadoknadila za kar nekaj časa nazaj - od standardnega pranja perila, pa bolj izjemnega pranja zaves, sesanja in pomivanja tal; preoblačenja postelje čisto do konca (tudi obleko od jogija - tisto čisto na njem, ki je zapeta z zadrgo - samo jo nisva uspela oprat, ker ni šla v stroj , tako da jo je samo ornk pretepu) pa preoblačenja kavčev itd. Aja, pa pomivanje šip ki jih je v tej hiši mali miljon... uspela sem samo tri balkonska vrata, ampak tista najpomembenša ker stalno skozi gledamo na vrt . Še kar nekaj jih je ostalo (ene 4 ogrooomna balkonska vrata, oken pa ne bom štela, itak pa jih pa gre nekaj prav kmalu stran). Še kaj? No dragi je sestavil komodo za (jaz pa vmes skuhala kosilo), tako da se zdaj zrači, pol pa lahko že začneva zlagati stvari notri! Pa sproti je stepal vse možne jogije, povštre in ne vem kaj še vse, kar se je pač zračilo na vrtu. Seveda pa sem moje daleč najljubše opravilo - brisanje prahu - izpustila . Pa drugič. Že itak sem bila tako crknjena, tako me je bolel križ, da je joj... In še ponoči sem čutila bolečine (bolj v kolku), zjutraj pa je bilo kar kul, očitno sem si dobro odpočila. Pa da ne bo katera mislila, da se zdaj hiša sveti in blešči... mah, to je čisto Sizifovo delo, pa nemogoče v enem dnevu.
|