muca*maca
|
Tko, zdej pa lepo po vrsti - k so nujne stvari opravljene Včeraj sem imela pregleeeeed!!!! In še UV mi je poklonila, ker grem za 3 tedne v divjino, hihi. Je bla toook u redu moja G! Skratka, je vse v redu. Pritisk - 110/70 Kile so šle od zadnjič mal dol... neki čist novga, ampak jaz pa zelo zadovoljna, zdaj sem na 9kg+. TOOO! Hemoglobin - je še vedno zanič, samo 106, dala mi je neke tablete, Hemo-neki, ki se zdej spet dobijo, so za doplačat, baje pa boljše kot ta sirup. Bomo videli. OTROČEK - ma, je toook priden. Raste, raste. Z glavico je navzdol obrnjen in veselo brca. Sva dobila tok lepo slikico profila Obseg glavice ima 280, premer glavice 76, obseg trebuščka pa 238. Je rekla G, da je med ta velikimi, hihi! Jaz sem pa tok srečna, da raste . Aja, pa težak je 1260 gramov. Kilo pa četrt, hahaha!!!! Injekcija - so mi jo najprej šopnil v rit, da bi videli, če bo kakšna reakcija. Je HB ni bilo, rit me tud ni nič bolela, strah ima velike očke . Karmen, s kolesom mi pa ni bilo treba, me je dragi peljal in šel zraven, še dobro, ko je padel tale nenadejani UV!!! Naslednji pregled imam takoj pa dopustu, 24.8. Tako, drage moje so , jaz se poslavljam od vas za tri tedne. Želim vam vse dobro, pazite nase in na svoje bušije, pa na svoje drage tudi ne pozabite. Potem se pa dobimo pri Žabarju na sladoledu, lahk kr 24.8!!!
|