|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
14.9.2009 19:24:37   
ninasiki
ojla bejbike

evo da se vam amo javim sm bla dons v ljubljani in nabaula še čisto zadnje stvari in zdej smo 100% priprauljeni na novega člana user posted image user posted image user posted image  

nincy čestitke ob rojstvu fantou in čim več lepih dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem na kavico z mojim ker gre pol v nočno in upam da bo vse cool ker danes začne na novem položaju (majstor izmene) upam da ga bojo lepo sprejel da ne bo hodu domou ves žiučen

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
14.9.2009 19:36:06   
LINDI
NINČY ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA  FANTA,OBA.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
14.9.2009 19:47:04   
Nej@
Se še jaz oglasim, danes mi je na pregledu rekla, da je še vse zaprto in dihta user posted image kot se šika. natehtali so me 87,2 kg user posted image user posted image kar pomeni, da sem se zredila 30 kil user posted image ni čudnega da se počutim tak neokretna in da me buši moti user posted image user posted image nimam nobenih nosečniških težav ampak s tem redenjem se pa prav težko soočam, tolažim se s tem, da se ženske v naši družini vse nenormalno zredijo (mama 45kil v vsaki nosečnosti in mela jih je tri) v nosečnosti in, da jim potem te kile hitro izginejo - upam, da bo tako tudi pri meni.user posted image

Naslednji pregled imam 25.09.09 in takrat imam UZ in CTG za tabelo pa še rojstni podatki 05.03.1980

Bo pa to moj prvi CTG koliko ste jih mele ve do zdaj?

Tudi UZ sem imela le 3 do zdaj s tem, da je bil prvi za ugotovitev nosečnosti, meni se zdi to malo. Dobila pa sem tudi napotnico za porodnišnico in šteti moram gibe naše bejbike, kolikor jo poznam jih bom rabila šteti le tja do 10 ure in bo že napolnila kvoto user posted image

Sem pa danes prvi delovni dan na porodniškiuser posted image

Moj dragi je pa prvi delovni dan na novem delovnem mestu na novi firmi in dela popoldne, tak, da sem zdaj sama doma user posted image je pa danes izkoristil dopoldne fraj in mi krajšal čas med čakanjem na pregledu, ki se pri nas zavleče v nedogled (od 7 ure zjutraj do 10:30) user posted image Se ne morem pritoževati čez njega, ker je res najtaboljši kar jih je in ga naravnost obožujem user posted image on pa mene.
Sem pa popoldne preživela s mojo prvo lubiko user posted image (višavka) in me kar malo skrbi kako bo ona prenesla prihod novega družinskega člana, ker že mojega dragega na začetku ni marala user posted image sicer ga ni napadala oz bila agresivna do njega samo ni ga marala v moji bližini in se je vrivala med naju. Na otroke je sicer vajena saj je večino časa v družbi sosedovih otrok, ki jih obožuje ampak tisti otroci niso v najini hiški in niso deležni velike pozornosti z moje strani.

Čestitam pa vsem, ki so že povile svoje sončke in tistim, ki so se poročile user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
14.9.2009 19:48:43   
lenika83
ninčy čestitam!!!

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
14.9.2009 19:51:45   
najčka
Ninčyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
14.9.2009 19:54:20   
Meliitak
čestitke ninčy vsem štirim user posted image user posted image user posted image !!!

Ker si rodila dvojčke je skor normaln da si jih povila bolj zgodej...tko da punce nč se bat, vse je v mejah normale he, he

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
14.9.2009 20:20:53   
LINDI
HEJJ a katera ve,kje je Leonišče,ker je treba baje zdaj tam plačati,če hoče biti tvoj pri porodu,ali lahko kdo drug plača namesto njega,recimo njegova mami z njegovim potrdilo,ali mora sam tja a katera kaj ve o tem...,sem že gledala na netu,pa ne vem,a je to kje zraven nove porodnišnice,ali stare,na kateri strani je,ker je vsaka drugače napisala,tako,da ne vem nič...več kot prej

(odgovor članu Meliitak)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
14.9.2009 20:24:09   
Februarka08
Pri nas v KR je blo vedno potrebno plačatuser posted image sem prej iskala potrdilo od mojega, da je bil na tečaju in sem še račun najdlauser posted image je blo mislim da 21€user posted image jim je reku če je brez računa kaj cenejeuser posted image user posted image user posted image ma jaz dam 100€, samo da je zravenuser posted image

A veste da je konec tedna lunauser posted image upam da nas ta še mal preskoči...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
14.9.2009 20:29:53   
LINDI
Ja pri nas je 17e,samo moram ugotoviti,kje je to leonišče,še vedno se ne počutim dobro mi je ful slabouser posted image

< Sporočilo je popravil LINDI -- 14.9.2009 20:30:15 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
14.9.2009 20:31:19   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Ja pri nas je 17e,samo moram ugotoviti,kje je to leonišče,še vedno se ne počutim dobro mi je ful slabouser posted image

si kaj takega pojedla al kako?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
14.9.2009 20:34:07   
tassika
Lindi leonišče je naslednja stavba od nove poronišnice, se skoraj skupaj držita, nasproti štorkje, tam notri greš in vprašaš kje se plača, je pa fino če to zrihta malo prej, da ni potem težav če te pripelje ponoči, če pa ti še vedno ni jasno me pa pokliči, sem bila lani parkrat tam na pregledu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
14.9.2009 21:05:19   
karmen b
No jaz imam dovolj razburjenja za danes, nekaj je očitno v zraklu al pa sam v naši hiši. Najbolje dagrem spat, bo jutri upam da bol lahkotno ozračje.

Lahko noč in miren spanec user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
14.9.2009 21:35:22   
stuhica
ja v zraku je sigurn neki, ker sva se midva z mojim tud dons mal zakačla, zarad tamalga k hod v vrtec prav da preveč komplicairam... ja itak lahk je nemu goovrt k je pol ure na dan z nemu... matr sem prav jezna... ah bo že bomo že preživel sej se sploh ne milsim več prtožvat sam mi bo pa tud vse dol zvisel če se bo tko obnašal ...sej mrbit smo res mal bolj občutljive zdej al pa tud ne... smao tiho pa tud nisem ker nočem da mi na duš leži, sej vme to me že cel življene baše ker povem tist kar mislim....

Drgač pa ja jest sinoči celo noč nisem spala, danes zjutraj pa sem celo bruhala in to po celi kopalnici ker nisem uspela priti pravočasno do svoje ex prjatlece školke...naš je ravn pršu domov k je tamalga pelov v vrtec... Včeraj sem pomje preveč različne hrane zmiksala, breskve, pa koruzo pečeno, pa meso, pa jagenčka pa pol še en kos čokolade pol pa celo noč nič spat, pa ful vode spit zjutraj slabo za popent in pol sam še bruhuhu....user posted image user posted image
No pol po kosilu sem se mal bolj počutla popoldne spet slabo sem komaj iz štacune prpelala k sem hotal tamalmu kupt eno trenerko v hoferju pa ni bilo več cifer samo še tamale, no vsaj žabice sem mu kupila... no ampk cuker pa tud cel dan povečan...

jutr kontrola cukra... user posted image user posted image  sem že naveličana vsega... dons je spet en tak dan...

Ninčy bravo čestitke tvojim korenjakom veliko cartanja....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
14.9.2009 21:53:14   
majakla

Ninčy: čestitam user posted image , fajn, da ste že doma,
čimveč cartanja in prespanih noči vam
želim. Bravo!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
14.9.2009 22:00:47   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

HEJJ a katera ve,kje je Leonišče,ker je treba baje zdaj tam plačati,če hoče biti tvoj pri porodu,ali lahko kdo drug plača namesto njega,recimo njegova mami z njegovim potrdilo,ali mora sam tja a katera kaj ve o tem...,sem že gledala na netu,pa ne vem,a je to kje zraven nove porodnišnice,ali stare,na kateri strani je,ker je vsaka drugače napisala,tako,da ne vem nič...več kot prej

lindi to je zraven nove porodnišnice zdej je edin odvisn iz katere strani boš pršla če boš šla iz glaune ceste zavijš not proti pekarni pa gostilna štorkla in takoj prva stavba je leoničše sej piše na staubi pol naprej je pa porodnišnica tm k te bo tvoj dragi pobrau ko boš povila novega člana

mene pa glava booliiiiii za znort pa še mojga ni in mi je tko dougcajt da sploh ne vem kaj na delam kr neki je tale nočna upam da bo res čez dve leti pršu sam do jutranje izmene kokr so mu šefi oblubil ampak sej itak vsi vemo kako je to k ti šefi neki oblublajo samo prazne besede on se pa raztrga za tri delauce v firmi ampak UPANJE umre zadnje

nč bejbe lepo pančkite pa se tipkamo zjutri

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
14.9.2009 22:04:37   
rozilu
Ninčy čestitke celi družinici user posted image user posted image user posted image

Karmen
, kje si pa bila danes? A te je tvoj tako razjezil, da niti na MŠ nisi mogla prit? user posted image No, upam da se v sredo vidmo? Aha, zdaj sem dobila sms, moje domneve potrjene... veš da ti bom vse povedala, kaj si zamudila. Ja ena zanimiva stvar glede obdelave cunj za user posted image : tale sestra je rekla, da ni treba likat user posted image user posted image user posted image user posted image . No, še nisem prepričana, da jo bom poslušala, samo je fino slišat kaj takega user posted image user posted image .

Jaz sem bila tudi včeraj oz. kar skoraj cel vikend jezna na mojega... Ni dovolj, da gre en dan ven, je treba pol še naslednji in to do konca... tako da imaš lahko res aktivno nedeljo user posted imageuser posted image user posted image user posted image Je nekaj obljubljal, da bova šla danes skupaj na sprehod, ja seveda... user posted image

No je bil pa danes priden, sva si zrihtala novo, večjo sobo (sva že včeraj spala v njej, samo razen postelje ni bilo nič notri)... Zdaj moram pa še pogruntat kje bo košek z user posted image , no itak je na koleščkih, tako da ga bom kar k sebi povlekla.

Aja, tudi jaz sem se naročila na dekompresijo - prvič imam v petek. Jaz sicer nimam več hujših problemov z zatekanjem, ma itak škodit ne more, ne?

Zdaj se pa že nažiram... nutele nisem jedla že 100 let, zdaj pa dva kosa kruha na debeeeeeelo namazano... pa sMUthie (z jogurtom)... ampak bi šeeeeee, sumim da nektarina ne bo dovolj user posted image ... Jah, kdo bo po tem spal?!? Najbrž bo boljše, če si Donat kar v sobo nesem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
14.9.2009 22:13:01   
emaa
Čestitke ninčy

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 22:24:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
14.9.2009 22:27:31   
Crystall
Ninčy: ČESTITKE za dva škratka user posted image  Veliko cartanja ti želim user posted image user posted image

Nej@: Jaz imam na vsakem pregledu UZ. CTGja pa še nobenega nisem imela. Je pa res, da imam rok 22. oktobra.

Moj dragi je pa bolan. Že 3 noči dežuram. Včeri sva bila na urgenci. In skoz sam spančka. Skoz ga cartam, obkladke izmenjujem, čaj kuham, ponoči se zbujam ... Tak me skrbi. Takoj zjutraj gre zdravnici user posted image

Obljubljene spletne strani s slikami trebuščkov:
http://www.trebuscek.com/
http://www.linnealenkus.com/pregnancy1.html
http://www.maternitybykoren.com/
http://images.google.si/images?hl=sl&q=pregnancy+photography&revid=390272475&resnum=0&um=1&ie=UTF-8&ei=p6auSrKZPM-M_AaWkLQb&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
14.9.2009 23:08:36   
rakica 2
tea85-se popolnoma strinjam s tabo,lahk mu narišem,jočem,prosim al pa pošljem nekam,odziv je vedno enak,odkar sm noseča je le še slabše,in za NAMEČEK ME PROV IZZIVA DA SE NITI NE TUŠIRA VČ IN HODI OBLEČEN SPAT-HALLLOOOO IN ČE KAJ REČEM pa pravi da težim..ah k... ga gleda...važno da jeuser posted image živahn,buši mi še ni dol padu,me pa kolki bolijo,dans mal manj,pa trebuh me boli tam kjer noge steguje,spanja pa ne bi omenjala-kaj je že touser posted image user posted image user posted image ????večina vas ima že zibke uštimane,jst še čakam na košaro,da jo tašča obleče,tašča pa je prekrasna,to pa morm rečt,čista 5...ah sej sm že pozabla kaj vse ste pisaleuser posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
14.9.2009 23:22:37   
rakica 2
ninčy-čestitke za dva mala smrkcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
14.9.2009 23:28:07   
rakica 2
darilca-sem brala da je to zelo vzpodbudno,tko da bo user posted image nekaj prinesu starejšima dvema in obratnouser posted image user posted image .

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
14.9.2009 23:30:54   
ninasiki
crystal ta spletna stran k si jo dala od trebušček.com gor je full lepa in oni so bli na otroškem bazarju k sm gledala album je rekla fotografinja da vse retuširajo da je trebuh res lep brez strij in jst si res fuuuuuull želim eno sliko z mojim user posted image   v črno beli kombinaciji ker obožujem take slike sam ne vem če bom dočakala ker gre ta vikend k babici v bosno pa še v mariboru je ta foto studio in sam zarad ene slike se gor pelat ne vem če se glih splača user posted image  ubistvu splača se če mene uprašaš sam ne vem če bo on glih 100% za user posted image user posted image  

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
14.9.2009 23:33:57   
metka_zone
Živjo!

ninčy: čestitke za zdrava sinka in veliko veselja z njima!!!!!

Jaz pa samo še čakam.Me je moj hotel že včeraj peljat v P,ker mi trebuh otrdeva najmanj 100* dnevno in imam že dva dni krče v nožnici...Tako,da samo še čakam...Nika sem sicer rodila en teden prekmalu in po moje bom tega vsak čas.Sta se pa moj in tašča že pogovarjala,da bosta delala na kontra smenah,tako da če me zagrabi,bo vedno eden doma,da me pelje v P in popazi na Nika tačas...Hvala bogu,ker me najbolj strah,če bom sama doma brez varstvauser posted image ...

Je pa Nik že vse pripravil za bratca,ko pa sem mu pokazala dve dudi,je povedal,da eno bo imel on,eno pa Žan...Javil se je,da ga bo umival,hranil...Prav nasmejati se mu moraš,vendar smo mi trije zelo veseli,ker ne kaže zaenkrat nekega ljubosumja.Ampak čas bo prinesel svoje,morda mu pa ob rojstvu udari vsa ljubosumnost ven,čeprav srčno upam,da ne bo tako...

Glede obdarovanja otrok pa bo Nik dal dojenčku eno simbolično ropotuljico,dojenček pa njemu policijsko postajo iz kock.Tako je zadeva dvakrat rešena,ker itak nima noben tega,bo pa treba kupiti kmalu,ker bo Božiček drugača bankrotiral ob vseh ''skromnih'' željah  user posted image ...

Lp

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
14.9.2009 23:53:24   
skačica
čer!

Najprej čestitke ninčy za dva fantkauser posted image . Fino se crkljajte zdaj, ko ste doma.

fotke trebuščkov- ja, mene je tud ženska na bazarju prepričevala naj se pridem pofotkat, ampak mislim, da mi ne bo zneslo. Pa tud ne vem, če si tega res tok želim, da bi v MB hodila (so mi pa ČB fotke res lepe).
Je pa pol tud zelo silila naj slikamo vse tri mulčke, ampak se mali niso hoteli in je videla, da ne bo nič iz tega pa tudi cena se mi je zdela pretirana. Ena fotka 20 eurovuser posted image .
Mi gremo za Izin RD v en foto studio (vsako leto), kjer nas poznajo in naredimo ene 15-20 takih hudih fotk, večinoma je sama na fotkah , naredimo pa tud kakšno družinsko. Zdej komaj čakam Izin 3 RD, ko bomo na fotkah že štirje pa Iza se bo lahko s sestrico slikala. In so potem te fotke tudi v posebnem albumu. ma, lepo se mi zdi tkole.

darilca- jah, pol bo pa tud Zara kaj prinesla Izi pa tudi z Izo bova šle en dan v BC in kupile kakšno ropotuljo za Zaro ali pa kaj podobnega, da bo Iza sama izbrala in ji potem tudi dala. Jo itak vedno s sabo vlačim, ko kupujemo kaj za malo in jo zraven vključujem, da še ona potrdi, da sem dobro izbralauser posted image , da pač sodeluje pri pripravi na novo članico.Je mala full ljubeča in mi kar naprej boža trebušček, se pogovarja z Zaro, zaenkrat je res full pridna, me zanima kako bo potem.

Dons je bil men tud en tak čuden dan. Sej ne, da sem bila zamorjena al pa kej podobnega, ampak nisem bila čisto prava. Potem sem pa še čuvala vse tri mulčke, ker so ostali šli k maši, je bila maša za atija in brata in so me spravljali ob živce. So se začeli cufati med sabo. Začneta vedno fanta, vključi se še Iza, ki pa tudi ne neha, jo pa vedno odnese najboljš, ker jo pravi čas odvlečem stran. Sovražim ravs med mulci.

Še kej? Ne, mislim da nič.
Aja, še 19 dni do PDP-ja. Jupiiiiiiii.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?