|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
15.9.2009 0:56:55   
frrrr
ninčy - čestitke za 2 zdrava fantiča! lepo se pedenajte in fajn spite!

skačica - naš mali dobi od dojenčka zaščitna očala za delat user posted image to je povedal trebuščku, da naj mu prinese... taka rumena al oranžna hoče imet kot jih imajo v vrtcu. imamo že boschov paketek, kjer so notr očala, slušalke in rokavice. pač mojster Jaša user posted image

eno kitico že odspala... zdaj grem pa na drugo rundo...
nočko!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.9.2009 7:40:21   
gorenka
ninčy - Čestitam za fantka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja punce, imate prav, še malo pa bomo že eno nogometno moštvo nabrali,
glede na to da so fantje prvi vn priskakljali!user posted image user posted image

Jst že pokonci...itak ne morm spat zadnje čase, tko da danes na sporedu urejanje kopalnice. Poleg čiščenja bo na sporedu tut prerazpored po omaricah...da bom imela stvari za user posted image v omaricah pri previjalni.

Nej@ - veš to z UZ pregledi je čist odvisno od tvojega g. (kolk dnarja nameni temu) in seveda tvojemu zdr.stanju. Tko da če je vse ok imaš sam tiste UZ-je k ti zakonsko pripadajo. Smo pa že ugotovile tle da ima res vsaka svojo zgodbo kar se tega tiče...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.9.2009 7:47:38   
boob
dobro jutro,

sej ni čudno da je dež, k ste naklofale 7 strani v parih dneh. Za nazaj nism nič brala, ker sm preveč lena. . Predvidevam pa da je ninčy povila dva fantka user posted image user posted image user posted image user posted image  četitam

Neki mi povejte . . a je treba res it prej plačat če hoče bit partner pri porodu?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.9.2009 8:14:08   
HelloKitty1
Ninčy - čestitke za fanta user posted image user posted image

Jaz se sploh ne sekiram za kg.. pa jih je do sedaj že 20 več user posted image user posted image .. bodo že šle dol...

Nej@ - tudi medva imava psa ( nemškega boxerja), moje prvo dtete user posted image user posted image , pa se nič ne sekiramkako ga bo sprejel, vem da bo prvuser posted image o fuser posted image ul firbčen, kaj sem jaz zdej to domov privlekla, morm povedat da je nenormalno scrklan ( spi pri meni v postelji).. sicer bo imel pa mali svojo posteljco, se bomo že porihtal...tko da glede živali pomoje da čim manj panike... kvečjem pozitivno lahko vplivajo na otroka, kasneje pa tudi pridobi spoštovanje do živali, pa nima strahu, ..... tko da brez panike !!!

Drugače so mi pa včaraj ugotovili, da imam nosečniško sladkorno, dobro da je samo še 5 tednov do konca ... HALLOO.. samo še 5 tednov.. sej ne morm verjet kok gre hitr.. včasih dobim preblisk pa grem šarit po oblekcah našeha fantiča.. sem jih pomoje že 20x preložila in pregledala user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
15.9.2009 8:14:11   
gorenka
Boob - u Lj P je treba pred porodom plačat - u glavnem prej morš uredit, ker plača se u leonišču, tm pa ni cel dan odprto...tko da če ponoč rodiš maš problem...

< Sporočilo je popravil gorenka -- 15.9.2009 8:15:08 >

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
15.9.2009 8:16:22   
frrrr
oktobrskim fantičem se mudi... zakaj? ker je košarka na sporedu user posted image

prisotnost očeta pri porodu - boob, v ljubljani mora moški s potrdilom o opravljeni šoli starševstva it v babiško šolo in tam plačat ja. moj mož je pred porodom podpisal en list, da bo to poravnal takoj, ko bo možno (ker sva uletela 3 tedne prezgodaj v porodnišnico in tam niso več delali) in je to pač opravil dan po porodu. glede uradnih ur ti lahko pa muca*maca pomaga, ker vem da je prejšnjič nekui jamrala kolk neumen del. čas imajo, da je treba direkt dopust vzet za par urc, če hočeš to prej opravit user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
15.9.2009 8:18:24   
frrrr
pa dobro jutro...

ob 10ih imam pregled, potem grem pa s sodelavcem in bivšo sodelavko na kosilo in klepet.

lepo se mejte!

pa poročajte, če bo kaj dogajalo... mateja8 in katrin sta mi mau sumljivi user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
15.9.2009 8:39:17   
boob
HVALA . . se pravi da moreva že zdej to uredit user posted image    
ma to je pa tud kr neki, da morejo plačat. V Šempetrski P tega ni in pomoje še v marsi kateri drugi tudi ne.

frrrr to si dobro povedala da se jim mudi zarad košarke user posted image user posted image

katrin se še ni nič oglasla, tako da . . . mogoče pa ravno zdej prtiska user posted image  . . aja ona bo mela CR

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
15.9.2009 8:52:04   
emaa
Mislim, da delajo samo do treh popoldne od nekih 10. Trapast delovni čas, čeprav mojega prvič ni nihče vprašal po potrdilu. Je pa plačal preden sva šla iz porodnišnice. 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
15.9.2009 8:57:22   
Aniiita
Pozdravček še od mene user posted image

nincy- čestitke čestitke in vse lepo novi družinici. Veliko prespanih noči in veselih nasmehov. user posted image

Crstall, hvala za te linke. Prav kaj takega sem jaz imela v mislih, ja.. Sedaj ga moram samo kaj kmalu rezervirat..da res ne uidem rodit preden bomo našli skupen prost termin user posted image

Plačevanje prisotnosti- ma mislim, da v Postojni ni treba plačat..čeprav se moram še pozanimat user posted image

Otrdevanje trebuha- metka zone, meni se tudi zdi,da mi ful večkrat otrdeva..pa sem mislila da zato, ker sem bila peč bolj delovna za vikend..sedaj se pa učim in večinoma sedim..pa je zelo podobno. Nevem, me pa nič ne špika ali kaj podobnega.. Jutri imam pregled, pa upam, da bo kaj več informacij.. Komaj čakam spet videti našo "migico" user posted image user posted image

Pa porodni načrt moram napisat- je rekel G naj prinesem, da bova prej malo prediskutirala (verjento o tem,kaj je sploh možno in kaj ne user posted image ) Vi ste ga že pisale? Ali ga ne boste?

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
15.9.2009 9:21:27   
karmen b
Dobro jutro in dober dan vsem user posted image ..

No jaz sem se naspala, prespala vse psihonevrotične napore od včeraj, danes sem se pa zbudila nasmejana, saj se mi je sanjalo o mojem dojenčku. Tako sem se smejala, ko sem se zbudila. Večina ljudi mi namreč govori, da bom mela fantka in se mi zdi, da jim včasih že skor začnem verjet. Pa še za fantka bom jaz dala ime, za punčko pa moj in za punčko imena še nimamo, ker njemu ni nič všeč razen meni nesprejemljivega imena, katerega lastnice so po večini same kokoši. No in meni se je sanjalo, da sem rodila in bil je Filip! Potem smo bli pa kar na eni fešti, Filip pa je ta čas spal. Čez nekaj časa sem šla, da ga nahranim in previjem in glejga zlomka....dovijem plenico in Filip ni bil več Filip, ker je mel luliko...se pravi, da sploh ni bil fantek, ampak je bla v bistvu punčka. Prej pa sploh noben ni nič gledal. Ko se je otrok rodil je bil pač Filip in pika, lulček gor al pa dol user posted image user posted image user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
15.9.2009 9:22:34   
Crystall
Dobro jutro!

Aniita ... jaz bom najbrž napisala porodni načrt - vsaj želje, katere imam. Vem pa, da bom max. babico poslušala, pa probala čim manj komplicirati. Ker ne vem, kakšne so bolečine, želim imeti v rezervi ea.

Zanima me samo, kdaj csd nakazuje denar za novorojenčka za nakup stvari??? Če katera ve. Odločbo sem dobila ravno včeraj.

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
15.9.2009 9:23:50   
Crystall
Karmen ... sem se prav nasmejala ob tejle tvoji sanjavi prigodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
15.9.2009 9:34:41   
malaMravljica
Nincy user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image   suuuuuper za fantka. Sedaj pa uzivaj, pa kasen moment za spanje ti bo upam ratalo dobit, ker ti bos pa dvojno okupirana sedaj. In user posted image user posted image user posted image  sami fantki ti oktobrcki user posted image user posted image  

Crystall, meni so baje nakazali ravno te dni, rok imam pa 2.10. Odlocbo sem dobila pa ze zdavnej. Ja, hvala za link, sam grrrr jaz na tem prvem ne morem notr na stran pridit. Bom pa tiste druge prestudirala.

UZ in CTG je pa samo dobra volja izbranega g ja. Z mojo nosecnostjo je bilo vse ok, pa mi je vedno delal uz in to skoraj vedno 3d, sam sedaj zadnjic ne vem, ker je rekel, da sedaj so organi ze itak razviti, pa dete je ze tok veliko, da se itak ne vidi kaj dosti vec. CTG sem imela pa ze 3x ali 4x, ceprav ta CTG, kaj pa vem, lepo je, da ves, da je z dojenckom vse ok, drugace pa zame kar neki.  No ja, moje dete je vceraj popoldne tko nekaj strajkalo, pa sem tko prosila da naj mal pomiga in nic, takrat sem si pa zelela cetrtka da vidim da je vse ok. In placilo partnerja pri porodu, meni osebno se to placilo zdi cisto mimo, saj kaj jim ni njim v korist, da imamo partenrje ob sebi, saj kar nekaj pripomore zraven.

Jaz pa danes perem se postelnjino za zibko, sem dobila na posodo. Sam, kaj boste dale ve v zibko, tak mali koutrcek al kaj, ker tega pa nimam, razmisljam, da bi kar en poustr mal robe vn pobrala in pol to imela, saj velikost je ravno tam tam.

.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
15.9.2009 9:36:07   
HelloKitty1
Crystall - nakazujejo 1x mesečno okoli 10. v mesecu, se pravi da boš dobila okoli 10 oktobra.. no vsaj pri meni je bilo tako

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
15.9.2009 9:37:25   
Nea_teja_
NINCY čestitke za fantauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
CRYSTALL jest sem oddala papirje prejšni mesec in sem dobila včeraj nakazano.
OTRDEVANJE TREBUHA pri nas ni to več čisto nič novega je praktično skoz trd sploh če sem kej prveč aktivna sam kako user posted image pa naj bom pri meru pri dveh  otrokih .Čeprov imam zapovedano ležanje pa je vseeno treba kej naredit.Joj komaj čakam da me že zgrabi ornk in da bo akcija da to mine .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
15.9.2009 9:39:02   
HelloKitty1
Joj Karmen b - men se tut skoz neki sanja, nazadnje se mije sanjalo da sem dojila moje dete....

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
15.9.2009 9:41:53   
naty6
Ojla.

Danes pa je res en turoben da...za user posted image . Pri nas dežuje user posted image .

Čestitke ninčy za dva fantkauser posted image user posted image user posted image ....veliko cartanjauser posted image user posted image .

Glede darila in obdarovanja si moram tudi jaz nekaj izmisliti, ker je naš korenjak malce ljubosumen. Saj ne še na našega user posted image , ampak sem opazila to, ko je pred 1 letom rodila sestra. Bomo videli...
Zibelka je prispela in je že sestavljena, čeprav mi moj user posted image pravi, da mora še vse šrajfe pregledat, da katera ne bi bila premalo zategneja...nikoli se ne ve. Je pa zibelka čisto isti kot tvoja Februarka08. Vprašala bi te le glede vzmetnice v zibelki. Ali imaš ti vzmetnico ali pa tisto peno?

Se beremo

Naty

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
15.9.2009 9:45:09   
Crystall
Punce, hvala za odgovore user posted image

Mogoče, katera ve, kako je s Katrin? So ji že naredili CR?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
15.9.2009 9:48:19   
ninasiki
dobro jutro user posted image  in mamice user posted image

ja ta noč je bla pa katastrofaaaaaa me je celo noč glava bolela in sm bla tok trmasta da nism hotla tableta spit je pa zdej že bol ampak me še neki matra po vrhu vsega pa sm mela jst take sanje da dol padš so nm v bajto ulomil eni francofi user posted image  kr neki in jst sm skakala čez balkon in klicala sosedo da mi pomaga od nje pa kč pol se itak zbudim vsa v souzah ker je pa tama začeu tko z nogicam brcat k da bi laufu user posted image user posted image  je blo kr pestro prebujanje

CRYSTAL jst sm dobila učer dinčke odločbo pa že prejšni mesec zdej pa čakam samo še odločbo o porodniški ker je pa še nisem dobila 19.9. se mi pa začne porodniška ta denar pa dobim naslednji mesec okol 19 ker nakazujejo za nazaj

grem na kavo ker me spet neki glava začenja matrat user posted image  to je najhujša bolečina k kr noče in noče popustit upam da kej prime ko eno ruknem user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
15.9.2009 10:27:23   
karmen b
Nina. če slučajno piješ kavo, je menda zelo dobro zdravilo proti glavobolu grenka kava z limono. Sej mogoče se ti po želodec obrne, sam baje res pomaga. Pa ležat v temen prostor in ne zaspat. Neke vrste meditacija. Na kaj lepega mislit al pa probat sploh ne razmišljat. Meni je že pomagalo.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
15.9.2009 10:44:11   
Anonimen
Najprej user posted image Ninčy...kot kaže res EP v košarki vpliva na fantiče v bušijih, punce pa čakajo še na svoj trenutek. No če bi bil user posted image kaj po meni bi hitro prišel vn, saj jaz gledam košarko moj dragi pa ni ravno za športuser posted image

Sem pa danes že iz pregleda, ne boste verjele voda OK, kri pa malo slabše ( seveda železo ). Tako, da sem dobila nove tabletke za železo. Naredila je UZ pravi, da je sicer malo manjši - to govori že vso nosečnosti ( naj bi bil na sp. meji normalnegauser posted image ) ampak, da bo normalen in, če se sedaj rodi je OK razvit in, da je sedaj v 2t lepo zrastel, tako da naj ne bi bilo panike. Plodovnica pa je OK. CTG imam pa naslednji teden. Dobila sem tudi napotnico za v porodnišnico, ter napotke. Tako, da je to to. Aha pa zmerila mi je trebuh, je bila najprej tiiho, potem pa UZ pa pravi a zato je malo manjši trebuh, ker je že čisto spodaj. Tako, da naš user posted image je lepo v plodonici čisto spodaj. user posted image

Naslednji pregled 22.9. CTG in voda.

V soboot sva naročila stajico in bo potrebno nanjo čakati 3-4t tako, da bo pomoje listo Ok. Sva vzela tole v quelletu
http://www.quelle.si/si/q4r/home/shop/suche/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZuZmhfYWN0aW9uPXNlYXJjaCZmaF92aWV3X3NpemU9MTAmJmZoX3NlY29uZGlkPXNpXzExODY2MSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTUmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3NpJTJmc2lfU0klMmYlMjRzJTNkcm9iYSZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3JlZnZpZXc9c2VhcmNo//m-118661/index.html upam, da bo OK.

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
15.9.2009 10:48:47   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

tea85-se popolnoma strinjam s tabo,lahk mu narišem,jočem,prosim al pa pošljem nekam,odziv je vedno enak,odkar sm noseča je le še slabše,in za NAMEČEK ME PROV IZZIVA DA SE NITI NE TUŠIRA VČ IN HODI OBLEČEN SPAT-HALLLOOOO IN ČE KAJ REČEM pa pravi da težim..ah k... ga gleda...važno da jeuser posted image živahn,buši mi še ni dol padu,me pa kolki bolijo,dans mal manj,pa trebuh me boli tam kjer noge steguje,spanja pa ne bi omenjala-kaj je že touser posted image user posted image user posted image ????večina vas ima že zibke uštimane,jst še čakam na košaro,da jo tašča obleče,tašča pa je prekrasna,to pa morm rečt,čista 5...ah sej sm že pozabla kaj vse ste pisaleuser posted image user posted image

jutroo

zgleda imama popolnoma enak problem, pri meni je enako razen da oblečen še ne hodi spat, vse ostalo pa enako. še pogovarjat se ne morem z njim o ničemer, ker se direkt vidi kako mu ni zanimivouser posted image
no, maš vsaj taščo fajn, samo obe vema da bi najboljše blo te dedce v rit brcnit user posted image user posted image user posted image me prav zanima kako bo, saj gre z mano prvič na pregled čez en teden (prej ni mogel zarad službe) in če me misli še tam jezit bom znorela !

mene tudi trebuh boli, sploh ker nekako čudno leži user posted image , spanje, tudi eno samo premetavanje... in jaaa, ne nisi edina ki še nimaš zibke poštimane, se ti kar pridružujem. jaz imam sicer kinderpet, a ga imam še doma pri naših, katerega je treba prpeljat v stanovanje, sestavit, razmislit kam postavit. tako da me že malo panika grabi glede tega, da vozička niti več ne omenjam user posted image user posted image .

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
15.9.2009 10:49:57   
Anonimen
hmm...kot kaže meni nekaj narobe dela tale forumuser posted image

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2674
15.9.2009 10:50:24   
Anonimen
ajprej user posted image Ninčy...kot kaže res EP v košarki vpliva na fantiče v bušijih, punce pa čakajo še na svoj trenutek. No če bi bil user posted image kaj po meni bi hitro prišel vn, saj jaz gledam košarko moj dragi pa ni ravno za športuser posted image

Sem pa danes že iz pregleda, ne boste verjele voda OK, kri pa malo slabše ( seveda železo ). Tako, da sem dobila nove tabletke za železo. Naredila je UZ pravi, da je sicer malo manjši - to govori že vso nosečnosti ( naj bi bil na sp. meji normalnegauser posted image ) ampak, da bo normalen in, če se sedaj rodi je OK razvit in, da je sedaj v 2t lepo zrastel, tako da naj ne bi bilo panike. Plodovnica pa je OK. CTG imam pa naslednji teden. Dobila sem tudi napotnico za v porodnišnico, ter napotke. Tako, da je to to. Aha pa zmerila mi je trebuh, je bila najprej tiiho, potem pa UZ pa pravi a zato je malo manjši trebuh, ker je že čisto spodaj. Tako, da naš user posted image je lepo v plodonici čisto spodaj. user posted image

Naslednji pregled 22.9. CTG in voda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?