skačica
|
čer! Oh, kok ste spet naklepetale , pa zdele bomo čedalje bolj, ko se bodo začeli bližati naši termini poroda. Evo, jaz sem bila spet terenska oz. sva bili z Izo, ati je bil izjemoma doma, ker je rabil počitek. Sva napokali dve sestri (ta najstarejša je šla s svojim avtom) in nečaka in smo šli najprej v ZOO, potem pa še za eno dobro urco na bazar, ampak se ni nič kaj več dogajal. No, sej ni važno, je bil pa zoo tok bolj zanimiv. Ustavili smo se še pri mami, se navečerjali, ker smo imeli čist preveč hrane za kosilo in je ogromno ostalo, zdej pa Iza že spi, jaz sem spila en naraven đus , moj pegla sedežno, jaz pa na RR. Standardni večer zadnje čase tale kitajska tabela- ma, men tud narobe kaže. Jaz res skor 100 posto verjamem Puškotu, ki je na 3D morfo. pokazal posnetek in slikco spola našega dojenčka, tko da pomote skor ne more bit. Čist 100 posto bom pa vedla, ko se bo dete rodilo. Sicer mi je pa res vseeno, no edino cunjce so vse v roza odtenkih ali pa so tako narejene, da so bolj primerne za punčke.Pa ime imamo tud samo za punčko, o fantku sploh razmišljali še nismo, bomo pol, če nas res slučajno preseneti . ma, to bi blo res presenečenje. ninasiki- oooo, jaz bi tud kostanj, sej zdele se bo počas začela sezona zanj, a ne? Si ga moram zdele še privoščit, pol verjetn odpade. frrrr- kaj si ga pa sračkala? Si preveč lutala? Jaz tud ne morem počivat, mi enostavno ni. Sem sicer ves čas bolj ali manj utrujena, ampak ležat pa ne. Kakšno urco že, ampak če se le da, lutam okol. Sploh grem rada tja, kjer se kaj dogaja al pa da je kaj zanimivega za našo bejbo. pa v šoping za Izo ali dojenčka, tja me pa kar odnese , ampak zdele bo tega čedalje manj, ker ne rabimo nič več in B. ima dovolj teh šoping centrov. No, mogoče bi bil pa čas, da se malo unesem in si privoščim mal počitka, pol sem ga itak nasrkala . tea- ja, vozek bi blo pa fajn, da počasi nabavi tale tvoj. Sploh, če ga je treba naročit in čakat nekaj časa. Mislim, ti mu kar reči, da to mora naredit, brez pardona. jaz jih sploh ne razumem kaj je tok težkega, sej ni samo tvoj otrok, ej. Dobim pike, kot da si ga sama delala . Kok bo še enih dnevov, ko boš potrebovala njegovo pomoč, ki je samoumevna in jaz ga sploh gledat ne bi mogla, da bi bil zraven mene, naredil pa nič za svojega otroka. No, mene dans še med nogami ne boli pa sem bila celo popoldne na nogah, leteča za bejbo. Sej bo verjetn tko kot v prvo. Bolj se bo bližal PDP, bolš se bom počutila in na konc bom seveda zamujala in šla čez rok. Ajaj. Grem...mogoče pridem še nazaj.
|