|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
13.9.2009 22:26:53   
skačica
čer!

Oh, kok ste spet naklepetaleuser posted image , pa zdele bomo čedalje bolj, ko se bodo začeli bližati naši termini poroda.

Evo, jaz sem bila spet terenska oz. sva bili z Izo, ati je bil izjemoma doma, ker je rabil počitek. Sva napokali dve sestri (ta najstarejša je šla s svojim avtom) in nečaka in smo šli najprej v ZOO, potem pa še za eno dobro urco na bazar, ampak se ni nič kaj več dogajal. No, sej ni važno, je bil pa zoo tok bolj zanimiv.

Ustavili smo se še pri mami, se navečerjali, ker smo imeli čist preveč hrane za kosilo in je ogromno ostalo, zdej pa Iza že spi, jaz sem spila en naraven đususer posted image , moj pegla sedežno, jaz pa na RR. Standardni večer zadnje časeuser posted image

tale kitajska tabela- ma, men tud narobe kaže. Jaz res skor 100 posto verjamem Puškotu, ki je na 3D morfo. pokazal posnetek in slikco spola našega dojenčka, tko da pomote skor ne more bit. Čist 100 posto bom pa vedla, ko se bo dete rodilo. Sicer mi je pa res vseeno, no edino cunjce so vse v roza odtenkihuser posted image  ali pa so tako narejene, da so bolj primerne za punčke.Pa ime imamo tud samo za punčko, o fantku sploh razmišljali še nismo, bomo pol, če nas res slučajno presenetiuser posted image . ma, to bi blo res presenečenje.

ninasiki- oooo, jaz bi tud kostanj, sej zdele se bo počas začela sezona zanj, a ne? Si ga moram zdele še privoščit, pol verjetn odpade.

frrrr- kaj si ga pa sračkala? Si preveč lutala? Jaz tud ne morem počivat, mi enostavno ni. Sem sicer ves čas bolj ali manj utrujena, ampak ležat pa ne. Kakšno urco že, ampak če se le da, lutam okol. Sploh grem rada tja, kjer se kaj dogaja al pa da je kaj zanimivega za našo bejbo. pa v šoping za Izo ali dojenčka, tja me pa kar odneseuser posted image , ampak zdele bo tega čedalje manj, ker ne rabimo nič več in B. ima dovolj teh šoping centrov.
No, mogoče bi bil pa čas, da se malo unesem in si privoščim mal počitka, pol sem ga itak nasrkalauser posted image .

tea- ja, vozek bi blo pa fajn, da počasi nabavi tale tvoj. Sploh, če ga je treba naročit in čakat nekaj časa. Mislim, ti mu kar reči, da to mora naredit, brez pardona. jaz jih sploh ne razumem kaj je tok težkega, sej ni samo tvoj otrok, ej. Dobim pike, kot da si ga sama delalauser posted image  . Kok bo še enih dnevov, ko boš potrebovala njegovo pomoč, ki je samoumevna in jaz ga sploh gledat ne bi mogla, da bi bil zraven mene, naredil pa nič za svojega otroka.

No, mene dans še med nogami ne boli pa sem bila celo popoldne na nogah, leteča za bejbo. Sej bo verjetn tko kot v prvo. Bolj se bo bližal PDP, bolš se bom počutila in na konc bom seveda zamujala in šla čez rok. Ajaj.

Grem...mogoče pridem še nazaj.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
13.9.2009 22:43:30   
stuhica
punce men že tko vsi paravjo da bo kao spet fantek takop da ne vem no, tud sama menim da bo tko, bomo pa vidl kaj drži, če bi gledal kaj vam pravi tale  kitajski horoskop pol bi bil napačen... bi imel punčko.... user posted image user posted image

Ma sam da ob vse v redu in da bo ok...je pa dane smoja sestrična iz kopra rodila fantka Tiana je šla ene dva dni clo čez rok, pa nišlo tako da so pol na carskega zadevo spedenal, zdej sem ravno od tete, ki ima žurkico doma... sva šla z mojim, tamal je zaspal doma, jutr more zgodi v vrtec g aje nečakinja mal pomerkala tako da no vsaj mal sva šla ven...

Punce moje drage, jaz imam v torek pregled diabetologa in morm rečt da me je že psoteno strah k mi žuga s tme inzulinom, res pa je priznam, pa četudi me bo kdo obsojal zaradi tega, ampak men se že dobesedno TRGA in MEŠa od tega cukra in sem začela Grešit , sem dons spet pojedla par gunih Bacci  čokoladic, enostavno ne zdržim več , smao če pomisli  se mi že meša, in ko pojem karkoli sladkega, je moj trebuh kot en žoga z stotimi odbijajočimi žogicami noter, ker se samo čutijo brcike raznorazne...

Sej vem da naj ne bi smela zarad sebe zarad otroka smao enostavno mi ni vče za zdržat, sem kot kak narkič k ne zdrži več brez droge... tkao sem jaz zdej s sladkimi stvarmi ala čokolado, teh 27-28 tednov je biloprav morečih s to hrano.... ne vem no upam da me ktera zastopi ..... no ja mogoče tiste ki se soočamo z istimi težavami zarad tega cukra vemo kako je to....

Sem se mogla izpovedat... res ne vem več mi ni za zdržat, inzulina pa tud ne birada... oh sem glupa anede?
Sorči k vas pestim zdej z temi težavami ....

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
14.9.2009 8:15:19   
gorenka
Jutro punce!

Uf se je spet naklepetalo za vikend...še dobr da se je vreme tako dobr držalouser posted image user posted image

Stuhica- držim pesti, upam da ti bo na koncu na pregledu boljše rezultate pokazal k prej...pa da ti kšn prekršek tut u dobro useka (če druzga ne zarad boljšga počutja). Si sploh ne morm predstavljat da ne bi smela jest čokolade..se mi zdi da odkar sm user posted image mi ful potegne, pa nism glih sladkosnedne sorte.

Rižko - ful lepo napisan...kr za stopit se zravn...uf ja hormoni al pa ne...me je kr zalilouser posted image . Šele k sm prebrala tvojo zgodbico mi je pa čist užgalo da zdej smo pa tik pred zdajci...in si kr predstavljam kako se bomo cortkal...mi kr toplo ratauser posted image Sej ne da me zravn tut ne prešine...kako bomo spelal, da ne bo predolgo in preboleče...ampak bomo že!user posted image

Katrin - smo s tabo! Čakamo novičke in drži se!user posted image user posted image user posted image

Drugač pa mislim tut jst ta teden po zadnjih nakupih...u lekarno, po kozmetiko, pa če še kaj rabimo, morm še za vlažilec zraka pogledat..k u bloku je k se začne kurilna sezona kr suh zrak, pa po malinov čaj...pa še kaj bi se našlo... Sm tut jst zmerej bolj počasna, pa zadihana, pa večkrat me dol tišči, tut trebuh večkrat otrdeva, tko da bolje bit pripravljen kukr pol letat okol... Pa hormoni so me tut napadl po moje...u petk sm mela en tak dan da bi se kr user posted image , trebuh me je bolel, slabo blo, u glavi tiščalo, vse in vsi so mi šli na živce... u glavnem na koncu sm bla že sama seb zoprna k ponavad nism taka pa sm si šla kr na k....user posted image Pol pa še spala nism cel vikend kej preveč dobruser posted image
Tko da preden me dons spet kej popade (k vreme bo glih za slabo voljo zganjat) grem na fruštk, pol se pa lotit kuhanja marmelade...mam par vinogradniških breskev prevečuser posted image

< Sporočilo je popravil gorenka -- 14.9.2009 8:16:47 >

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
14.9.2009 8:28:10   
Anonimen
Dobro jutro.  Katrin ponedeljek je tu, držim pesti... naj poteka ve čim bolj gladko in, da se boste kmalu cartali vsi skupaj.user posted image user posted image Stuhica upam, da bo na pregledu vse OK, da re ne bo potrebno insulina.user posted image user posted image   Jaz imam tudi jutri pregled, me rahlo skrbi in komaj čakam, da bo mimo. Jedla sem Fe in Hiconcil pa so se mi nardile pikice po rokah ( kot koprivnica) tako, da sem Hiconcil do konca pojedla, Fe pa sem prekinila za 2 dni pa bomo jutri videli kaj bodo rekli. Upam, da ne bo voda spet polno bakterij in pa da, bo Fe v krvi dovolj. Ali tudi katero drugo tile pregledi bolj 'ubijajo'' kot nosečenost ?   Drugače pa res kr ne morem verjeti, da imam do konca oz. do PDP-ja samo še 25 dni. ( no razen če bo kdo kaj štrajkal v trebuhuuser posted image ). Upam res, da se nam bo vsem izteklo čim lepše od poroda pa do bebija. Zadnje čase se zbujam na 2h in potem razmišljam v temi vse kar mi pade na glavouser posted image . Kaj bo če bo to, kaj če bo to...grrr kje je Katrin da me malo optimistično napolni ??

Ali katera ve kako je kaj s Štefy ?

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
14.9.2009 8:29:36   
Crystall
Ola!

Se še malce javljam. Že tri noči imam dežurstvo doma. Moj dragi je zakuhal vročino čez 39 in je nikakor nisva mogla zbit. Tako da sva včeri ob 11h zvečer šibala na urgenco, da je dobil inekcijo. user posted image  Res je bil bogi user posted image

Jaz pa še malo počivam in potem šibam v službo. Še teden dni in pol delam. Kak hitro gre vse. Morm razmislitit, kakšna darilca bom za sodelavke naredila user posted image

Za vse držim pesti - za tiste, katere boste ta teden mamice postale in za tiste, ki vas pestijo težave user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
14.9.2009 8:47:22   
karmen b
Dobro jutro...

No mene je moj že razkuru, ker sem neki bleknla, ki mu ni blo všeč. Točno dva dni je zdržu brez udrihanja po men. Najbolš, da grem od doma. A gre katera na potep z mano?

Še dobr da mam kozmetičarko ob dveh.

Drugač pa moram povedat, da ko sem prebrala Rižkoovo zgodbo o porodu, sem prvič dojela, da je porod res nekaj lepega. sejse nisem bala poroda, ampak ko smo zadnjič na MŠ gledal tiste diase, me je pa vseeno mal stisnlo. No hvala Rižkoo ker si me prav pomirila in zdej me res ni strah it rodit.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
14.9.2009 9:08:02   
Anonimen
dobro jutro

spet sm slabo spala in to ne zrd mojga sladkega user posted image al pa zrd trebuha, ampak zarad zgage user posted image user posted image user posted image user posted image

In pol me je matrala od pol 4h pa do pol 6h. No ob pol 9h je pa še sosed spet neki v garaži začev delat in ful ropotat da me je zbudu. Sm tok jezna, ko user posted image .

Moj user posted image je učer pršu iz koroške in se je hotu crklat, men se pa ni dal. Pa končno je šov v službo. Sm govorila komi čakam da gre na šiht, zdj pa že komi čakam, da pride domov. Nč mi ne paše zadne cajte.user posted image Še sama seb grem včasih na živce.

Karmen kam greva na "kofi"?
user posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2582
14.9.2009 9:11:41   
Aniiita
Živjo Punce,

da se še jaz malo javim user posted image

Rižko- lepo je bilo prebrat tvojo zgodbo. Bodi user posted image (levinja) še naprej. user posted image

MalaMravljica- ful mi je všeč tvoja dekica, res.

Perlica- a si že dobila posteljnino od zibke? me zanima, če si zadovoljna, ker bom jogi rjuho za košek tudi jaz tam naročila (da se mama ne bo matrala z ovalno obliko).

mateja8- srečno srečno in srečno user posted image

Za mano je pa kar delaven vikend in sme pozabila tudi zatekanje, ja user posted image Predvsem zvečer, čeprav nekaterih čevljeh ne morem obuti niti zjutraj oz. me že takrat tiščijo..verjento je to običajno..počutim s epa kot en kvas potem zvečer..včeraj mi je moj user posted image zmasiral malo cele noge in se mi zdi, da je danes zjutraj boljše..

Kitajski izračun- je pa meni, ko sem sama to poskusila na ringaraji, pa punčko pokazal (tu pa fantka).. No, malo bolj vseeno verjamem trem G..

Srbenje- ima še katera morda to težavo- mene ful srbi na notranji strani stegen. A to pomeni, da se širi al kaj bi to bilo? Sem se začela mazat še tam zdaj..

Partnerji- punce, ki se pritožujete nad partnerji. Razumem vaše nezadovoljstvo in tudi to, da ste bolj občutljive..(zdaj bom mogoče izpadla, kot da sem na njihovi strani, vendar nisem.. le tiho ne morem bit user posted image ), vendar če njim direktno ne boste povedale kaj vas moti in kaj pričakujete, se je škoda razburjati.
Za komunikacijo sta vedno odgovorna oba, ne moremo kar pričakovat, da nam bodo drugi brali misli in občutke.

Vem, da so taki in drugačni tipi in eni kljub jasnemu izražanju ne želijo ne slišati, ne nič spremeniti, vendar je pa veliko tudi takih, ki bi bili pripravljeni in bi radi kaj naredili za boljši odnos, pa preprosto ne vedo kaj (kaj je zares problem, kaj bi sploh rade, kaj vas zares moti itd.)
Vse napisano je dobronamerno (saj vem, da se težave rešujejo edino na tak način..drugače pa le kopičijo).

Sedaj pa spet k učenju..danes moram imeti malo večji tempo, če želim priti skozi user posted image

lep dan vsem.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
14.9.2009 9:48:24   
štefy
Živjo tudi jaz sem še vedno prisotna.Samo sem komaj tamalo v šolo spravla me tak grabi med nogami da je joj.Večinoma počivam samo vas letim prebrati in sem že nazaj v postelji.Jutri imam hvalabogu pregled sam je tale naša G tak user posted image da mi kar ni zaiti ker itak nič ne zveš od nje.Se bom mogla vredu r.... da bo kaj.Vse ki odidete v bolnišnico in na preglede vse naj naj da bo hitro minilo in da bo vse vredu.Tiste ki pa imate svoje tak neumne pa le pokažite da tudi mi nosimo hlače ne samo oni.Sem dala skozi dva zakona pa vem kaj lahko vse doživimo tako da sem jim nič ne pustite.Upam da ta pregovor drži V TRETJE GRE RADO da bom tudi jaz imela kaj dobrega v tretji zvezi.user posted image Samo še ta porod damo skozi pa bo bolje z našimi hormoni.Sem se sama sebi čudila ker nisem taka jokica ampak ko sem brala včeraj od rižkoona zgodbo sem bila taka kot bi mi kateri solzivec vrgu.user posted image No sedaj sem zatežila da boste mele kaj brati če se danes več ne slišimo se jutri po pregledu.user posted image user posted image Uživajte in veliko počivajte vedno z vami vaša ŠTEFY.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
14.9.2009 10:01:48   
skačica
jutro!

Jaz sem pokonc, neki bi jedla pa se mi ne da it pripravit, Iza je že pojedla zajtrk, oziroma bolj premešala ga je, pojedla bolj švohuser posted image .

Vreme je glupo, upam, da se ulije, če že more bit oblačno, da gre moja carica po lužah skakat.

Grem......

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
14.9.2009 10:09:33   
Crystall
Punce, zanima me, če ste naredile kakšne umetniške fotografije vaših trebuščkov. Jaz sem se včeraj nekaj malega slikala - eno slikco sem vam pokazala. Ostalo pa upam, da čez dva tedna. Me pa slika moj dragi ali pa moja sestra. Sem po netu brskala za kakšnimi idejami in jih kar nekaj dobila. JUPIIIII.

Se hitim oblečt in šibam v službo user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
14.9.2009 10:14:27   
Februarka08
Jutro.

Jaz sem ravno pri zajtrku, se mi je že včeraj zvečer zaluštal, pa sem rekla, ne, bom jutriuser posted image da bo mal bolj zdravo... pa mi je po parih žlicah itak že slabo, tako da si verjetno nisem nič dobrega nardila v želodcuuser posted image user posted image

Spanje itak slabo, ves čas se vrtim, ne morm trdno spat, mah...user posted image se mi je pa včer zvečer 1. nardilo da sem ful težko dihalauser posted image pa sem na boku ležala, ampak kot bi mi nekaj pritiskalo... sem mislila da zdaj itak tega ne bo, ker se je user posted image spustil nižje, no se je pa na koncu pojavilo...

Hormoni... eh, ne bi o temuser posted image sem se ulegla zvečer v posteljo, nasproti mene je bla zibka (končno na svojem mestu) pod zibko pa najini torbi za v P in sem kar hotla začet jokatuser posted image user posted image ker zdaj bo pa res kmalu, po eni strani komaj čakam, po drugi me je strah kako bo vse potekalo, kako bo potem doma itd...user posted image
Sem pa ful vesela, ker danes ni več rjavega izcedkauser posted image user posted image je bel in sem ga vesela kot še nikoluser posted image trebuh pa itak otrdeva na cajteuser posted image v sredo mam pregled, upam da kaj novega izvemuser posted image

Tako, zdaj grem še kakšno žlico pojest pa mal posurfat, pol vas pa pridem še kaj pogledatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
14.9.2009 10:15:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Punce, zanima me, če ste naredile kakšne umetniške fotografije vaših trebuščkov. Jaz sem se včeraj nekaj malega slikala - eno slikco sem vam pokazala. Ostalo pa upam, da čez dva tedna. Me pa slika moj dragi ali pa moja sestra. Sem po netu brskala za kakšnimi idejami in jih kar nekaj dobila. JUPIIIII.

Se hitim oblečt in šibam v službo user posted image

jaz sem si lani naročila fotoknjigo in je ful dobrauser posted image sicer sem se sama slikala doma v nešteto pozah in oblačilih, potem pa dragemu to podarila za valentinovouser posted image letos mi pa ni in tudi ne bo uspelo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
14.9.2009 10:19:10   
Crystall
Februarka ... HVALA!!! Zlata si. Moj dragi ima ravno 21. sept. god ... pa mu bom naredila fotoknjigo in mu jo podarila. Krasna ideja. Jupiiii. Danes popoldne zbiram slikce, jutri urejam in ga dam v izdelavo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
14.9.2009 10:21:08   
frrrr
dan.

js iz laboratorija... sem mogla it lulat, pa kri dat, jutr imam pa pregled. tja me je mož peljal, potem šel delat, js pa nazaj z busom - in kot nalašč se pripelje un tastar bus z lesenimi sedeži. mi je mož prepovedal it na takšnega user posted image sem ga pridno ubogala in počakala na naslednjega. v soboto sem bla očitno mau preveč pogumna, ko sem šla z mamo in tamalim gobice nabirat, ker me je včeraj vse tolk dol tiščalo... in danes še ni kaj dost bolje. v soboto sem ugotovila, da sem ga posrala, ko sem se vračala iz gozda in sem imela filing, da bom dete izgubila nekje na poti user posted image sem mogla koj ležalnik mau počuvat, da je blo bolje user posted image
včeraj bi mogli na piknik, pa sem ga odpovedala. sicer sem bila pa tut tolk slabe volje, da ni blo nič od mene... tut sine je bil tolk jokast, da je groza. prej pa 3-4 dni srček od srčka. no, danes imam več energije in tut dobra volja se je mau vrnila kljub slabemu vremenu.

sonček33 - bom pridna, da ne prehitim preveč, a prav? user posted image
skačica - evo, gobice sem nabirala... nisem pa tolk divja kot ti. se pozna, da delam sedečki in nimam več tolk energije kot v času, ko sva bile sodelavke user posted image

Rižkooo - lepa zgodba... se odpre nov svet, ko dobiš svoje dete v naročje, a ne? user posted image uživajte...

Katrin - drž se... in sporoči kaj bo privekalo na svet.

mateja8 - tudi tebi želim eno zdravo dete... mogoče se s princesko že crkljata user posted image sporoči, kaj dogaja.

Aniiita - s tem se pa strinjam, da ženske včasih od moških pričakujemo, da nam berejo misli. in veliko stvari se nam zdi samoumnevnih, a moškim žal niso user posted image
vsem, ki vam partnerji najedajo - upam, da čimprej najdete skupen jezik... vsaki pošiljam eno user posted image

lep dan!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
14.9.2009 10:29:37   
malaMravljica
Crystall, a ves da jaz bi imela pa zastonj foto seanso sedaj v nosecnosti pri enem profi fotografu, sam izdelavo fotk bi placala, pa mi je predalec user posted image user posted image  ma morem doma zrihtat se kaj v crno beli tehniki, al pa ej, a mi das kaksen link, ce si kaj na netu najdla. Imam pa res tok malo fotk sedaj v nosecnosti da sem kar zalostna. Ceprav eno sem pa na morju sama naredila, sem z mlekom gor na trebuh napisala ime bejbija ki je notri in je tok kul. Sam kaj ko ne smem te fotke se nikomur pokazat.  Tista tvoja fotka od vceraj je cist kul ja.

Ti nasi moski, Aniiita ima prav, jim je treba kar povedat. Midva sva se vceraj tok smejala, nekaj je blo po TV, saj ne vem al se je slo za en film al kaj, sem sele kasnej pozorna postala. V glavnem razlike med moskim in zensko. Pa je ona rekla, da kako jo je zasnubu, Sredi noci jo je zbudil in vprasal, pa brez prstana. In on je v zagovor rekel, da kako bi pa v spalnico prisel s konjem user posted image   punce, jaz sem sam hmmmm hmmm zacela delat, moj pa v smeh, ker mene je cist isto zasnubu, prstan sem tudi sele cez dobrega pol leta pol dobila user posted image user posted image  Sam jaz mojga itak ne dam stran, je cist prevec ok ta moj mozek.

Pravoda, danes res pazi na prehrano, pa mogoce bo jutri boljse z rezultati pol. Ne kar obupat. Jaz sem tudi ze cist obupala s tem zelezom in zadnjic sem pol ne vem kako, ma imela sem najboljo vrednost v celi nosecnosti, mi je kar spodbuda za naprej sedaj, sam vseen upam, da mi ne bodo vec kontroliral za naprej.

Tea, ma saj vem, bi bil ze cas za vozicek ja, sam ej, jaz sem ga dobila tudi sele 22 dni pred pdp-jem se mi zdi. Pa saj ves, ce vesta katerega bosta vzela, saj cist na zacetku ga ne rabis. A se motim al tvoj dela v tujini in ga misli pol v tujini slucajno kupit? Ga ne zagovarjam, sam mogoce pa ve da bo kje kaksna akcija in pol caka. Vprasaj zakaj se caka.

Uff jaz sem pa danes ponoci naredila rekord, 10x ali 11x, sem sla na wc. Ob 8 sem ravno lepo zaspala in me ob 8.30 klice tasca da mi pove neko brezveznost. Sedaj grem pa koncno kavo kuhat, je ne smem takoj ko vzamem zelezo zjutraj.

Majakla, only 18 days to go  user posted image   jaz sem vceraj se enkrat sla cez cunce v st. 56 in sem si tako zelela, da bi to ze lahko zacela oblacit enemu malemu bitjecu.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
14.9.2009 10:42:22   
Anonimen
MalaMravljica saj danes se pa res malo bolj pazim. No saj se tudi drugače..pijem veliko vode, čaja ( 1x na dan brusnico - za moje bakterijeuser posted image -jih bom že ugnala ), ampak z železom sem pa res prenehala, ker mislim, da so tele pikice na prstih in tudi srbečica, ki je bila občasna, posledica tedenske terapije z železom in Hiconcilom. Saj mislim, da če 2 dni ne jem ne bo nič narobe ampak raje počakam jutri na pregled krvi in urina pa bo slika res dejanska. Saj zadnjič sem imela hemoglobin 105 tako, da baje tudi neke panike. No saj bomo jutri videli kako pa kaj, ker me res sedaj vsak pregled nekaj skrbi, ker se mi zdi, da je skoz nekaj narobeuser posted image Ampak upajmo, da bo pa sedaj boljše...

Glede popadkov: ali jih veliko občutite. Meni občasno rata trebuh trd ( pa še to nisem prepričana ). Posane tak težak in ves napet. Občasno pa se pojavi tudi špikanje v nožnici. Mg pa ne pijem več. Ali tudi ve kdaj čutute gibanje direktno spodaj nekje v nožnici ?

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
14.9.2009 11:03:23   
skačica
evo, smrklji pripravila še en zajtrk, tega je vsaj za silo pojedla. Sej vem, da to kao ni ok, ampak jaz je ne morem pustit lačne, ker je s težo bolj tako tako. Pri dveh in pol jih ima celih 12,4kg. Sej je boljš tako kot da je debeluška, ampak vseen je treba skrbet, da gre vsaj počasi gor.

slikce trebuščka- jao, jaz sem jih imela pri Izi full, zdej malo manj. Sicer se vsake tok spomnim, da me moj slika, ampak je vse skup bolj žalost, se bo treba mal potrudit in poboljšat.

popadki- jaz nimam popadkov, ne lažnih, ne pravih, nič od ničuser posted image . Jih tud v prvo nisem imela vse do tedaj, ko so me našopali z umetnimi (voda mi je že odtekla). Tko da sploh ne vem kako točno izgledajo lastni popadki, če bi jih imela, bi pa najbrž tud vedla, da je to to. Skratka, pri meni mrtvilo, bolj grem proti roku, bolj je vse skupaj mirno.Me je bolj zezalo tam nekje okrog 28. tedna kot pa zdaj.
Spodaj me samo kosti bolijo, če res veliko šetam, pa še to se je zdej nehalo. Eh, sej pravim, bom šla čez rok.

frrrr- ja, pol pa mal več počivat. Si bla že v prvo pred rokom, a ne? Ne, sej men se tud ne bi ljubilo okol skakat, če bi bla še v službi, ampak ker sem doma, mi je pa prav fajn. Sem glih včer srečala svojga šefa (Š) in je rekel, da mi ne zgleda, da imam samo še 20 dni do roka.  Po trebuhu kao, da ni preveč velik. Meni izgleda ogromen, sploh ko se gola gledam v ogledalouser posted image .

Grem se Izi pridružit pri igri. Gdč. ravno previja svojega dojenčka.

Aha, še to: tiste, ki že imate enega otročka: jim bodo novorojenčki kaj prinesli, kot darilo? Jaz sploh ne vem ali je to ok ali ni pa niti ne vem kaj bi, ker si Iza nič ne želi, oziroma je danes rekla, da bi imela eno dudouser posted image , je ni nikol imela, zdej pa, ko je vidla, da imamo eno kupljeno za zarouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:07:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 11:16:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2595
14.9.2009 11:38:44   
Aniiita
Evo, mam odmor od učenja..pa sme prišla pofirbcat user posted image

Ja, slikice v nosečnosti..jaz sem se odgovrila s sestrinim fantom, ki je fotograf,da bi naredil par takih umetniških s trebuškom, na katerim pa bova oba z mojim dragim gor..sem enkrat to nekje vidla in mi je bilo všeč..sedaj moram samo kakšen primerek po netu najdet spet, da mu lažje razložim kaj bi rada.

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
14.9.2009 11:45:02   
najčka
Dan evo mene po napornem vikendu,čeprav  vidim da nisem edina, Iz petka na soboto nism skor nič spala, v soboto pa take slabosti, in bruhanje, in trd trebuh, in še noge me skoraj da niso držale. user posted image user posted image Po vrhu vsega je imel še mojuser posted image RD pa ni nič kaj dosti praznoval, je reku da bo pol k bo fešta za user posted image še zanjga zraven. Ja tko moj ma kar več dela z oktobrom kot pa jaz. 

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
14.9.2009 12:24:56   
karmen b
Tole s fotkam bušija je res fajna ideja. Sam k se men ne da brskat po netu za ideje. Če ste pa tako dobre, da spotoma, ko kaj najdete, še link tule gor prlimate, bom pa zeloooo hvaležna.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
14.9.2009 12:32:13   
muca*maca
Dober dan!

Ufffff... sem se komaj prebila čez vse pisanje.
Rižkoo - zelo lepo si napisala, čestitke in vsa naj naj ti želim. Si kar predstavljam tebe in tvojo štručko

Jaz pa bi danes morala biti pridna, pridna in pospravljat, pa se mi ne da, ker je tak beden dan, pa še s svojim sem se skregala že zjutri in iz službe so me že 3x klical, k ne znajo neki brez mene. Sem kr mal pod stresom vsakič, k zazvoni telefon... br...

Drgač se mi je teh zadnjih dneh spustil trebuh, oziroma otroček kar konkretno navzdol, pa baje ni panike, se zgodi okol 36. tedna, pri prvorodkah pa še prej. Se je vam že spustil? Sam hodm pa kr konkretno težje...

Sem bila pa ta vikend čisto na tleh, brez energije sploh. Me je pičila v soboto dopoldne osa - brez razloga, sem lepo mirno hodila, ko kar neankrat začutim pekočo bolečino v roki, kot da bi me kdo z nožem zabodel in me je bolela roka še cel dan in otekla in danes, tri dni kasnej me še vedno srbi in je otečena. Kr nekiiiii..........!!!!Tako, da Karmen B - mogoče tudi tebi zato bolj oteka noga. SIcer greva pa že jutri na stol, hehe.

Tko no, mal sem čudne volje zadnje dni.
user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
14.9.2009 12:33:24   
Emilly
Evo še eno po napornem vikendu...
Midva sva bla pridna v petek in sobotouser posted image . V petek spraznila kopalnico, kuhinjo in sobico, v soboto pa prišli kolegi in naredili rušilno akcijo. Vse so naredili v enem dopoldnevuuser posted image user posted image user posted image . Tko da zdaj mava na voljo samo dnevno sobo, vsi ostali prostori so prazni....Kuhanje in tuširanje opraviva kar pri tašči ni druge...Zdej bo nadaljevanje v četrtek, seveda vodovodar, potem keramičar, pa beljenje .... ja bog ne daj da user posted image res kaj pohiti... Sicer me trebuh nič ne boli, noge sem mela v soboto prvič zatečene, itak ker sem res ma pretiravala, ampak je blo že včer čist ok. Mi je pauser posted image  očitno iz službe prinesel prehladuser posted image , tako da sva mela zdele že dva večera oba vročino, sicer nizko, ampak vseen ni fajn.. Joj, sploh si ne upam nič vzet. Danes se zaenkrat počutim super, nevem pa, a bi mogla k zdravniku, kaj pravte...

Rižkooo - -res lepo  user posted image user posted image   jst po eni strani že prov nestrpno čakam, po drugi, pa tale k.... stanovanjeuser posted image !

Po kitajskem izračunu mi kaže punčko, pa tud g. mi je že dvakrat napovedala punčko, tako da zdej pa menda bo žeuser posted image

Joj fotkala sem se pa tud jst tolk mal, da mi je kar mal žal.... bo zdej na konc hitro treba kakšno fotko nardit.. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?