|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
14.9.2009 12:35:38   
lindi1
Ja,KARMEN B Silva je bila moja sošolka sva bile od 1 letnika kot rit in srajcauser posted image zdaj se manj vidiva,ampak se vsake toliko časa,ker ima mojega bratranca za partnerja....

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.9.2009 12:40:39   
karmen b
muca*maca a pol če te jaz pokličem za jutri, da se zmenva kdaj se dobiva, ti bom tud stres povzročila. Tega res nebi user posted image ....Te bom pa res mal kasneje poklicala, da se zmenva, tako da bodi pripravljena na nestresen klicuser posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.9.2009 12:44:52   
Februarka08
Skačica, ja, naš user posted image bo tud Larisi prinesel darilo - eno tako mal večjo punčko - Roxane al kaj že jeuser posted image upam da je bo vesela, ker drugače nimam druge idejeuser posted image je pa zdaj itak čist navdušena nad dojenčki, bi ji kupila kakšnega malo večjega, pa majo povsod vse take maleuser posted image

Drugače pa princess že spi, jaz pa spet na kavču, danes mi ni treba kosila kuhat, tašča mi kuha slivove knedeljneuser posted image user posted image ma si jih želim že ful dolgo, končno me bojo mal pocrkljaliuser posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 14.9.2009 12:45:10 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.9.2009 12:51:10   
Februarka08
Evo, še kotiček v najini spalnici za user posted image

user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.9.2009 12:51:19   
Anonimen
No evo mene iz čistilne akcije samo še pomivanje tal in likanje mi ostane. Ma s tole kopalnico se tudi zamudiš da joj user posted image ...no pa dosti o tem...

Tudi meni ni treba danes kuhat se bom kr k svojim povabilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.9.2009 12:52:03   
lindi1
Danes sem pa totalno brez energije,od 3.50 nisem nič več spala do 7.30,ko sem rit dvignila,ker sem imela vsega dovolj,sem pa taka,kot bi bila totalno skrokana čisto fertik,noro počutim se grozno,grem malo ležečki.

Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.9.2009 12:53:14   
drobtinica29

še en pozdravček od mene!

evo mene po dolgem vikendu, ki pa aploh ni bil dolg, nonstop neki obiski, no midva sva hodila, pa v soboto še en roj. dan oz piknik. tako da je res hitro minilo. So pa obiski povezani seveda z praznovanjem mojega roj. dneva, sva vabila nosila okrog, pol pa veste kako je to.

Rižko, še tukaj super da si nam zaupala svojo porodno izkušnjo

naš tudi tako brca da je kar veselje, časih me prav zaboli, ob enem pa komaj čakam da ga spoznam, sedaj se pa že tudi jaz zavedam, da bomo počasi dobili novega člana. Priprave so v polnem teku, mi pa še kar nekaj stvari manjka, pripravljeno še nimam nič, pričnem z naslednjim tednom.

No da se vam pokažem, slikano 32t 5d, staro že teden dni skorajuser posted image

user posted image
da vam še pokažem oblačilca za iz P ( manjka še kakšna podrobnost )

user posted image

lp vsem

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.9.2009 12:55:59   
malaMravljica
iiiii Februarkak, kok lepo. Jaz nimam tega se cist nic. Bom verjetn dans rekla mojemu, da naj mi zibko nese ene nadstropje nizje in pol bom pripravla. Pa bom kar eno rjuhco in tko provizoricno, ker baldahin in vse za zibko kao dobim na posodo se, pa ne vem kdaj.

Lindi user posted image user posted image user posted image  za tvojo noc, je bila verjetn podobna moji.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.9.2009 13:01:55   
Februarka08
Drobtinica, kak bo lepi vaš frajer za iz Puser posted image tale kombinezonček nas ma pa zgleda kar nekajuser posted image jaz ga mam tud za vsak slučaj sabo, drugače imam pa čez kompletek še jopico in pa dekco, če bo pa mrat, bo pa tale prišel v poštevuser posted image

Mm, jaz imam baldehinček za na špampek, sem ga kupla še za tamalo, pa ga sploh nismo nič postavljali... sicer je lepo, ampak ko je zajokala, sem takoj planila k njej, da se ni čisto prebudilauser posted image in se mi zdi, da bi jo med tistimi zavesami samo še dlje iskalauser posted image sicer si mi pa tako všeč zibke z baldehini in podobnim da je jojuser posted image
Lindi user posted image user posted image

Eh, nam se pa spet kolcauser posted image pa nekaj dobrega bi pojedla, pa se šparam za kosilo... ne vem če ne bom šla pogledat če mamo kej za pod zobuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.9.2009 13:05:07   
naty6
Ojla.

Da se vam še jaz malo pojamram. Mene pa tako boli v zgornjem delu hrbta že nekaj dni. Sicer na celi dan, toda zelo pogosto. Nevem več kako naj sedim ali ležim, ker če sedim zravnano me boli ali pa če sedim grbasto me boli.
Danes sem vstopila v 38 teden; do PDP je še 21 dni. Torbo za P imam pripravljeno, danes še pripravim user posted image torbo.
Kolegica mi danes pripelje zibelko, tako da sem se odločila, da bo naš user posted image na začetku v zibelki poleg moje postelje, potem pa ga/jo preselimo v lastno sobo.

Glede kitakskega izračuna: pri prvem porodu mi je pokazalo da bo punčka, pa smo dobili fantka. Sedaj pa nevem kaj bo.

Se beremo.

Naty

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.9.2009 14:13:55   
lenika83
Ojla!
Vikend je mimo in poletje očitno tudi user posted image  Saj pretirane vročine res ne maram, ampak mraza pa še bolj ne.

Michelle1 babica v porodnišnici nam je rekla čisto enako kot ti praviš. Saj v bistvu je to povsem res. Itak da nobeden ne mara, da ga boli, ampak če je bolečina z nekim smislom, potem jo verjetno lažje preneseš. Sicer pa to zdaj rečem, vprašajte me po porodu user posted image  Itak pojma nimam kaj me čaka. Bila sem na ogledu P in je bil tam en dojenček star malo več kot dve uri. Jooooj je bil sladek. Zdaj pa že komaj čakam, da dobim svojo user posted image  v naročje.

Se mi pa zdi, da se mi počasi začenjajo pojavljati razne nosečnipke "sladkosti". Če preveč migam imam občutek, da mi bo user posted image  kar ven padla, tako me spodaj tišči. Pa vsakič ko se dvignem iz sedečega ali ležečega položaja moram takoj na wc, ker me drugače ful boli spodaj. Kot da ne bi bilo več dovolj prostora za vse. Pa že več kot en teden ful težko diham, prav občutek imam, da pljuča nimajo dovolj prostora in dobim samo polovico zraka. Čeprav bi rekla, da se mi pa danes zdi, da je malo boljše.

Imam pa kar neki občutek, da ne bom dočakala 25. oktobra v enem kosu, se mi zdi, da še 15. ne. Mislim, da bom morala letos rojstni dan praznovati malo prej, za vsak slučaj user posted image  Zdaj še niti ne upam začeti piti malinovega čaja, da ne bi slučajno česa pospešila, ker se mi pa vseeno zdi še malo hitro. Bom še en teden počakala, pa bom potem začela. Sicer bom pa v ponedeljek videla pri G, če se res kaj dogaja, ali je samo občutek takšen.

Morala bi se spraviti kaj delat, pa se mi nič ne ljubi, ko je pa tako vreme, ravno primerno za spanje user posted image

Aja, še to... Vidim, da se o fotkanju trebuščkov pogovarjate. Jaz imam menda samo dve fotki s trebuščkom. Razlog pa je prvi to, da se ne maram fotkati in se vedno izogibam, poleg tega mi je pa pred časom fotoaparat crknil in zdaj čakam novega. Bom se potrudila potem nadoknaditi user posted image

Lep dan!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.9.2009 15:02:17   
majakla
Dober dan.

Danes sem imela CTG,
pa je Nikec tako delal,
da ni šlo nič izmerit, pa
še jaz sem, ker sem ležala
na hrbtu, skoraj v nezavest
padla. Sem zadnjo sekundo
za vodo rekla, itak pa me je
tudi sestra že videla kakšna
sem. Potem sem pa morala
za pol urce na luft in nekaj
jest, no, pote je pa šlo.
So me vse hecala, da me user posted image
že zdaj ima pod komando,
kaj še le bo. user posted image

Jaz pa pravim, HB za EA user posted image !

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.9.2009 15:35:35   
tea85
dan user posted image

moja user posted image danes dela tako po trebuhu, da je prav veselo user posted image

glede strij, ja, zaenkrat še jih nič ni pa upam da tak tudi ostane user posted image . ah, saj si nisem vse zapomnla o čem ste se pogovarjale user posted image .

februarka-res maš lepo porihtanouser posted image posteljco in ja, si prav napisala glede tega, da otrok ni samo moj, jaz ne vem ali se ne zaveda kaj naju čaka ali kaj se dogaja z njim, če tudi ga vprašam kaj ga muči bo odgovor zelo beden. in tudi meni počasi gre vse prek glave in bom spakirala in odišlauser posted image

Aniita- glede partnerjev, včasih je tako da si nekatri ne dajo rečt nekih stvari in ko sem nazadnje omenla vse to, se je začel dret na mene, tako da me mine da ga sploh še kaj vprašam. on pač učitno ne razume nekih stvari.

rakica2- učitno mama res podobne težave, sta najina dedca prav muhasta, vrjetno celo bolj od naju dveh user posted image user posted image ki naju dajejo hormoni.

glede slikic bušijov, hja ta mesec še nisem nič slikala, bi že bil čas nardit kako slikico še za ta mesec user posted image

amm ja, torbo za bebico že mam pripravljeno zdaj še morem zase, ampak saj še je malo časa user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.9.2009 16:20:31   
Februarka08
Jaz sem se prej tako najedla, da se še zdaj ni poleglouser posted image ma so bli dobri knedeljni, sem si 1 prišparala še za popoldansko malicouser posted image Sva ble zdele mal s princeso, zdaj jo je tašča vzela, čeprav bi bla lahko pri meniuser posted image mah jo kar pogrešam takole, ker vem da bo potem bolj malo časa zanjouser posted image
Moj je šel v Tosamo po plenice, tako da bomo meli njihove za prve dni, potem pa Pamperske dalje. Pa še mrežaste hlače mi bo vzel, če bom slučajno kaj rabila, v 1. jih sicer nisem... gotovo me bo klical kaj naj še vzameuser posted image
Lepo popoldne vam želim, jaz bi se zdele tako mal stiskala k je tako čudno vreme, sem pa sama z deko pokritauser posted image user posted image no, tud to je nekajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 16:34:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lindi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.9.2009 16:56:36   
lindi1
Evo mene,hvala za spodbudo in objemčke,sem jih rabila...malo sem zadremuckala,zdaj pa že drugo žehto perem,ampak ne vem,če bom še kaj delala,mi je malo slabo,sem si pritisk merila pa je v reduuser posted image ne vem zakaj sem potem taka,rada bi si tudi pripravila stvari za v porodnišnico,pa kar nimam volje,resda imam šele 23.10 PDP,ampak,jaz imam rada vse prej porihtanouser posted image -Upam,da ta slabost mine,potem verjetno šibam še v trgovino,nimam nobenega jogurta in sadja.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.9.2009 17:06:53   
pattaya
Jaz sem pa danes kupila vse potrebno, jutri še grem k kolegici po cotike, pol pa še operem in zlikam, pa smo pripravljeni.

Zanima me glede olivnega olja. Kaj to ste kupile kar navadno olivno olje v trgovini, ali ste rajški kupile olje za dojenčke, ki se dobi v drogeriji?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.9.2009 17:17:27   
Crystall
MM in ostale ... takoj, ko bom imela mal več časa prilepim kakšno stran s slikami nosečnic - danes ali pa jutri zjutraj. Jaz ud nimam nobenih slikc, zato sem pa rekla, da imam dovolj in da so slikce nujneeee!!!Tako imam poslikan trebušček z mašnico, zdaj pa še čakam, da se poslika zraven še moj dragi, pa s copatki, medvedkom, rožico ... user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.9.2009 17:28:59   
Februarka08
Če si sam doma, zna bit kar dolgčasuser posted image user posted image po tv nič pametnega, tukaj se tudi kaj pretiranega ne dogajauser posted image tako da sem šla od tamale poletno garderobo pospravit in jo je za celo škatlo... uf, pa itak same roza stvari, joj, kam bom to dala vse, če bo user posted image ?????? Groza, koliko cunj gre to v nič...user posted image
Sem šla pa ravno skozi seznam in ne manjka več dostiuser posted image samo še kapljice za krče, pa nekaj stvari zame za v potovalko, to bom pa itak zadnji trenutek mogla not vržt (copati ipd.).
Sem se še neki spomnila, grem še tisto narestuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.9.2009 17:31:56   
ninčy
Da se vam javim po dolgem času ...
7.9. sta na svet prijokala Jan (44 cm, 1860 g) in Žan (45 cm, 1805 g). Smo že doma in se privajamo novemu življenjskemu ritmu.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.9.2009 17:39:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ninčy

Da se vam javim po dolgem času ...
7.9. sta na svet prijokala Jan (44 cm, 1860 g) in Žan (45 cm, 1805 g). Smo že doma in se privajamo novemu življenjskemu ritmu.

ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image Veliko cartanja in uživanja vam želim, seveda pa tudi, da se čimprej privadite na nov ritemuser posted image user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
14.9.2009 18:15:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.9.2009 18:21:30   
Anonimen
olivno olje sem šla jst kr v lekarno iskat.
ninčy ... čestitam

(odgovor članu pattaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.9.2009 18:54:27   
štefy
NINČY čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .                                                                                                                            Zdaj pa brez heca.Malo še pa nobena nebo rodila oktobra bomo vse šle kar prej al kako?                                    Malo še moramo počakati da pride na svet še kakšen oktoberček.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.9.2009 19:01:04   
karmen b
Bravo Ninčyin iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image ..pa mamo že 4 oktobrčke in to same fante!!!

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?