lenika83
|
Ojla! Vikend je mimo in poletje očitno tudi Saj pretirane vročine res ne maram, ampak mraza pa še bolj ne. Michelle1 babica v porodnišnici nam je rekla čisto enako kot ti praviš. Saj v bistvu je to povsem res. Itak da nobeden ne mara, da ga boli, ampak če je bolečina z nekim smislom, potem jo verjetno lažje preneseš. Sicer pa to zdaj rečem, vprašajte me po porodu Itak pojma nimam kaj me čaka. Bila sem na ogledu P in je bil tam en dojenček star malo več kot dve uri. Jooooj je bil sladek. Zdaj pa že komaj čakam, da dobim svojo v naročje. Se mi pa zdi, da se mi počasi začenjajo pojavljati razne nosečnipke "sladkosti". Če preveč migam imam občutek, da mi bo kar ven padla, tako me spodaj tišči. Pa vsakič ko se dvignem iz sedečega ali ležečega položaja moram takoj na wc, ker me drugače ful boli spodaj. Kot da ne bi bilo več dovolj prostora za vse. Pa že več kot en teden ful težko diham, prav občutek imam, da pljuča nimajo dovolj prostora in dobim samo polovico zraka. Čeprav bi rekla, da se mi pa danes zdi, da je malo boljše. Imam pa kar neki občutek, da ne bom dočakala 25. oktobra v enem kosu, se mi zdi, da še 15. ne. Mislim, da bom morala letos rojstni dan praznovati malo prej, za vsak slučaj Zdaj še niti ne upam začeti piti malinovega čaja, da ne bi slučajno česa pospešila, ker se mi pa vseeno zdi še malo hitro. Bom še en teden počakala, pa bom potem začela. Sicer bom pa v ponedeljek videla pri G, če se res kaj dogaja, ali je samo občutek takšen. Morala bi se spraviti kaj delat, pa se mi nič ne ljubi, ko je pa tako vreme, ravno primerno za spanje Aja, še to... Vidim, da se o fotkanju trebuščkov pogovarjate. Jaz imam menda samo dve fotki s trebuščkom. Razlog pa je prvi to, da se ne maram fotkati in se vedno izogibam, poleg tega mi je pa pred časom fotoaparat crknil in zdaj čakam novega. Bom se potrudila potem nadoknaditi Lep dan!
|