|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
7.9.2011 11:14:37   
čebelica1984
Hvala vsem za pestke, upam da bo pomagal user posted image
Midva bi šla oktobra v 12.krog, ampak ker je moj user posted image  imeli poleti vnetje sva 4 kroge spustila, zato jih ne računam zraven in bova šla v 8. krog, seveda če v soboto pride user posted image

HeLenčica a sta šla na pregled oziroma ali planirata pregled? Midva sva rekla da greva v oktobru na pregled, ampak bova sedaj glede na to da sva imela kar dolgo pavzo počakala do novega leta.

Janchek prav je da si optimistična user posted image

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
7.9.2011 11:15:55   
Katte
No ja, čebelica1984 je na vrsti pred mano, če hočeva obe zagledati user posted image  v tem krogu user posted image .
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4202
7.9.2011 11:25:35   
HeLenčica
Čebelica, potem smo pravzaprav na istem :) No, midva aktivno delava 11 krogov, oziroma zdaj je 11. krog (tik pred O). Nisva še šla na pregled, sem bila pri G nekje aprila, pa mi je rekla da mora miniti eno leto. Torej planiram prvi pregled oktobra, ja.

Sem pa stara že 30. let in me vse skupaj jezi, da moram čakati 1 leto...če je kaj narobe ti tudi eno leto ne pomaga, ali ne? user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
7.9.2011 11:35:32   
Katte
No, moj je šel na spermiogram takrat, ko sem bila v 12. krogu (11 mesecev). Ker je bil v redu rezultat, sem se jaz odločila, da si dam čas še do avgusta, potem grem pa do G. Zdaj sem v 16. krogu in imam pregled 15.9., ker avgusta pač niso naročali. Upam, da ne grem na pregled z user posted image  . user posted image
Malo me je šokiralo, ko je dr. rekel, da zna trajati obravnava na primarni ravni (pri moji zdravnici) še kako leto in pol. Stara sem 33 let, še dovolj mlada, ampak rosnih let za prvega otroka pa nisem več. Bom poskusila pospešiti, če bo potrebno.

Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.9.2011 9:38:46   
lluna
Jassika, bravo za NS user posted image , čeprav si morala biti pa res popolnoma izčrpana od vsega! No, upam, da si se zdaj že čisto OK!
Janchek81, zate pa danes stiskam pesti, vse bo super!!! user posted image user posted image user posted image
Oh, tudi jaz tako komaj čakam 1. pregled, imam ga v ponedeljek... malo me bega, ker znaki tako nihajo, zdaj mi namreč že 2 dni ni čisto nič slabo in tudi prsi spet niso občutljive - pa kaj ne more biti vsaj kakšen teden isto!?! user posted image Joj, v 1. nosečnosti se nisem prav nič ozirala na vse te znake, kaj leta naredijo svoje??? user posted image
Katte, močno stiskm pesti za dve debeli user posted image !!!!
Pridne bodite... Janchek81, ti pa javi veselo novico!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.9.2011 9:39:58   
lluna
He.Lenčica, tudi zate user posted image user posted image user posted image , da čim prej zagledaš user posted image !

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.9.2011 9:55:57   
Janchek81
Evo punce, ustala .... sem danes kar doma vstala, ker vem da v službi ne bi bilo prav nič od mene kokr tuhtanje o moji današnji morfologiji, morm rečt, da sem zdej čist nakulirana, pojedla sem zajtrk, spila kavico, zdaj se bom pa počasi šla rihtat, potem pa tisti ritual ... pridem pred Leonišče, vzamem MMmmMMMMmmm dobro kavico ( Irsko kavico ) se usedim in pokličem koga, ponavadi človeka, ki sploh ve ne da sem noseča, prižgem enga, mogoče 2, da se moj strah pomiri, potem pa noter v porodnišnico in prvo na wc, mal se ogledujem, če koga poznam, in potem ko nobenga ne poznam se počasi odpravim v sprejemno in tko naprej user posted image user posted image user posted image  sem en poseben človk ja ... sam kaj, tko se zamotim, drugače pol tok nism 'čudna' user posted image user posted image  Tko, da držte pestke in valda javim UPAM; da veselo novico .... user posted image

Iluna ej to ni nč hudga, če maš mal mešane simtpome nosečnosti, bi ti mogla mojo kolegico prpelat, njej se je sploh to dogajalo, je mela enkrat hude bolečine prsi, drug dan kr nič, potem slabost pa že spet kar nič, iz dneva v dan je blo vse drugače user posted image  pač, ljudje oz. ženske smo vsaka drugačna, že pri O če gledaš, tko da .... nič se tok obremenjevat glede znakov, mene na primer že od začetka user posted image  bolijo prsa, en teden ( 14 dni nazaj ) me niso bolele, zdaj pa spet .... pa kaj mormo, pač jih pustimo na mir user posted image user posted image  Ful sm dobre volje dons, upam, da tko tud ostane ...

Lep dan vseeeem user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.9.2011 10:55:37   
Arual
Hey.

Kako kaj?? Spet vam malo pišem. Tokrat nič prav dobre volje. Ta mesec sem se odločila da bom poskusila si z dabrostonom uredit ciklus in glej ga zlomka, tablete sem začela jemati 11 dan ciklusa, no 7. dan jemanja sem dobila krvav izcedek sedaj pa že 2 dni prava krvavitev. A je imela katera kakšne izkušnje s tem?? Ne vem, al jih naj preneham jesti, sploh ne vem kaj naj naredim??? Bom še poklicala v ambulanto.

Kaj moremo, enkrat se bo pri nas tudi uredilo.

Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.9.2011 11:09:26   
HeLenčica
Janchek81, tako je prav! Nič nisi čudna, lej, če tebi takšne "metode" pomagajo da se zamotiš in se zato boljše počutiš je to to! user posted image Najvijam zate, da bo vse tako, kot si želiš!

Arual, sicer se ne spoznam na jemanje Dabrostona, ampak lahko da gre za ovulacijsko krvavitev? Mislim, da to ni razlog, da si žalostna.... user posted image

Iluna, hvaaaalaaaa! Zdaj mam tukaj že tolko navijačic, da bo ziher plusek v septembru user posted image user posted image user posted image . Ti si pa ne jemlji preveč k srcu teh znakcev, ker dr. Pušenjak pravi, da po znakih ne moreš kar sklepati če je kaj narobe ali ne. Naše telo ni stroj in se spreminja...najbrž zaradi hormonov in vseh drugih fantastičnih procesov, ki se zdaj dogajajo v tvojem telesu. user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.9.2011 11:33:04   
Katte
Arual, nimam pojma. Predlagam ti, da vprašaš na Pušenjakovem forumu.

Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.9.2011 14:03:01   
benji
ojla,

se kar vam javim, "septemberke" so se tako razpisale, da ne sledim user posted image . Pa še dobre volje nočem kvarit.
No, kaj je novega,..NIČ user posted image . Padec BT, rahel izcedek in malo krčev, kaže na to, da smo spet zaman upali user posted image  in pričakujem user posted image  v kratkem.
Kljub klomifenu, presneto močni O, super pozitivnem O testu, ...spet nič. ne vem kaj nas si mislim, od kje naj sploh še najdem voljo za naprej user posted image  

Držim pesti za vse ki kmalu lulate user posted image  user posted image  user posted image , pa da me čimprej spravite v dobro voljo s kakšnim user posted image  !!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.9.2011 14:45:06   
Janchek81
Evo punce ... se vam javljam .. sem doma .. po pregledu sem šla še na eno irsko kavo od veselja, tako, da lahko sklepate da je vse ok, presrečna sem in končno bom lahko zadihala, zdej se moram merkat samo se do konca kar se tiče tokoplazmoze pa sladkorja in je to to ... Cerar pa je reku da bomo baje dobili user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.9.2011 14:46:46   
lluna
benji user posted image user posted image user posted image , presneto, žal mi je. Koliko časa pa že delata na user posted image ? Drugače nimaš nobenih težavic ali še nisi bila tako daleč, da bi imela kakšne dodatne preglede, preiskave?

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.9.2011 14:56:36   
lluna
wiiii, Janchek81, bravo, super.., zdaj pa zaaaaaadihaj!!! user posted image user posted image user posted image
Edino, kar mi je skočilo v oči, so tele tvoje kavice, kako si spila danes že 3?, te to nič ne skrbi? No ja, jaz se sicer ne spoznam, čisto možno, da je irska kavica brezkofeinska, potem pa vse OK user posted image .
In punčka praviš? Super, si vesela? No, seveda, le da je zdravo...
Drugače pa kar se simptomov tiče, pa saj vem, in če dobro pomislim, je bilo enako v moji prvi nosečnosti, ampak kot sem že napisala, očitno zdaj že bolj kompliciram in sem malo bolj prestrašena, ker se je okoli mene odvilo že kar nekaj ne preveč lepih zgodbic. Evo, sem že odmislila! user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.9.2011 15:23:17   
benji
user posted image , tole je (bil) 16. krog user posted image user posted image .
Moj ima spermiogram O.K., jaz pa en neprehoden jajcevod. Vse bolj sumim na kakšno endometriozo,..se mi pojavljajo občasno res čudne bolečine ko grem na WC user posted image , sicer pa je user posted image  včasih ko da je ne bi bilo, včasih pa cel joj. Kaj pa vem, zdaj sva poskusila prvi krog klomifena, pa mi ni ravno odgovarjal, kar se stranskih učinkov tiče,...O je pa bila, vsaj to. Ampak to je že tako ali tako vsak mesec,..pa kar ne rata.
Verjetno se ne bom mogla več prav dolgo ogibati laparoskopiji, pa mi res ne diši...

Počakala bom še toliko, da se ulije potem pa pokličem G, da se naročim in da vidim kaj sledi. Ali še kakšen krog klomifena, ali laparo ali kar na umetno user posted image . Nobena od teh treh opcij mi ni prav nič všeč, tako da je v bistvu vseeno. Če pa ne storim nič, pa samo podaljšujem to agonijo, ko iz meseca v mesec obupujem.

< Sporočilo je popravil benji -- 8.9.2011 15:25:01 >

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.9.2011 19:22:24   
Kratka
Punce, se vam lahko pridružim pri klepetanju?user posted image
Midva sva trenutno v prvem krogu....čeprav sva že prej začela, že kakšne 3, 4 mesece nazaj, ampak bom rekla, da je tale "uradno" 1. user posted image Prej sva kar tko, neobremenjno user posted image , zdaj pa gledava na ovulacijo. Vmes sem 3 mesece jemala Dabroston, ker sem imela totalno bogo sluznico in kot kaže se mi je zdaj malo popravila, saj so bile pretekle M zelo močne...kaj naj rečem, upamo na čimprejšen + tako pri meni, kot pri vseh vas bojevnicah user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.9.2011 19:39:05   
SamoTi
Janchek81 - super, da je vse okuser posted image user posted image user posted image !!!
Pa saj smo ti pravle, da se ne sekiratuser posted image user posted image . No vglavnem, najprej uživaj kar se le da.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.9.2011 19:59:52   
Teya D.
Da se vam še jaz pridružim! Sicer mi ne gremo prvič ampak se podajamo v tole že tretjič user posted image .
Navijam za vse nas in upam da čimprej ugledamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.9.2011 20:00:50   
Jassika
janchek user posted image user posted image user posted image čestitke za uspešen pregled in za user posted image user posted image user posted image user posted image No zdej pa RES začni uživat (čeprav če si kej živca - kot sem bla jest k so me skoz strašil z drugimi bed diagnozami - boš mirna šele ob rojstvu user posted image ) Skratka, najhuje je mimo, zdaj ap le veselo in zdravo do konca in še 1 x bravo!!!
lluna hvala za lepe misli, ja sem bla mal napeta pa zelo slabo sem se počutila, ampak HB je zdaj vse OK. tokrat si res ne bom pustila, da me dr. morijo čez user posted image user posted image . Seveda bom pa držala zate pesti v ponedeljek, že zdaj jih user posted image user posted image user posted image Itak, da bo sve OK.
No pri nas nič novega, le da se boljše počutim po tisti zastrupitvi - še ugotavljajo a je bla voda al ne user posted image Mah, itak ne bojo priznal!.
Sem pa vseeno ful hepi dons, sem si nabavila AS in danes že poslušala user posted image user posted image
Pa po moji intuiciji je čas za nove user posted image a ne? user posted image Čimveč plusekov nalulat user posted image , LP

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.9.2011 20:29:24   
mladika
Benji user posted image user posted image ,upam,da bo naslednji krog uspešnejši.Naj ti pa povem,da sem sama bila na laparo in da ni tolk strašno kokr se sliši.So me pa "obdelali" v stari porodnišnici v lublani in sem bla zelo zadovoljna.So mi pa tut diagnosticiral endometriozo.No zdaj je od operacije že 7 mesecev,mi pa nismo še nič pridelaliuser posted image user posted image .Aja na splošno se pa trudiva že skoraj 2 leti!!Tak,da če septembra ne bo nič,ne vem potem kaj me čaka...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.9.2011 20:30:27   
mladika
Benji user posted image user posted image ,upam,da bo naslednji krog uspešnejši.Naj ti pa povem,da sem sama bila na laparo in da ni tolk strašno kokr se sliši.So me pa "obdelali" v stari porodnišnici v lublani in sem bla zelo zadovoljna.So mi pa tut diagnosticiral endometriozo.No zdaj je od operacije že 7 mesecev,mi pa nismo še nič pridelaliuser posted image user posted image .Aja na splošno se pa trudiva že skoraj 2 leti!!Tak,da če septembra ne bo nič,ne vem potem kaj me čaka...

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.9.2011 20:31:28   
mladika

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.9.2011 20:32:50   
mladika
eh...zdej mi je pa kar 3x objavl,prej pa zlepa ne!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.9.2011 20:43:02   
witch
Hejla punčke moje user posted image user posted image
Kako ste? Še vedno beremo ene in iste žalostne zgodbe user posted image   Čeprav bi raje, ko pridem na rr brala lepe roza zgodbice in z veseljem vsaki od vas čestitala. Ampak narava hoče drugače.
Ostati moramo pozitivne, optimistične in polne energije. Jaz v tem času ko sem sama, delam stvari ki so mi všeč, uživam, se ne sekiram, ne obremenjujem z user posted image (čeprav je želja v meni, in ne bo nikoli izginila), ne merim si bt, ne razmišljam o plodnih dneh. In glej ga zlomka. Ta cikel sem imela prav lepo O, z vsemi možnimi znaki, in dobila M na 32 dni, tako kot vedno prej. NIč zamujanja, nič čudnih stvari. Sprostiti se je trebalo. Vem, da mi je zdaj lahko o tem pisati in nimam pojma kako bo, ko moj user posted image spet pride.
Vem pa, da tudi ko bo on spet tukaj moram biti naprej optimistična in neobremejena. Ker vedno več slišim zgod, ki so zelo podobne našim, potem pa se otoroček zgodi, ko rečeta ta mesec pa bova pazila ker imava drugačen načrte. In naj bo spolonost uživanje, predajanje en drugemu. IN NE DELANJE OTROK. Ker sama komaj zdaj vidim, da je bilo včasih res samo delanje otrok in seksanje na prave dni. Včasih res ni bilo tiste močne želje, ko si partnerja res želiš. Zaradi njega samega, zaradi užitka, in ne samo zaradi delanja otrok.

Punce vse bomo dobile svoje zakladke v roke. Ene prej, druge pozneje. Ampak ne obupajte. Dajte, najdite si kakšen nov hobi. Zaposlite se. Nehajte razmmišljati o tem. Uživajte v življenju, delajte stvari ki vas veselijo. S partnerjem uživajta, izkoritita čas samo za vaju, uživajta v malenkostih. Ko bo otrok, bo vsega tega (skoraj vsega) konec. In ne bosta samo vidva ampak boste vi.

Želim vam da najdete prave dni in da bodo rezultati vašega dela obrodili sadove user posted image Bi bil čas že pri vseh user posted image

Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 8.9.2011 20:44:58 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
9.9.2011 7:17:27   
Katte
benji, nimam besed, ki bi te lahko potolažile. Točno vem, kako se počutiš. Sem tudi sama v 16. krogu. Ni to fer. Tako si želimo user posted image , tako dobre mame bomo. Ampak bomo dočakale. Ni to samo prazna tolažba, kljub temu, da smo že dostikrat zapisale in prebrale te besede. Saj veš. V to moramo verjeti, drugače lahko kar odnehamo. Ne glede na karkoli, ne bomo obupale, dokler ne zagledamo tistih magičnih črtic in dobimo v svoje naročje malih štručk osem mesecev kasneje. A ne?

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.