Janchek81
|
Evo punce, ustala .... sem danes kar doma vstala, ker vem da v službi ne bi bilo prav nič od mene kokr tuhtanje o moji današnji morfologiji, morm rečt, da sem zdej čist nakulirana, pojedla sem zajtrk, spila kavico, zdaj se bom pa počasi šla rihtat, potem pa tisti ritual ... pridem pred Leonišče, vzamem MMmmMMMMmmm dobro kavico ( Irsko kavico ) se usedim in pokličem koga, ponavadi človeka, ki sploh ve ne da sem noseča, prižgem enga, mogoče 2, da se moj strah pomiri, potem pa noter v porodnišnico in prvo na wc, mal se ogledujem, če koga poznam, in potem ko nobenga ne poznam se počasi odpravim v sprejemno in tko naprej sem en poseben človk ja ... sam kaj, tko se zamotim, drugače pol tok nism 'čudna' Tko, da držte pestke in valda javim UPAM; da veselo novico .... Iluna ej to ni nč hudga, če maš mal mešane simtpome nosečnosti, bi ti mogla mojo kolegico prpelat, njej se je sploh to dogajalo, je mela enkrat hude bolečine prsi, drug dan kr nič, potem slabost pa že spet kar nič, iz dneva v dan je blo vse drugače pač, ljudje oz. ženske smo vsaka drugačna, že pri O če gledaš, tko da .... nič se tok obremenjevat glede znakov, mene na primer že od začetka bolijo prsa, en teden ( 14 dni nazaj ) me niso bolele, zdaj pa spet .... pa kaj mormo, pač jih pustimo na mir Ful sm dobre volje dons, upam, da tko tud ostane ... Lep dan vseeeem
|