|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
13.9.2011 20:05:14   
Jassika
dspela najprej hvala za lepe želje. Tudi jaz se pridružujem mislim, da se pogosto spomnim nate - ko sva bili skupaj na decemberčicah sem res močno držala pestke, da bi se vsaj tebi lepo izteklo, če se že meni ni..., no pa user posted image kako kruto user posted image . Zato pa tako čakam, kdaj boš spet zagledala user posted image in poročala o zdravem poteku user posted image Res ti iz user posted image želim, da se ti uresniči čimprej!
čebelica, lluna hvala da mislite name - pošiljate pozitivno energijo tudi meni in najini mali žabi user posted image Tudi jaz msilim na vas vse in vam srčno, srčno, srčno želim, da čimprej ugledate user posted image user posted image
janchek ja z AS sva že prav "prjatla" - res je lep fiiling user posted image sem pa v 14 tednu (13t 3d). Sem dobila še razultate od dht in mam skorej isti rezlutat user posted image Čudno, ampak HB mi vsaj poslabšalo ni, tako da komej čakam na morfo, da izvem (vsaj upam), kaj skrivamo in nosimo pod srčkomuser posted image .
Skratka, lepo bodite, vsak dan vas berem, samo za pisat sem bolj lena - trepetam pa z vsako posebej, ko čaka na lulanje. Navijam, navijam, navijam!

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.9.2011 7:00:52   
Janchek81
Jassika No super za dober izvid še DHTja, jaz sem ga dobila en dan pred morfo user posted image  k so takrat vse zmučkali ... groza res, tale naše zdravstvo ... želim ti res prijetno user posted image  in da bo vse tako kot treba user posted image

Za druge pa držim pesti da boste čimprej ugledale user posted image  user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.9.2011 9:33:59   
Kratka
Jančika, hvala! Imaš sporočilo na FB user posted image . Dej mi samo še napiši, sem te pozabla vprašat: kateri predčasni test si to kupila, kje? Če me slučajno prej premami skušnjava user posted image

Punce, kako dolgo že poskušate ostale? Za Katte vem, da že zelo zelo dolgo, kaj pa ostale? Pije katera krvomočnico?

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.9.2011 9:44:43   
Janchek81
Kratka joj zdj točn že spet ne vem kako se imenuje .. je od Mullerja, men se zdi da Duscche ( Mullerjevea firma ) in piše, da je predčasni test ... pa še ugodni so teli testi u Mullerju v primerjavi z Celarblue al pa First sign .. itd . Drgač sm pa jst tud pila predn sm zanosila krvomočnico user posted image  in še isti mesc zanosila user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.9.2011 9:51:21   
HeLenčica
Ojla, punce moje! Čebelica, žal mi je za user posted image , a obenem stiskam pesti že za oktober! Katte in LittleSun, upam, upam, upam, da bo vsaj ena od vaju končno zagledala user posted image ali user posted image . Poročajta!

Kratka, pri meni teče zdaj 11. krog...sem 10 dni pred user posted image . Janchek, torej verjameš, da ti je krvomočnica pomagala? Še te dni jo kupim user posted image .

Se vam tudi kdaj zgodi, da imate kakšne "težave" že od O naprej? Jaz kak mesec sploh nimam nobenih "znakov" M, kak mesec pa me muči takoj po O. Zdaj, na primer, sem imela O v nedeljo, danes me pa že bradavice bolijo...sem imela isto junija, tako da to ni znak nosečnosti pri meni user posted image . Takrat so me tako bolele, vsak dan bolj dokler ni prišla user posted image . Ah, te ženske težave user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.9.2011 10:10:36   
Kratka
Aha, v Mullerju še pa nisem kupovala testov. Joj, upam, da me res ne premami že prej, da zdržim vsaj do ponedeljka, če ne bo user posted image prej prišla...
Helenčica,  upam, da bo tale krog uspešenuser posted image Imam težave že od O naprej, ravno ta mesec so se začeleuser posted image v trebuhu me boli, čutim napetost vse od O do zdaj...sicer s prsmi ni nič posebnega, samo kipnali sta kot krofa, tako kot vsak mesec user posted image . Bradavice so me v 1.nosečnosti nenormalno pekle in skelele, komaj sem nosila modrc in to še pred testom. Bomo videli kateri znaki bodo tokrat pravi user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.9.2011 10:37:04   
Janchek81
HeLenčica pri meni je bla 'paranoja' ta, da sem imela prej ful čudno user posted image   ( po UPNju ) .. ful švoh, polna ene sluzi, tko nč kej vredna in potem so mi svetval za krvomočnico katero sm si isti mesec ko sem za njo slišala, šla kupit .. kupila sem jo v začetku aprila in konec aprila zanosila ... mislm, da je pomagal no ... al pa je to le v moji glavi user posted image

Kratka sej če tega predčasnega kupiš prej in ga delaš kasneje ni nč hudga ... ti bo le še prej pokazal user posted image  user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.9.2011 11:42:27   
Kratka
No, jaz sem tudi imela po UPN-ju zelo švoh M in mi je pri tem pomagal Dabroston. M so se izboljšale, so zelo zelo močne in tud vmesne krvavitve so se zmanjšale. Zdej bom pa vidla, če ta mesec dobim M, začnem pti krvomočnico, sej škodit mi ne more, lahko pa pomaga zanosit...

Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.9.2011 11:46:55   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

HeLenčica pri meni je bla 'paranoja' ta, da sem imela prej ful čudno user posted image   ( po UPNju ) .. ful švoh, polna ene sluzi, tko nč kej vredna in potem so mi svetval za krvomočnico katero sm si isti mesec ko sem za njo slišala, šla kupit .. kupila sem jo v začetku aprila in konec aprila zanosila ... mislm, da je pomagal no ... al pa je to le v moji glavi user posted image

Ja, pol bo pa treba probat, če 25. spet user posted image pride user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.9.2011 12:02:35   
Katte
Halo.
Samo da povem, da pri meni še ni nič novega. Nič še ni priteklo, čeprav imam že nekaj dni občutek, kot da bo vsak trenutek. Živčna sem pa prav neverjetno. Na WC hodim kar naprej čekirat, če je še vse belo.
Pa ne počutim se najbolje. Že včeraj sem imela zvečer malo vročine. Sicer samo 37,1, ampak jaz imam običajno ful nizko in povišano praktično nikoli. Če bi imela 37,4, bi me že položilo. Zjutraj sem imela lepo 36,3, zdaj imam pa spet občutek, da sem malo vročična.
Kratka, vem, da se ti zdi mojih 16 krogov zelo zelo dolgo, ampak nekatere na teh forumih se trudijo še veliko več časa. Na žalost ne gre vedno vse po planih user posted image . Pa bo že, samo obupati ne smemo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.9.2011 12:03:35   
Katte
Pa še to:
HVALA HVALA vsem za držanje pesti user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.9.2011 12:37:27   
Janchek81
Katte user posted image user posted image user posted image  pa veš zakaj tko maham .. ker sta dve moji kolegici tkole zbolele ko sta čakale na user posted image  in sta dobile vročino in se slabo počutile in potem delale test in jima je pokazal user posted image  .. baje da zna nosečnica zbolet oz. se jim poviša temperatura, ker je tak hormonski premik .. upam da je to to user posted image user posted image

HeLenčica morš mislt na to, da je že zdaj ne bo user posted image

Kratka ne nima ti kej škodit, samo pravilno jo je potrebno piti user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.9.2011 12:43:11   
Katte
Hehe, upam, da imaš prav user posted image .
Ker to res ni običajno zame.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.9.2011 15:34:22   
SamoTi
Katte - se mi zdi, da zdaj že vse nas bolj manjka firbec kot tebeuser posted image user posted image

Držim pesti!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.9.2011 16:38:19   
Kratka
Samo res Katte, meni se zdi tale temperatura malo sumljiva user posted image . Če zanosiš, ostane od O naprej temperatura povišana user posted image ...torej, čakamo nauser posted image  user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.9.2011 17:17:58   
HeLenčica
Katte, res upam, da je to to! Upam, da jutri ne priteče, potem bo pa že zamujala, a ne?

Janchek81, saj upam, da je zdaj ne bi bilo, ampak je že tolikokrat prišla, ko sem res mislila da je ne bo, da se mi sploh ne zdi realno da bi se to zgodilo. Potemtakem pa upam, da bom dobila vročino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.9.2011 23:27:21   
Arual
Hey. Meni datum prestavite na oktober, ne vem kateri ker je vse v totalnem kaosu. Saj ne vem, če sem sploh imela sedaj ponovno menstruacijo, ker sem jo imela na koncu avgusta, pa spet čez 14 dni krvavitve, pa saj skoz neke krvavim al pa so krvavi izcedki. Nič kaj lušno user posted image . Sem pa vesela ker sem že na - 10 kg, tako da bo lepo počasi.

Res je, nekateri se že res dolgo trudimo da bi nam uspelo. Jaz sem zdaj že v 45. krogu al tu nekje. Vem da sem
že čez 40, ker so že 4 leta, od kar si želimo user posted image . Ampak jaz verjamem, da bo in bo tudi nam enkrat uspelo. Zdravniki, pač vedno nekaj najdejo, no jaz imam PCO in seveda probleme s težo, samo veliko punc poznam, ki so še močnejše kot jaz in imajo otroke. Nič se ne bom izgovarjala, sem na tem da zmanjšamo. Še -20 pa sem v dobri formi user posted image .

Punce, nikoli ne obupajte - enkrat nam bo uspelo, pa če je to enkrat še nekje dalečuser posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 4267
15.9.2011 6:57:32   
Janchek81
Arual oooo kako so mi take punce všeč k si ti .. optimizem, optimizem in optimizem in ne objokovanje, ker ne rata na primer v roku enega leta, čeprav je težko, ne rečem, bi bila sama tudi žalostna in tako naprej ampak če si močen in odločen ... pa menda da bo ratalo al kako user posted image  maybe sm lahko pametna ... samo sama sem mislila, da od tega k sm zgubila otroka da se ne bom k seb spravla, pa sem vedno samo optimistično gledala naprej in še vedno pač gledam, čeprav je včasih prisoten strah .. res občudujem take ljudi ... 1A si user posted image user posted image  Bravo bravo ...

HeLenčica ja sej so se druge stvari tud že stokrat zgodile pa je bilo potem enkrat malo drugače, tako bo tudi tukaj ... ja je prišla user posted image  že velikrat ampak enkrat je pa pač ne bo .. to tko gre user posted image user posted image

Katte jaz sem celo noč mislila nate, še kr sanjal se mi je o teb user posted image user posted image  Upam, da nam javiš dobro novico user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
15.9.2011 6:58:45   
Katte
Arual - user posted image user posted image user posted image . Ampak super za kilograme user posted image .
Jaz vas bom pa seveda spet razočarala. Že včeraj sem našla malo malo rjavine, pa še to samo zato, ker sem jo iskala. Do zdaj user posted image  sicer še ni prišla, test sem pa danes zjutraj delala samo zato, ker imam danes G, da sem 100%. In seveda je bil negativen. No, če se ne ulije do 11ih, me bo G lahko celo še pogledala.
Drugače sem kar v redu zaenkrat.
Držite pesti, da se bo pri G hitro odvijalo. Menda lahko obravnava kar traja...

Still hoping.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
15.9.2011 7:45:35   
Janchek81
Katte mah ta 'rjavina' še ni nujno da pomeni user posted image  Me bomo še naprej držale pestke user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
15.9.2011 8:23:51   
čebelica1984
Katte mi smo optimistke do konca, dokler ne priteče. Ampak pri tebi je ne bo, je šla na dopust ha ha ha
user posted image user posted image user posted image
Še naprej držim pesti

Neposredna povezava do sporočila: 4271
15.9.2011 10:34:44   
dspela
Jassika, hvala, da misliš nama, jaz nate tudi. Hvala za lepe želje. user posted image Bravo za dobre izvide. kar tako naprej user posted image

Kako je poslušati z AS srčka?  Vrjetno zelo lepo in nepozabno? Jaz ga imam ,samo na žalost sem isti dan, ko sem ga dobila, šla na pregled in zvedela , da user posted image  ne bije več. user posted image Upam, da bom ga kmalu začela uporabljat in slišala bitje user posted image  

katte, še vedno držim pesti, da je ne bo

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
15.9.2011 11:48:03   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

HeLenčica ja sej so se druge stvari tud že stokrat zgodile pa je bilo potem enkrat malo drugače, tako bo tudi tukaj ... ja je prišla user posted image  že velikrat ampak enkrat je pa pač ne bo .. to tko gre user posted image user posted image

Naj se ti besede pozlatijo!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4273
15.9.2011 14:24:48   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

iiii čestitam Iluna za user posted image !!! A majčica si? Tudi jaz sem bila nekoč...6.5. sem imela rok...kako se pa kaj počutiš? Slabosti te matrajo kaj?

Joj punce, po dveh dneh sem prišla domov pa vam sploh ne sledim več, klepetulje!!!user posted image user posted image user posted image
Kratka, tvoje sporočilo sem pa čisto spregledala. Najprej hvala za čestitke in zelo mi je žal, da si se morala posloviti od majčic! user posted image Počutim se kar OK, le slabosti so me začele precej matrati. Vlečejo se čez cel dan in moram se prav prisiliti jesti, ker mi čisto nič ne paše. Še slabše, ko pomislim na hrano, se mi kar želodec obrne.., k sreči le bruham ne, trk trk.
Katte, jaz še kar držim pesti, uapm, da nas presenetiš z lepo novičko. Vsekakor upam, da je bil tudi obisk G pozitiven!user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
15.9.2011 14:57:39   
Katte
No, moja user posted image  se je prikazala. In to ravno pred pregledom pri G. Sem šla vseeno.
Dobila sem kar dober vtis. Kljub začetku user posted image  me je pregledala in naredila UZ. Našla je eno cistico na jajčniku in omenila še morebitno pregrado oz. povečan en rog maternice. Ni bila sigurna. Čez 2 tedna imam še enkrat UZ in če cistica ne bo izginila, bom dobila datum za laparo. Pa Femaro bom verjetno dobila. To me je ravno zanimalo - če dajo tablete kljub temu, da imaš svoje ovulacije. Ja, dajo, da se še ekstra vzpodbudi jajčnike.
Zdaj pa v nove boje.

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.