|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
30.8.2011 10:32:28   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image crtek.......x.8.2011 user posted image
user posted image leekah.......x.8.2011 user posted image  
 user posted image čebelica1984.......10.9.2011 user posted image
user posted image  Katte..........15.9.2011 user posted image
user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image

user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image mladika......x.9.2011 user posted image
user posted image SamoTi......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011
user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
30.8.2011 10:44:45   
Katte
Jaz pa sem včeraj prvič v tem ciklusu uporabila O test (CD 12). In razočaranje, popolna belina. Niti sledi druge črtice, kot neg. nos. test... Bom videla, kako bo naprej. O bi morala biti v četrtek, petek. Pa še nič ne kaže na to.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
30.8.2011 14:11:43   
vesica
Katte a zaupaš tem testom ? Jaz lih ne moje osebno mnenje no . a te bolijo kaj jajčniki ?
jaz sem zdaj na morju imela tako močno O sem misnla da mi bo utrgalo ven jajčnike in vse kar je tam noter user posted image tako močno me je bolelo ampak nikoli takšnih bolečin nisem imela ker naj nebi imela O mi je blo rečeno spiti sem morala 2tableti za bolečino ali pa se namakati v vodi ker mi je ublažilo bolečine :) no kakrkoli kljub močni O nama ni uspelo user posted image žalostna user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
30.8.2011 14:18:55   
lluna
Katte, kaj pa če bi enkrat riskirala in delala O teste čez cel ciklus? Vem, da je veliko, vendar lahko da nimaš O v sredini ciklusa? Jaz sem 1. zanosila 2 dni po M, ki je trajala 5 dni, torej teden po 1. dnevu zadnje M. Čeprav prejšnji mesec si imela pa kar točno ne?
Pa poskusi še s temi O testi iz Mullerja, ki jih je priporočila Janchek 81, meni so se res zdeli super. Sicer je O prišla šele 2 dni po najbolj močni črtici, torej takrat, ko je že bledela, vendar tako v testih piše, da ko je naintenzivneje, O nastopi v naslednjih 36 urah. Midva sicer potem ravno takrat nisva user posted image , ampak sva pa pred tem.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
30.8.2011 14:20:19   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica1984

Iluna čestitkeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  
Sedaj je pa rdeč seznam krajši od roza!!! user posted image  user posted image  user posted image

hvala!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
30.8.2011 19:52:17   
Katte
Ja, kar zaupam O testom. Sem z njimi bolj spoznala svoje telo. Npr. to, da me v jajčnikih špika dva dni pred O, da imam tako O malo kasneje, lutealno fazo pa dolgo samo 12 dni. Drugače pa so mi testi kar potrdili tisto, kar občutim. Tako da niti ni potrebe po tem, da bi uporabljala O teste čez cel cikel. user posted image pa tudi čez cel cikel razen med user posted image .
Tudi jaz sem imela enkrat med (pred) O take bolečine, da ni bilo za zdržati. Mislila sem že, da je slepič.
No, danes je bila druga črtica na O testu že vidna, sicer še precej svetla, ampak LH očitno raste user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
30.8.2011 21:19:58   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, danes je bila druga črtica na O testu že vidna, sicer še precej svetla, ampak LH očitno raste user posted image .

Super user posted image user posted image user posted image .
Jah, pri meni je bila težava ravno v tem, da me je znalo špikati tudi 3x v mesecu in potem sem bila res povsem zmedena. Z O testi pa sem vsaj vedela, katero špikanje je pravo. Drugače pa sem tudi jaz imela kratko lutealno fazo, 11, 12 dni, pa še to sem imela krvave izcedke vmes. Ampak kot kaže se tudi tako lahko prime in obdrži, čeprav sem zelo dvomila. 
Vesica, sem pa tudi jaz že imela takšno O, da sem mislila, da ne bom zdržala. Sem bila celo noč v krčih, bolel me je križ, trgalo me je, G mi je takrat rekla, da obstaja verjetnost, da se je naredila poovulacijska cista, ker to zna tako boleti.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
31.8.2011 8:57:20   
Janchek81
Iluna kaaaaaj jaz beeeerem user posted image user posted image user posted image  čestitke ... sem prvo samo pogledala mal roza seznam in vidim tebe notri .... wiiiii ... naj ti mine čim hitreje, čim manj slabosti in da boš seveda uživala v nosečnosti ... mene čaka v petek pregled in sem že dons mal nervozna, samo mislim, da mi bo napisala samo napotnico za morfologijo in bo to to, da mi ne bo delala nobenega UZ in nič .. povej mi ... kok si user posted image  zdaj, si takoj ob izostanku delala test ... vidš kaj nardijo uni O testi user posted image user posted image user posted image  Čestitke še enkrat user posted image user posted image

super novica, le tako naprej ... kar pogumno punce, da se prestavite na roza seznamček user posted image  

I

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
31.8.2011 9:56:33   
vesica
lluna jaz sem sedaj imela tako močne bolečine da upam da ne bo drugič tako hudo mogoče pa je vzrok to od tablet še klomifena amapak deluje vrjetno bl ksno user posted image   Zdaj sem začela malce se s športom ukvarjat tako da upam da mi bojo s tem malo misli na to odplavale ... drugač sem pa jaz imela tudi takšen napad bolečin in vsega možnega na enkrat v 3krogu s klomifenom ko sem dobila user posted image da sem pristala na kliniki od bolečin sprva so mislili da ni kakšen splav ampak so potem rekli da najbrž sem imela kakšno cisto in mi je hkrati ko sem jo dobila tudi počila booo ...

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
31.8.2011 11:14:33   
klopek
Kako ste punce?

Ko je ravno govora o ovulaciji in testih. Sama imam zelo redne menstruacije in tudi ovulacijo zelo očitno, pa sem se vseeno ta mesec odločila, da poizkusim s testi, ker je mimo že 9 krogov...Bila sem prepričana, da je ovulacija tisti dan, ko imam največ izcedka (ponavadi ga imam 3 dni). Tokrat pa je bila črtica na testu najmočnejša ravno tisti dan, ko je bilo največ izcedka. Se pravi, da je ovulacija nastopila v 24 - 36 urah...
No in naslednji dan sem tudi čutila bolečine v jajčnikih... Se pravi imam ovulacijo kasneje kot sem mislila, tako da so bili tile testki kar poučni zame user posted image
Lutealna faza je tako dolga pri meni 14 dni... Uf cela znanost, prosim če me popravite, če si kaj narobe razlagam...

Lep dan s sončkom obsijan

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
1.9.2011 9:22:10   
Katte
No, včeraj je bila druga črtica že ful močnejša, skoraj tako kot kontrolna. Tako da je O blizu user posted image . Pridna sva, jaz pa spet polna upanja. Kot vsak mesec...

Still hoping.

(odgovor članu klopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
1.9.2011 9:36:53   
vesica
Katte veš kako rečejo kdor izgubi upanje izgubi vsee , tako da kar tako naprej tudi jaz sem polna upanja in najbrž tudi ostale druge ker nam daje moc da vsaj pozitivno mislimo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
1.9.2011 10:12:49   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81

Iluna kaaaaaj jaz beeeerem user posted image user posted image user posted image  čestitke ... sem prvo samo pogledala mal roza seznam in vidim tebe notri .... wiiiii ... naj ti mine čim hitreje, čim manj slabosti in da boš seveda uživala v nosečnosti ... mene čaka v petek pregled in sem že dons mal nervozna, samo mislim, da mi bo napisala samo napotnico za morfologijo in bo to to, da mi ne bo delala nobenega UZ in nič .. povej mi ... kok si user posted image  zdaj, si takoj ob izostanku delala test ... vidš kaj nardijo uni O testi user posted image user posted image user posted image  Čestitke še enkrat user posted image user posted image

super novica, le tako naprej ... kar pogumno punce, da se prestavite na roza seznamček user posted image  

I

Janchek81, jaaa, kar uspelo je! user posted image Ja, res je, vse se je poklopilo očitno in O testi so res super! Ne vem koliko sem zdaj user posted image , prvi dan zadnje M sem imela 24.7. (če ne štejem vseh vmesnih krvavitev prej?). O je bila 5. ali 6.8. Test sem delala pa po enem tednu zaostanka, saj sem bila na morju in super dobre volje že zato, ker ni bilo ne duha ne sluha o izcedkih. Tako da sem se odločila počakati, čeprav sem imela zaradi vnetega mehurja doma test, ki naj bi pokazal rezultat že 7 dni po ovulaciji (predlagala mi ga je v lekarni, ker sem bila skeptična zaradi antiseptičnih tablet, ki sem jih dobila zaradi mehurja). K sreči sem se odločila vztrajati na naravnem zdravljenju in sem si vsak dan stisnila 1,5 L svežega zelenjavnega soka, ki naj bi bila za mehur in je šlo brez zdravil, še dobro! Drgače pa kot zanimivost, prva user posted image se je začela z vnetim mehurjem, druga user posted image tudi, in tudi decembra, ko je nekaj kazalo, sem imala vnet mehur (takrat mi je dala Hiconcil, ker je bilo vnetje hudo). Očitno se mi tam v tistem trenutku vse poruši, drugače nimam težav!
Torej bi naj bila sedaj nekje v 6. tednu pomoje, 1. pregled imam 12.9., ker me potem 2 tedna ni.
Janchek81, ti pa dobro oparvi jutri, saj sedaj nisi več tako v skrbeh ne?
Katte super user posted image user posted image user posted image , držim pesti, mora uspeti!!
vesica, res je lahko tudi zaradi klomifena, sem že kekajkrat to prebrala. Upam, da bo naslednjič bolje, ker vem kako to boli!
klopek, tudi jaz sem prejšnji mesec doživela takšno razodetje, šele potem se mi je vse razjasnilo (izcedki, špikanje, bolečine)... izcedka je bilo že manj, špikanje prisotno med O, pred pa bolečina, takšna topa topla bolečina v jajčniku user posted image

< Sporočilo je popravil lluna -- 1.9.2011 10:13:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 4163
1.9.2011 10:21:10   
Janchek81
Iluna no ja jst bom pestke držala, da bo vse ok ( ma sj more bit!!! ) in da se vse tko izteče kot mora .... drgač jaz sem še vedno mal pod stresom, ko pomislim na preglede ... pomoje bom še do zadnje morfologije, čez cca 2 tedna, pol k bojo povedal, da je vse ok pa mislm, da si bom mal oddahnila ... drgač bejbi moj mali že ostro brcka, sploh k kej sladkega pojem, se mu kr strga user posted image  Sej jutr pa mislim, da mi bo dala samo napotnico za morfologijo in bo to to ... ona ma vedno tok dela, pa preveč strank, da ne more nič ... pa sm mislla, da bo tokrat drgač, pa nimam nč boljšga občutka glede njenega ( od ginekologinje ) časa, da bi se posvetila pacientki/pacientu user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
1.9.2011 17:10:45   
vesica
sej ni za vrjet , en teden je kar sem mi je user posted image končala danes grem na wc pa spet en flekec amapk ne tekoč in ne rdeč ampak temno temno rjav,nevem kaj naj bi to bilo in pomenilo res po izračunih naj bi O imela ju3 to naj bi bilo po O tak izcedek,človek več ne razume sebe in svojega telesa user posted image če ne zgine bomo pa poklicali in vprašali kaj naj bi bilo to ker nevem kaj naj si razlagam ... 

Neposredna povezava do sporočila: 4165
1.9.2011 17:17:53   
mladika
eh,vesica,da te potolažim jst tut svojega telesa več ne razumem on pa mene pomojm neuser posted image user posted image jst sem pred 3 meseci mela res očitne znake O,špikanje + ogromno sluzi podobno jajčnemu beljaku  tm med 12. in 13. dnem ciklusa zdej pa tega več ni že 3 mesece no ostalo je blago špikanje,tak da sploh ne vem če mam O al neuser posted image user posted image zato si bom pa O testke kupla za nasledni ciklus,če bodo potrebniuser posted image Aja pa da ne govorim o tem da je usak cikel dolg čist različno,vendar nikoli daljši od 29 dni.Avgusta sem jo celo 2 dni prehit dubila,sam to je blo pomojm zarad stresa!!No tolko še o eni ki ji je lastno telo uganka, sam ni user posted image  da ga ne pogruntam!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu vesica)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
2.9.2011 7:06:52   
Janchek81
mladika da pa jst tebe mal potolažim user posted image  tudi jaz svojega telesa na koncu sploh več nisem poznala, sploh po UPN-ju, ker sem imela kar menstruacijo polne sluzi, potem med tem, ko sem jo čakala nisem imela nobenega sledi o O, potem naslednji mesec je bila sluz kar takoj po user posted image , enkrat potem nekje na sredini, tako, da sem celo mislila, da je O, pa sem kupovala teste in bla znova in znova razočarana ( nad O testi ), ker so vsakič kr neki čudnga pokazal, včasih sploh nisem razumela ali sem jaz tako butasta, da ne znam brati O testov ali je z O testi kaj narobe, na koncu sem kupila iste kot zadnjic Iluna in te so mi pokazali kako in kaj user posted image  čeprav sprva mal čudno tudi ampak ok ... ko sem se nehala obremenjevat s temi stvarmi kot mi je naročila moja G in ker je rekla, da naj se sploh ne oziram na sluz, ker sluz je lahko vcasih prisotna ko je O, včasih pa je sploh ni ... najboljši pokazatelj je BT in pa merjenje ( s prsti - čeprav jaz tega nisem nikoli ) materničnega vratu. Tako, da ne se sekirat, O sigurno so, samo treba bo res izvedeti kdaj so ... čeprav, jaz sem na zadnje ( preden sem zanosila ) mislila, da ne bo nič uspelo, ker sva user posted image  čist druge dneve pa je ratalo user posted image  baje, da tudi semenčka preživijo v telesu do 5 dni in se vseeno lahko oplodijo ... GooD Luck, če boš pa kaj rabila pa kar na dan z besedo, mam že tok izkušenj z vsem tem, da user posted image

Pa čakam na vesele novice .... jaz grem pa zdaj na pregled ... Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
2.9.2011 7:18:28   
Katte
vesica, kdo pa je rekel, da se bo tvoje telo obnašalo po tvojih izračunih user posted image ? Seveda lahko ssploh ni povezano s tem, ampak ne vem, zakaj ne bi mogla biti ovulacija en dan prej. Če imaš še tako reden cikel, lahko pride zaradi stresa ali vplivov okolja do zamika. Vidva kar pridno user posted image . No, krvavitev je lahko tudi zaradi user posted image , ampak jaz bi se na tvojem mestu nehala ubadati s tem. Misli na to, da boš čez 2 tedna zagledala user posted image .
Jaz sem imela vedno zelo reden cikel, zdaj pa niha za par dni (no, pa tudi kak čuden cikel je vmes). Ampak tudi to ni relevantno. Plus minus dva dni je še vedno reden cikel.
mladika, drugače pa jaz res priporočam O teste. Saj so me res kdaj zživcirali, ampak za to je bilo krivo tudi moje telo. Včasih sem točno vedela, kdaj ovuliram. Odkar pa delamo na user posted image , mi ni nič več jasno. Probleme imam z ugotavljanjem plodne sluzi (ker je pač zaradi nezaščitenega slončkanja prisotna še dodatna tekočina, saj veste, o čem govorim), ker sem preveč pozorna na svoje telo, me tudi špika nonstop nekaj. Tako da so mi O testi olajšali vse skupaj. Tudi user posted image  je neprimerljivo bolj sproščeno, ker pač vem, kdaj je res treba in je preostale dni res samo zaradi užitka.
No, moj O test je bil včeraj pozitiven, tako da je prvi del skoraj ciklusa za mano. Potem pa čakanje, če bo kaj s tega. Pridni smo bili in smo še dovolj.

Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
2.9.2011 7:19:35   
Katte
Janchek81, držim pesti za pregled. user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
2.9.2011 7:24:09   
lluna
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81
Pa čakam na vesele novice .... jaz grem pa zdaj na pregled ... Lep dan vsem user posted image

Dobro opravi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4170
2.9.2011 12:17:23   
mladika
Pri men že curi.....je prišla user posted image  z nočnim letom iz Amerike!!!!!Eh kaj čem....jst grem polna optimizma v nove boje in tokrat ma da rata!!!Ostajam pa še v igri za september in sicer je novi datum 29.9.Je bla pa usaj točna če ne drugega!!!!!user posted image  Oktobra mam pa tak pregled pri G,pa bomo videli kaj bo do takrat,če ne bo pa že ona povedala kako naprej!!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
2.9.2011 12:29:08   
Janchek81
Hej hej

evo mene iz pregleda ... načakala sem se tud kot neumna ... od 9h pa do 12h .... groza, res, je G umes kr izginla in prišla šele čez 1 uro .. napisala napotnico za morfologijo, v ponedeljek moram poklicati .. obenem pa imam v urinu povišane levkocite ( 11 ) in moram v ponedeljek že spet dat urin ... ne vem kaj bi to lahko blo, mal sm brala pa nimam pojma .. jst upam, da bo vse ok z user posted image  ... je zmerla glavco, je ok in več bo pokazala morfologija, ki naj bi jo mela celo naslednji teden ali pa potem še naslednjega ....

Evo tok o tem user posted image  Lep dan vsem in še lepši vikeeeend user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
2.9.2011 12:32:27   
Katte
mladika, še vedno držim pesti, da pred G pregledom zagledaš user posted image .
Janchek81, tebe bodo že poštimali, če imaš kakšno vnetje. Samo, da je user posted image  v redu user posted image .

< Sporočilo je popravil Katte -- 2.9.2011 12:33:35 >

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4173
2.9.2011 12:34:34   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image crtek.......x.8.2011 user posted image
user posted image leekah.......x.8.2011 user posted image  
 user posted image čebelica1984.......10.9.2011 user posted image
user posted image  Katte..........15.9.2011 user posted image
user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image
user posted image mladika......29.9.2011 user posted image
user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image SamoTi......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011
user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
2.9.2011 12:35:46   
Janchek81
Katte sej mene skrbi, da nimajo teli levkociti kakšno vezo z user posted image , sej veš, glede na prvo izkušnjo me vsaka stvar iztiri .... no ja, upam, da bo vse ok in da bo v ponedeljek tudi urin OK ... ker ne vem s čim je to povezano ... pač mal me je strah user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.