|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE
2.9.2011 20:28:05   
lluna
Janchek81, če me spomin ne vara, so povišani levkociti nekaj dokaj normalnega v nosečnosti (oziroma do tega rado hitro pride) dokler ni vrednost precej previsoka in če ni zraven povišan še CRP, zato bo najbrž v ponedeljek tudi še enkrat preverila. Sem pa imela jaz zadnjič, ko sem imela vnet mehur, povišane levkocite, ampak še kri v urinu poleg vsega. Pij veliko tekočine.
Me veseli, da je bilo na pregledu vse OK user posted image user posted image user posted image , Vendar ne morem verjeti, da si tako dolgo čakala?! user posted image Jaz sem do sedaj pri G čakala vedno največ 20 minut in se mi tudi zdi prav, da nosečnice ne čakajo tako dolgo?
Mladika, user posted image user posted image !
Se kar poslavljam, imam toliko dela za službo, da komaj dohajam... lep vikend vam želim!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
3.9.2011 10:39:10   
Janchek81
Iluna povišane mam samo levkocite, drugo je vse OK, tam pa piše H ( high ) ... bomo vidl v ponedeljek, samo se mi pa tud dogajajo tok čudne stvari user posted image  sm res žalostna do konca ... ponoči se zbudim ob 1h in se mi abnormalno vrti .... potem grem valda na wc skorej s seboj uzamem omaro, ker sem se v njo zaletela, sledilo je potem, da ko sem se ulegla da mi je postajal vse bolj in bolj slabo, sem šla pit mal vode ( pol litra ) in potem se se ulegla in vsakič ko sem se obrnila na drugo stran se mi je tako zvretlo da groza user posted image  ob 10h sem vstala, izmerila pritisk in sem ga imela 78 skozi 98, tako da je nizek, sem spila kavo in nekaj pojedla, zdaj lahko rečem, da sem bolje, vrtenje je pojenjalo ... samo a katera ve od česa to pride? Skrbi me, da se ne bi še kdaj pojavilo oz. da to ne povzroča kaj na user posted image  ... groza res, kej takega se mi v življenju NI zgodilo še user posted image  tako, da sva se z mojim za danes odločila za kosilo da pojeva samo kaksno juho in pa palačinke narediva, bolj lahko hrano in pa brez mesa, ker vsak dan un meso pa krompir jest al pa riž al pa ... pač tipi ne znajo druzga ( vsaj moj ) kot meso, meso, meso .. ni kosila brez mesa, ne vem pa zakaj imam v spominu, da sol znižuje pritisk, včeraj pa priznam, da ga je bilo v prehrambenem dnevu OGROMNO .... ali se je kateri kej takega že zgodilo?

Lep vikend vseeeem user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
3.9.2011 11:36:01   
mladika
Janchek81 že nekaj časa tiho spremljam tvoje poste,zdej sem se pa odločla da ti nekaj napišem-ampak dobronamerno... Vem da si doživela v preteklosti neki strašnega,izgubila si svojega otročička,apmpak ženska zrelaksiraj se....resno mislim...a misliš celo nosečnost preživet v strahu,obupu,paniki in žalostiuser posted image user posted image a naj ne bi bla nosečnost najlepše obdobje v življenju ženske,še posebej če je otročiček zaželjen?!?Oprosti ampak res ne razumem,s tem ko si živčna,te je strah,posledično vplivaš na svojega user posted image ,ki raste v tebi in se že zelo dobro zaveda sveta okoli sebe.Poleg tega se pa sprošča hormon adrenalin,ki lahko prehaja skozi posteljico in vpliva na otroka,kar pomeni da ko se bo rodil bo tudi sam napet ,živčen,brez kakršnega koli razloga.Sej veste kak pravjo,otroci vse čutijo in če je mama mirna in umirjena je posledično tudi otrok,kontra pa tut deluje,če je mama napeta,je potem posledično tut otrok.Zato te prosim umiri se za dobro tebe in tvojega sončka,ker vedi da na vse tut nimaš upliva!!
Kar se pa tiče tvojega tlaka,ja res je malo nižji,ampak še zmeram uredu.In verjemi sol ne znižuje pritiska kvečjemu ga zviša in če bi rada ga zvišala pojej kako hrano ki je malenkost bolj slana,potem pa čez dan spij veliko vode,da se ti žile napnejo,posledično se potem zviša pritisk!!(sem iz zdravstvene stroke in vem kaj ti govorim)!!
Upam da ne boš mojega posta smatrala kot napad nate,ampak kot nasvet za pomoč.
Lep vikend vsem!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 4178
3.9.2011 12:48:51   
lluna
Janchek81, jaz bi ti vsekakor svetovala, da pritisk poskušaš dvigniti na kakšen drug način kot pa s kavo, še posebej ne s kavo na tešče. Res je, da kava zelo hitro poviša pritisk, ampak to je le kratkoročna pomoč, ki daljnoročno prinese več škode kot koristi. Sama potrjeno vem, da tukaj izredno pomaga korenčkov sok.. Sigurno boš pa našla veliko na to temo, če boš malo pobrskala po internetu ali v kakšni knjigi.
Predvsem pa se ne obremenjuj, tudi vrtoglavice so nekaj običajnega v nosečnosti, mene so v prvi kar nekajkrat pošteno zasukale user posted image , sploh če sem na hitro vstala ali naredila kakšen nagel gib.
Drugače pa verjamem, da te glede na tvojo izkušnjo že vsaka malenkost zaskrbi, tudi mene bi. Zelo težko je odmisliti slabe stvari, ampak poskušaj! user posted image user posted image user posted image
Lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil lluna -- 3.9.2011 12:49:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 4179
3.9.2011 13:46:13   
Janchek81
mladika vem da je to tvoje mišljenje in tvoje mišljenje in nasvet je dobronameren....ampak ne boš vrjela, da to skoz poslušam, da naj se zrelaksiram in naj uživam v nosečnosti .. za tiste punce, ki smo to doživele, ki smo to dale čez pa obenem razumejo mojo skrb in moje iztirjanje ob vsakem takem 'problemu' ... sama najbrz nisi bila v taki situaciji in HB da nisi bila, nobeni ne bi kaj takega privoščila, ampak probi tudi ti razumeti, da za vse nas, ki smo dale tako izkušnjo čez je naslednja nosečnost velika skrb in se ne moramo zlahka umiriti in uživati v njej ... res ne, sploh ker vemo kaj nas lahko čaka ... tako, da prosim tudi ti mene razumi, prav? user posted image  Kar se tiče tega, da če je mama v user posted image  umirjena, zrelaksirana, da je tudi user posted image  ... tako se motiš .. kolegice ( ne valda vse )ki so uživale v user posted image  in so bile zrelaksirane so imele velike probleme pri otroku, sploh prve 2 mesca ... 2 ki sta imele slabo izkušnjo in ki sta bili non-stop pod vplivom strahu pa sta user posted image  umirjena, spita..itd, to nima nikakršne veze drugače ... pa tudi pri meni je tako, da nisem vsak dan pod stresom, pod stresom sem samo ob primerih, da je pač kaj drugače ( tako kot danes ) in pa ob vsakem pregledu .... nisem pa taka, da bi paničarla za vsako malenkost, da bi vsak dan premišljevala o tem a bo vse ok al ne .. sem optimist in vem oz. more bit vse OK ... pa vseeno se nekje skriva tud una 'slaba plat' ki mi pač enostavno ne da miru ... ko bo morfologija mimo in ko mi povedo, da bo vse ok pa verjemi, da bom tudi sama bolj sproščena, umirjena in bom začela uživati v user posted image  ... pa čeprav tudi zdaj uživam, ne rečem, sploh ko malček brcka itd user posted image  Upam, da sem ti vsaj malo obrazložila in da me vsaj malo bolj razumeš user posted image

Iluna nikoli ne pijem kave na tešče, vedno prvo nekaj pojem .... in kava je pomagala ... čeprav si vsak dan naredim tako bol švoh, tko da ....  sej jaz se ne bi obremenjevala če bi bila to navadna vrtoglavica, ki sem jih na začetku že kar nekaj doživela in so bile čist običajne, ampak to je blo pa pač hujš .. ker sem se gibala kot da bi bila pjana, kamorkol sem obrnila glavo se je slika šele potem pokazala ... pač nič prijetno in zato me je zaskrbelo user posted image  če bi bila samo vrtoglavica, ko vstanem se ne bi niti obremenjevala, ampak ker nisem mogla ne spat, ker mi je obenem postajalo še neznosno slabo ... ok, zdaj sem si pač stvari tudi sama prebrala in bom probala čim več piti soka in pa danes počivati ob taki vročini user posted image  Drugače pa je men čist logično, da bi še eno punco, ki doživlja prvo user posted image  zaskrbelo tako 'obnašanje' telesa, ker bi bil drugačen ... sem pa pač ženska, da valda raje vprašam kot pa pustim in mogoče nič za to ne naredim kakor pa da mi nekdo da lahko dobre nasvet in se ne bom ne obremenjevala in si sama tudi pomagala ....

Hvala obema in lep dan vsem user posted image

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
3.9.2011 14:34:55   
lluna
Janchek81, a sladkor v krvi imaš pa vredu? Pozabila sem, kdaj v nosečnosti že to preverjajo... in pa železo?
Absolutno počivaj, če je vročina... meni se je v prvi nos. enkrat zgodilo na morju (pa nisem skakala po soncu :)), grozna slabost, vrtoglavica, črne slike, oblivala me je mrzlica.., in je počitek v hladni sobi zelo pomagal.
Kava pa seveda da pomaga, ampak mislila sem v smislu, da se zadaj skriva slaba stran tega, da s kavo dvigneš pritisk..
Tudi prijateljica je enkrat prakticirala kavo - ampak na tešče (v nosečnosti), ker se ji je mudilo in se je slabo počutila zaradi nizkega pritiska, vendar je nato zaradi prehitro povišanega sladkorja v krvi padla skupaj. No, zdravnik je ugotovil, da je vse OK, vendar ji je kavo nadalje odsvetoval. Ampak ti moraš zase pogruntati kaj ti najbolj odgovarja, nismo vsi enaki.
Če me spomin ne vara, so dobre tudi marelice ali pa žlička medu (naj me katera popravi, če se motim). Moja mami je pa včasih žličko sladkorja raztopila v vodi.
Upam, da se ti to ne ponovi več in da ne rabiš razmišljati o ukrepih. user posted image
Drugače pa držim pesti, da bo morfologija čim prej mimo in da se začneš resnično veseliti! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lluna -- 3.9.2011 14:35:57 >

Neposredna povezava do sporočila: 4181
3.9.2011 18:52:34   
Janchek81
Iluna ne unga testa za sladkor še nisem imela ... v prvi nosečnosti mi ga niso delal do 23 tedna, tko da mislm, da me to potem čaka ... tudi zdaj mi še ni za naslednjo rekla, da bi mi delal ta test pa sem naslednjič naročena 2.10. in takrat bom v 26.tednu, tako da mislim, da me bo potem čakalo, nekje sem celo brala da to delajo nekje od 25. 28. tedna nosečnosti, je pa lahko različno, ker so moji šefici delali že v 15. tednu, tako, da je pomoje odvisno od ginekologinje....Sej trenutno se počutim čist ok, nimam ne vrtoglavice, ne slabosti, bomo pa vidli kako bo potem čez noč in zjutraj ... upam, da bo vse ok user posted image  No sej jaz zase ne mislm nč ekpsperimentirati, upam na to, da bo vse ok in da je bil to le en dan 'slabosti' user posted image  Jooooj ne veš kako si tudi sama želim da je že ta morfologija mimo in da končno resnično lažje zadiham user posted image  Aja, kar se tiče drugih testov, ki so mi jih delali, hemoglobin, kri, vse je blo OK ... železo pa nimam pojma ... vem, da so me prejšnji teden dajali ponoči tudi krči ampak sem pila tisti teden Donat (magnezij ) in je zdej OK, sam to me je že v prvi nosečnosti dajalo user posted image  No kakor pravim, upam na vse najboljše in da bo do konca vse OK user posted image  Kdaj maš pa že ti pregled? Kako se pa ti kaj počutiš?

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
4.9.2011 13:54:10   
HeLenčica
Drage punce! Čisto, čisto sveža na forumu, a bi se vam pridružila :) Delamo na prvem otročku, zdaj teče 11. ciklus, upam da je ne bo nekje okoli 23.9. :) 

Neposredna povezava do sporočila: 4183
4.9.2011 14:16:07   
SamoTi
HeLenčica - dobrodošla med nami in upam, da vama čimprej uspe zagledat user posted image .

Kot kaže se je pri meni spet prikazala user posted image . Sem kar presenečena nad njeno hitrostjo ta mesec, saj sem jo pričakovala komaj čez 10 dniuser posted image . Je pa tudi v tem nekaj dobrega, saj se mi kot zgleda cike izboljšuje in vrača na neko normalno dolžino. Tako, da pa je zdaj ČISTO ZARES NE PRIČAKUJEM oktobra!!!!

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
5.9.2011 7:09:20   
Katte
HeLenčica, dobrodošla. Želim ti, da 26.9. zagledaš user posted image .
SamoTi, zate pa user posted image  in  user posted image  za oktober.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
5.9.2011 7:11:55   
Katte
Seznam nezaželenih  user posted image

user posted image crtek.......x.8.2011 user posted image
user posted image leekah.......x.8.2011 user posted image  
 user posted image čebelica1984.......10.9.2011 user posted image
user posted image  Katte..........15.9.2011 user posted image
user posted image  vesica.......18.9.2011 user posted image
user posted image  CariSSa10.......23.9.2011 user posted image
user posted image  HeLenčica.......23.9.2011 user posted image  
user posted image mladika......29.9.2011 user posted image
user posted image Nusyka.......x.9.2011 user posted image
user posted image Gulia.......x.9.2011 user posted image
user posted image Arual......x.9.2011  user posted image
user posted image SamoTi......x.10.2011 user posted image
 user posted image Hope_80.........x.x.2011 user posted image
user posted image witch.........x.x.2011 user posted image

user posted image

Kmalu spet z nami

SmInca, dspela

Seznam nedočakanih

user posted image Jackie 7.8.2010 user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010 user posted image
 user posted image nati29 20.10.2010 user posted image
user posted image petrussa x.11.2010 user posted image
 user posted image _Mavrica_ 20.11.2010 user posted image
 user posted image Tatkica 2.12.2010 user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image
user posted image jeannetka 14.2.2011 user posted image
user posted image  anonimna  18.2.2011 user posted image
user posted image  anity_1 24.2.2011 user posted image
user posted image  Monstera 3.4.2011 user posted image     
user posted image Janchek81 14.5.2011 user posted image
user posted image  sivk1 16.5.2011 user posted image
user posted image  Jassika 11.7.2011 user posted image
user posted image ajerdna88 22.8.2011 user posted image
user posted image  lluna x.8.2011 user posted image

Seznam mamic

Wannabemommy 18.4.2010 - Patrik user posted image
Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjašauser posted image
naja17 28.2.2011 - Maj user posted image
Klemy82 11.3.2011 - Gašper user posted image
coris 5.5.2011 - Sarahuser posted image
portorož 5.5.2011 - Adelina user posted image
vesna_b 26.5.2011 - Jan  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
5.9.2011 8:17:47   
HeLenčica
Hvala, Katy in SamoTI, tudi jaz navijam za vaju in vse ostale ki še čakate na user posted image ali user posted imageuser posted image Pri meni je že toliko mesecev razočaranj,  da sem že zelo žalostna....grem pa zagotovo naslednji mesec k G.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
5.9.2011 10:23:47   
Janchek81
Evo sam da vam javim, da imam v četrtek 8.9. ob 11.45 morfologijo tko da ... držte pestke in mislte name user posted image  sej bo vse ok...a ne ane ane ane user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4188
5.9.2011 10:31:37   
Katte
Držim pesti. Itak, da bo v redu user posted image .

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4189
5.9.2011 16:23:22   
lluna
Janchek, držim pesti, vse bo OK, potem pa žurka user posted image user posted image user posted image . Dobroošla HeLenčiča, držim pesti za čim prejšnji user posted image . Navijam za vse ostale, Katte, kako se kaj počutiš?
Janchek, jaz sem drugače OK, dajejo me tiste slabosti, ki minejo, ko nekaj pojem.. včeraj so me nehale boleti prsi, sem kar malo slab občutek dobila - saj vem, pozitivno! - ampak me danes spet bolijo, tako da se po novem veselim tega, da imam boleče prsi. Ah ja user posted image .

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
5.9.2011 19:38:20   
Jassika
Evo punce, da ne boste mislile, da sem pozabila na vas, manjši report!
No, najprej morem pozdravit nove članice, katerim želim, da čim prej zagledajo user posted image in se preselijo na sosednji forum.
janchek v četrtek bomo držali pesti na rokah in nogah, itak pa, da bo vse OK. Pa le poročaj o lepih novičkah.
lluna slabosti bojo kmalu minile - če ne prej čez 2 meseca, če boš te sreče.
No pa še poročilo od naše NS. Rezlutat za moja leta lep, kar me res veseli user posted image user posted image Čeprav je bilo pa kar mučno. Že v soboto sem fasala vročino, drisko in bruhala kt zmešana, tko da sem dopoldne pristala na infuziji. Ampak ker je bil datum za NS tak, da če drug teden ne bi mela časa bi blo že prepozno, nisem hotla prestavljat, čeprav sem se in se še počutim zelo zanič. No, potem je pa pregled trajal skorej 3 ure, ker se biba ni hotla postavit v pravi položaj, al pa je tko skakala da se je ni dal izmerit user posted image . Vmes sem morala 2 x na sprehod, migala z boki, trebuh mi je prepipala in prestresla... aja pa še vagin. UZ mi je anredila, če bi se bolje videlo, pa nič. Uporen tale naš user posted image user posted image No HB je potem le naredila še zadnjo meritev in je šlo, tako da sem pomirjena. Sme pa dala tudi kri za dht in čez teden izvem rezultate.
Zdej grem pa vsa izmučena spat, ker ne zdržim več pokonci.
Lepo bodite pa čim več user posted image user posted image nalulejte, držim pesti!

(odgovor članu lluna)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.9.2011 6:54:33   
Janchek81
Iluna slabosti minejo tko v roku treh mescov, tako, da to so čari nosečnosti sem se jaz vedno tolažila user posted image  kar se tiče prs pa mene še danes bolijo user posted image  kakšen teden vmes je bil mal mir, da sem se jih lahko vsaj dotaknila, potem pa spet ne ... pa kaj moramo .. edino mal smotano je k me včasih pri kakšnemu modrčku mal bradavice bolijo, ampak ... nič takega .. če bo sam to bo ok .. drugače pa sem si danes zjutraj kupila korenčkov sok z jagodo user posted image  ker se mi je danes že spet vrtelo pa sem se mal ustrašla, da se mi ne bi v avtu, ampak opažam, da se mi samo vrti če ležim al pa če stojim oz. se kaj sklonim, ko sedim je kar OK user posted image

Jassika ja ja, kr drž pestke, mam v četrtek ob 11.45 ... matr sej če že dons pomislm se kr mal stresem, po drugi strani pa si mislm, da bo vse ok in da bom lahko končno mal zadihala - upam da res user posted image  hehe, jaz sem na NS mogla tud skakat pa delat počepe pa ji še vedno ni ratal nardit UZ čez trebuh, tako da mi je kar vaginalno delala in se je takrat videlo kar je pač hotela videti user posted image  in jaz sem šla tud potem dat še naslednji dan kri za DHT samo če si mal prebirala zgoraj sem jih dobila v roke šele včeraj, ampak kaj nej z unim listom in številkami, zdej moram nekako priti do tiste ginekologinje, ki mi je delala NS, čeprav bo kar težka, ker samo ona mi lahko prebere rezultat na osnovi NS, ker naj bi to v računalnik vstavila te številke in potem odčitala rezultat - vsaj tako mi je pisal Pušenjak user posted image  no ja, pač, upam, da vsaj zvem kako in kaj .... drugače bo pa morfologija tud svoje pokazala .... upam na ALL THE BEST, ... pa da maybe zvemo še spol, ko mi pove, da je z user posted image  vse OK user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
7.9.2011 7:48:06   
Katte
Naše nosečke, kar tako naprej user posted image .
Meni se pa spet približujejo dnevi, ko bom s strahom hodila na WC in odganjala user posted image  stran. Če ne pride prej, delam test čez 8 dni. Hitro gre čas.

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4193
7.9.2011 7:57:01   
Jassika
Katte tiščim, tiščim, tiščim pesti. No, mislim da si pa reeeeeeeeeeeeeeeeeeeees že na vrsti user posted image user posted image user posted image Dejmo, dejmo lulat user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
7.9.2011 8:00:18   
Janchek81
Katte tud jaz držim pestke in da končno ugledaš user posted image  user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
7.9.2011 8:28:24   
Katte
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 4196
7.9.2011 9:52:58   
čebelica1984
HeLenčica dobrodošla, upam da se ne boš predolgo zadržala na tej temi
Janchek držim pesti za četrtek, aja pa itak da vse vredu
Katte tud zate držim pesti
Pr men je tako stanje: že dva dni me špika v jajčnikih, sklepam da je zaradi user posted image  ki bi mogla pridt v soboto. Sam me do sedaj ni nikoli začelo toliko prej špikati, bomo vidl kaj bo v soboto.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
7.9.2011 10:11:39   
Katte
čebelica1984, ti bi si tudi že zaslužila user posted image .
Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
7.9.2011 10:13:34   
HeLenčica
Hvala punce! Sicer sem nova na tej temi, a na plusku delamo že 11. mesecev. Katte in Čebelica1984, kako dolgo pa vidve "delata"?

Čebelica, držim pesti da user posted image v soboto ne bo in da zagledaš debel user posted image ali user posted image !

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
7.9.2011 10:39:23   
Janchek81
oooo čebelica1984 hvala za lepe želje za jutri, tudi sama sem optimist pa vseeno, sej veš, ... strah ... trepet .. pomisleki ... ampak .... sej bo vse OOOOK user posted image  Jaz pa upam, da ti čimprej ŽE zagledaš user posted image  .... naj bo prva Katte in takoj za njo še ti in potem še tako po istem postopku ostale user posted image  Ko bi vsaj lahko tko nardil ane .... da bi kar v vrstni red dali kdaj je katera na vrsti ... čeprou po drugi strani pa ne bi blo tko zanimivo ... OK ... bom nehala fantazirati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.