Janchek81
|
mladika vem da je to tvoje mišljenje in tvoje mišljenje in nasvet je dobronameren....ampak ne boš vrjela, da to skoz poslušam, da naj se zrelaksiram in naj uživam v nosečnosti .. za tiste punce, ki smo to doživele, ki smo to dale čez pa obenem razumejo mojo skrb in moje iztirjanje ob vsakem takem 'problemu' ... sama najbrz nisi bila v taki situaciji in HB da nisi bila, nobeni ne bi kaj takega privoščila, ampak probi tudi ti razumeti, da za vse nas, ki smo dale tako izkušnjo čez je naslednja nosečnost velika skrb in se ne moramo zlahka umiriti in uživati v njej ... res ne, sploh ker vemo kaj nas lahko čaka ... tako, da prosim tudi ti mene razumi, prav? Kar se tiče tega, da če je mama v umirjena, zrelaksirana, da je tudi ... tako se motiš .. kolegice ( ne valda vse )ki so uživale v in so bile zrelaksirane so imele velike probleme pri otroku, sploh prve 2 mesca ... 2 ki sta imele slabo izkušnjo in ki sta bili non-stop pod vplivom strahu pa sta umirjena, spita..itd, to nima nikakršne veze drugače ... pa tudi pri meni je tako, da nisem vsak dan pod stresom, pod stresom sem samo ob primerih, da je pač kaj drugače ( tako kot danes ) in pa ob vsakem pregledu .... nisem pa taka, da bi paničarla za vsako malenkost, da bi vsak dan premišljevala o tem a bo vse ok al ne .. sem optimist in vem oz. more bit vse OK ... pa vseeno se nekje skriva tud una 'slaba plat' ki mi pač enostavno ne da miru ... ko bo morfologija mimo in ko mi povedo, da bo vse ok pa verjemi, da bom tudi sama bolj sproščena, umirjena in bom začela uživati v ... pa čeprav tudi zdaj uživam, ne rečem, sploh ko malček brcka itd Upam, da sem ti vsaj malo obrazložila in da me vsaj malo bolj razumeš Iluna nikoli ne pijem kave na tešče, vedno prvo nekaj pojem .... in kava je pomagala ... čeprav si vsak dan naredim tako bol švoh, tko da .... sej jaz se ne bi obremenjevala če bi bila to navadna vrtoglavica, ki sem jih na začetku že kar nekaj doživela in so bile čist običajne, ampak to je blo pa pač hujš .. ker sem se gibala kot da bi bila pjana, kamorkol sem obrnila glavo se je slika šele potem pokazala ... pač nič prijetno in zato me je zaskrbelo če bi bila samo vrtoglavica, ko vstanem se ne bi niti obremenjevala, ampak ker nisem mogla ne spat, ker mi je obenem postajalo še neznosno slabo ... ok, zdaj sem si pač stvari tudi sama prebrala in bom probala čim več piti soka in pa danes počivati ob taki vročini Drugače pa je men čist logično, da bi še eno punco, ki doživlja prvo zaskrbelo tako 'obnašanje' telesa, ker bi bil drugačen ... sem pa pač ženska, da valda raje vprašam kot pa pustim in mogoče nič za to ne naredim kakor pa da mi nekdo da lahko dobre nasvet in se ne bom ne obremenjevala in si sama tudi pomagala .... Hvala obema in lep dan vsem
|