lluna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Iluna kaaaaaj jaz beeeerem čestitke ... sem prvo samo pogledala mal roza seznam in vidim tebe notri .... wiiiii ... naj ti mine čim hitreje, čim manj slabosti in da boš seveda uživala v nosečnosti ... mene čaka v petek pregled in sem že dons mal nervozna, samo mislim, da mi bo napisala samo napotnico za morfologijo in bo to to, da mi ne bo delala nobenega UZ in nič .. povej mi ... kok si zdaj, si takoj ob izostanku delala test ... vidš kaj nardijo uni O testi Čestitke še enkrat super novica, le tako naprej ... kar pogumno punce, da se prestavite na roza seznamček I Janchek81, jaaa, kar uspelo je! Ja, res je, vse se je poklopilo očitno in O testi so res super! Ne vem koliko sem zdaj , prvi dan zadnje M sem imela 24.7. (če ne štejem vseh vmesnih krvavitev prej?). O je bila 5. ali 6.8. Test sem delala pa po enem tednu zaostanka, saj sem bila na morju in super dobre volje že zato, ker ni bilo ne duha ne sluha o izcedkih. Tako da sem se odločila počakati, čeprav sem imela zaradi vnetega mehurja doma test, ki naj bi pokazal rezultat že 7 dni po ovulaciji (predlagala mi ga je v lekarni, ker sem bila skeptična zaradi antiseptičnih tablet, ki sem jih dobila zaradi mehurja). K sreči sem se odločila vztrajati na naravnem zdravljenju in sem si vsak dan stisnila 1,5 L svežega zelenjavnega soka, ki naj bi bila za mehur in je šlo brez zdravil, še dobro! Drgače pa kot zanimivost, prva se je začela z vnetim mehurjem, druga tudi, in tudi decembra, ko je nekaj kazalo, sem imala vnet mehur (takrat mi je dala Hiconcil, ker je bilo vnetje hudo). Očitno se mi tam v tistem trenutku vse poruši, drugače nimam težav! Torej bi naj bila sedaj nekje v 6. tednu pomoje, 1. pregled imam 12.9., ker me potem 2 tedna ni. Janchek81, ti pa dobro oparvi jutri, saj sedaj nisi več tako v skrbeh ne? Katte super , držim pesti, mora uspeti!! vesica, res je lahko tudi zaradi klomifena, sem že kekajkrat to prebrala. Upam, da bo naslednjič bolje, ker vem kako to boli! klopek, tudi jaz sem prejšnji mesec doživela takšno razodetje, šele potem se mi je vse razjasnilo (izcedki, špikanje, bolečine)... izcedka je bilo že manj, špikanje prisotno med O, pred pa bolečina, takšna topa topla bolečina v jajčniku
< Sporočilo je popravil lluna -- 1.9.2011 10:13:38 >
|