![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 11.2.2011 23:06:57
|
|
|
|
xoxox
|
[size= small]Pozdravljene punce! Da se po dolgem času malo javim. Nekako se nisem mogla spravit nazaj na forum. Me je ponovni SS preveč prizadel. No pa sem nazaj. Smo se spravili k sebi. Preboleli še nismo popolnoma ampak je veliko bolje kot je bilo zahvaljujoč super osebam, ki mi stojijo ob strani. Hvala tudi tebi witch. Ginekologinja mi je predpisala Dabroston tablete. Sumi, da bi pri meni lahko šlo za popuščanje rumenega telesca. Če je to res potem super, saj mi bodo te tablete pomagale. Upam samo, da ni kaj tretjega. Bomo videli naslednjič. Pravijo, da gre v tretje rado. Upam, da tudi pri meni to drži. Vidim, da tukaj nič novega. Upam, da bo pomlad naredila svoje. Sonček že sije in pomaga hormončkom sreče. Naj pomaga tudi hormončkom, ki jih me potrebujemo. Lepo bodite. Vso srečo vsem. Da se končno skidate s te teme.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.2.2011 9:44:32
|
|
|
|
coris
|
xoxox....... hura zate in za vaju vesela sem da si se spet oglasila mislim da prav vse punce na tem forumu tako močno stiskamo pestke zate da bi vama čim prej uspelo in da bi hmalu zanosila in tudi uspešno donosila jaz komaj čakam na tvojo dobro novičko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.2.2011 9:59:36
|
|
|
|
witch
|
vesna za trebuščka. Noseča ženska ga pa pač more imeti moja kolegica ima 2 meseca do poroda, trebušček pa tak, kot ga imajo ženske v drugem mesecu. Skratka ni ga Saj še samo malo pa bo pikica pri tebi. Pa bo konec nosečniških težav ooo xoxox sem vesela da si boljše in da si nazaj. Seveda bodo tabletke pomagle in ja v tretje pa bo šlo Še letos boš dobila svojo pikico in tudi majhno dišečo štručko Drži se, pa javi se nam še kaj. Jaz mislim na tebe coris kako si? Kako raste vajina princeska? Jaz se pa spravljam učit pa mi nič ne gre v glavo. Totalno neproduktivna sem komaj čaka da se rečim tega bednega faksa
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 12.2.2011 16:43:14
|
|
|
|
witch
|
punce naša prvičmami je dobila hčerkico Tjašo čestitke
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.2.2011 14:58:51
|
|
|
|
čebelica1984
|
punce naša prvičmami je dobila hčerkico Tjašo čestitke ČESTITKE Seznam mamic je vedno daljši jupi jupi Zdej mormo sam še rdeči seznam spraznit, kera bo začela???
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 13.2.2011 17:18:15
|
|
|
|
coris
|
hej witch-i in ostale soborke mi smo že kar veliki, vsaj po trebuščku sodeč drugače se pa za enkrat zelooo dobro počutim in lahko sem samo hvaležna da nosečnost za enkrat poteka mirno. naše punčke nismo videli že od morfologije in rav vesela bi bila še kakega ultrazvoka, da bi jo spet videla če ne prej pa proti koncu nosečnosti, ko preverijo v kaki legi je dojenček. ja čestitke našim mamicam in ja res bi bil že čas da se ve rdečke preselite eno nadstropje nižje med rozike jaz skos hodim gledat in upam da bom zagledala kako novo roziko.glede na to da takega zatišja rozik še nismo imeli je za pričakovati da boste potem vse na enkrat barvale roza
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 7:30:40
|
|
|
|
Katte
|
Pa sem nazaj, punce. Sem vas kar pogrešala. No, saj sem dvakrat, trikrat uspela prečekirat, če je kaj novega. Samo pisati nisem mogla. čebelica1984 - objemček za nazaj, v času O ti želim pa uspešno . Arual, kakšno je stanje? Če že toliko časa krvaviš, je najbolje, da se odpraviš do G. Naše , hvala za update o vaših ne več pikicah. Vse to nas še čaka . xoxox, lepo te je spet videti. Prepričana sem, da boš kmalu spet , s pomočjo tablet pa ti bo uspelo pikico tudi donositi. Samo optimistično. Pri tem ti bodo pomagali ljudje okrog tebe, pa tudi me smo tukaj, če nas rabiš . prvičmami, čestitke za hčerko Tjašo. Midva pa lahko spet , ravno zdaj enkrat je čas za O, smo pridni in upam, da tokrat pridelamo . Bi bil že čas, za vse nas.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 7:33:07
|
|
|
|
Jassika
|
Dobro jutro, da vas zopet malo pozdravim. Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam - JUPIJEJ!! . No kako lepo je brati take novičke. Upam, da se jim kmalu vse pridružimo! Še vedno pridno naprej navijam za vse, ki še čakamo , čeprav mene se lahko prestavi na marec, ker sem včeraj!! (kak teden dni prezgodej glede na zadnje ) dobila tega hudičeka . Pa niti nisem toliko žalostna zaradi tega, ker nam kljub pridnosti ni uspelo, ampak predvsem zato ker jutri odhajamo v toplice in me bo ta spremljal ravno na dopustu . Pa tako sem se veselila, da bom izkoristila zadnje dni porodnioške da se še malo relaxiram. Zato pa vprašam, če ima katera izkušnje z LUNETTE ali se da uporabljati tudi v savni? Sicer kar sem včeri prebrala ni panike, tako za kopanje in za savno, ampak raje slišim iz prve roke. Tako da če katera ima izkušnjo, prosim, če jo deli z mano No, moj novi datum pa sploh ne vem, kaj naj rečem, ker imam vse tako pobrkano . Ne vem, če sploh imam O, čeprav sem mi zdi, da sem jo ta mesec prav čutila, pa se mi je zdelo nekaj zgodaj, ampak glede zdaj na datum M, se kar ujema. Tako da naj bo moj novi datum 17.3. Punce, veselo v nove boje in novim zmagam naproti, madonca mene že tako bolijo prsti na rokah od stiskanja pestk za kako novo da mam že krče . Lepo bodite pa čim več , da se bom mela česa veselit ko pridem nazaj iz toplic.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 8:27:24
|
|
|
|
Zewa
|
No, pa sem dala izpite skozi, zaenkrat vse uspešno, na rezultate enega pa še čakam Čestitke novim mamicam, upam da boste tudi ostale čimprej prišle v to fazo (jaz bom pač še malo počakala )!! Witch, ti maš pa danes izpit ane? Srečno kekec! xoxox, midve se sicer še ne poznava, ker nisem dolgo aktivna tuki gor, ampak ti vseeno želim čim več optimizma in dobre volje... V tretje gre baje res rado, tako da držim pesti, da vama uspe. Jassika, jaz nimam izkušenj s to skodelico, sam eni pravijo da je to zakon za povsod.. Ne morem pa nič iz mojih izkušenj povedat.. No, rozik je res malo... kaj je zdaj to? Upam, da bo februar veliko bolj uspešen kot je bil januar. Samo veste kaj pravjo: Slab začetek dober konec Tako, da če je bil slab začetek leta, bo konec toliko boljši, za nekatere mogoče že z štručko v roki (pa ne mislim na štručko kruha ) Lep teden vam želim
< Sporočilo je popravil Zewa -- 14.2.2011 8:28:15 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 9:28:49
|
|
|
|
Katte
|
Jassika, za to tečno , sploh, ker je prišla ravno v času dopusta. Tudi pri meni je bilo tako, ampak sem zelo zadovoljna, ker je zamujala ravno toliko, da sva tako lahko po dopustu ujela plodne dneve . Zdaj sva pa pridna . Uživaj na dopustu kljub tistemu tečnemu hudiču. Potem pa v nove boje. Zewa, čestitam za uspešno opravljene izpite. Počasi se bliža čas za . witch, držim pesti za izpit.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 9:49:28
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch punce naša prvičmami je dobila hčerkico Tjašo čestitke oooo, čestitke mamici , pa seveda tudi Tjaši in atiju
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 10:55:01
|
|
|
|
jeannetka
|
Punce pozdravljene, najprej eno veliko opravičilo, ker se nisem tako dolgo javila. Nekako se mi je zdelo, da če se vam potožim tukaj, mojo žalost samo poglabljam in tako sem se zavestno izognila komentarjem, kar pa ne pomeni, da vas nisem vsak dan prebrala in mislila na vas ter seveda držala pesti. Evo, jaz imam končno dobro novičko za naš seznam. Danes zjutraj sem naredila test in je bil pozitiven. Mislim, da bo moj dragi imel najlepše valentinovo darilo. Meni se je sicer zdelo že cel teden, da sem, ker sem imela spodaj bolečine, a ne takšne kot pred menstruacijo, bile so čisto drugačen (ne vem kako razložit). Včeraj zvečer pa sem čisto odpovedala, vse me je bolelo in zraven tega mi je tako zelo slabo, da ne vem kam se naj dam in kaj naj sploh pojem ali spijem. Slabo mi je pa zvečer in tam nekje do enih ponoči, potem pa malo manj, a vseeno do jutra nisem nič spala Pa nič zato, samo da bo dete zdravo. Punce držim pesti in seveda vas bom še naprej brala in upam, da pridete čimprej za mano.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 11:08:29
|
|
|
|
Katte
|
jeannetka, zdaj si mi pa res polepšala dan s tako super novičko. Končno spet ena rozika na seznamu . Uživaj v težko pričakovani nosečnosti. Želim ti veliko veselja, ko boš čez 8 mesecev dobila v naročje novega člana družine. Kar oglasi se še kaj, povej, kako ti gre. Me ti bomo pa itak kmalu sledile .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 11:13:30
|
|
|
|
Jassika
|
jeannetka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolk dobr, no............................. ej res sem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vesela za vaju. In to na tak dan, prav za srečne skupaj special Ah, kar solzna sem. Še 1 x čestitke, želim ti naj naj najlepšo in predvsem zdravega No punce, evo sezona odprta, kera upa bit naseldnja??
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 11:14:58
|
|
|
|
Jassika
|
drugače pa hvala za vračam nazaj in upam, da kmalu tudi me sporočimo kako lepo novičko
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 11:35:00
|
|
|
|
čebelica1984
|
jeannetka jupi jupi jupi jupi Ful sm vesela za vaju No punce jeannetka je začela sezono pluskov (prvi letos) zdej gremo pa za njo
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 11:41:32
|
|
|
|
žvegla
|
hej, hej,da se vam malo javim, menstruacijo imam in že od 3.02.2011 žal, sedaj sem bila 2 dni - vikend v bolnici . kravela tak, da je lilo, pa sem v petek pšla do gin. pa je rekla, da če ne neham, dam oram priti v sob.nazak+j, ker je dežurna, pa sem dobila inkecijo, nekaj na M, ne vem točno kak se reče, menstruacija se je rahlo ustavila, vendar so še prisotni izcedki, pa saj bo minilo, maternica se mi ne krči, tak so mi rekli, uz je trajal skoraj 15 min , da se je malvidelo. groza, tako da sem imela lep viken d v hotelu-bolnica. žal. danes pa grem lepo popoldan delatm ne smem nič dvigovat, sam sedeče delo, hahaha. no do četrtka bom že zdržala, pol pa mam 6 dni fraj, da se spravim k sebi, pa še slabokrvna se po vrhu postala. kriza. tak da jutri pa grem pa ponovno dat kri.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 14.2.2011 11:43:11
|
|
|
|
NB86
|
Pozdravljene ... sem nova in se še malo lovim ! Tudi meni zamuja in upam, da se pojavi kakšna črtica več na testu !!! Držite pesti za !!!
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 14.2.2011 11:58:22
|
|
|
|
Katte
|
žvegla - Upam, da se ti krvavitev hitro umiri. NB86 - držim pesti.
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 14.2.2011 12:37:03
|
|
|
|
žvegla
|
katte hvala ti, res upam, da se mi enkrat to popravi ine neha, da lahko normalno začnem funkcionirat, ker vedno mislim, zdaj pa bo vse ok, pa ni. upanje umre zadnje. tudi za mene se bo najdla enkrat sreča in to vlelika, verjamem v to
|
|
|
|
RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE? 14.2.2011 13:31:15
|
|
|
|
jeannetka
|
Najlepša hvala za vse čestitke. Vedno znova me presenetite s svojo prijaznostjo Žvegla...upam, da se čimprej porihtaš in da tako kot vse ostale pridete za mano, čvekat v pričakovanje...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 14.2.2011 14:38:59
|
|
|
|
vesna_b
|
jeannetka - čestitkeeeeee, srečka nosečka ej, prav vesela sem zate in ja, boljšega darila tvoj ne bi mogel dobiti. pa ti tudi, konec koncev. ej, želim ti čim manj težav in tegob, še teh 8 mesecev pa bo minilo, kot bi mignil, verjemi žvegla - ojoj, ti pa imaš pestro tole. upam, da se čimprej pocajtaš oz da sploh ne dočakaš nobene M več, za vsaj kako leto...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.