|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
11.2.2011 23:06:57   
xoxox
[size= small]Pozdravljene punce! user posted image  Da se po dolgem času malo javim. Nekako se nisem mogla spravit nazaj na forum. Me je ponovni SS preveč prizadel. No pa sem nazaj. Smo se spravili k sebi. Preboleli še nismo popolnoma ampak je veliko bolje kot je bilo zahvaljujoč super osebam, ki mi stojijo ob strani. Hvala tudi tebi witch. Ginekologinja mi je predpisala Dabroston tablete. Sumi, da bi pri meni lahko šlo za popuščanje rumenega telesca. Če je to res potem super, saj mi bodo te tablete pomagale. Upam samo, da ni kaj tretjega. Bomo videli naslednjič. Pravijo, da gre v tretje rado. Upam, da tudi pri meni to drži.

Vidim, da tukaj nič novega. Upam, da bo pomlad naredila svoje. Sonček že sije in pomaga hormončkom sreče. Naj pomaga tudi hormončkom, ki jih me potrebujemo. Lepo bodite. Vso srečo vsem. user posted image  user posted image  user posted image  Da se končno skidate s te teme. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
12.2.2011 9:44:32   
coris
xoxox....... hura zate in za vaju user posted image  vesela sem da si se spet oglasilauser posted image   mislim da prav vse punce na tem forumu tako močno stiskamo pestke zate da bi vama čim prej uspelo in da bi hmalu zanosila in tudi uspešno donosilauser posted image user posted image user posted image  jaz komaj čakam na tvojo dobro novičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
12.2.2011 9:59:36   
witch
vesna user posted image user posted image za trebuščka. Noseča ženska ga pa pač more imeti user posted image moja kolegica ima 2 meseca do poroda, trebušček pa tak, kot ga imajo ženske v drugem mesecu. Skratka ni ga user posted image Saj še samo malo pa bo pikica pri tebi. Pa bo konec nosečniških težav user posted image

ooo xoxox user posted image sem vesela da si boljše in da si nazaj. Seveda bodo tabletke pomagle in ja v tretje pa bo šlo user posted image Še letos boš dobila svojo pikico in tudi majhno dišečo štručko user posted image user posted image user posted image Drži se, pa javi se nam še kaj. Jaz mislim na tebe user posted image user posted image user posted image

coris user posted image kako si? Kako raste vajina princeska? user posted image

Jaz se pa spravljam učit pa mi nič ne gre v glavo. Totalno neproduktivna sem user posted image komaj čaka da se rečim tega bednega faksa user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
12.2.2011 16:42:48   
witch
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  ribica77.........17.2.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........19.2.2011user posted image
user posted image  Jassika........22.2.2011 user posted image
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image
prvičmami 1.2.2011 - Tjaša user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 12.2.2011 16:44:17 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
12.2.2011 16:43:14   
witch
punce naša prvičmami je dobila hčerkico Tjašo user posted image čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.2.2011 14:58:51   
čebelica1984
punce naša prvičmami je dobila hčerkico Tjašo user posted image čestitke user posted image user posted image

ČESTITKE

Seznam mamic je vedno daljši jupi jupi
Zdej mormo sam še rdeči seznam spraznit, kera bo začela???

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.2.2011 17:18:15   
coris
hej witch-i in ostale soborke user posted image

mi smo že kar veliki, vsaj po trebuščku sodeč user posted image  drugače se pa za enkrat zelooo dobro počutim in lahko sem samo hvaležna da nosečnost za enkrat poteka mirno. naše punčke nismo videli že od morfologije in rav vesela bi bila še kakega ultrazvoka, da bi jo spet videla user posted image  če ne prej pa proti koncu nosečnosti, ko preverijo v kaki legi je dojenček.

ja čestitke našim mamicamuser posted image user posted image  in ja res bi bil že čas da se ve rdečke preselite eno nadstropje nižje med rozike user posted image user posted image  jaz skos hodim gledat in upam da bom zagledala kako novo roziko.glede na to da takega zatišja rozik še nismo imeli je za pričakovati da boste potem vse na enkrat barvale roza user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
14.2.2011 7:30:40   
Katte
Pa sem nazaj, punce. Sem vas kar pogrešala. No, saj sem dvakrat, trikrat uspela prečekirat, če je kaj novega. Samo pisati nisem mogla.
čebelica1984 - objemček za nazaj, v času O ti želim pa uspešno user posted image .
Arual, kakšno je stanje? Če že toliko časa krvaviš, je najbolje, da se odpraviš do G.
Naše user posted image , hvala za update o vaših ne več pikicah. Vse to nas še čaka user posted image .
xoxox, lepo te je spet videti. Prepričana sem, da boš kmalu spet user posted image , s pomočjo tablet pa ti bo uspelo pikico tudi donositi. Samo optimistično. Pri tem ti bodo pomagali ljudje okrog tebe, pa tudi me smo tukaj, če nas rabiš user posted image .
prvičmami, čestitke za hčerko Tjašo.
Midva pa lahko spet user posted image , ravno zdaj enkrat je čas za O, smo pridni in upam, da tokrat pridelamo user posted image . Bi bil že čas, za vse nas.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
14.2.2011 7:33:07   
Jassika
Dobro jutro, da vas zopet malo pozdravim.
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam - JUPIJEJ!!user posted image user posted image user posted image . No kako lepo je brati take novičke. Upam, da se jim kmalu vse pridružimo!
Še vedno pridno naprej navijam za vse, ki še čakamo user posted image , čeprav mene se lahko prestavi na marec, ker sem včeraj!! (kak teden dni prezgodej glede na zadnje user posted image ) dobila tega hudičeka user posted image . Pa niti nisem toliko žalostna zaradi tega, ker nam kljub pridnosti ni uspelo, ampak predvsem zato ker jutri odhajamo v toplice in me bo ta user posted image spremljal ravno na dopustu user posted image user posted image user posted image . Pa tako sem se veselila, da bom izkoristila zadnje dni porodnioške da se še malo relaxiram. Zato pa vprašam, če ima katera izkušnje z LUNETTE ali se da uporabljati tudi v savni? Sicer kar sem včeri prebrala ni panike, tako za kopanje in za savno, ampak raje slišim iz prve roke. Tako da če katera ima izkušnjo, prosim, če jo deli z mano user posted image
No, moj novi datum pa sploh ne vem, kaj naj rečem, ker imam vse tako pobrkano user posted image . Ne vem, če sploh imam O, čeprav sem mi zdi, da sem jo ta mesec prav čutila, pa se mi je zdelo nekaj zgodaj, ampak glede zdaj na datum M, se kar ujema. Tako da naj bo moj novi datum 17.3.
Punce, veselo v nove boje in novim zmagam naproti, madonca mene že tako bolijo prsti na rokah od stiskanja pestk za kako novo user posted image da mam že krče user posted image .
Lepo bodite pa čim več user posted image , da se bom mela česa veselit ko pridem nazaj iz toplic.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
14.2.2011 8:27:24   
Zewa
No, pa sem dala izpite skozi, zaenkrat vse uspešno, na rezultate enega pa še čakam user posted image

Čestitke novim mamicam, upam da boste tudi ostale čimprej prišle v to fazo (jaz bom pač še malo počakala user posted image )!!

Witch, ti maš pa danes izpit ane? Srečno kekec!user posted image

xoxox, midve se sicer še ne poznava, ker nisem dolgo aktivna tuki gor, ampak ti vseeno želim čim več optimizma in dobre volje... V tretje gre baje res rado, tako da držim pesti, da vama uspe.user posted image

Jassika, jaz nimam izkušenj s to skodelico, sam eni pravijo da je to zakon za povsod.. Ne morem pa nič iz mojih izkušenj povedat..

No, rozik je res malo... kaj je zdaj to?user posted image  
Upam, da bo februar veliko bolj uspešen kot je bil januar. Samo veste kaj pravjo: Slab začetek dober konec user posted image  Tako, da če je bil slab začetek leta, bo konec toliko boljši, za nekatere mogoče že z štručko v roki (pa ne mislim na štručko kruhauser posted image )

Lep teden vam želim user posted image

< Sporočilo je popravil Zewa -- 14.2.2011 8:28:15 >

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
14.2.2011 9:28:49   
Katte
Jassika, user posted image  za to tečno user posted image , sploh, ker je prišla ravno v času dopusta. Tudi pri meni je bilo tako, ampak sem zelo zadovoljna, ker je zamujala ravno toliko, da sva tako lahko po dopustu ujela plodne dneve user posted image . Zdaj sva pa pridna user posted image .
Uživaj na dopustu kljub tistemu tečnemu hudiču. Potem pa v nove boje.
Zewa, čestitam za uspešno opravljene izpite. Počasi se bliža čas za user posted image  user posted image .
witch, držim pesti za izpit.

Still hoping.

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
14.2.2011 9:30:57   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image

Seznam mamic
user posted image

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
14.2.2011 9:49:28   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: witch

oooo, čestitke mamici user posted image , pa seveda tudi Tjaši in atiju

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
14.2.2011 10:55:01   
jeannetka
Punce pozdravljene,

najprej eno veliko opravičilo, ker se nisem tako dolgo javila. Nekako se mi je zdelo, da če se vam potožim tukaj, mojo žalost samo poglabljam in tako sem se zavestno izognila komentarjem, kar pa ne pomeni, da vas nisem vsak dan prebrala in mislila na vas ter seveda držala pesti.

Evo, jaz imam končno dobro novičko za naš seznam. Danes zjutraj sem naredila test in je bil pozitiven. Mislim, da bo moj dragi imel najlepše valentinovo darilo. Meni se je sicer zdelo že cel teden, da sem, ker sem imela spodaj bolečine, a ne takšne kot pred menstruacijo, bile so čisto drugačen (ne vem kako razložit). Včeraj zvečer pa sem čisto odpovedala, vse me je bolelo in zraven tega mi je tako zelo slabo, da ne vem kam se naj dam in kaj naj sploh pojem ali spijem. Slabo mi je pa zvečer in tam nekje do enih ponoči, potem pa malo manj, a vseeno do jutra nisem nič spala user posted image Pa nič zato, samo da bo dete zdravo.

Punce držim pesti in seveda vas bom še naprej brala in upam, da pridete čimprej za mano.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
14.2.2011 11:08:29   
Katte
jeannetka, zdaj si mi pa res polepšala dan s tako super novičko.
Končno spet ena rozika na seznamu user posted image  user posted image  user posted image .
Uživaj v težko pričakovani nosečnosti. Želim ti veliko veselja, ko boš čez 8 mesecev dobila v naročje novega člana družine.
Kar oglasi se še kaj, povej, kako ti gre. Me ti bomo pa itak kmalu sledile user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
14.2.2011 11:10:57   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  Jassika........17.3.2011 user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image

user posted image
user posted image   jeannetka 14.2.2011 user posted image  

Seznam mamic
user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
14.2.2011 11:13:30   
Jassika
jeannetka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk dobr, no............................. ej res sem fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul vesela za vaju. In to na tak dan, prav za srečne skupaj special user posted image Ah, kar solzna sem. Še 1 x čestitke, želim ti naj naj najlepšo user posted image in predvsem zdravega user posted image

No punce, evo sezona odprta, kera upa bit naseldnja??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2892
14.2.2011 11:14:58   
Jassika
drugače pa hvala za user posted image vračam nazaj in upam, da kmalu tudi me sporočimo kako lepo novičko

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
14.2.2011 11:35:00   
čebelica1984
jeannetka jupi jupi jupi jupi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ful sm vesela za vaju user posted image  user posted image  user posted image

No punce jeannetka je začela sezono pluskov (prvi letos) zdej gremo pa za njo

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
14.2.2011 11:41:32   
žvegla
hej, hej,da se vam malo javim, menstruacijo imam in že od 3.02.2011 žal, sedaj sem bila 2 dni - vikend v bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . kravela tak, da je lilo, pa sem v petek pšla do gin. pa je rekla, da če ne neham, dam oram priti v sob.nazak+j, ker je dežurna, pa sem dobila inkecijo, nekaj na M, ne vem točno kak se reče, menstruacija se je rahlo ustavila, vendar so še prisotni izcedki, pa saj bo minilo, maternica se mi ne krči, tak so mi rekli, uz je  trajal  skoraj 15  min , da se je malvidelo. groza, tako da sem imela lep viken d v hotelu-bolnica. žal. danes pa grem lepo popoldan delatm ne smem nič dvigovat, sam sedeče delo, hahaha. no do četrtka bom že zdržala, pol pa mam 6 dni fraj, da se spravim k sebi, pa še slabokrvna se po vrhu postala. kriza. tak da jutri pa grem pa ponovno dat kri. 

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
   RE: PRVI POSKUS ZANOSITVE?
14.2.2011 11:43:11   
NB86
Pozdravljene ...

sem nova in se še malo lovim ! user posted image

Tudi meni zamuja user posted image in upam, da se pojavi kakšna črtica več na testu !!!

Držite pesti za !!!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
14.2.2011 11:58:22   
Katte
žvegla - user posted image user posted image user posted image
Upam, da se ti krvavitev hitro umiri.
NB86 - držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu NB86)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
14.2.2011 12:37:03   
žvegla
katte hvala ti, res upam, da se mi enkrat to popravi ine neha, da lahko normalno začnem funkcionirat, ker vedno mislim, zdaj pa bo vse ok, pa ni. upanje umre zadnje.
tudi za mene se bo najdla enkrat sreča in to vlelika, verjamem v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
14.2.2011 13:31:15   
jeannetka
Najlepša hvala za vse čestitke. Vedno znova me presenetite s svojo prijaznostjo user posted image

Žvegla...upam, da se čimprej porihtaš in da tako kot vse ostale pridete za mano, čvekat v pričakovanje...

(odgovor članu žvegla)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
14.2.2011 14:38:59   
vesna_b
 jeannetka - čestitkeeeeee, srečka nosečka user posted image user posted image user posted image

ej, prav vesela sem zate in ja, boljšega darila tvoj ne bi mogel dobiti. pa ti tudi, konec koncev. ej, želim ti čim manj težav in tegob, še teh 8 mesecev pa bo minilo, kot bi mignil, verjemi

žvegla - ojoj, ti pa imaš pestro tole. upam, da se čimprej pocajtaš oz da sploh ne dočakaš nobene M več, za vsaj kako leto...

Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.