|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
3.2.2011 15:28:07   
mladika
Žvegla-vredu sem,hvala me nič ne boli oz. me tam doli že krči dajejo ker u kratkem pričakujem user posted image !!!Pa pa že ranice srbijo za znoret,komi čakam da mi šive odstranijo u ponedeljek!!!Ja tak je to vidite,dokler te  ne "odprejo" sploh ne morš vedet kaj se skriva u tebi!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.2.2011 16:03:16   
witch
Janchek kot bi brala sebe user posted image zdaj sem itak doma, prej pa je izgledalo kot pri tebi. Vstanem se umijem, oblečem in grem. Vse preračunano na sekunde, ni šans da me kaj zmoti vmes user posted image user posted image Zdaj zjutraj ko se zbudim in tistih par minutk ko še poležim dam termometer v usta, zaprem oči in čakam da piska. Ko piska pogledam kaj piše in potem počasi dvignem rit in grem naprej v nov dan. Se je že zgodilo, da sem ga dala v usta in nazaj zaspala user posted image user posted image pa ti povem, da si bt merim takrat ko vstanem (in to ni vsak dan isto) pač toliko da vidim če je O in kdaj je O. So pa tudi pri meni včasih par dni isti rezultati.

vesna to pa je lepo brati user posted image pikica pridno raste, pa živahna je user posted image saj še malo pa bo mimo tudi zgaga in boleče kosti pa trebuha nebo več. hiihi bo mala jokajoča štručka user posted image oh ti kar zavidam user posted image

mladika super da si že boljše user posted image evo zdaj pa naj tetka nezaželjena čim prej pride, v tem času se pa tudi ti malo sestaviš, potem pa veselo naprej v akcijo user posted image zdaj, ko so ti pa res generalko naredili in te "popravili" pa boš že kar marca zanosila user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.2.2011 17:56:49   
mladika
wichi iz tvojh ust v Božja ušesa!!!!!!!!Jst tut zate upam da se bo zgodil en mali čudežek in postopki v neplodnostni sploh ne bodo potrebni!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
4.2.2011 9:15:30   
Janchek81
witch: bom vidla .... samo zaenx si mislim, da ne bi mogla se tega drzat in vsak jutr tega delat ... a misliš, če bi pršla v sluzbo in si merila BT da bi bilo kej drugace .... al mislis da bi blo tud cist ok? al more bit telo še nekako v mirovanju? Ker to bi bilo še izvedljivo, da pridem v službo, si izmerim BT in potem novim dogodivscinam tisti dan naproti user posted image
Danes bom nardila še O test, da vidm al so testi tok za en klinc al pa sm jst tok za en klinc user posted image  da niti O nimam user posted image  sploh ne smem pomislt na to, ker me bo pomoje začelo že skrbeti user posted image
Bomo vidl danes kaj bo testek pokazu .. al se bom pa že spet samo nasmejala, ker bom na wcju sedela in strmela v uno palčko in na konc mislim, da se že kej prikaže, ker imam pomoje že privide od buljenja v njo user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
5.2.2011 8:11:48   
witch
Janchek vstala sem pred eno uro in si zmerila bt, zdaj sem že nekaj hodila, pa rrjala, pa čaj sem glih spila. Pa sem šla še enkrat ponovit merjenje. In mi kaže enako kot prej. Se pravi se ne spremeni to tako hitro. Po mojem bi kakšen informativni izračun bil.... Ampak bi si potem cel mesec mogla tako meriti. Ne vem... Mogoče bi pa res šlo user posted image
A je bila črtica na O testu? No jaz sem tudi mislila da nimam svojih O. Ampak mi je potrditla G na podlagi gafov da jih imam in da so prav lepe user posted image

Drugače pa jaz sem se uspela naročiti na kliniko. Moj user posted image že naslednji mesec ponavlja spermiogram in gre na pregled. Jaz pa sem za junij naročena user posted image Ja no... saj bo hitro prišlo user posted image  

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2855
5.2.2011 8:36:29   
Janchek81
Witch ja vcerj sm pol nardila O test in ze spet nic, je tko, da ko sem pomocila palčko v urin se je na zacetku pojavila ta druga crtica, potem se prva, vedno vec casa sem cakala, čeprav piše naj odčitam rezultat od 5 - 10min, vedno bolj sta obe bledele, potem pa bodi strokovnjak za odčitavanje teh testou user posted image  Sploh se ne mislim vec ukvarjati s temi testi, nardila bom se enega jutri ali pa mogoce danes, videla kaj bo in če ponovno ne bo nič pokazalo se ne bom več s temi stvarmi ukvarjala user posted image  Mogoče bom naslednji mesec kupila od CB čeprav je drago kot ne vem kaj ( 37 € ) ampak da vidimo če bodo uni testi kaj pokazali, saj ves ko recejo .. ved denarja vec muske ... we will cuser posted image
Upajmo da jih ne bom potrebovala, da bo ze ta mesec en veliiik user posted image  
Sm pa optimist user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
6.2.2011 9:26:27   
Zewa
No, spet me ni bilo na javljanje en čas.. sem v teh knjigah.. Služba, učenje in pol lahko grem samo še spat.. user posted image

Janchek81 poskusi z unim dragim testom, samo po vseh izkušnjah, ki sem jih slišala, je merjenje temperature najboljše in najceneje user posted image

Witch Kako si ti? Vidim, da imata že datume.. Jaz čutim (na vodi) da je ne bosta rabila user posted image Ker tako držim pesti... user posted image

Sem pa ugotovila, da zdaj ko razmišljam kako bi imela otročka, vidim toooooliko nosečnic.. Ne vem, a jih je res veliko, ali samo jaz nisem prej opazila user posted image Tako, da tle tudi čakam na kakšen plusek.. je nekam umirjeno postalo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2857
6.2.2011 18:18:06   
Janchek81
Zewa vem, da je merjenje BT najboljse, ampak zanimal me je če bi bilo eno uro po tem ko vstanem si merila BT, da bi bilo to OK? Ker tisto, da vstanem in si merim BT ne bo šlo, žal user posted image

Tudi jaz upam, da bomo čimprej zanosile, da zagledam tisti svoj user posted image  in da bo vse tako kot je treba .... komaj čakam user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
7.2.2011 10:50:30   
čebelica1984
Včeraj sem bila tako vesela, nobenih znakov o user posted image  ni bilo.
Danes pa je prišla in to brez kakeršnih koli bolečin user posted image
Že zelo dolgo ni zamujala, vedno je raje prišla en dan prej.
Naslednji datum je 6.3.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2859
7.2.2011 14:26:02   
Janchek81
čebelica1984 Naslednje user posted image  pa več ne bo .... bomo držal pesti user posted image  Zdj pa kar urno po user posted image  na delo user posted image

Optimizem ..... pa bo user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
7.2.2011 15:09:11   
witch
 zewa hihi iz tvojih ust v božja ušesa... ko le nebi porebovala teh datumov user posted image ti izpitke pridno delaš? Jaz se tudi učim, grem v ponedeljek na izpit pa ne vem kako bo. Kar ni volje za učenje user posted image

čebelica user posted image user posted image in pogumno naprej.

Kako ste ostale? Uživate vse na sončku? user posted image tudi jaz sem se danes kar lepo sprehodila user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
7.2.2011 15:11:08   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image    
user posted image  SamoTi........23.1.2011user posted image
 user posted image kejt2........24.1.2011user posted image
user posted image anity_1........24.1.2011user posted image
user posted image Lineta........24.1.2011user posted image
 user posted image  žvegla.........x.1.2011user posted image
user posted image jeanitte.........x.1.2011user posted image
  user posted image  ribica77.........17.2.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........19.2.2011user posted image
user posted image  Jassika........22.2.2011 user posted image
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image Katte..........2.3.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image witch........x.3.2011user posted image
user posted image čebelica1984.......x.3.2011user posted image
user posted image mladika......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image
planikica 27.1.2011 - Renko user posted image
PilotGirl 1.2.2011 - Nik user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
7.2.2011 15:11:59   
witch
Punce iz januarja prosim, da javite nove datume, če ne vas bom brisala iz seznamčka. Da bo bolj pregledno vse skupaj user posted image
   tejchy*..........9.1.2011    
 SamoTi........23.1.2011
  kejt2........24.1.2011
anity_1........24.1.2011
Lineta........24.1.2011
   žvegla.........x.1.2011

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
7.2.2011 16:51:57   
Zewa
Cebelica1984 user posted image user posted image  si pa želim, da drug mesec spokaš k (hmmm kaj bojo že takrat...) oktoberčicam 2011 ... a sm to prov napisala? user posted image user posted image

Witch ja "pridno" se učim... mam v sredo enega pa v petek enega, pa ravno tako kot ti nimam nobene volje se učit...user posted image  sem pa prejšnji teden en izpit naredila, tako da bravo jaz user posted image user posted image  Sej bomo... počasi se daleč pride user posted image
Vem, da najraje ne bi imela teh datumov... samo veš kako pravjo: Kjer je volja je tudi pot...

Sem prav vesela, da sem vas našla, ker komu od bližnjih ne moreš povedar da načrtuješ kaj, ker potem že cela občina ve, da si noseča... user posted image  
Lepo se mejte punce, pa se oglasim kaj po izpitih (ali pa prej user posted image )...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
7.2.2011 21:19:03   
SamoTi
Kako ste kaj punce?? Upam, da ste uživale ne sončkuuser posted image user posted image .
Pri meni še vedno nič novega, tako da me lahko pišete x. 3.  user posted image  očtno spet ne bo. Zdaj pa me že res skrbi, kaj zavraga je narobe da zadnje čase nikoli ne pride sama od sebe ampak komaj po tabletahuser posted image . G mi je rekel, da imam rahlo policistične jajčnike, vendar pa misli da ni vzrok v tem, da je ne dobim. Jaz pa mislim, da je to krivo, kaj pa  vem....user posted image . Joj naj že pride, če mora. Kaj ve mislite, kaj bi lahko bilo???

Uživajte v jutrijšnjem prazničnrm dnevu!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
9.2.2011 11:19:08   
čebelica1984
Moja user posted image  je v odhajanju, tko da lahko pošasi začnemo z treningi, da bova pripravljena na  O

Kje pa ste vse? Sem vas hotla ob kavi prebrat, pa ni bilo nič za brat?

Držim pesti za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
9.2.2011 11:23:42   
witch
čebelica res sameva tale tema.... evo jaz se probam pridno učiti. Amapak me sonček pridno vleče od knjig user posted image saj še samo malo pa bo konec user posted image user posted image user posted image

samoTi držim pesti, da se tvoja tetka zjasni kaj bo.... da pride, ali pa še boljše, da je sploh ni in bo velik plusek.

Punce vse tiste, ki ste imele datume še pod januar sem izbirsala iz seznama. Vas pa z veseljem damo nazaj ko sporočite nove datume user posted image da bo seznamček bolj pregleden.

< Sporočilo je popravil witch -- 9.2.2011 11:26:24 >

(odgovor članu čebelica1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
9.2.2011 11:24:45   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image

Seznam mamic
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
9.2.2011 18:36:45   
Arual
Hey.

Jaz nič dobre volje, danes 22 dan in že kr nekaj časa imam krvav izcedek. Tako kot da bi rahlo krvavela oziroma ne vem, če imam user posted image . Me pa to muči že nekaj časa, samo da sem prej imela tak rjav izcedek, pa včasih kakšna kr danes pa kr malo močneje. Ne vem ali je user posted image ali je samo ovulacija. Bolečine pa itak so!! Ne vem, zgleda da se res čistim, po tistih terapijah pri bioenergetiku!
user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
10.2.2011 15:52:06   
witch
Arual to pa ni nič lepo kaj se ti dogaja user posted image a si vprašala pri G kaj bi naj bilo to? Močno upam, da se bo uredilo in da se krvavitve nehajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.2.2011 8:16:05   
Janchek81
Arual  upam, da se ti vse uredi in da zveš ali je pričetek user posted image  ali je O ...

Smo pa zadnjič mele s kolegico debato o O in mi je povedala, da ji je Pušenjak celo rekel, da ni vredu, če naj bi bila O nekje proti koncu ciklusa oz. pred user posted image , ker po user posted image  so tri stopnje ali dve ( zdaj nisem 100% ) dobe, pri katerih bi naj bila O najboljša v sredini ciklusa. Joj moram nekje najdt un članek. Vedno več berem o tem in vedno več slišim, vedno bolj sem zmedena glede O, ker mi testi niso pokazali od 12. do 17. dne po user posted image , da je O prisotna in zdaj mam kar občutek, da maybe spadam med une male % žensk, ki imajo O nekje proti koncu ciklsua user posted image

Je že katera od vas slišala za te stvari?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.2.2011 9:17:45   
Arual
Hey. Meni se zdi da je kr tečka prišla, ker je močnejše kot prejšne dni. Tako da ne vem kdaj naj zopet pričakujem nekje marca. No, res ne vem kaj se dogaja. Bom drug teden poklicala G.

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.2.2011 9:57:38   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image SamoTi......x.3.2011user posted image
user posted image Arual......x.3.2011user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image

Seznam mamic
user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.2.2011 10:02:25   
witch
Arual še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image da se ti bo uredilo to s.ranje in da boš marca zagledala ta težko pričakovani plusek user posted image

Janchek tebe pa ta tvoja O pošteno heca. Jaz bi na tvojem mestu pač kakšen mesec, dva riskirala in si merila BT. Res boš takoj vedela na čem si. Slabo je edino to, da ti program zazna O komaj dva ali tri dni po O. Tak da res lepo preračuna kdaj je temperatura prava.
Glede O in dolžine.. sem pa jaz samo slišala, da naj bi bila faza od O do nove M dolga 10 dni ali več. Pravilo je itak 14 dni. Ampak je tudi pri meni vsak mesec drugače. Če je ta doba dolga več kot 10 dni to pomeni, da se rumeno telesce lahko razvije. Če so pa prej izcedki in M, pa se ne. Hmmm jaz ki imam dolge cikle potem imam v zelo slabem delu cikla O... Najhitreje je 18. dan user posted image

Kako pa ste ostale punce? Pa naše nosečke? vesna, portorož, coris? Kako ste?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.2.2011 10:56:00   
vesna_b
živjo punce
vidim, da mate še kar pestro tukaj, ampak tega, kar vse tako čakamo, pa še vedno ni... res držim pesti, da bo čimprej naval pluskov tu gori.

no, jaz... rastem user posted image
včeraj sem imela pregled in me je hotla že kar na bolniško dat, pa sem rekla, da bom še mal kar delala. saj če bi samo doma bila... ni to zame user posted image
nosim nizko in res spredaj, tako da je bil še komentar moje G, ko me je zagledala: o, to pa je trebušček...
sicer drugače jambrala ne bom - občasne bolečine v kosteh, utrujenost in občasno zgago bom že prenesla, sploh če gledam, kake borke ste ve. zato - punce, občudujem vas in vam vsem čimprej želim en velik + vsaki user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.