sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch sasek79 na spermiogram sva hodila tukaj v našo porodnišnico. Ma saj sem že na januarju napisala, da sem jezna ko ris včeraj kličem v bolnico, mi reče, da bo izvid danes pri G. Kličem danes G in izvida čudežno ni jutri ko imam opravke v mestu grem do G in imajo da mi najdejo izvid kjer koli že je.... Ker mi gre na živce to. Pa naj rečejo da je izvid v enem mesecu pa počakam, mi ni težko. Ampak da rečejo da je v enem tednu, in mine 14 dni pa ga še kar ni to pa mi dvigne pritisk. Pa saj me razumete.. non stop imam to v glavi, vsak dan kličem okrog ko nora... anity saj vem, da to ni tolažba... ampak peti krog še ni hudo... boš videla, da bo tudi pri vama kmalu posijal sonček. Te pa razumem, in vem, da je v prvih krogih bilo razočaranje veliko večje in bolj hudo, kot je bilo zdaj že v 13. krogu. Punce a nobena nič ne lula? Kar polovička seznama je na čakanju tejchy*..........9.1.2011 ribica77.........20.1.2011 sasek79........22.1.2011 SamoTi........23.1.2011 Jassika........24.1.2011 . Ne vem zakaj sem mislila, da imaš G. v Lj. v Leonišču. Drugače pa sem tudi jaz že javila, da ta mesec ne bo nič. IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 IZVIRNO SPOROČILO: Luna* Živjo punce. Se moram malo javit, da me ne boste zbrisale iz seznama ;))) Vas redno berem, ampak nimam časa se javljat (ker nerada samo neki na hitro napišem). Prosila bi, če mi lahko na seznamu date da NEpričakujem hudiča 1.3. (4 krog) Jah spet je pršla tale menza...me je kr malo začelo skrbet, kaj je narobe, ker punce po operaciji pregrade dokaj hitro zanosijo... A katera ve kako je s slikanjem zob. Namreč jaz sem zdej počakala M da je prišla in grem drugi teden slikat. A je potem priporočljivo kaj počakati glede zanositve (kot da mi bo ravno v tem krogu ratal a ne )... Videla sem, da nekatere jeste matični mleček. A je katera opazila povečanje apetita in teže po tem?!? Mislm, meni je to edino kar si lahko mislim, da bi vplivalo na to in sem zdej v dilemi al nej nadaljujem z matičnim mlečkom al raje pustim :((( Drugač pa komaj čakam, da se to vreme malo zlepša, da bodo aktivnosti na prostem bolj aktualne. Me to sedenje za računalnikom v službi in na faxu takoooo ubija. witch kam sta pa šla na spermiogram? Meni je kolegica rekla, da so jima povedal vse tam takoj. Lep vikend vsem. Jaz sem se zredila tri kg odkar jemljen MM. Sedaj mi ga je zmanjkalo in bom prekinia, ker menda je potrebno narediti kuro in ga ne jemati dalj časa. Jemljem pa pravega od čebelarja. Sem tudi jaz že pomislila, da je MM pripomogel k povečanju teže. Sedaj pa na dieto. Aja, pri meni je prišla . Zaenkrat me kar izbrišite iz seznama, ker bomo najbrž za nekaj časa prekinili s projektom dojenček. Ko bo čas za to, se vam ponovno javim. Veliko pluskov in zdravih vam želim. Planika vso srečo na porodu in vse dobro.
|