|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
24.1.2011 21:43:29   
Luna*
Punce hvala za nasvet. Ja sej vem … najbolj prav je vprašat tam kjer me bojo slikali, sam kaj vraga, ko je to eno majhno mesto, ko se vsi poznajo…pa ko te kr na hodniku vse sprašujejo…ne poznajo nobene zasebnosti… Pa v končni fazi sem tudi naveličana vsepovsod kamor pridem razlagat da delamo na dojenčku in če to lahko kaj škodi, ker izpadeš čisto paranoičen…

Witch – a si na drugi temi meni odgovarjala – glede spermiograma? ;) Vem da moja kolegica ni bila pri Pušenjaku. Ampak v Dravljah pri enemu (ne spomnem se imena, ampak je bil moški) …
Kar se pa čakanja na izvide tiče…nimam besed, smo se že vsi sprijaznili s to administracijo…čeprav poglej na to s pozitivne strain,...eni morajo tako čakati na izvide ali imajo neko strahotno bolezen ali ne. Vem, da ti to sedaj nič ne pomeni, ker ti pač čakaš na drugačne izvide, ampak samo malo pozitivne volje, sem ti hotla vliti. In seveda vsekakor upam, da rezultate dobite čimprej in bojo za vaju čimboljugodni.

Naj vam ta teden hirto mine, da bo spet vikend. Baje bo mal snežen tako da bo velikooo časa za stiskanje ;)

Lahko noč.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.1.2011 22:07:10   
witch
Luna prvo se opravičujem da nisem na pravi temi odgovorila user posted image ČE takoj ne odgovorim pozabim. Se pa spomnim vprašanja... Kaj čmo... to je pa pač emšo user posted image Ma ja čisto so nori s temi papirji. Zaradi enega usranega podpisana čakava izvide 14 dni, namesto 7 user posted image Pa če verjameš ali ne, včasih kar pozabim na to. Me pa vseeno zanima kaj je, kako je. Pa glupo mi je ko kličem G in me že poznajo izvidov pa še kar ni. In točno vem, jutri bodo izvidi pri G, ampak bom spet do petka čakala da ga G pregleda.. In čakaj naprej user posted image Tak pač to je pri nas... 

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
25.1.2011 7:41:15   
sasek79
Witch - kje imaš ginekologinjo oz. kje sta delala spermiogram?

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.1.2011 8:57:31   
anity_1
Jaz se selim v 5. krog. Ampak se res ne smemo obremenjevat preveč. Moj me včasih že prav grdo pogleda, ko mu skoz o tem govorim user posted image Bo že.. enkrat.. Lahko me vpišete na seznam, da M ne pričakujem x.2.. Točen daum javim po ovulaciji.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.1.2011 9:13:42   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image   
 user posted image  ribica77.........20.1.2011user posted image
user posted image sasek79........22.1.2011user posted image
user posted image  SamoTi........23.1.2011user posted image
user posted image  Jassika........24.1.2011user posted image
 user posted image kejt2........24.1.2011user posted image
user posted image Lineta........24.1.2011user posted image
 user posted image Katte..........30.1.2011user posted image
user posted image  žvegla.........x.1.2011user posted image
user posted image jeanitte.........x.1.2011user posted image
user posted image mladika..........x.1.2011user posted image   
user posted image witch........x.1.2011user posted image
user posted image  Zewa........x.1.2011user posted image
 user posted image čebelica1984........6.2.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........19.2.2011user posted image
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image anity_1........x.2.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.1.2011 16:00:58   
witch
sasek79 na spermiogram sva hodila tukaj v našo porodnišnico.

Ma saj sem že na januarju napisala, da sem jezna ko ris user posted image včeraj kličem v bolnico, mi reče, da bo izvid danes pri G. Kličem danes G in izvida čudežno ni user posted image jutri ko imam opravke v mestu grem do G in imajo da mi najdejo izvid kjer koli že je.... Ker mi gre na živce to. Pa naj rečejo da je izvid v enem mesecu pa počakam, mi ni težko. Ampak da rečejo da je v enem tednu, in mine 14 dni pa ga še kar ni user posted image to pa mi dvigne pritisk. Pa saj me razumete.. non stop imam to v glavi, vsak dan kličem okrog ko nora... user posted image

anity user posted image user posted image user posted image saj vem, da to ni tolažba... ampak peti krog še ni hudo... boš videla, da bo tudi pri vama kmalu posijal sonček. Te pa razumem, in vem, da je v prvih krogih bilo razočaranje veliko večje in bolj hudo, kot je bilo zdaj že v 13. krogu.

Punce a nobena nič ne lula? Kar polovička seznama je na čakanju user posted image

tejchy*..........9.1.2011   

ribica77.........20.1.2011
sasek79........22.1.2011
 SamoTi........23.1.2011
 Jassika........24.1.2011
  kejt2........24.1.2011
Lineta........24.1.2011

Punce držim pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.1.2011 16:22:57   
SamoTi
Ja, lulamo, ampak ni takega rezultata, kot bi hotelauser posted image . Danes zjutraj sem naredila test in nič... imam malo upanja, da je morda še prehitrouser posted image .
Sem razočarana, že celi dan sem čisto brez voljeuser posted image . Tokrat sem imela občutek, da nama pa je vendarle uspelo. Pa tako čudno me špika, me še nikoli in tako (bolj močno), saj ne vem prav opisati....

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.1.2011 18:52:33   
Jassika
Živjo dečve
Pišuka, že odkar vas redno spremljam se mi zdi, da ni bilo takega zatišja pri user posted image kar me prav žalosti user posted image
Witch, mogoče si spregledala, jst sem se že javila tam nekje 18-19.1 ker je user posted image na žalost prišla, ampak tolk zgodej, da upam, da se ciklus povrne v normalo. Če bo katera urejala seznamček.... jst bom lulala 22.2, če bo po sreči.
Drugače pa držim pesti za vse vas (nas) in srčno upam, da bo kmalu katera prišla sem z lepo novičko user posted image . kera si upa bit prva user posted image ?

(odgovor članu SamoTi)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.1.2011 18:56:12   
Jassika
Witch, upam, da bojo jutri našli izvid, če ne jih pa user posted image : Sam res  a ne, pa dobro vejo kolk si napsihiran in da je od tega marsikaj odvisno user posted image . Verjamem, da bo jutri ež in vse OK, da štartata v noev boje malo bolj mirna user posted image
SamoTi mogoče pa je  bilo res prezgodej, počakaj še kak dan in potem ponovi, če boš zdržala par dni, še toliko boljše user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.1.2011 20:22:21   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: witch

sasek79 na spermiogram sva hodila tukaj v našo porodnišnico.

Ma saj sem že na januarju napisala, da sem jezna ko ris user posted image včeraj kličem v bolnico, mi reče, da bo izvid danes pri G. Kličem danes G in izvida čudežno ni user posted image jutri ko imam opravke v mestu grem do G in imajo da mi najdejo izvid kjer koli že je.... Ker mi gre na živce to. Pa naj rečejo da je izvid v enem mesecu pa počakam, mi ni težko. Ampak da rečejo da je v enem tednu, in mine 14 dni pa ga še kar ni user posted image to pa mi dvigne pritisk. Pa saj me razumete.. non stop imam to v glavi, vsak dan kličem okrog ko nora... user posted image

anity user posted image user posted image user posted image saj vem, da to ni tolažba... ampak peti krog še ni hudo... boš videla, da bo tudi pri vama kmalu posijal sonček. Te pa razumem, in vem, da je v prvih krogih bilo razočaranje veliko večje in bolj hudo, kot je bilo zdaj že v 13. krogu.

Punce a nobena nič ne lula? Kar polovička seznama je na čakanju user posted image

tejchy*..........9.1.2011   

ribica77.........20.1.2011
sasek79........22.1.2011
 SamoTi........23.1.2011
 Jassika........24.1.2011
  kejt2........24.1.2011
Lineta........24.1.2011

Punce držim pesti za vse vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

.

Ne vem zakaj sem mislila, da imaš G. v Lj. v Leonišču.

Drugače pa sem tudi jaz že javila, da ta mesec ne bo nič.

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: Luna*

Živjo punce. Se moram malo javit, da me ne boste zbrisale iz seznama ;))) Vas redno berem, ampak nimam časa se javljat (ker nerada samo neki na hitro napišem).

Prosila bi, če mi lahko na seznamu date da NEpričakujem user posted image hudiča 1.3. (4 krog) Jah spet je pršla tale menza...me je kr malo začelo skrbet, kaj je narobe, ker punce po operaciji pregrade dokaj hitro zanosijo...

A katera ve kako je s slikanjem zob. Namreč jaz sem zdej počakala M da je prišla in grem drugi teden slikat. A je potem priporočljivo kaj počakati glede zanositve (kot da mi bo ravno v tem krogu ratal a ne user posted image )...

Videla sem, da nekatere jeste matični mleček. A je katera opazila povečanje apetita in teže po tem?!? Mislm, meni je to edino kar si lahko mislim, da bi vplivalo na to in sem zdej v dilemi al nej nadaljujem z matičnim mlečkom al raje pustim :(((

Drugač pa komaj čakam, da se to vreme malo zlepša, da bodo aktivnosti na prostem bolj aktualne. Me to sedenje za računalnikom v službi in na faxu takoooo ubija.

witch kam sta pa šla na spermiogram? Meni je kolegica rekla, da so jima povedal vse tam takoj.

Lep vikend vsem.

Jaz sem se zredila tri kg odkar jemljen MM. Sedaj mi ga je zmanjkalo in bom prekinia, ker menda je potrebno narediti kuro in ga ne jemati dalj časa. Jemljem pa pravega od čebelarja. Sem tudi jaz že pomislila, da je MM pripomogel k povečanju teže. user posted image

Sedaj pa na dieto.

Aja, pri meni je prišla user posted image . Zaenkrat me kar izbrišite iz seznama, ker bomo najbrž za nekaj časa prekinili s projektom dojenček. Ko bo čas za to, se vam ponovno javim.

Veliko pluskov in zdravih user posted image  vam želim.

Planika vso srečo na porodu in vse dobro. user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.1.2011 20:33:13   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image   
 user posted image  ribica77.........20.1.2011user posted image
user posted image  SamoTi........23.1.2011user posted image
 user posted image kejt2........24.1.2011user posted image
user posted image anity_1........24.1.2011user posted image
user posted image Lineta........24.1.2011user posted image
 user posted image Katte..........30.1.2011user posted image
user posted image  žvegla.........x.1.2011user posted image
user posted image jeanitte.........x.1.2011user posted image
user posted image mladika..........x.1.2011user posted image   
user posted image witch........x.1.2011user posted image
user posted image  Zewa........x.1.2011user posted image
 user posted image čebelica1984........6.2.2011user posted image
user posted image  Janchek81.........19.2.2011user posted image
 Jassika........22.2.2011
 user posted image  jeannetka..........x.2.2011user posted image
user posted image Arual.........x.2.2011user posted image
user posted image Luna*..........x.3.2011user posted image
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image dspela... user posted image user posted image  user posted image
user posted image user posted image anonimna user posted image ... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image
user posted image  študentka86 12.12.2010 user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image
zaljubljena23 17.12.2010 - Nej  user posted image
*Star* 23.12.2010 - Anea user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 25.1.2011 20:35:07 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.1.2011 20:38:40   
Katte
Punci, opravičujem se, ker nisem popravila na seznamu.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.1.2011 7:00:02   
Janchek81
Helow punce...da se še jaz mal javim user posted image

V ponedeljek sem šla po O teste user posted image  naslednji tedn pa vidmo kako je z našo O ... čeprav sem brala, da marsikateri niso lističi sploh pokazali O pa so še isti mesec zanosili, samo ... si pa nisem mislila, da so te zadeve TOK drage user posted image
Upajmo, da je 19.2 NIČ VEČ ne dobimo  user posted image user posted image   Kakšen optimist user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.1.2011 7:43:00   
Katte
Dobro jutro.
Moje ni bilo najboljše. Sem se več kot eno uro prej zbudila in nisem mogla nazaj zaspati. Ful me matra grlo in nos. Sem še svojega dragega zbudila s svojim krehanjem. No, potem sva se pa malo menila in stiskala, pa je minil čas do takrat, ko je bilo treba vstati. Sem pa tudi njega okužila. Ubogi revček.
Dva CB testa čakata v omari, hlačke so pa zaenkrat še vedno bele. Od danes pa tja do nedelje je ne pričakujem. Stay away!!!
A ja, v najinem stanovanju se je znašla pikapolonica. Sva jo kar pustila, ker je zunaj premrzlo. Mogoče nama pa prinese srečo user posted image .
Res je, že kar nekaj časa ni bilo nobenega pluska tukaj. Še tisti, ki so bili, so se slabo končali user posted image . Zato dajmo, punce. Zdaj je naš čas.
SamoTi, upam, da si samo prekmalu lulala in da bo čez kak dan user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Janchek81)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.1.2011 11:42:51   
coris
Katte....a veš da je k nama v mesecu septembru, preden sem delala test tudi priletela pikapolonicauser posted image  morda je pa to dober znakuser posted image  

poročaj kaj bo rekel stric CBuser posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.1.2011 11:54:51   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: coris

Katte....a veš da je k nama v mesecu septembru, preden sem delala test tudi priletela pikapolonicauser posted image  morda je pa to dober znakuser posted image  

poročaj kaj bo rekel stric CBuser posted image

Si mi kar polepšala dan user posted image  user posted image  user posted image . Hvala, coris user posted image . Itak, da bom sporočila.

Still hoping.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.1.2011 13:42:20   
witch
Da pišem še enkrat user posted image mi je spet vse brisalo in ker danes ni moj dan, sem se šla malo ohladit user posted image

Katte držim pesti, da bo pikapolonica res prinesla plusek user posted image Pa seveda user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš. Pri meni je bil tak začetek leta. Je moj šel kar v drugo sobo spat, ker sem preveč kašljala ponoči user posted image

Punce, vse, ki ste zdaj na seznamčku popravljene pa user posted image user posted image

SamoTi user posted image user posted image user posted image user posted image za plusek

Moja bt je še visoka, prisotni so rahli krči, joške so me začele boleti.. bomo videli v prihodnjih dneh na kaj to kaže user posted image

coris kako si ti? pa vajina pikica?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.1.2011 14:34:12   
vesna_b
ok, nagaja in pozabila sem kopirat user posted image

katte - upam, da se čimprej pozdraviš. a ti je mogoče zarad user posted image  že odpornost padla? vsekakor držim pesti

katte, samoti, witch - držim pesti za vas, da "tardečega user posted imageuser posted image  kako leto ne bo.

dajte nam povedat kaj lepih novičk. drživa pesti, jaz in moj bejbi v trebuščku. sem se tako z njim zmenila... user posted image
sicer držim pesti za vse vas tukaj, na tem forumu

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.1.2011 18:58:31   
coris
hej witch-iuser posted image   in ostale soborke

jaz sem bolna ko hudič, zato sem na bolniški. mala pikica pa non stop brca in miga ko kak telovadec user posted image  jaz tako močno upam da vam čim prej uspe. witch kaj je s sermiogramom? ga mislijo najti al bosta mogla ponoviti preiskavo?

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.1.2011 19:06:48   
witch
coris user posted image user posted image user posted image user posted image da se čim prej pozdraviš user posted image hihi tvoja pikica bo pa pravi telovadec enkrat user posted image user posted image
spermiogram pa imajo da mi najdejo paprije če ne ubijam user posted image res user posted image user posted image moj me po mojem skalpira če bo mogel še enkrat skozi to. Upam, da jutri izvem kaj več.
Drugače pa v teh dneh bomo videli če smo kaj pridelali ali nadaljujemo zgodbo user posted image

Se pa danes ful slabo počutim. Trebuh me boli, drisko imam, na bruhanje mi gre user posted image groza...

vesna hvala za pesti user posted image in tvoji mali pikici user posted image res bo počasi čas za kakšne lepe novičke user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.1.2011 19:51:57   
witch
Punce naša mladika je že v bolnici na operaciji. Tak da močno držimo pesti, da bo uspelo in bo že v naslednjem mesecu dobila svoj plusek user posted image user posted image user posted image user posted image mladika drži se user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cel živalski vrt za srečo 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.1.2011 23:31:16   
coris
ej witch a veš da sem jaz tisti mesec ko sem zanosila ravno v dneh ko sem naredila test full zbolela. bilo pa je kot nekakšen močnejši prehlad. morda pa si ti tudiuser posted image  user posted image

aja pa jaz sem mela  tudi drisko ampak kake 4 dni preden sem testek delalauser posted image  je pa res da sedaj razsaja morje črevesnih virusovuser posted image

joj kaj bi dala da vama je uspelo....user posted image  res bi skakala do neba user posted image

za mladiko pa stiskamo pestkeuser posted image

(odgovor članu Luna*)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
27.1.2011 7:34:30   
Katte
Jao jaz. Enkrat, ko pozabim shraniti...
Here we go again.
mladiki iz srca želim, da bi bila operacija uspešna in da bi takoj po okrevanju zanosila. Mislim nate, mladika.
coris, čim prej se pozdravi, midve z witch bova pa še malo trpeli, če to pomeni, da nama je padla odpornost zaradi user posted image  user posted image .
Hvala tudi vesni za lepe besede.
SamoTi, držim pesti, da  so hlačke še vedno bele in da bo čez kak dan user posted image .
Dobro jutro, punce. Naj bo cel dan lep user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
27.1.2011 13:20:14   
witch
No, pa imam tudi jaz novičke....
Novička 1:
Končali smo spet eno poglavje in začeli bomo pisati novo.... št. 15 Moji krči so močno stopnjujejo... M bo prišla še danes lahko me pobarvate modro.

Novička 2:
Izvid se je našel... vse kar mi je sestra povedala je bilo, da je G pregledala izvid in da je napisala, da moram priti na pogovor in po napotnico za antisterilitetno ambulanto. Izgleda da so semenčeca slaba.. Nič več ni hotela povedati. Grem pa naslednji teden do G in mi pove kaj več.

Tak da... sem taka danes kot če bi me vlak povozil za nič mi ni... najraje bi samo zaspala in se čez ene 300 let zbudila 

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
27.1.2011 13:27:48   
vesna_b
witch - user posted image user posted image user posted image

saj sploh ne vem, kaj ti naj napišem. ampak glej, premika se. ne obupaj. mogoče pa boste ugotovili, da le ni tako hudo, in da se da hitro pomagat...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.