![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 13:57:42
|
|
|
|
Zewa
|
Witch Sej booo... Premika se, tudi to je nekaj.. Boš videla, da me boš prehitela z pluskom... No, ostalim pa tud želim čim manj . Jaz se učim k blesava ta teden, nimam niti časa se kej oglasit.. Tako, da upam, da se bo obrestovalo tole učenje.. Ker ko pomislim, bi jaz kar že zdaj začela delat na otročku, sam sem zadnjič mojemu tako lepo razložila, kako morava počakat, da zdaj pa on noče vsaj do septembra... Bravo jaz in moji argumenti ane No, pa saj ima prav... Nič, pejmo zdej mal na faks pogledat Pridne bodte
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:25:13
|
|
|
|
portorož
|
Hej babike Witchica, ne obupat!Premika se to je sedaj glavno. Kar pa se krčev tiče..., dokler se ne pojavi na hlačkah, je še upanje. Mladika pa upam, da bo imela takšno srečo kot mi. Pravijo, da je 2ciklusa po op ovulacija najmočnejša..., pri nas je bilo tako, še nikoli prej nisem opazila toliko O sluzi na hlačkah, kot po prvi menstruaciji po op. Punce, niste same, tudi me trepetamo in čakamo z vami ter vam močno stiskamo pestke.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:28:49
|
|
|
|
witch
|
vesna, zewa in portorož hvala vam za objemčke, lepe besede... Saj BT mi danes še ni padala, ampak so krči čisto isti ko takrat ko pride M.... Sem srečna ker se premika, ampak ne vem če še zmorem... Nimam več energije...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:33:00
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch vesna, zewa in portorož hvala vam za objemčke, lepe besede... Saj BT mi danes še ni padala, ampak so krči čisto isti ko takrat ko pride M.... Sem srečna ker se premika, ampak ne vem če še zmorem... Nimam več energije... ma no, počakaj, ne obupaj prehitro. lahko je tudi vgnezditev... ej, in energijo boš našla. verjemi. ti jo bomo me dale / poslale. ne obupaj sedaj, ko se je začelo premikat naprej!!! verjamem, da boš sedaj rabila še več energije, ko boš čakala kake izvide, ampak res, mogoče pa bo - kmalu...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:37:21
|
|
|
|
čebelica1984
|
[color=#000000 size=3]Živjo punce, nisem pozabila na vas držim pesti za vse. [color=#000000 size=3]Jst sem zelo zaposlena, v službi imamo velik dela in delam nadure. Popoldne pa pišem diplomo, upam da jo ta vikend oddam mentorci in da sem zaključila. [color=#000000 size=3]Witch [color=#000000 size=3]premika se... in seveda imaš energijo, ne moreš obupat ravno zdaj ko se premika Zewa pridno se uči, da boš lahko čim prej začela delati na [color=#000000 size=3] Še to, danes je planikica dobila [color=#000000 size=3]Upam da tudi nam letos rata in bomo do koca leta že vse imele svoje
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:38:25
|
|
|
|
čebelica1984
|
Kaj je pa zdaj to????
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:48:41
|
|
|
|
čebelica1984
|
Živjo punce, nisem pozabila na vas držim pesti za vse. Jst sm zelo zaposlena, v službi imamo velik dela in delam nadure. Popoldne pa pišem diplomo, upram da jo ta vikend oddam metorici in mi da zeleno luč. Witch premika se... in seveda da imaš energijo, ne moreš obupat ravno zdaj ko se premika. Zewa pridno se uči, da bosta lahko čim prej začela delati na Še to, dane je planikica dobila svojega bravo Upam da bomo tudi me kmalu imela svoje Sem še enkrat napisala, upam da se bo zdaj lepo videlo!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 14:48:47
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b ma no, počakaj, ne obupaj prehitro. lahko je tudi vgnezditev... ej, in energijo boš našla. verjemi. ti jo bomo me dale / poslale. ne obupaj sedaj, ko se je začelo premikat naprej!!! verjamem, da boš sedaj rabila še več energije, ko boš čakala kake izvide, ampak res, mogoče pa bo - kmalu... vesna saj vem... Pravijo, da je začetek nosečnosti enak znakom za M. Ampak ti krči so tako zelo isti tistim ko pride M, tako zelo močni, da skoraj ne upam več upati... Ko bi se le zgodil mali čudež.... ko bi tudi pri meni bilo tako, da bi bila noseča ampak bi imela še kakšno M (se je zgodilo moji znanki)...
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 15:24:46
|
|
|
|
Arual
|
witch Bodi pozitivna, v slabem je tudi kaj dobrega! Zdaj bosta vsaj vedela kaj vaju muči. In držim pesti, da bo kmalu . Moja tečka se je poslovila, sem pa pri bioenergetiku, tako da čutim njegovo delovanje, jajčniki in maternica kr bolijo, in seveda sem to povedala, in mi je odgovorila, da je to posledica zdravljena. Tako da verjamem, da bo kmalu tudi nama uspelo zagledati .
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 22:15:25
|
|
|
|
Jassika
|
witch kot so rekle že ostale, da ne bi slučajno začela obupovat, ker dokler ne izveš točno, ni še nič za se sekirat. Lahko ima lubi samo vnetje, pa je zarad tega slabši izvid (če sploh). Itak pa je tako, za uspešno zanositev zadostuje samo 1 plavalček , tako da nič bat - vse pridemo do svojega zewa čestitke za odločitev, tvoj lubi ima prav, kaj češ čakat. Tako da za uspešno Punce, pa kaj je to..., se mi zdi da kar po malem obupujete, oz. ni več prave pozitive. arual, ja sigurno ti bo pomagal obisk bioenergetika. Poznam eno, ki je še danes hvaležna, da je šla, pravi da drugače ne bi nikoli bila noseča. Tako da in veliko uspeha
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 27.1.2011 22:16:39
|
|
|
|
Jassika
|
No, prehitro sem enter stisnila Skratka, vsem sem hotla polsat čim več sreče in pozitivnih misli, pa čim več . Res je že čas!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 7:09:44
|
|
|
|
Katte
|
planikica, čestitam za rojstvo novega člana družine. Želim vam veliko lepih trenutkov in čim manj neprespanih noči.
< Sporočilo je popravil Katte -- 28.1.2011 7:13:02 >
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 8:16:29
|
|
|
|
Luna*
|
Pozdravljene punce. Jaz nisem šla na slikanje, ker nisem imela časa poklicat kak aparat imajo in potem še G. kdaj je najbolj primeren čas za slikanje. Na netu pa sem prebrala neki nasprotujočih informacij tako da...itak se bom spet sama mogla odločit...Meni gre res to na živce. Že z posegom pri dermatologu čakam do po tem ko rodim, ker ne smeš biti noseč, datum ti pa dajo ko ti ga dajo, tko da se sigurno ne porajma takoj po M. Po eni strani vsi pravijo ne komplicirat. Dokler test ni pozitiven nisi noseč, po drugi pa ti pravijo, da so to najbolj kočljivi dnevi (prvih 12 tednov)...tako da sem že čisto zmedena kako se obnašat.... witch - ne obupat. Kot so ti rekle že druge punce. To je zdej ena razjasnjena stvar na poti več. In glede na to da je medicina tko napredovala je to samo pozitivno, ker se ve kam naprej. Še vedno držim pesti, da boš zvedla pri G. bolj pozitivne novice, kot ti jih je dala sestra. planikica - čestitke za bebija. Veliko veliko lepih trenutkov skupaj vam želim. Zewa - uspešno učenje želim. Se pa strinjam s tvojim, da vseen delita na bebici ker sej vidiš, da ne rata ravno takrat ko si želiš. 100% pa rata takrat ko si "ne želiš" tako da mogoče vama pa rata zdej ;))) Punce lep vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 8:35:53
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica1984 Še to, dane je planikica dobila svojega bravo Upam da bomo tudi me kmalu imela svoje čestitke planikici. vse lepo jim želim in ja, punce, tudi ve boste to dočakale...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 8:57:55
|
|
|
|
SamoTi
|
Witch - vem, da je to zdaj zate šok, ampak veš kako pravijo, da se nobena juha ne poje tako vroča kot se skuha, tako da kar pogumno v nove boje . Pozitivno energijo pa si bomo pošiljale ena drugi, ker mislim da jo vse potrbujemo. Pri meni nič novega, še ni, pa tudi test, ki sem ga ravno naredila je negativen . Zgleda, da sem spet na stari poti in lahko samo čaaaakam, kdaj se bo gospa prikazala . Ne vem kaj je s tem januarjem, da ni od nikjer dorih novic? Držim pesti za vse nas, da katera čim prej zagleda magični .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 9:10:57
|
|
|
|
Zewa
|
Hm.. kje naj začnem...? Witch me smo s tabo... ne obupat, verjamem da je težko, sam zdej se očitno neki premika.. Kaj pa veš,mogoče pa ne boš videla vsaj še kakšno leto.. Močno držim pesti, da so krči, ki jih imaš od NEmenstruacije SamiTI sej bo... mogoče ti pa samo pokazalo še ni.. Če ne pa v nove boje Luna mogoče bi blo res najboljše čim manj komplicirat,.. vem pa da je težko, ko ne veš a si ali nisi .. Evo, midva sva se pa včerej skregala nekaj... Me jezi ko reče nekaj, naredi pa glih kontra Ne vem, a to samo mene muči al kaj.. Saj ne da bi skoz to delal, samo ko to naredi, me pa tako hudičevo ujezi... grrr... Ah sej bo, danes zjutraj se je že stiskal k meni.. Nič, punce, še vedno čakam na pluske... Aja, pa mene lahko do nadaljnega zbrišete s seznama.. Ker sem trenutno še vedno na tabletkah, in bom vsaj 3 mesece še verjetno, čeprav resno razmišljam o prenehanju, ker ta kemija mi ne diši najbolj...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 9:41:06
|
|
|
|
witch
|
Arual hvala Pa da bo delo bioenergetika kmalu obrodilo sadove. Ker ti pa si po teh letih truda NAJBOLJ zaslužiš nagrado. eno lepo dišečo štručko Jassika tudi tebi hvala. Sva se včeraj z mojim pogovorila in mi je lažje. Prvo greva na pogovor, da vidiva kako je nekaj narobe s . Če je kaj hudega greva na umetno, če ni, pa probava kaj s prehrano izboljšati. Sva pa ova optimista. Mogoče se bo pa zgodil kaj kmalu mali čudež Veš... ko kar ni in ni pluska potem so prisotne tudi slabe misli. In tukaj na tej strani že dolgo ni bilo nobenega veselja. Zato je punce čas za pluske NO evo veselja planikica čestitke za malega fantka uživajte in imejte se radi Veselje številka dva bo pa itak kmlau prinesla na stran Katte a je tak? Ker VEM da bo v naslednjih dneh nalulala plusek Luna tudi tebi hvala. Seveda nama bo G kaj več povedala in upava, da bo bolj vzpodbudno in lepše povedano kot je rekla sestra. Tebi pa pošiljam da se razjasni ta stvar s slikanjem in da boste naredili kot je prav. SamoTi zato sem pa danes že boljše volje juha se je ohladila poleg tega pa ko vidim, koliko punc mi stoji ob strani in koliko punc mi želi vse dobro pa sem takoj za žnj kil optimizma težja Tebi pa da če je plusek se pokaže, če ga pa ni, pa naj pride M, da lahko greš v nove boje zewa če so pa krči od neM pa naj kar trajajo celih 9 mesecev Jaz bi na tvojem mestu kar nehala s tabletkami. Itak je pametno kakšen mesec prej nehati. No, jaz nimam pojma ker jih nisem nikoli jemala. Pa v začetku uporabljati pazi metodo pa kakšen kondom. Potem pa boš že itak izpite rešila in gresta v akcijo. No moja BT danes ni padla. Ampak so krči vse močnejši. Prej je še ni bilo. Bom šla še na wc gledat kakšna je situacija. Je pa bil včeraj popoldne rjav izcedek enkrat, enkrat pa ene par nitk krvi. Je pa danes 14. dni od O.Itak pa bom danes vedela kaj in kako je. Punce moje hvala vam še enkrat zlate ste in vesela sem, da vas imam. Ker dobim ogromno nasvetov, in kar je najpomembnejše ogromno pozitivne ENERRGIJE
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 9:41:32
|
|
|
|
witch
|
to sem vam napisala romana
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 10:44:05
|
|
|
|
witch
|
Evo, da bodo samo moji monologi Nezaželjena tetka je prišla. Tak da me lahko napišeš po x.3. Ker če bo cikel spet dolg februar pa je kratki grem raje kar pod marec.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 10:47:24
|
|
|
|
Arual
|
witch - sem res optimistična glede bioenergetika, tako da mislim, da bo tudi nama kmalu uspelo!! Verjemi tudi tebi bo!!!!!
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 12:15:38
|
|
|
|
Katte
|
Ah, witch. za nezaželeno tetko. Edino prav, da se trudiš biti pozitivna. Tudi nate čaka (vsaj ) ena bebica. Če ne naravno, pa bodo pomagali naši vrli slovenski zdravniki. In nikoli ne veš. Mogoče pa kmalu rata po naravni poti. Cel travnik pikapolonic ti pošiljam. Ja, res rabimo kake bolj pozitivne novičke. Upam, da jih bom tokrat sporočila tudi jaz . Sem razmišljala, da bi delala test jutri zjutraj, če bo že kaj pokazal CB. Kaj pravite? Če se seveda do takrat ne prikaže osovražena... Sem sicer obljubila, da bom čakala do 1.2., ampak sem menda imela O prej. Kaj pa druge? Sem jaz prva na vrsti? Ne, SamoTi ima še to možnost, da je bila malo poznejša oploditev. Pa še nekaj punc se ni oglasilo. Držim pesti. Zewa, s seznama te lahko izbrišem, ampak to ne pomeni, da moraš izginiti s teme . Bomo zelo vesele, če boš držala pesti z nami in tako bomo tudi me zate, ko bo čas za to.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 13:47:30
|
|
|
|
Zewa
|
Witch bo pa drug mesc plusek Katte ja, lahko me zbrišeš ja, sam težila vam bom pa vseeno tuki.. Se počutim že čist vaša No, pa upam, da boš vsaj ti en plusek pridelala... držim pesti...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 28.1.2011 13:48:20
|
|
|
|
čebelica1984
|
witch Kdaj greš pa k G? Arual kam hodiš k bioenergetiku, jst že nekaj časa razmišljam o tem ampak si ne upam kr k enmu, k mi bo samo dnar pobral. Se mi zdi da jih je mali miljon, amapak eni nimajo pojma kaj delajo. Zewa tudi jst bi na tvojem mestu nehala s tabletkami, saj se mora telo očistiti, se pravi da je dobro prenehati jemati tabletke vsaj 2 meseca pred zanostivijo. Bosta pa nekaj mesecev uporabljala kondom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.